hanımlar çatlama iğnesi nasıl vuruluyor ağrı oluyor mu?hemen ayağa kalkmalımıyız?
ne demek hayatçığım, bildiğimiz bir konu oldu mu tabiiki birbirimize yardımcı olmaya çalışacağız. sen beni bir görsen ne çok soru soruyorum. benim ilk ayım klomende ve çatlatma iğnesinde ama heran adet görebilirim. ilk başta gebelik kesin olacak gibi gelmişti. sonradan kendimi fazla alıştırmayayım dedim ama ister istemez umutlanıyor insan. nickime bile baksana umutlu:))) yine çok konuştuumm.
Oooo canım senin yumurta çok güzel büyümüş. maşallaahh. başka çocuk yok sanırım sende. bu yüzden işiniz daha kolay. yoksa bir de çocuğun uyumasını bekleyecektinizkaydirigubbakcemile3 tabii bu arada da kocanı uyanık tutmaya çalışacaktın. bak iyi tarafından düşün olaylarıa.s hem 4 gün dediğin nedir be canım sık dişinii
selam canım nasılsın?valla benimde bu ay 9. günü yumurtlamışım gibi geliyor bana..vcye gittiğimde uzayan bi akıntım olmuştu çalışmaları hızlandırmıştıkselam kızlar bugün 8.günüm 3gündür temizim ama yumurtlarmış gibi kasıklarım çok agrıyor..8.günde yumurtlanırmı..hala kasıklarım belim karnım ara ara çok agrıyor kızlar..normal mi sizce..çarşamba d.r gidicem hepsini anlatacam inşallah..
serapcım valla haklısın tatlım bu saat oldu ben hala uyumalarını bekliyorum tabii kocişimin gözleri gitmeye başladı.sabahtanda bana kızıyoOooo canım senin yumurta çok güzel büyümüş. maşallaahh. başka çocuk yok sanırım sende. bu yüzden işiniz daha kolay. yoksa bir de çocuğun uyumasını bekleyecektinizkaydirigubbakcemile3 tabii bu arada da kocanı uyanık tutmaya çalışacaktın. bak iyi tarafından düşün olaylarıa.s hem 4 gün dediğin nedir be canım sık dişinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?