kızlar bende dr gittim yani kısaca tesadüf bakıldı ultrasonla bebiş6+3 günlük teyzeleri henüz bebişimizi göremedik sadece kesemiz var herşey normalmiş 2 ocakta kontrolümüz var tamda eşimle kaçtıgımız güne denk geliyor inşallah kalp atışını duyarımda eşime o gün süpriz yaparım
birde bu klomen listesinin uguruna inanmaya başladım semecımız hamiş oldu listeye o bakıyordu sonra aabeyazmelek ilgilendi bende ona yardımcı oldum mavişimizde imdadımıza yetişti biz yokken o idare etti listeyi şimdi üçümüzde hamişiz acaba şimdi kimde sıra merak ediyorum gerçekten ugurlu bir listemiz var kızlar
nisancım ben ard arda 3 ay kullamdım bende kist oluşmadı yumurtalarım kendiliginden çatlıyordu hamile kaldıgım ay ben klomen kullandım canım etkisi olmuştur diye düşünüyorum ama kulaktan duydugum kadarıylada aşılamdan sonraki ayda ignelerin etkisi oluyor imiş ben garanti olsun diye kullandım ama dr kontrolüne gitmedim açıkçası karar yinede senin canım kullanp kullanmayacagına sen karar vericen
hayır beyaz beyaz tavsiye ettigin dr gidicemde eşimin işleri şu sıralar çok yogun bende yılbaşından sonra randevu alırım diye düşünüyorum ama senin dedigin dr gidicem
Kızlar herkese iyi geceler.
Daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı.Ben folic plus ilacını 5 aydır kullanıyorum.yine bitti 6. kutuyu alıcam.Acaba bu ilacı kullanmanın bir sınırı var mıdır?malum gebelik olmayınca 5 aydır hep alıp kullanıyorum.Bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.Şimdiden teşekkürler...[/QUOTE
Sınırı yok canım.Ben de 7 aydır kullanıyorum doktoruma sordum devam et dedi hiçbir sakıncası yokmuş.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?