- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Ee sen nerdesin rana arkadaşım? Göremedim ben.
Canim, benim olmam gereken adet tarihim araligin 12 siydi gelmedigi icin simdilik ismimi sildirdim, simdi doktora gitmeyi bekliyorum burada da ha deyince iyi bir doktora gitmek malesef mumkun degil en erken randevu tarihini ocak sonuna veriyorlar gelismeleri size haberdar ederim...
Sperm testini özelde yaptırdım .80 ytl arkadaşlar 50 ytl yapan yerlerde var. Ama başak söylemiş devlet hastaneleeri üniversite hastaneleri yapıyor
canım bir izmirli olarak hangi hastaneye yada dr gidiyorsun ögrenebilirmiyim kaydirigubbakcemile3
angel cım ağrılar oluyor, normal yumurtan gelişiyordur, hatta çatladığı zaman daha feci ağrıyor karnında ağrı dolaşıyor vaziyetteyse (kramp diil) ve yoğunsa her ihtimale karşı beraber ol eşinle çünkü yumurta çatladığı zaman rahimde gezerkende ağrı yapıyormuş bana Nazan arkadaşımız söylemişti, kendiside teşrif ederse detaylı anlatsın sana. NAAAAZAAAAN BAKSANA Bİİİdelikafaduldenkızlar kasığımda 2 gün önce gece çok şiddetli ağrım olduğundan bahsetmiştim şimdi ağrım devam ediyor ama azaldı bu iyimi kötümü zaten tek yumurtalıklıyım sağ tarafımda sol tarafıma göre fazlalıklar var gibi hissediyorum bu normalmi bu ay ilk kullandım klomeni acemiyim daha deneyimlilerden cevap bekliyorum...
angel cım ağrılar oluyor, normal yumurtan gelişiyordur, hatta çatladığı zaman daha feci ağrıyor karnında ağrı dolaşıyor vaziyetteyse (kramp diil) ve yoğunsa her ihtimale karşı beraber ol eşinle çünkü yumurta çatladığı zaman rahimde gezerkende ağrı yapıyormuş bana Nazan arkadaşımız söylemişti, kendiside teşrif ederse detaylı anlatsın sana. NAAAAZAAAAN BAKSANA Bİİİdelikafadulden
aa canım sen amerikadaymışsın!! Hiç farketmedim. Çok uzak diyarlardaymışsın. Allah kolaylık versin. ben de soğan kürü ve incir kürü yapıyorum canım inşallah faydasını görürüz.
Canım ablam çok saol sonunda muradıma erdim umarım rüyan hayra çıkar sağlıklı olsun yeterki takma bu rüyaları kafana kız erkek farketmez sağlıklı olsun bide ablam bişey sorucam keseyi ne zaman görürüz. Ya bide aabeyazmeleki merak ediyom ne yaptı acaba
teşekkür ederim gittim bilepregnyl yumurtalarını çatlatmıştır, ağrı olması güzel, benim geçen ay hiç ağrım olmadı yumurtam çatlamamıştı ve hamile kalamadım, hemen çalışın eşinle geç olmadan canım burda durma bakiyim hadi.kaydirigubbakcemile
sevgili bernadette canım neler atlatmışsın sen allah sabır vermiş gerçekten ben ege üniversitesinde hiç özel dr gitmedim infertilite servisine müracat ettim dosyam açıldı raporum çıktı benim hemen rahim filimim çekildi ve o ay korunduk ertesi ay maratonum başladı ignelere başlandı yumoşlar güzel büyüdü çatlatma ignemi oldum gel gelelim bayramın 2 gününe denk geldigi için dr bulamadık ilk aşılamam kaldı ilişki oldu ama bebek olmadı hadi elimde kalan ignelerle tekrar başladım tedaviye 3 tane yumurtayla aşılama oldu ama tutmadı bu süre zarfında devamlı vajinal ultrasona girmek beni manevi olarak çok yıprattı kasımda adet olunca eşime yılbaşında 2 aşılama yaptıralım dedim ama kızımın okulunu düşünerek vazgeçtik bende elimde kalan 2 doz ignemi yaptım ve klomen içtim günde 2 tane birde kafamdan olackmı acaba sorusunu çıkardım ve şimdi 6 haftalık hamişim canım ama bebegi ögrendigim güne kadar adet olacam zannettim şimdi kadın dogumcu ayarlıyacagım kendime benim yaşım 36 canım riskli bir yaş oldugu için dr kontrolünde olmam gerekiyormuş şuana kadar sorun çıkmadı inşallahda çıkmaz buradaki bütün kızlar benim hikayemi biliyor sanada anlatım sende beni tanımış oldun canım bende uzun yazdım ama kızlar ablalarını hep hoş görürler canlarım hepinize duacıyım
