ben de aynı durumdayım. daha rendevu almadım doktorumdan. Sana söylediği şeyleri paylaşırsın buradan değil mi?
selam canım nasılsın?valla benimde bu ay 9. günü yumurtlamışım gibi geliyor bana..vcye gittiğimde uzayan bi akıntım olmuştu çalışmaları hızlandırmıştıkama yinede bilemem zaman gösterecek, inşş. tutturabilmişizdir canım...hayırlı haberlerini bekliyorum canımcım..benim sol kasığımda hala ağrım var.bütün aymı yumurtluyoruz neee:roflol::
ayy canım senmiydin o inş.canım kırmızıları görmezsin:1hug: canım idrar testleri göstermeyebiliyo belki vardır bebiş :CüvCüv:
maviş cim cerotcum yanıtllarınız için sagol..maviş vardır doktorun bir bildigi zaten bana geçen aylarda demişti igneye geçeriz herhalde diye aslında doktorum olamadan olacakları söylemişti bana ama benimde moralimi fazla bozmak istemedigi için ayrıntılı anlatmamaıştı cerotun dedigi gibi pko direnci çok yüksek dedi o yüzden klomen yeterli gelmiyor günde 2 tane içiyordum 2 aydır kullanıyorum üstelik 2 ay yan etkisi çok fazla oldu hatta ben bu ay için farklı bir ilaç isteyecektim neyse gerek kalmadan bana igne uygulayalım dedi yalnız anlamadıgım bir kere mi vuruluyor bu igne kalçadan olan isim bilmiyorum çünkü.regl olunca ara beni dedi.şimdi bekliyorum igneye erken oldugunu ben düşünmüyorum zamnı bence fazla oyalamanın anlamı yok belkilerle gidemiyorsun doktorum bu konuda çok başarılı ama bazı prosedürler uygulanması gerektigi için uygulamaya çalışıyor...rabbim ne zaman nasip ederse bebişimi bekliyorum o zaman ..
selam herkese.. benide aranıza alırmısınız :) Bende perşembe gnü bismillah diyerek klomene ilk defa başlıyorum..
Kısaca anlatayım 15 aylık evliyim pkoluyum şuanda glucophage kullanıyorum ve prş günü klomene başlıcam günde 1 tane alıcakmışım şimdilik böyle başlayalım dedi 5 gün kullanıp tekrar gidicekmişim drun yanına. bu yumurta takibi kaç günde bir çağırıyor acaba? Sonrada iğnemi vurulcam öyle iştee..
Ben 2 aydır adet olmamıştım farlutal kullanarak oldum ve başladım tedavime adetlerim düzensiz.. Şimdi size 14 ocak olarak tarih vericem ama belli olmuyor.. Belki bundan sonra düzenli olurum cunku glucophage kullanmaya başladım düzene sokarmı bilmem... Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah Allaha emanet olun
hayat70 ne yaptın canım sesin çıkmadı bi daha. o kadar çok acımıyormuş dimi. benim asıl bundan sonrası zor olmuştu. 3-4 gün ağrıdan kıvranmıştım. ama senin öyle olmaz inşallahhh:Saruboceq:
hoşgeldin arkadaşım.
yumurta takibi yaparken benim doktorum 2 kez çağırıyor. birincisi klomen biter bitmez. 2. çağırışı da takip eden 3-4 gün içinde oluyor. '. gidişimde de iğne veriyor çatlama için . 2 aydır bööleyiz bakalım. klomenle 3. ayım bu 2 gün sonra yine kontrol var.
hepimiz için hayırlısı olsun.
peki şincikkkk 30 yaş ve altıı ne olcekkk pekiiii şekerlerrrrrrrr?????:lepi:
gitmeden öncede birlikte olduysanız eğer spermler bir hafta yaşıyor, benim kızım adetin başlangıcından 7. günkü birlikteliğimizde olmuştu, kamp kurmuş beklemiş 7 gün yumurtlamamıcokacimcoookiyi akşamlar kızlar
kendimi berbat hissediyorum dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim patladı dün sabah çatlamam olmuştu ve dün akşam benim herif iş için şehir dışına çıktı o kadar ilaç igne boşa gitti yani.bu ay çok umutluydum ilk kez igne olmuştum herşey tamam derken herif gitti.adamında elinden gelen birşey yok ama gel de bana anlat.yarın dönücek ama artık geç galiba.işin birde komik kısmı var kaynanacım soruyo ne bu halin ne oldu diye eeenasıl diyim oglunla işim vardı ama o gitti diye yok birşey diyip geçiştirdim allah bilir neler düşündü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?