merhaaba kızlar hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim.kızlar size bir sorum var bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.geçen ay 2.defa klomen kullandım.4 günüm geçti adet oldum.3 gün oldu biteli ama kasıklarımda belimde bir ağrım var.klomenin kist yaptığını duydum.acaba bu ağrıların onunla alakası olabilirmi.
arzucum ilaçtan sonra yumurta takibi yaptırmadınmı bazı durumlarda yumurtalar aşırı gelişip kiste dönüşebiliyomuş bildigim kadarıyla umarım sende öyle birşey yoktur ama genede bence bir git doktoruna ayrıca ilaç bendede kasıklarımda agrı yapıyo ilacın yan etkileride olabilir
Bu arada yani hamile arkadaslarim tedavi disinda denediginiz ozel bir kur oldumu bu ay merak ettim kizlar ..
beni tebrik eden herkese binlerce kere teşekkürler önce allahın sayesinde sonra sizlerin duaları sayesinde hamiş oldum tabi kesin hamiş olduysam (akşama herşey belli olcak)
ohh maşallah başakcım.kızlar bende dr gittim yani kısaca tesadüf bakıldı ultrasonla bebiş6+3 günlük teyzeleri henüz bebişimizi göremedik sadece kesemiz var herşey normalmiş 2 ocakta kontrolümüz var tamda eşimle kaçtıgımız güne denk geliyor inşallah kalp atışını duyarımda eşime o gün süpriz yaparım
birde bu klomen listesinin uguruna inanmaya başladım semecımız hamiş oldu listeye o bakıyordu sonra aabeyazmelek ilgilendi bende ona yardımcı oldum mavişimizde imdadımıza yetişti biz yokken o idare etti listeyi şimdi üçümüzde hamişiz acaba şimdi kimde sıra merak ediyorum gerçekten ugurlu bir listemiz var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?