İnşallahcanım, hoşgeldin özlemiştik seni. Black cim bende pko dan şüpheleniyorum nasıl anladılar canım.slm bayanlar.birkaç gündür pek bakamıyorum çok hastayım....sabah ben de gittim doktora yumurtaların en büyüğü 15 cm olmuş.sanırım yeterli değil perşembe günü tekrar çağırdı..bu arada bgün ben de pko'lu olduğumu öğrendim gerçi tahmin ediyordum...moralim çok bozuldu.sanırım benim hamilelik işi o kadar da kolay olmıyacak...bu arada hamile haberlerini okudum çok sevindim arkadaşlar.Allah bizlere de nasip etsin inşallahh...
hadi mavişim gözün aydın canım kesindi ama hastane onaylı oldu şimdi bende rüyamda bebegimi gördüm dogum yapmışım evim kalabalık yatakta bir bebek uyuyor güzel giyditilmiş başında gri bir örgü şapka var ama uyuyor simsiyah kaşları var kendide pamuk gibi beyaz elimde kocaman bir çikolata paketi evdekilere çikolata ikram ediyorum bebegin cinsiyetine baktınızmı ben bilmiyorum diyorum sonra erkek heralde diyorlar abim aglıyor tamam şimdi seneye sünnet yaptırırım diyor ben hayır küçükkken olmaz diyorum ama bebek kimseye benzemiyor degilmi diyorum annemlere abim bizimde oglumuz olursa hep birlikte sünnet olurlar diyor ooooo sizinkiler olana kadar benim oglum askere gider diyorum
kızlar bu rüya nasıl yorumlanır bilemiyorum eşimde kızıyor bana erkek çocuguna takma kafayı diye sanki rüyada görmek benim suçum deli adam rüyama bile karışıyor
cnm bişi sorcam senin ndn göbişten oldu iğne anlamadm onu bn yaa
cerot merhaba ama sanırım gittimsin nasılsın?ne güzel 17 19 ml büyüklügüne gelmiş yumurtaların hadi hayırlısı inş bebk olarak döner sana benim hiç bu kadar büyümemişti bile hep 12 ml de kalıyordu..cnm çatlatmayı göbekten mi yapıyorlar peki acı oluyormu?
canlarım benim ikinizide tebrik ederim benimde testim oldukça silikti ama daha önce hiç böle bile olmamıştı bende sizin gibi hemen kan testine koştum sanırım erken yakaladınız hamişliğiiiiii ay ne güzel yawwwww allahım tamamına erdirsin sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsız sağlıklı bi hamişlik nasip etsinnn
aabeyazmelek ve mavişş ikinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar.:lepi: vallahi süpersiniizzz. allahh sağlıklı birer hamilelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh.Şeniz ben de doktoruma gittim bu sabah 2. ye klomen verdi. ama bu defa eşimden de sperm testi istedi. bi de ona bakalım dedi. baksınlar tabii tek başına olmuyor ki canım bu işlerrArkadaşlar inannınn acayip sevindim yaa. tekrar tekrar tebrikleerr:
mavişim aabeyazmelekciğim tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah..ee darısı bizlerinde başına diyeyim ..çok sancım var kızlar..sanırım o salak dr. vajinal usgyle kisti patlattı belim kopuyor siyah siyahta akıntıyla karışık şeyler geliyor..neyse sizlerin mutluluğunu bozmayayım..tekrardan tebrikler
aa beyazmalek mavişim canlarım çok sevindim ben dedim ama size demi melegim memişler sinyal veriyor birde ısın güzel diye maviş kasık agrın bebiş habercisi olabilir diye hiç korkmayın silik bile çıksa bebiş yolda demekdir yeni yıla bebişle giriyoruz kızlar korkmasam göbet atıcam şimdi allah saglıkla sıhatle kucagınıza almayı nasip etsin kızlar
maviş ve aabeyazmelek ikinizi de öpüyorum yanaklarınızdan sıkıyorum. Allah ikinizin de gönlüne göre sağlıklı bebişler versin inşallah.
Bu idrar testindeki silik çizgi çok önemli. Çünkü yoksa hamilelik gölgesi bile gözükmüyor çok erkense de negatif çıkıyor. Allahım ..inanın çok mutluyum. Başak la beraber 3 oluyor aralık hamilelerimiz inşallah. Gidişat güzel kızlar. İnşallah allahın izniyle hamile sayımız artar
aaa mavıs beyazmelek hamılemısınız cok sevındım ya bende hamılelıgımı ogrendıgım gunden bu yana burdakı arkadaslara dua edıyodum ucumuzde aynı ayda hamıle kaldık ysadıklarımızı paylasalım guzellerım benım mıde bulantılarım basladı mesela öpuyorumm
beyaz melek ve maviş kızlar bende sizi tebrik ediyorum vallahi sabahtan beri bekliyordum yazmanızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..maşallah Allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza
cnm çok sevndm hamilemisn sen yani... ohhh hamileler çoğalıo hayrdır nüfus patlamasımı olcak ne :) inan çok sevndm hayrlı olsn inş sağlıkla kucağına alırsn bebeğini:
aabeyazmelek ve maviş çok sevindim inanın...Allahım inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip eder
inanın bu müjdeli haberlerinizle daha bi ümitlenip motive oluyoruz hepimiz de...
ben de dün dr a gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş.biri 17 diğeri 19 mm...ardından hemen ovitrelle çatlatma iğnemi de oldum göbüşten:) bu ay klomende 2. ayım.. umarım bu ayın sonunda ben ve benim gibi diğer bekleyenler de müjdeli haberi veririz buradan...
