Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kizlar benim adetim hala gelmedi bugun 12 gunluk gecikmeli kan testide yaptirmistim gecen hafta malesef negatif zannediyorum pco azdi :1no2: simdi tavsiye uzerine iyi bir doktor buldum yalniz randevu tarihini en erken ocak sonuna dogru verebiliyorlar birazcik daha arastiracagim bu arada spor ve diyete basladim ayni zamandada sogan kurune.. insallah bu cabalarimiz ise yarar, hepimiz icin hayirlisi olsun kizlar ...

Ee sen nerdesin rana arkadaşım? Göremedim ben.

Canim, benim olmam gereken adet tarihim araligin 12 siydi gelmedigi icin simdilik ismimi sildirdim, simdi doktora gitmeyi bekliyorum burada da ha deyince iyi bir doktora gitmek malesef mumkun degil en erken randevu tarihini ocak sonuna veriyorlar gelismeleri size haberdar ederim...

aa canım sen amerikadaymışsın!! Hiç farketmedim. Çok uzak diyarlardaymışsın. Allah kolaylık versin. ben de soğan kürü ve incir kürü yapıyorum canım inşallah faydasını görürüz.

Son düzenleme:
Sperm testini özelde yaptırdım .80 ytl arkadaşlar 50 ytl yapan yerlerde var. Ama başak söylemiş devlet hastaneleeri üniversite hastaneleri yapıyor

ya mecburen özelde yaptırıcam ssk lı değiliz tsk lıyızz
o yüzden gidemiyorum ssk ya eşim içimde tsk ya gidebilmesi için bir sürü prosedür falan.....

kızlar kasığımda 2 gün önce gece çok şiddetli ağrım olduğundan bahsetmiştim şimdi ağrım devam ediyor ama azaldı bu iyimi kötümü zaten tek yumurtalıklıyım sağ tarafımda sol tarafıma göre fazlalıklar var gibi hissediyorum bu normalmi bu ay ilk kullandım klomeni acemiyim daha deneyimlilerden cevap bekliyorum...

canım bir izmirli olarak hangi hastaneye yada dr gidiyorsun ögrenebilirmiyim kaydirigubbakcemile3

