Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

10. gün tutabilir 17. dede geç yumurtladıysan belki tutar,
Arkadaşlar sperm 1 haftaya kadar yaşıyabiliyor, oysaki yumurta çatladıktan sonra yalnızca 24 saat. Yani burda önemli olan o 24 saat içerisinde içerde canlı sperm bulunabilmesi. Bu yüzden (28 günde bir oluyorsak) adet başlangıcından itibaren 14 gün sayıyoruz (28 in yarısı), bu günün öncesindeki 2 gün ve sonrasındaki 2 gün azami çalışma yapıyoruz, ama her ihtimale karşın diğer günlerdede 2-3 günde bir çalışırsak şansımız artar. Yumurtamızın çatladığını eğer anlıyorsak ertesi günde çalışıp ondan sonra bırakabiliriz, zaten beklenen adet tarihimize 5-6 gün kala hamile kalma olasılığımız çok çok az. Umarım bilmeyen arkadaşları biraz aydınlatabilmişimdir. Hepinize bu ay iyi haberler diliyorum.:hooray:

kızlar aklıma bir soru takıldı,tek yumurta gebe kalma şansını azaltıyor mu??
tek yumurtayla gebe kalan var mı?acil cevap lütfen :))
canım, tabiki biraz azaltıyordur ama çok oluncada bu sefer gebelik sağlıksız olabiliyo o yüzden doktorlar bu ay hamile kalmayın diye uyarıyolarmış, çoğul gebelik oluyor, kalıcagın varsa tek yumurtaylada gayet kolay kalırsın bence, İnşallah canım.

rana benimde adetlerim feci düzensizdi, kistlerim vardı,evlendikten sonra gitti, hatta bir tane miyomum vardı onuda aldılar sezeryan yaparken, fakat adetlerim bikaç gün sarkabiliyo hala. en az 30 günde bir oluyodum fakat 3 aydır ovitrelle kullandım ve bu ay 28. günde oldum, ovitrelle düzenledi bence canım. Bu arada adet düzensizliğe hamile kalınamasaydı inan ben hiç kalamazdım canım, sakın üzülme emi.
cnım sana ve diğer arkadaşlara birşey sormak istiyorum bana 15 yıl önce polikistik var demişlerdi, polikistik pco mu, şu anda bende kist olsa doktorum görürdü diye düşünüyorum, pco nun başka ne gibi belirtileri var yani nasıl anlaşılıyo. .

Kızlar moralimm çok bozukk yaaa ...sabah gittim hastaneye iğneler için rapor çıkarttım kan testlerimi verdim saatlerce uğraştım anlayacağınız.Akşam mua doktora gittim son bir kontrol yapalım sonra hemen ilaca başlayalım dedi ama küçülür dediği kist küçülmemiş aynı büyüklükte kocaman duruyor bu ay tedaviye ara vermek zorunda kaldım .Acil soğan kürüne başlaıyorum inşallah işe yarar bütün moralim alt üst oldu üfff ya....:a015:

canım, kesinlikle işe yarıyomuş soğan kürü, çok duydum, sakın üzülme herşeyde bir hayır var, sağıkla olsunda bebişin bi ay geç geliversin.

arkadaşlar birsey sorcam.klomen kullanırken ilişkiye girilirmi?birde klomenden ne kadar zaman sonra ilişkiye girebilinir?bunların cevabında yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...teşekkür edrim şimdiden

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/185850-polikistik-over-sendromu-nedir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...olikistik-over-sendromu-pcos-alinti-yazi.html

Sevilcim pco yani polikistik over hakkinda, yukaridaki linkler sana yardimci olacaktir. Benim ultrasonda polikistik over goruntusu var kan testlerim normal.

hayatcığım hadi kolay gelsin canımm. çalışın çalışın durmak yokk. :dance: inşallahh ağrıların da olmaz ve 15 gün sonra güzel haberlerini alırız.:Saruboceq: zeytin üzülme be canım geç olsun güç olmasın. duygumm sen de üzülme güzelim yaa. bak ben de güzel haber beklerken kahverengi lekelenmelerim başladı. bugün yarın da adet olacakmışım belirtileri var. hepimizin hayrına nasılsa Rabbim onu versin.

canım öyle çok ağrım yok... sadece hafif hafif kasık ağrım var...öksürünce , hapşurunca ve ani hareketlerde ağrı oluyor....hayırlısı bakalım ama ben pek ümitlenmek istemiyorum.. şöyle topici okudumda ilk tedavide hamile kalan sayısı baya az......:uhm:

arkadaşlar birsey sorcam.klomen kullanırken ilişkiye girilirmi?birde klomenden ne kadar zaman sonra ilişkiye girebilinir?bunların cevabında yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...teşekkür edrim şimdiden

evet canım. Klomen sırasında da ilişkiye girilebilir. sonrasında da devam edilebilir. Önemli olan düzenli ilişki.

selam çıtırlar ve körpeler! Pardon törpeler:)
pko çoğunluğun şikayeti galiba. Bende de endometriosis(çikolata kisti) var. 1,5 cm büyüklüğü. aralarındaki farkı bilen var mı acaba? ya da çikolata kisti olan biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…