Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Sagol tatlım şimdi geriye dönük mesajları okuyordum atladıgımız varmı diye bende valla şaşı oldu gözlerim okumaktan

slm kızlar ben dün doktora gittim klomen bu ayda sonuç vermedi bize yumruta gelişimi 12ml de kalmış bir sürü yumurta var ama gelişim olmamış dedi pko dirençli dedi bu direnç kırmak için vs ilaç verecem dedi.valla reçeteye gluhophoge yazmış ama sanırım glucophage olması lazım henüz almadım..kullanıcam önümüzdeki ay igne vuracak kalçadan..o şekilde devam edecez bu ay sanırım bende pas..

canım ben geçenlerde sana sölemiştim yeterli olmaz diye ama benimde ilk 3 ayda az gelişmişti senin gibi doktor daha sonra ilacın dozajını arttırdı ve bu ay 22mm oldu yumurtalar senin neden dozajını arttırmadan iğneye geçti günde kaç tane içiyodun canım

Başak abla bu arada keseyi görmüşsün nasıl minik fasulye kıpırtılar varmı

canım daha 5 haftalık oldugu için dr 15 gün sonra kalp atışını alırız dedi şuan sorun yok gibi ama kesenin içinde ne oldugunu bilemeyiz bekliyecegiz dedi canım ama ben çayı çok seven ve içen biriyim ama şimdi çay içemiyorum nedense canım istemiyor nigde bulantılarıda pek nadir oluyor bakalım biraz büyüyünce neler olacak ben göbekli oldugum için ileride hareketlerini geç hissedebilirim kızımdada öyle olmuştu canım kaydirigubbakcemile3

merhaba canlarımm, hepinizi güzel bir gün diliyorumm..o kan testi yaptıracak arkadaş bendimm ama pazar günü evde kendim test yapıp çizgi falan çıkmayınca vazgeçtim yaptırmaktan umudum yok bu ay için..hayırlısı olsun diyorum..artık aşılama bölümüne geçeceğim ayın 21 inde gelirse kırmızılar..

sositososito

başak abla bişey sorucam sen tam yumurtlama zamanımı çalıştın yoksa hangi gün denk geldiysemi

ayy canım senmiydin o inş.canım kırmızıları görmezsin:1hug: canım idrar testleri göstermeyebiliyo belki vardır bebiş :CüvCüv:

selam arkadaşlar..
benim de kafama bir soru takılıyor her geçen gün yazıları okudukça..geçen ay bana ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu dr klomenden sonra..ancak sizlerin söylediği gibi kalçadan değil de deri altından oması gerekiyor dedi ve koldan yaptı..bir hata mı var acaba..anlamadım!!!:uhm:
sizlerin kalçadan vurulduğu farklı bir iğne mi acaba?
sevgiler

canım fazla kafana takma..en azından bunun da ilaçla bir çaresi var..tekrar hatırlatayım ben kızımda aşılama olmuştum tutmadı ve bendeki pko direncinden dolayı da verilen glukofen le hamile kalmıştım..lütfen umudunu yitirme canım..sadece biraz nazlı bebişin o kadar:)

ben de aynı durumdayım. daha rendevu almadım doktorumdan. Sana söylediği şeyleri paylaşırsın buradan değil mi?

slm kizlar, 12 sinde adet olmam gerekiyordu suanda 4 gunluk gecikmeli henuz gorunurde birsey yok dun aksam erken hamilelik testi yaptim idrarda cikmadi malesef buay tutmadi simdi adet olmayi bekliyorum birkac gun daha gelmesse doktorumu arayacagim bakalim ne diyecek

Bu arada daha oncede 3 ay gonaphene kullandim adetim her ay duzenli gunu gunune gelmisti hatta kullanim sonrasi ikinci ayimda gectigimiz mayis oluyor hamile kaldim malesef dusukle sonuclandi bende de pco var onceleri ilac kullanimiyla duzenliyken suanda neden duzensizlesti bilgisi olan varmi bu sekilde adetleri aksayan cevap verirseniz sevinirim arkadaslarim cok uzgunum suanda : çok üzgünüm:

ranacım şimdi sende benim gibi karamsarlıga düşmüşsün canım benimde çıkmadı idrar testinde ancak 1 hafta geçince adet tarihinden o zaman çıktı bence bekle derim canım senin bebişte benimki gibi süpriz yapar nerden biliyorsun ben tedbirli davrandım ve ilaç dahi içmedim bekle canım inşallah güzel haberini alırız seninde

merhaba arkadaşlar. beyazbeyaz ayın 21 inde demişsin adet tarihini ama test yapmışsın. acaba bu kadar çabuk doğru sonuç çıkar mı. cerotcuğum dr. un bana verdiği iğnenin adı pregly. ama seninki gibi başka iğler olduğunu da duymuştum. hatta bir arkadaşım göbeğinden kendinin yapıtğını söylemişti ama o ne şekildedir bilmiyorum. haplar da iğneler de farklı olabiliyor. ama hepimizin amacı aynı öyle değil mii.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

basakcim tesekkur ediyorum insallah canim, yalniz pekte umutlu olamiyorum cunku dun yaptigim testte adet gununden birkac gun oncede yapilsa sonuc verir diyor yanilma payi varmi? bilemiyorum...

Rana ben de senin gibi üzgün olanlardanım canım. ama elden birşey gelmiyor işte. benim ilk ayımdı klomenle ve çatlatma iğnesi olmuştum. ama herşeyin hayırlısı işte. bak sen de diyorsun önceden bi düşüğün olmuş. öylesi daha da kötüdür öyle değil mi şekerim. buna şükür. hayırlı vakti saati vardır elbet bu miniklerin. ama birkaç gün de üzülecez herhalde. olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…