Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb kızlar beyazmelek çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
kızlar ben bugün doktora gittim kist oluşmamış allahtan ve klomene bu ayda devam edeceğiz pregnyl iğneyi artık ödemiyormuş devlet rapor istiyormuş malesef bugün onunla uğraştım baya offf rapor alırsak daha sonra daha pahalı ilaçlar kullanmak zorunda kalırsak onu ödemezmiş doktor ödüyor diyor eczane ödemiyor diyor git gel yaptım kaç defa sonra öğrendim iki tane iğne 22ytl yapıyormuş uğraştığıma değmezmiş ama baştan aklıma gelmedi direk almak neyseki bi tane eczanede var bulmak için sorun yaşamıyorum bilginiz olsun sizde benim gibi uğraşmayın

mavişcim ve aabeyazmelekcim sizleri çok tebrik ediyorum...inanın bana çok sevindim.hepimizin umudu oldunuz...çok sevinçliyim.sevincimden şu an inanmıyacaksınız ama ağlıyorum.allahıma şükürler olsun...sonucunuzu bekliyoruzz...insallah hamilesinizdirrrsenağlama:CüvCüv::teytey::Saruboceq::içelim:

ebrunisacım seninde hayırlısı olsun.dikkatli ve düzenli ol atlamada insallah bu ay seninde hamilelik haberini alırız....hepimiz hamileliği biran önce insallah hayırlısıyla yaşarızz....

ebrunisacım seninde hayırlısı olsun.dikkatli ve düzenli ol atlamada insallah bu ay seninde hamilelik haberini alırız....hepimiz hamileliği biran önce insallah hayırlısıyla yaşarızz....
Teşekkür ederim ama bir sorun var doktor yarın ilişkiye başlayın dedi ama eşim bugün dedei diyor bende yanlış anlamışsın diyorum çünkü iğneden 1 gün sonra demişti

mrb başak35 teşekkür ederim rabbim hepimizi güldürsün.evet çalışmalara devam yarından itibaren izine bile ayrıldım 10 günlük sevkliyim gece uyanık gündüz uykulu artık

Teşekkür ederim ama bir sorun var doktor yarın ilişkiye başlayın dedi ama eşim bugün dedei diyor bende yanlış anlamışsın diyorum çünkü iğneden 1 gün sonra demişti

canım doktor bize iğne vurulduğum günde ilişki demişti...
aman yapıverinnn ne olcak fazla mal göz çıkarmaz:jeyyar::roflol:

ay canım benim doktorda 4 gün üstüste demişti... ama sonuncu baya zorlandıkk(adamı zorla sürüklüyordumkaydirigubbakcemile):roflol::roflol:

ay canım benim doktorda 4 gün üstüste demişti... ama sonuncu baya zorlandıkk(adamı zorla sürüklüyordumkaydirigubbakcemile):roflol::roflol:
evet evet eşimi aradım birazdan gelicek 4 gün devam edicem.işin kötüsü ay sonu olduğu için benim koca çalışmak zorunda her akşam geç geliyor bu aralar

aabeyazmelek ve mavişim çok tebrik ederim canlarım... allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

maviş canım çok tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişine kavuşursun

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????

Günü geçen arkadaşlar nerdesiniz? Hadi bi test yapın da bizi sevindirin artık

Selam kızlar. herkes iyidir inşallah. maviş arkadaşım akşamdan bu yana bi gelişme olmadı mı? gece geç saatte alacak eşim sonuçları demişsin. Bu kadar bekletti ama benim de içime senin hamile olduğun doğuyor canım. inşallahh hayırlı haberlerini alırız

Ben bu ay klomene yanlışlıkla 4. günümde başlamıştım ya, doktorumu aradım sordum olsun devam et sen dedi.hihoyyyt çok üzülmüştüm yanlış birşey yaptım diye ama hayırlısı böyleymiş. yani arkadaşlar sizin de haberiniz olsun klomene 1-2 gün erken başlarsanız zararı olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…