canım benim beni çikolata kisti ameliyatı yapan dr gidiyorum.çünkü ameliyat sırasında o dr benim bütün rahimime bakmasını rica ettim.yapılması gereken ne varsa ameliyat sırasında o tedaviyi yapsın diye, doktorda ameliyatta rahimime ,yumurtalıklarıma ve kanallarıma bakmış.tertemiz herhangi birsey yok dedi.ama sadece çikolata kisti olduğu için bunun birçok yan etkileri oluyormuş.bağırsak yapışıklılığı yapıyormuş.bu bağırsaklarda benim tüpümün birine yapışmış.ameliyatta açamamışlar.bu yüzden bana 6 ay süre verdi .normal yolla hamile kal diye,birde bu pis kistin tekrarlama gibi bir özelliği olduğundan hamile kalmam için acele etmemi söyledi.6 ayda normal yolla hamile kalamadım.nisan 2007 de ameliyat oldum. geçen aydan beri gitmeye yine başladım.ameliyat olmadan önce bir çok dr gittim.bende kist olduğunu her dr söyledi.ama o aptalların yüzünden1 sene kaybettim.yaşım 35.... kist var ama çok küçük 0,5 mm hamilelikle yok olur.herhengi bir ilaç vermiyoruz.iki ay aynı dr gittim.kist hala var.1,5 cm olmuş.ama hamile kal gider.ağrılar gün geçtikçe her regl olduğumda arttı.ve bunun yanında bulantı ve istifralarım oldu.yine gittim.hamile kalcan başka yolu yok dedi.sonra başka bir dr tavsiye edildi.hepsi özel bu arada o da aynı şeyi söyledi.her dr bir kere elledi.ultrason ultrason...bıktım hep aynı şeyler ..her ay hamile kalcam diye beklerken 1 yıl geçti.bu salaklar yüzünden..karnım davul gibi şişti.kabızlık has safhada zaten..kayınvaliden araştırmayı çok sever..kendisi piko işi yapıyor..her gelen müşterisine tek tek sormuş.birde çok sağlık kanalları izler.meraklıdır azcık.bilmiş.ve titiz..neyse ege üniversitesinde hüseyin hocaya gidiyoruz.muayenemi oluyorum.kist 5,5 cm olmuş 1 ayda ama ne kisti olduğunu kimse bugüne kadar bilemedi.ameliyatta anlaşılır.dediler.ameliyat olmam gerktiğini söyledi.ve coçuğun varmı dedi.bende hiç olmadı dedim.o zaman laparoskopi olman gerkir.hamile kalırsan 2 inci çocukta sezaryan sansın düşer.dedi.ama ben laparoskopiyi yapamam.ben açık ameliyat yapıyorum dedi.ben sizi hastanemizin en iyi dr ve en iyi laparoskopiyi yapan dr yönlendircem.dedi.o herseyi anlar dedi.kayınvalidem yine panik atak oldu.ve dr ne kadarsa para pul önemli değil.yeterki iyi yapan birine yönlendirin bizi dedi.beni ameliyat yapan doktoruma yönlendirdi.ve kayınvalidem odadan dışarı çıktı.hasta odalaranı dolaşmaya başladı.ve her hastaya sordu.sizi ameliyat kim yaptı.bu nasıl dr diye bütün hastane çok iyi bir dr oluğunu söyledi.biz hala endişeliydik.çünkü çok önemli ben çok duydum.ameliyatta yumurtalıkları yanlışlıkla alınanlar çok olmuş .diye.neyse tanıştık muayene bitti.ve adam benim kistimin çikolata kisti olduğunu ultrasonda görmüş.açıklama yaptı ve konuyla ilgili bilgi verdi.adam çok billgiye sahip gercekten ameliyatım.çok başarılı geçmişti.ve ameliyatta alınan parça ne yazıkki olmasını istemediğim halde çikolata kisti çıkmıştı.süperdi ya şaşırdım.kaldım.ondan önce 4 tane dr gittim.hep yalnış bilgi verildi bana .hüseyin hoca bile prof olmasına rağmen kisti anlayamamıştı.ameliyatımdan sonra bir hamile arkadaşım vardı.yeni doğum yaptı.o da konak özel hayat hastanesinde ışık hnma kontrele gidiyordu.bende merakımdan hadi bir kontrol olayım dedim.kist oldumu diye .ışık hanım bu ameliyatı kim yaptı.çok başarılı ve güzel yapmış.içinde ne yer var ne ödem.bence o dr bırakma.dedi.çok uzun yazdım.kusura bakma hani reklamını yapmıyorum.muhteşem bir dr gerçekten her konuda bilgili tüp bebekse tüp diyor.tedaviyse tedavi ve sonuna kadar tedaviyi gercekleştiriyor.ve ultrason yaparken bile gösterek anlatıyor.bu doktora hayatımı borçluyum.neden diyeceksin.hüseyin hoca çocuk olsaydı bu hastalıktan tek kurtulmanın yolu rahimin ve yumurtalıkların alınması gerekir demiştii......ve buna gerek yok hamilelikle o yeniden oluşcak kisti dışarı atarsın.diyen doktorumsa EGE ÜNİVERSİTESİNDEN PROF YARDIMCISI DOÇ.DR.MURAT ULUKUŞ 'TU......ARKADAŞIM.GEÇEN AY GİTTİM.BEN 1 AY YURT DIŞINDAYIM.ÖNÜMÜZDEKİ AY ASİSTANIMA GEL KONTROLE DEDİ.O SALAK ARKADAŞ SENİ BANA NİYE YOLLADI .ANLAMADIM.BENDE KLOMEN KULLANDIM.YUMURTALIK KONTROLÜNE GELDİM DEDİM.DR TELEFONLA ARADI.NE VERMESİ NE YAPMASI GERKTİĞİNİ SORDU.GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ADAM TELOFONLA UZAKTAN TALİMAT VERİYOR.O SALAĞA ANLATTIĞIM HALDE ANLAMDI.YANINDAKİ BAYAN DR ANLADI.İLİŞKİYE GİRİN.KONTROLE GEREK YOK DEDİ.OYSAKİ GEÇEN AY KLOMENDEN SONRA MURAT BEY KONTROL ETTİ.BENİ YUMURTALIKLAR KONTROL EDİLMESİ GEREKİR DEDİ.O AY 17 MM -18 MM OLMUŞTU.AMA KİST YAPMIŞ HAPLAR KORKMA DEDİ.BU AY 2.KLOMEN İÇİN GİTTİM.O UYUZ ASİSTANI KONTROL ETTİ.DR ARADI.KLOMEN KULLANSIN.DEMİŞ.YAZDI.VE KİST YOK OLMUŞ.İŞTE 2.KLOMEN BİTTİ.O UYUZ ASİSTANA KONTROLE GEREK YOK DEDİ.BOL BOL ÇALIŞIN..DEDİ.BAKALIM HAYIRLISI OLSUN..MURAT BEYİ ARIYORUM VALLAHA GELSİN.İNSALLAH GELDİĞİNDE HAMİŞ OLMUŞ OLURUM...ARKADAŞIM BÖYLE İŞTE SÜPERRRR SİZİ SIKTIM.KUSURA BAKMAYIN UZUN OLDU.AMA BENİDE TANIMIŞ OLMANIZI İSTEDİM.ALLAH KİMSEYE SAĞLIK PROBLEMİ VERMESİNN..ALLAH HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ...İNSALLAHHHH:Saruboceq:

