kızlar hamileyim ya kimse yokmu
kızımız buyumusmu bakın bakalımmm
kızım buyumusmuuu
oyyyy maşallah kırk bin kere. çilek gibi de kokuodur şimcik...
oyyyy minik kuşşşşşş
çilekli kaymaklı tatlıııı:icecream:Şeniz
büyümüş ayyy maşallahhh....
çokkkk şeker
alkisalkisalkis
22 gunluk oldu teyzesııı
oyyy oyyy yerim pen onuuu. ben de yeğenimlle o günlükken geceleri yatardım bi tatlı oluyolar ki kokuları.
emzik emiosa yavaş yavaş cekiodum cok komik oluyodu yaaa .bırakmak istemiodu.
seneye yazın bu vakitlerde yürür di mi inş.
maşallah barekallah
gunaydın cnmmm
haklısın tatlıskom am aev cok pıstı esımde yardım edıo elınden geldıgı kadar cam bıle sılıo valla bana sagolsun :))kırmızılar gelmıs senın hayırlısı olsun bıdenem yenı ay yenı umut en kısa zamnada gelıcek melegın
canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdr
inş acnım cok mutlu oldum valla cok rahatlatın benı allah razı olsun inş sennkı gıbı olur.senn bebişin varmı?
gunaydın cnmmm
haklısın tatlıskom am aev cok pıstı esımde yardım edıo elınden geldıgı kadar cam bıle sılıo valla bana sagolsun :))kırmızılar gelmıs senın hayırlısı olsun bıdenem yenı ay yenı umut en kısa zamnada gelıcek melegın
canmmm bende cok goruodum ruyamda bebegım oldugunu öle guzeldıkı ole muths bı duyguydukı anlatılmuodu ama en son gorduguımde ise hamıle olduguımu ogrendım o ay inşş sende once ruyanda goruosundur ve hamılelıgınnın hbrcısıdr
inş acnım cok mutlu oldum valla cok rahatlatın benı allah razı olsun inş sennkı gıbı olur.senn bebişin varmı?
evet cnm 10+3 gunluk hamıleyım cok şükür..
valla kızlar ben de ne hikmetse şu son aydır 3-4 kere ya kendimi hamile görüyom ya da doktorda ki hiç bu tarz rğyalar görmezdimmm
hayırlısı artıq
Canım benim ya hayırlar olsun inşallah , inşallah rüyaların çıkar tatlım, rüyada görmek ne demek bende iyi biliyorum bende birkaç kez görmüştüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?