slam arkadaşlar şimdi hastaneden geldik pregnyl iğnemi yaptırdık.bana şans dileyin dualarınızı eksik etmeyin.inşallah 2009 da hamiş kalanlar listemiz sayfalarca olsun
ya kızlar sonucu 11 de vercez diyolarmış off ya ya çıkmazsa deli olacağım
Teşekkür ederim ama bir sorun var doktor yarın ilişkiye başlayın dedi ama eşim bugün dedei diyor bende yanlış anlamışsın diyorum çünkü iğneden 1 gün sonra demiştiebrunisacım seninde hayırlısı olsun.dikkatli ve düzenli ol atlamada insallah bu ay seninde hamilelik haberini alırız....hepimiz hamileliği biran önce insallah hayırlısıyla yaşarızz....
Teşekkür ederim ama bir sorun var doktor yarın ilişkiye başlayın dedi ama eşim bugün dedei diyor bende yanlış anlamışsın diyorum çünkü iğneden 1 gün sonra demişti
çok hoşsun zaten 3 gün üst üste dedi 4 gün oluverir demicanım doktor bize iğne vurulduğum günde ilişki demişti...
aman yapıverinnn ne olcakfazla mal göz çıkarmaz:jeyyar::roflol:
evet evet eşimi aradım birazdan gelicek 4 gün devam edicem.işin kötüsü ay sonu olduğu için benim koca çalışmak zorunda her akşam geç geliyor bu aralaray canım benim doktorda 4 gün üstüste demişti... ama sonuncu baya zorlandıkk(adamı zorla sürüklüyordumkaydirigubbakcemile):roflol::roflol:
Kızlar herkese iyi geceler.
Daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı.Ben folic plus ilacını 5 aydır kullanıyorum.yine bitti 6. kutuyu alıcam.Acaba bu ilacı kullanmanın bir sınırı var mıdır?malum gebelik olmayınca 5 aydır hep alıp kullanıyorum.Bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.Şimdiden teşekkürler...[/QUOTE
Sınırı yok canım.Ben de 7 aydır kullanıyorum doktoruma sordum devam et dedi hiçbir sakıncası yokmuş.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence...:1rolleyes:
canım merak etme folic asiti çoğu dr.gebeliği düşündüğün son bir yılda başlatıyor içmeye..yan etkisi yok rahat ol..aksine faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?