Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ranacım hamilelikte kanda erken ama idrarda geç çıkıyor diye biliyorum tatlım çıksa benimki çıkardı halen bile pembe çıkıyor 2 çizgi umudunu kaybetme güzelim

off kızlar ya adetim erken gelmişti 3.günü gidiyordum doktora hep ama bu sefer tatile geldi diye gitmedim ama geç kalmışım hap kullanmak için üzüldüm bu ay ara verelim eğer klomen verirsem yumurtayı baskılayabiliriz geç kaldığımız için dedi...bu ay ara verdik anlayacağınız benim hatam yani neyse herşeyin hayırlısı bakalım...

ben de aynı durumdayım. daha rendevu almadım doktorumdan. Sana söylediği şeyleri paylaşırsın buradan değil mi?

tabiki payşırım..dr.randevusuda alamadım rica edicem ilgilenir inşallah..oğlum çok öksürüyor ona randevu aldım gitmişken bende baktırayım dedim ama bakar inşallah..daha karada veremedim henüz aceba yaptırmasammı diye..bugün iyiyim ama bu faranjit öldrüryor beni..ilaçta içemeyinde tıkanıp kalıyorum ..neyse yarın ola hayır ola bakalım..

valla bilemiyorum canım ya..hastayım birde hiç canım istemiyor..daha çalışma bile yapamadık hiç..öksürmekten karnıma agrılar giriyor..yarın dr. gideyim bir hele bakalım gerisine..:jeyyar: :jeyyar:

maviş cim cerotcum yanıtllarınız için sagol..maviş vardır doktorun bir bildigi zaten bana geçen aylarda demişti igneye geçeriz herhalde diye aslında doktorum olamadan olacakları söylemişti bana ama benimde moralimi fazla bozmak istemedigi için ayrıntılı anlatmamaıştı cerotun dedigi gibi pko direnci çok yüksek dedi o yüzden klomen yeterli gelmiyor günde 2 tane içiyordum 2 aydır kullanıyorum üstelik 2 ay yan etkisi çok fazla oldu hatta ben bu ay için farklı bir ilaç isteyecektim neyse gerek kalmadan bana igne uygulayalım dedi yalnız anlamadıgım bir kere mi vuruluyor bu igne kalçadan olan isim bilmiyorum çünkü.regl olunca ara beni dedi.şimdi bekliyorum igneye erken oldugunu ben düşünmüyorum zamnı bence fazla oyalamanın anlamı yok belkilerle gidemiyorsun doktorum bu konuda çok başarılı ama bazı prosedürler uygulanması gerektigi için uygulamaya çalışıyor...rabbim ne zaman nasip ederse bebişimi bekliyorum o zaman ..

canım aslında dr un seni fazla oyalamadan yeni bir tedavi yöntemine başlamış farkındaysan..bu iyi birşey bence..ben tam 4 sene tedavi gördüm canım kızımda ve pko direncimin yüksek olduğu çook sonra ortaya çıktı ve glukofenle de hemen gebe kaldım..şimdi daha çabuk anlaşılıyor bişiiler..6 sene öncesi benim bahsettiğim..şimdi de pko yum ve aynı zamanda yumurtlama problemim var birde(
Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman nasip etsin hepimize de...
sevgiler canım

Merhaba kızlar:1hug:

Bakalım şimdi test aldım yapıcam birazdan. Rüyasınıda gördüm ama inşallah o çift çizgiyi görürüm. Daha adetime var ama belki gecen aydan bişeyler olmuştur. Çünkü aralık adetimde sadece 2 güncük gördüm belki üstüne olmuşsam cıkar. Adetimle ebraberde klomen kullandım. Şimdi cıkmazsa adetimi beklicem belki bu ay bişiyle tutmuştur. :Saruboceq: Ne olur bana dua edin o çift çizgiyi göreyim:çok üzgünüm:

Sevinçli haberlerimi buraya yazarım inşallah...:Saruboceq:

Allahım o güzel mükâfattan bizi mahrum etmesin....

selam herkese.. benide aranıza alırmısınız :) Bende perşembe gnü bismillah diyerek klomene ilk defa başlıyorum..
Kısaca anlatayım 15 aylık evliyim pkoluyum şuanda glucophage kullanıyorum ve prş günü klomene başlıcam günde 1 tane alıcakmışım şimdilik böyle başlayalım dedi 5 gün kullanıp tekrar gidicekmişim drun yanına. bu yumurta takibi kaç günde bir çağırıyor acaba? Sonrada iğnemi vurulcam öyle iştee..
Ben 2 aydır adet olmamıştım farlutal kullanarak oldum ve başladım tedavime adetlerim düzensiz.. Şimdi size 14 ocak olarak tarih vericem ama belli olmuyor.. Belki bundan sonra düzenli olurum cunku glucophage kullanmaya başladım düzene sokarmı bilmem... Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah Allaha emanet olun

hoşgeldin arkadaşım.
yumurta takibi yaparken benim doktorum 2 kez çağırıyor. birincisi klomen biter bitmez. 2. çağırışı da takip eden 3-4 gün içinde oluyor. '. gidişimde de iğne veriyor çatlama için . 2 aydır bööleyiz bakalım. klomenle 3. ayım bu 2 gün sonra yine kontrol var.
hepimiz için hayırlısı olsun.

canım sabah doktora gittim oradan da direk okula gittimm..i geldive daha yen... hayır çok acımadı... normal iğe işte... kasık ağrım var biraz ama çok değil....bakalım eşimi bekliyorum malum çalışmalarımız olcakkkk:sm_cool::sm_cool::jeyyar::jeyyaray buda ne kötü yaaaa bu işin zamanı mı olur)

canım çok sağoll... bakalım beni nsl cagırcak inşallah olurum bu tedaviyle bilmiyorum kafram çok karışık ... Bu kadar bekleyeceğimi düşünmezdim. Gerci burda benden dahada fazla bekleyenleri gördüm nasip iştee

gitmeden öncede birlikte olduysanız eğer spermler bir hafta yaşıyor, benim kızım adetin başlangıcından 7. günkü birlikteliğimizde olmuştu, kamp kurmuş beklemiş 7 gün yumurtlamamıcokacimcoook

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar senağlama

çıkmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çift çizgiiiiiiiiiiiii senağlama

ama hala umudum kesilmedi bakalım bu ay basında klomen kullandım bu ay sonunda adetimi beklicem bakalım Allahtan umut kesilmez:Saruboceq:

Kızlar Merhaba.
Bugün yorucu bir gündü.Okuldan geldim,yemek,bulaşık......daha yeni nete girebildim.Herkesler iyi inşallah.Dün bir rüya gördüm oğlum olmuştu,emziriyordum.Sanki gerçek gibiydi çok etkilendim.İnşallah rüyam gerçek olur...Rüya yorumu yapabilen var mı acaba...

kızlar bugün 19. günüm belimin ve kasıklarımın ağrısı da geçti.Acaba yumurtlamam olmuş mudur ?Bugün,yarın denemelerde bulunsak geç mi olur acaba.Çünkü sadece 6.,10. ve17. günlerde denememiz oldu sizce tutarmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…