bu arada hamişler bizleri unutmadığınız için de ayrıca sevgiler ve teşekkürler hepinizeee
merhaaba kızlar hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim.kızlar size bir sorum var bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.geçen ay 2.defa klomen kullandım.4 günüm geçti adet oldum.3 gün oldu biteli ama kasıklarımda belimde bir ağrım var.klomenin kist yaptığını duydum.acaba bu ağrıların onunla alakası olabilirmi
a.s Aabeyazmelek ve mavisim kizlar kesin hamilesiniz :CüvCüv: tebrik ediyorum ikinizide :teytey: guzel Allahim insallah bebislerinizi kollariniza biran once almayi nasip eder inanin cook sevindim sırnaşık şey[/
Mavişcim ve aabeyazmelekcim. Gayri resmi hamilelik haberiniz bana acayip moral oldu kızlar. Dünden beri biraz canım sıkkındı. İlaç gibi geldiniz valla. İçim kıpır kıpır. umut doluyum. Yarın yumurtalara baktırmaya gidiyorum. Dün küçüktüler çok. Rahim içi duvarın da uygun değil demişti doktorum. Ama bu moralle kesin kocaman olmuşturlar.
İyi baın kendinize
maviş aabeyazmelek çokk sevindim ya allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinbu ay bereketli geliyo gibi darısı tüm isteyenlere inş
aabeyazmelek canım ne yaptın merak ettim ayy kızlar banada dua edin iş çıkışı akşama kan testi yaptırıcam inş.sonucum kesinleşir inş.allahım sizlerede nasip eder
aabeyazmelek ve mavişçiiimmmmmm;
ikinizi de tebrik ediyorum canlarımmm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..aralık ayı süper gidiyoo maşallahh
ben de bu ay hiçbişi kullanmamaya karar verdim..aabeyazmelek in de söylediği gibi etkileri bu ay da devam ediyormuş..bi de günlere takılmamaya karar verdim kızlar..daha önceki hamileliklerimde ben günüm gelmeden öğrenmiştim..hemen çizgi çıkıyorduu dolayısı ile erken döllenme oluyomuş yani erken çatlama..belki de ben şu anda günlere de (11-13-14 ) çok takılıyorumm..
bu 1-2 ay kocişimle çok sallamama kararı aldık..ne zaman dr. gitsek bi umutlanıyoruz kii sormayın..neyse canlarım benden şimdilik bu kadar..bu arada hepinizi öpüyorum ...
kızlar bende dr gittim yani kısaca tesadüf bakıldı ultrasonla bebiş6+3 günlük teyzeleri henüz bebişimizi göremedik sadece kesemiz var herşey normalmiş 2 ocakta kontrolümüz var tamda eşimle kaçtıgımız güne denk geliyor inşallah kalp atışını duyarımda eşime o gün süpriz yaparım
birde bu klomen listesinin uguruna inanmaya başladım semecımız hamiş oldu listeye o bakıyordu sonra aabeyazmelek ilgilendi bende ona yardımcı oldum mavişimizde imdadımıza yetişti biz yokken o idare etti listeyi şimdi üçümüzde hamişiz acaba şimdi kimde sıra merak ediyorum gerçekten ugurlu bir listemiz var kızlar
evet ablacım listemiz ugurlu eli degen gherkez sırayla geldi....
aabeyazmelek:ve maviş35 arkadaşımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı hayırlı evlat versin..son haberlerinizi merakla bekliyorum
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...bu arada uğurlu listeye benide yazarmısınız gerçi bu ay yeni başladım klomene ve pek umudum yok ama olsun 8 ocak ta adet olacam
Mavişş ve abeyazmelek tebrik ederim canlarım inanın çok sevindim bu ay çok bereketli oldu allah taamamına erdirsin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.Darısı olmayanların başına kızlarrr... Ya süper ya böle haberler almak acayipp sevindimm..
mrb kızlar beyazmelek çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
kızlar ben bugün doktora gittim kist oluşmamış allahtan ve klomene bu ayda devam edeceğiz pregnyl iğneyi artık ödemiyormuş devlet rapor istiyormuş malesef bugün onunla uğraştım baya offf rapor alırsak daha sonra daha pahalı ilaçlar kullanmak zorunda kalırsak onu ödemezmiş doktor ödüyor diyor eczane ödemiyor diyor git gel yaptım kaç defa sonra öğrendim iki tane iğne 22ytl yapıyormuş uğraştığıma değmezmiş ama baştan aklıma gelmedi direk almak neyseki bi tane eczanede var bulmak için sorun yaşamıyorum bilginiz olsun sizde benim gibi uğraşmayın
mavişcim ve aabeyazmelekcim sizleri çok tebrik ediyorum...inanın bana çok sevindim.hepimizin umudu oldunuz...çok sevinçliyim.sevincimden şu an inanmıyacaksınız ama ağlıyorum.allahıma şükürler olsun...sonucunuzu bekliyoruzz...insallah hamilesinizdirrr
aa beyazmelek maviş 83 neyaptınız arkadaşlar.merak ettik ya
aabeyazmelek ve mavişim çok tebrik ederim canlarım... allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
slm kızlar maviş ne oldu sonuçlar..aabeyazmelektende ses çıkmadı huu kızlar nerdesiniz
canlarım sizlerin hepinize teker teker tesşekkür ediyorum iyiki varsınız herşeyi paylasıyoruz hep birlikte seviniyor hep birlikte üzülüyoruz sizleri çok seviyorum ve duam sizlerle allahım bu güzel duyguyu sizlere nasip edecek açılan ellerimizin dualrını kabul edecek sabır arkadşlarım ben inanıyorum yakında herkez güzel haberler gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?