Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş canım.rabbım hepımızın yuzunu guldursun inş en yakın zamanda şu hayır mubarek ayın huyu suyu hurmetıne.dualarım hepımıze insallah canım

bugun ruyamda bı bebegım olmus ve onu emzırıodum :)ne guzel bı duyguymuş ya rabbı onu sevıorum bana gulumsuyor o kadar guzel bı bebekkı yuzune bakıorum hep melek gıbı.gercek gıbıydı sonunda muradıma erdım dıorum ama bı uyanıorum ruyaacok kotu oldum agladım.ama bu aralar hep bole ruya goruorum acaba bılınç altı ruyasımı yoksa gercekten rabbım bana bunu mujdelıormu arkadaslar.sızce???

günaydın hepinizeee
geçmişi okudum ama fazla vaktim olmadığından cevap yazamıorum kusura bakmayın
bugün iftara misafirim var
gecede kalkamadık sahura mafoldumben
çok üzüldüm ama oldu işte
vaktim olursa uğrarım
kocaman öpüorum hepiniziiiii

slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım

slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım

tebrik ederim :hooray: allah sağ salim kavuşturur inş bebişine...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sen ne kullanıyodun, nasıl oldu? merak ettim de kusura bakma cnm.

tebrik ederim :hooray: allah sağ salim kavuşturur inş bebişine...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sen ne kullanıyodun, nasıl oldu? merak ettim de kusura bakma cnm.

teşekkür ederim canım serophene kullanıyordum yumurtlama problemim vardı 3 ay tedavi gördüm ve sonunda oldu değerin düşük olması bi problem olmaz dimi bi bilgin varmı cumaya tekrarlıycazda gerçi tahlilikaydirigubbakcemile2sositososito

değerin 2 kat artarak yükselmesi gerekiyo bildiğim kadarıyla, daha 3. ya da 4. haftada olduğun için düşük çıkmıştır. hamileliği adetin ilk gününden hesapladıkları için 3. hafta demek daha 1 haftalık demek oluyo normal yani. ya da sen yumurtlama günün biliyosundur o günden hesapla. küçücük daha bebişin. fasulye olmaya çalışıyo :)))
ay maşallah. darısı isteyen herkesin başınaa..

ewet canlarım calışmak lazım. zaten ben erken mi ne yumurtluom. gecen ay adetin onunda yumurtladım.
ya acaba gün aşırı ilişki mi ii yoksa her gün mü?

kızlar hamileyim ya kimse yokmu

maşallah canım Rabbim devamını getirsin. sağ sağlım bebişini kucağına alırın inş.
biz de hala calışma aşamalarındayızzz:))))

Canım tebrik ederim. Hamılesın tabı. Benımde dusuk cıkmıstı ıkıgunde 2 ye katlıyor deger onun ıcın tekrarlatmıstır. Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp eder ınş. Darısı dıger arkadaslara.

Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir

daha doğurmadım eğer sancım falan başlarsa haftaya doğurabilirim
neyse kızlar kendinize iyi bakın
Canım beniiim, Allah hayırlı doğumlar versin.

kızlar hamileyim ya kimse yokmu

hihoyyyt BETUS harikasıın. Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşım. :teytey:

günaydınnnnn şekerler nevar neyok bakalım..
gunaydın cnmmm
haklısın tatlıskom am aev cok pıstı esımde yardım edıo elınden geldıgı kadar cam bıle sılıo valla bana sagolsun :))kırmızılar gelmıs senın hayırlısı olsun bıdenem yenı ay yenı umut en kısa zamnada gelıcek melegın
canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdr
oyyyyyyyyyy kıyamam ben cankusum uyanamadınmı ..
arada gir tatlım ne yapıosun bakalım ıftara

oleyyyyyyyyy tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnmmmmmmmm cooook sevındım benımde degrılm 100-110 arası ıdı Allahım tamamına erdrsın inşş ,saglıhgıyla kucagına almayı nasıp etsın:teytey::teytey::teytey:

umutlum günaydın canım nasılsın...

Merhaba canıım. iyiyim sen nasılsın. özledim yine seni. birtürlü karşılaşamadık. yine erken mi adet oldun canımıniçi. hayırlısı olsun. umudumuz bir daha ki aya inşallah. alıştık zaten bu durumu değil mi. bi gün cift çizgiyi görsek bile inanamaayacağız. sempatiksalakcinni

valla kızlar ben de ne hikmetse şu son aydır 3-4 kere ya kendimi hamile görüyom ya da doktorda ki hiç bu tarz rğyalar görmezdimmm

hayırlısı artıq

huhuuuu ne yapıyorsunuzzz ben uykusuzluktan bıttım bugun babasıyla kızımızı bebek arabasına koydukk sahılde gezdırdıkk kızımız denız havası aldı temız havayı gorunce de uyudu fırsat bu fırsat deyıpp o uyurken bende sımdı yatıp uyuyacagımmm :)) uyumadan bır sıze bakayımm deedımm

kız dunurum sen daha dogurmadınmı bızım kız kocaman oldu valla cabuk getır dunyaya damadımı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…