Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Valla sorunu bende bilmiyorum.hamile kalamadığım için doktora gittim muayene etti ultrasyonla.bişey yok dedi.bir yumurtalama hapına başlayalım dedi,çatlatma iğneside vurdu 10 gün sonra adet günümü bekledim sabırla ama sonuç hüsran.bende bu ay tekrar gitmedim doktora klomen aldım daha önce kulklandığım gibi kullandım.şimdi ocak 15 i bekliyorum bakalım neolacak.galiba yumurtlama problemim varmış.tabi kesin değil.olmazsa ileride başka yöntemler deneriz dedi.offfff ya nezaman olacak çok canım sıkılıyor bu işe..

slm bayanlar.birkaç gündür pek bakamıyorum çok hastayım....sabah ben de gittim doktora yumurtaların en büyüğü 15 cm olmuş.sanırım yeterli değil perşembe günü tekrar çağırdı..bu arada bgün ben de pko'lu olduğumu öğrendim gerçi tahmin ediyordum...moralim çok bozuldu.sanırım benim hamilelik işi o kadar da kolay olmıyacak...bu arada hamile haberlerini okudum çok sevindim arkadaşlar.Allah bizlere de nasip etsin inşallahh...

merhaaba kızlar hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim.kızlar size bir sorum var bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.geçen ay 2.defa klomen kullandım.4 günüm geçti adet oldum.3 gün oldu biteli ama kasıklarımda belimde bir ağrım var.klomenin kist yaptığını duydum.acaba bu ağrıların onunla alakası olabilirmi.

a.s Aabeyazmelek ve mavisim kizlar kesin hamilesiniz :CüvCüv: tebrik ediyorum ikinizide :teytey: guzel Allahim insallah bebislerinizi kollariniza biran once almayi nasip eder inanin cook sevindim sırnaşık şey​

Bu arada yani hamile arkadaslarim tedavi disinda denediginiz ozel bir kur oldumu bu ay merak ettim kizlar ..

arzucum ilaçtan sonra yumurta takibi yaptırmadınmı bazı durumlarda yumurtalar aşırı gelişip kiste dönüşebiliyomuş bildigim kadarıyla umarım sende öyle birşey yoktur ama genede bence bir git doktoruna ayrıca ilaç bendede kasıklarımda agrı yapıyo ilacın yan etkileride olabilir

Mavişcim ve aabeyazmelekcim. Gayri resmi hamilelik haberiniz bana acayip moral oldu kızlar. Dünden beri biraz canım sıkkındı. İlaç gibi geldiniz valla. İçim kıpır kıpır. umut doluyum. Yarın yumurtalara baktırmaya gidiyorum. Dün küçüktüler çok. Rahim içi duvarın da uygun değil demişti doktorum. Ama bu moralle kesin kocaman olmuşturlar.
İyi baın kendinize...:dance:

ilk önce teşekkür ederim.dr.um bana şu gün gel yumurtalarına bakıyım demedi.ben de yaziları okuyunca acaba dr.um niye çağırmadı ki diye düşündüm.2 sindede bir şey söylemediler.inşallah yan etkidir.kist falan yoktur.yarın bir gideyim.bakalım bu sefer ne diyecek.

maviş aabeyazmelek çokk sevindim ya allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinbu ay bereketli geliyo gibi darısı tüm isteyenlere inş.

Bugun dr.gittim yeni geldim kızlar klomen dün bitmişti az bişey yumurta büyümeye başlamış cuma günü yine gidicem ama acayip şeyimde yanma sızı var kaç gündür bugun vajinal muayenedede oldu dr.dedi bu aralar sık vajinal muayene oluyosun ondan oluyoddur dedi.Bebişlerimiz için artık bunlara katlanıcaz yeterki Allahım nasip etsin amin..Bu arada hamile olan aabeyaz ı ve maviss i tebrik ediyorum ne mutlu size

aabeyazmelek canım ne yaptın merak ettim ayy kızlar banada dua edin iş çıkışı akşama kan testi yaptırıcam inş.sonucum kesinleşir inş.allahım sizlerede nasip eder

aabeyazmelek ve mavişçiiimmmmmm;

ikinizi de tebrik ediyorum canlarımmm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..aralık ayı süper gidiyoo maşallahh

ben de bu ay hiçbişi kullanmamaya karar verdim..aabeyazmelek in de söylediği gibi etkileri bu ay da devam ediyormuş..bi de günlere takılmamaya karar verdim kızlar..daha önceki hamileliklerimde ben günüm gelmeden öğrenmiştim..hemen çizgi çıkıyorduu dolayısı ile erken döllenme oluyomuş yani erken çatlama..belki de ben şu anda günlere de (11-13-14 ) çok takılıyorumm..

bu 1-2 ay kocişimle çok sallamama kararı aldık..ne zaman dr. gitsek bi umutlanıyoruz kii sormayın..neyse canlarım benden şimdilik bu kadar..bu arada hepinizi öpüyorum ...

beni tebrik eden herkese binlerce kere teşekkürler önce allahın sayesinde sonra sizlerin duaları sayesinde hamiş oldum tabi kesin hamiş olduysam (akşama herşey belli olcak)

Bu arada yani hamile arkadaslarim tedavi disinda denediginiz ozel bir kur oldumu bu ay merak ettim kizlar ..

canım ben 2 ay gonaphene 2 ay klomen kullandım klomenlede hamiş kaldım tabi kesinse. onların dışında hiç bi kür uygulamadım akşama kan testi yaptırıcam umarım kesinleşir

kızlar bende dr gittim yani kısaca tesadüf bakıldı ultrasonla bebiş6+3 günlük teyzeleri henüz bebişimizi göremedik sadece kesemiz var herşey normalmiş 2 ocakta kontrolümüz var tamda eşimle kaçtıgımız güne denk geliyor inşallah kalp atışını duyarımda eşime o gün süpriz yaparım
birde bu klomen listesinin uguruna inanmaya başladım semecımız hamiş oldu listeye o bakıyordu sonra aabeyazmelek ilgilendi bende ona yardımcı oldum mavişimizde imdadımıza yetişti biz yokken o idare etti listeyi şimdi üçümüzde hamişiz acaba şimdi kimde sıra merak ediyorum gerçekten ugurlu bir listemiz var kızlar

ohh maşallah başakcım. allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
evet başak ablanın dediği doğru liste çok uğurlu ama ben bu ay biliyosunuz listeye adımı yazdırmak istemedim çünkü psikolojikman etkilendiğimi düşünmüştüm ama listeyi düzenlemede yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince. inş.kızlar allah isteyen herkese nasip eder hamişliği hadi kızlar sıra kimde bakalım

arkadaşlar iyi akşamlar ben yarın dr gideceğim adetimin 4. günü geçen aydan kalan yumurta veya kist oluşmuşmu bi bakacak dr eee tabi klomende verecek ama ben kullanmıcam eşimde kullanmamı istemiyo yani kullanmıcam ilaç birdahaki aya etkisini sürdürüyormu.....?sizce ne yapayım bişi söyleyin lütfen bu ay tamamen çöktümmm hiç umudum kalmadı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…