Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

24 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK

KIZLAR KENDİMİ EKLEDİMMM HAMİLEEEEEEEEEEYİİİMMMMMMM DEĞERİM 87,48

Son düzenleme:
canımmm tebrikk ederimmm çok sevindim senin adına.....:lepi::teytey::dance:canım klomeni ne zamandan beri kullanıyorsun?:uhm: bir yumurtanın büyüklüğü ne kadar dı?:uhm: bir daha varrr...hangi dönemlerde çalıştınız??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
çok mu olduuuuu????

evet maviş hadi bekliyoruz..kaç mldi yumurta hangi dönemler çalıştınız?sonucun güzel cnm allah kucagına almak nasip etsin.

günaydın kızlar..ne habersiniz bakalım..ben aynıyım hala agrılara ve öksürüge devam...dünden itibaren soğan kürüne başladım kızlar..şifa niyetine önce Allah'ım sonra verdiği nimetten görürüm inşallah devamı..kistten dolayı rahmimde şişlik var ve agrıyor çok..öksürünce hele içim dışıma çıkacak gibi oluyor kızlar..inanın artık bebiş felan gözümde yok bir iyileşsem..herşeyden önce sağlık kızlar..

Kısaca sizlere tedavimi anlatayım bende adet düzensizliği ve polikistik overe yatkınlık vardı şubat ayından beri tedavi görüyorum önce adetlerimi ilaç sayesindede olsa doktorum düzene soktu ve kistlerimi yok etti daha sonra gonapheneye başladım 2 ay gonaphene kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim sonuç ii çıktı eşimdende sperm testi istendi oda güzel çıktı tek sorunum yumurtlama olmuyodu daha sonra gonapheneyi bulamadığım için klomen aldım klomende de bu 2. Ayımdı yani eğer Hamilesem tedavimin 4.ayında hamile kalmış oluyorum

Maviş canım tebrik ederim gözün aydın umarım sağlıcakla meleğini taşıyıp doğurursun dularaım sizlerle,,,,

adetimin tam 14.günü doktora gittim doktor yumurtamın 22mm olduğunu söledi çok iyi dedi 15.gün ve 17.gün ilişki dedi zaten tam bayram tatiline denk gelmişti bende 15.gün 17.gün ve 18.gün çalışma yaptım çatlatma iğnesi hiç kullanmadım çünkü benim yumurtalarım kendi çatlıyodu

hadi mavişim gözün aydın canım kesindi ama hastane onaylı oldu şimdi bende rüyamda bebegimi gördüm dogum yapmışım evim kalabalık yatakta bir bebek uyuyor güzel giyditilmiş başında gri bir örgü şapka var ama uyuyor simsiyah kaşları var kendide pamuk gibi beyaz elimde kocaman bir çikolata paketi evdekilere çikolata ikram ediyorum bebegin cinsiyetine baktınızmı ben bilmiyorum diyorum sonra erkek heralde diyorlar abim aglıyor tamam şimdi seneye sünnet yaptırırım diyor ben hayır küçükkken olmaz diyorum ama bebek kimseye benzemiyor degilmi diyorum annemlere abim bizimde oglumuz olursa hep birlikte sünnet olurlar diyor ooooo sizinkiler olana kadar benim oglum askere gider diyorum
kızlar bu rüya nasıl yorumlanır bilemiyorum eşimde kızıyor bana erkek çocuguna takma kafayı diye sanki rüyada görmek benim suçum deli adam rüyama bile karışıyor

Canım ablam çok saol sonunda muradıma erdim umarım rüyan hayra çıkar sağlıklı olsun yeterki takma bu rüyaları kafana kız erkek farketmez sağlıklı olsun bide ablam bişey sorucam keseyi ne zaman görürüz. Ya bide aabeyazmeleki merak ediyom ne yaptı acaba

İnşallahcanım, hoşgeldin özlemiştik seni. Black cim bende pko dan şüpheleniyorum nasıl anladılar canım.

hahaha çok alemsin başakcım sabah sabah keyfim yerine geldi, banada senin oğlun olacak gibi geliyor, tabi önce sağlıklı olsunda İnşallah canım.

cnm bişi sorcam senin ndn göbişten oldu iğne anlamadm onu bn yaa

canım selam..evde bilgisayar olmadığından akşam internetim yok..:1no2:
ancak cevap verebiliyorum o yüzden...
canım bu iğneler deri altından yapılmalı imiş..yani kol ya da göbek farketmiyor..tıpkı insülin iğneleri gibi..benimki de geçen ay koldan olmuştu..aldığım bir duyuma göre göbüşten daha etkili oluyormuş, bu aykini de göbek deliğinin 2 parmak solundan yaptırdım o yüzden..umarım anlatabildim..
sevgilera.s.

maviş83 şimdi hastaneden onaylı olarak tebrik ediyorum seni allah hayırlı sağlıklı evlat versin.. senin ilk çocukmu 2. mi cnm.aabeyazmelek neoldu.nerdesin...seni bekliyoz merakla...

canım merhaba..çok şükür iyi yumurtalar ama bundan sonrasını göreceğiz canım.geçen ay da 20 mm idi ama olmadı:1no2: belli olmuyor ki. bence hiç negatif düşünme canım sen. dr um bana bikeresinde sperm kalitesi de önemlidir, kaliteli bir sperm için 14 mm de yeter demişti..Allahım hepimize de nasip etsin inşallah tez elden ve hayırlısıyla tabii..
canım çatlatma iğnesi fazla acıtmadı beni.hafif bi yanma hissettim vurulduktan sonra sadece..ucu çok uzun değil canım iğnenin hemen olup bitiyor zaten..
çok öpüyorum seniii:1hug:

selam kızlar ben dün kan testi yaptırdım 416 çıktı degerim doktoruma tlf açıp söyledim gebelik daha yeni 2 gün sonra tekrar yap 800 civarı çıkar ondan sonraki haftada gelirsin ultrosonda görürüz dedi yarın akşam yaptırırım belki cumada memleketime gidiyorum öptüm herkeze kasıklarımda agrı var duramıyorum ...

maviş ve aa beyazmeelek arkadaşlarım resmi olarak tescillendi hamişliğiniz bir oh dedik hepimiz. (ben emindim zaten... Her ikinizi de tebrik ediyorum ve çoookkk öpüyorum. Kendinize iyi bakın ama olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…