dua edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. gün tutabilir 17. dede geç yumurtladıysan belki tutar,kızlar bugün 19. günüm belimin ve kasıklarımın ağrısı da geçti.Acaba yumurtlamam olmuş mudur ?Bugün,yarın denemelerde bulunsak geç mi olur acaba.Çünkü sadece 6.,10. ve17. günlerde denememiz oldu sizce tutarmı.
canım, tabiki biraz azaltıyordur ama çok oluncada bu sefer gebelik sağlıksız olabiliyo o yüzden doktorlar bu ay hamile kalmayın diye uyarıyolarmış, çoğul gebelik oluyor, kalıcagın varsa tek yumurtaylada gayet kolay kalırsın bence, İnşallah canım.kızlar aklıma bir soru takıldı,tek yumurta gebe kalma şansını azaltıyor mu??
tek yumurtayla gebe kalan var mı?acil cevap lütfen :))
rana benimde adetlerim feci düzensizdi, kistlerim vardı,evlendikten sonra gitti, hatta bir tane miyomum vardı onuda aldılar sezeryan yaparken, fakat adetlerim bikaç gün sarkabiliyo hala. en az 30 günde bir oluyodum fakat 3 aydır ovitrelle kullandım ve bu ay 28. günde oldum, ovitrelle düzenledi bence canım. Bu arada adet düzensizliğe hamile kalınamasaydı inan ben hiç kalamazdım canım, sakın üzülme emi.Bu arada daha oncede 3 ay gonaphene kullandim adetim her ay duzenli gunu gunune gelmisti hatta kullanim sonrasi ikinci ayimda gectigimiz mayis oluyor hamile kaldim malesef dusukle sonuclandi bende de pco var onceleri ilac kullanimiyla duzenliyken suanda neden duzensizlesti bilgisi olan varmi bu sekilde adetleri aksayan cevap verirseniz sevinirim arkadaslarim cok uzgunum suanda : çok üzgünüm:
Kızlar birşey sorucam, yumurtanın çatladığını nasıl anlıyosunuz,
canım, kesinlikle işe yarıyomuş soğan kürü, çok duydum, sakın üzülme herşeyde bir hayır var, sağıkla olsunda bebişin bi ay geç geliversin.Kızlar moralimm çok bozukk yaaa ...sabah gittim hastaneye iğneler için rapor çıkarttım kan testlerimi verdim saatlerce uğraştım anlayacağınız.Akşam mua doktora gittim son bir kontrol yapalım sonra hemen ilaca başlayalım dedi ama küçülür dediği kist küçülmemiş aynı büyüklükte kocaman duruyor bu ay tedaviye ara vermek zorunda kaldım .Acil soğan kürüne başlaıyorum inşallah işe yarar bütün moralim alt üst oldu üfff ya....:a015:
rana benimde adetlerim feci düzensizdi, kistlerim vardı,evlendikten sonra gitti, hatta bir tane miyomum vardı onuda aldılar sezeryan yaparken, fakat adetlerim bikaç gün sarkabiliyo hala. en az 30 günde bir oluyodum fakat 3 aydır ovitrelle kullandım ve bu ay 28. günde oldum, ovitrelle düzenledi bence canım. Bu arada adet düzensizliğe hamile kalınamasaydı inan ben hiç kalamazdım canım, sakın üzülme emi.
cnım sana ve diğer arkadaşlara birşey sormak istiyorum bana 15 yıl önce polikistik var demişlerdi, polikistik pco mu, şu anda bende kist olsa doktorum görürdü diye düşünüyorum, pco nun başka ne gibi belirtileri var yani nasıl anlaşılıyo. .
hayatcığım hadi kolay gelsin canımm. çalışın çalışın durmak yokk. :dance: inşallahh ağrıların da olmaz ve 15 gün sonra güzel haberlerini alırız.:Saruboceq: zeytin üzülme be canım geç olsun güç olmasın. duygumm sen de üzülme güzelim yaa. bak ben de güzel haber beklerken kahverengi lekelenmelerim başladı. bugün yarın da adet olacakmışım belirtileri var. hepimizin hayrına nasılsa Rabbim onu versin.
arkadaşlar birsey sorcam.klomen kullanırken ilişkiye girilirmi?birde klomenden ne kadar zaman sonra ilişkiye girebilinir?bunların cevabında yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...teşekkür edrim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?