selam kızlar ben dün kan testi yaptırdım 416 çıktı degerim doktoruma tlf açıp söyledim gebelik daha yeni 2 gün sonra tekrar yap 800 civarı çıkar ondan sonraki haftada gelirsin ultrosonda görürüz dedi yarın akşam yaptırırım belki cumada memleketime gidiyorum öptüm herkeze kasıklarımda agrı var duramıyorum ...
selam kızlar ben dün kan testi yaptırdım 416 çıktı degerim doktoruma tlf açıp söyledim gebelik daha yeni 2 gün sonra tekrar yap 800 civarı çıkar ondan sonraki haftada gelirsin ultrosonda görürüz dedi yarın akşam yaptırırım belki cumada memleketime gidiyorum öptüm herkeze kasıklarımda agrı var duramıyorum ...
Selam canım. Biz de burada (istanbulda) bekliyoruz kar yağmasını dört gözle. şöyle hertaraf bembeyaz olsa ne güzel olur.a.sselam kızlar nasılsınız burada heryer bembeyaz ve buz gibi....
Selam canım. Biz de burada (istanbulda) bekliyoruz kar yağmasını dört gözle. şöyle hertaraf bembeyaz olsa ne güzel olur.a.s
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. özel hastanelerde sperm testini ne kadara yapıyorlar acaba bir bilen var mı. Açıkçası benim kafam karıştıBir arkadaşımız 30 ytl derken bir diğer arkadaş da 90 ytl. Den bahsetmiş galiba. Ben ssk lıyım ama özel hastanedeki dr. A gidiyorum. Dolayısıyla da testi orada yaptırmam gerekir herhalde.fisfisfis
mavişcim tebrik edrim.inan bana çok sevindim.Allah sağlıklı hamilelik ve kolay hamilelik versin .insallah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.insallah......kendine artık çok dikkat et ...aabeyazmeleği merak ettim.insallah o da en yakın zamanda bizleri sevindirir...
canım banada evlenmeden önce sende polikistik var diyorlardı sonra geçti sancılarım ve düzensizliklerim doğumu yapan doktor ki hala ona gidiyorum hiç öyle bişey söyleedi bende geçti diye düşündüm, doğumdada miyomum vardı onu aldılar ama bazı arkadaşlaar diyorki pko iyileşmiyor, bende kist olsa doktorum görürdü diye düşünüyorum ama bir arkadaşta dediki benimki 6 ay anlamadı başka bi ultrasonla bakılıyo ona , kafam çok karıştı ya. Bu ayda kalamazsam üstüne düşücem çünkü bahsettiğim arkadaş pkolu olduğunu öğrendiği ve ilacını aldığı ay hamile kalmış, (klomen ovitrelle topic inde, asyacan, sor istersen kullandığı ilacı) inşallah öyle olursun sende blackçim,walla sevilcim pko'luymuşum zaten.doktora ilk gittiğimde bana 6 aylık tedavi vermişti adetimin düzensizliğinden dolayı (doğum kontrol hapı kullanarak)küçük küçük kistlerin var diyordu.ben de çok fazla ne olduğunu bilmiyordum.salı günü gittiğimde ben de kist olup olmadığını sordum.doktorda sen de polikistik var dedi...
pregnyl yumurtalarını çatlatmıştır, ağrı olması güzel, benim geçen ay hiç ağrım olmadı yumurtam çatlamamıştı ve hamile kalamadım, hemen çalışın eşinle geç olmadan canım burda durma bakiyim hadi.kaydirigubbakcemileslm kızlar pregnyl den mi klomenden mi bilmem ama dökülüyorum kasıklarım çok kötü ağrıyor
Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Özel hastanelerde sperm testini ne kadara yapıyorlar acaba bir bilen var mı. Açıkçası benim kafam karıştıBir arkadaşımız 30 ytl derken bir diğer arkadaş da 90 ytl. den bahsetmiş galiba. Ben SSK lıyım ama özel hastanedeki dr. a gidiyorum. Dolayısıyla da testi orada yaptırmam gerekir herhalde.fisfisfis
HADİ İNŞALLAH.bilmiyorum hala yeni,yıla kadar bekliycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?