angel cım ağrılar oluyor, normal yumurtan gelişiyordur, hatta çatladığı zaman daha feci ağrıyor karnında ağrı dolaşıyor vaziyetteyse (kramp diil) ve yoğunsa her ihtimale karşı beraber ol eşinle çünkü yumurta çatladığı zaman rahimde gezerkende ağrı yapıyormuş bana Nazan arkadaşımız söylemişti, kendiside teşrif ederse detaylı anlatsın sana. NAAAAZAAAAN BAKSANA Bİİİdelikafadulden

canım cevap verdiğin için çok saol 2 gün önce yani adetin 14.günü çok şiddetli ağrım oldu ilaç almayı sevmediğim halde ağrı kesici içtim hafiflemese acile gidecektim ertesi gün eşimle birlikte olduk bide ağrım olmadan 2 gün önce oldu eşim şimdi şehir dışına çıktı tutarmı tutmazmı bilmiyorum valla ağrım hala var ama kramp gibi değil bide bende tek yumurtalık varya canım ağrım o tarafta akıntıda ağrıyla arttı o gün şimdi normale döndü NAZAN hanım gelsede bi baksa madem daha bilgili bu konuda bekliyorum....

bernadette off dedim yazdıklarını görünce. Ben de de var çikolata kisti 1,5 cm. Benim de 4. doktorum. İlk gittiğim ssk doktoru yüzünden dış gebelik geçirdim(çünkü herhangi bir muayene yapmadı folic asit verip yolladı) kapalı ameliyat oldum başka bir doktıorla başka özel bi hastanede. Sonra ameliyatı yapan doktorum yurdışına gitti. Ben de aynı hastaneden başka bir doktora gittim. Hamile kaldım ve düşük yaptım. Fakat bu doktorda kistten bahsetmedi.Sonra bir başka özel hastanede tavsiye üzerine bir doktora gözüktüm. O da sorun yok çalışmaya devam dedi. Baktıkki olmuyor. Yine tavsiye üzerine şimdiki dra gitmeye başladım kisti gören ve ilaç iğne yumurta takibini yapan tek dr.bu oldu. Şimdilik güven veriyor bana ama bir de hamiş kalbilsem

aa canım sen amerikadaymışsın!! Hiç farketmedim. Çok uzak diyarlardaymışsın. Allah kolaylık versin. ben de soğan kürü ve incir kürü yapıyorum canım inşallah faydasını görürüz.