bernadette off dedim yazdıklarını görünce. Ben de de var çikolata kisti 1,5 cm. Benim de 4. doktorum. İlk gittiğim ssk doktoru yüzünden dış gebelik geçirdim(çünkü herhangi bir muayene yapmadı folic asit verip yolladı) kapalı ameliyat oldum başka bir doktıorla başka özel bi hastanede. Sonra ameliyatı yapan doktorum yurdışına gitti. Ben de aynı hastaneden başka bir doktora gittim. Hamile kaldım ve düşük yaptım. Fakat bu doktorda kistten bahsetmedi.Sonra bir başka özel hastanede tavsiye üzerine bir doktora gözüktüm. O da sorun yok çalışmaya devam dedi. Baktıkki olmuyor. Yine tavsiye üzerine şimdiki dra gitmeye başladım kisti gören ve ilaç iğne yumurta takibini yapan tek dr.bu oldu. Şimdilik güven veriyor bana ama bir de hamiş kalbilsem
Angel cım, Nazanda seninle aynı durumda gelsinde konuşun. sana verebilceğim en iyi tavsiye, bu ay olmazsa tabi (İnşallah olur) bi sonraki ay böyle ağrın yada akıntın çok olduğu zaman (eşinin sperm kalitesi iyiyse) hergün çalışın, yumurtlama zamanı 4 gün boyunca çalışın,onun dışında öncesi ve sonrası 2 günde bir çalışın, adete 6 gün kala bırakın.delikafadulden Sonrasında bacaklarını topla çenene doğru çek, poponun altına yastık koy, ertesi güne kadar abdest alma (Allah affetsin ama) sıcak suyla yıkanma, eşine fındık fıstık,et, deniz ürünü yedir (buda Nazanın tavsiyesi) kendinde yoğurt ye, kuru incir ye canım.İnşallah bu ay kalırsında bu tavsiyelere gerek kalmaz canım. Ağrın için Minoset alabilirsin diyolar doktorlar ama ben almaktan çekinmiştim, çok fena olmazsan alma.canım cevap verdiğin için çok saol 2 gün önce yani adetin 14.günü çok şiddetli ağrım oldu ilaç almayı sevmediğim halde ağrı kesici içtim hafiflemese acile gidecektim ertesi gün eşimle birlikte olduk bide ağrım olmadan 2 gün önce oldu eşim şimdi şehir dışına çıktı tutarmı tutmazmı bilmiyorum valla ağrım hala var ama kramp gibi değil bide bende tek yumurtalık varya canım ağrım o tarafta akıntıda ağrıyla arttı o gün şimdi normale döndü NAZAN hanım gelsede bi baksa madem daha bilgili bu konuda bekliyorum....
Ranacım o akıntı iltihap, soğan söktürüyo onu, demekki sende iltihap yokmuş canım.a.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:
bende de var akıntı canım. Ayıramıyorum ben artık zaten yumurtluyor muyum soğanın etkisi mi. Benim bugün 11. günüm soğan küründe. İncir kürünün ilk aşaması bitti zaten. geçen ay 8 gün yaptım soğanı sonra içim almadı bıraktım. Ama hamile de kalamadım. Kistimde her muayenede baktırıyorum olduğu gibi duruyor.Bana mısın demiyor. pko olanlara faydalı herhalde dedim benimki çikolata kisti çünkü.. Birde 15 güne tamamlayayım ne olacak bakalım. Kendimizi mi avutuyoruz bilmem ama sonuçta soğan faydalı birşey. Bunu yaparak bişey kaybetmeyiz diye düşünüyoruma.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?