a.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:

canım bugün fazla giremedim akşam yemege misafirim vardı yarında akşam yemege misafir gelecek yani yogunum
tahmini 4 yada 5 hftalıkken görürsün canım ama kalp atışı için benim gibi bekliyeceksin ben yılbaşından sonra görücem nasipse

sevgili bernadette canım neler atlatmışsın sen allah sabır vermiş gerçekten ben ege üniversitesinde hiç özel dr gitmedim infertilite servisine müracat ettim dosyam açıldı raporum çıktı benim hemen rahim filimim çekildi ve o ay korunduk ertesi ay maratonum başladı ignelere başlandı yumoşlar güzel büyüdü çatlatma ignemi oldum gel gelelim bayramın 2 gününe denk geldigi için dr bulamadık ilk aşılamam kaldı ilişki oldu ama bebek olmadı hadi elimde kalan ignelerle tekrar başladım tedaviye 3 tane yumurtayla aşılama oldu ama tutmadı bu süre zarfında devamlı vajinal ultrasona girmek beni manevi olarak çok yıprattı kasımda adet olunca eşime yılbaşında 2 aşılama yaptıralım dedim ama kızımın okulunu düşünerek vazgeçtik bende elimde kalan 2 doz ignemi yaptım ve klomen içtim günde 2 tane birde kafamdan olackmı acaba sorusunu çıkardım ve şimdi 6 haftalık hamişim canım ama bebegi ögrendigim güne kadar adet olacam zannettim şimdi kadın dogumcu ayarlıyacagım kendime benim yaşım 36 canım riskli bir yaş oldugu için dr kontrolünde olmam gerekiyormuş şuana kadar sorun çıkmadı inşallahda çıkmaz buradaki bütün kızlar benim hikayemi biliyor sanada anlatım sende beni tanımış oldun canım bende uzun yazdım ama kızlar ablalarını hep hoş görürler canlarım hepinize duacıyım

canım benim benimde yaşım 35 ne yapalım.bize ALLAHIM bu zamanlarda uygun görmüş hamilelik işini boşver takma kafana yaşı maşı millet 40 yaşında hamiş oluyor.ege üniversitesi normal ssk ya da bakıyor.ama biz bu dr istemiştik.ameliyatta özel geldiği için 1,5 milyar ödemiştik.şimdi kontrollerime 120 ytl alınıyor.ama 4 sefer gittim.1 kere ödedim.bu parayı belki kontrol olduğu içindir.gitmek istersen telini veriirim.gidersin.benden bahsedersen tanır.ama çok iyi dr gerçekten o da bana eğer yaşın 35 olmasaydı 1 yada 1,5 yıl daha erteleyebilirdik.çocuk olayını dedi.kisttin için hap veriirdim.ama yaşın 35 hemen kal hamile beklemeye zaman yok dedi.bende kontrol altında tutuluyorum .canım.kist yüzünden merak etme ...amannn boşver ya sağlığımız yerinde olsunda hersey atlatılır.bak sen maşalllah hamile kaldın.darısı bütün isteyen anne adayların başına insallah ...kafanı hiçbirseye takma ...iş falanda yapma gelen misafirler kendileri yapsınlar...bizim durumumuz farklı çünkü..zaten kimseyede yaranamazsın..bu dünyanın kanunu ...iyilik yap kötülük bul..keyfine bakk..öptüm sizleri..

canım kafana takma bende hem sağ hem sol yumurtalıklarımda vardı kist...allındı..seninkiler küçük takibini yaptıktan sonra hamilelikle atabilirsin....ama biran önce hamile kalmaya bak...bizde herkesten önemli....hamile kalmam ..allah korusun..kısırlığa kadar yol açıyor..bağırsak yapışıklılığı işte bende olduğu gibi...bak ben tek tüple kalmaya çalışıyorum...senin bana göre biraz daha sansın var...morelini bozma insallahhh biran önce kalırsınn....:Saruboceq::CüvCüv:

Angel cım, Nazanda seninle aynı durumda gelsinde konuşun. sana verebilceğim en iyi tavsiye, bu ay olmazsa tabi (İnşallah olur) bi sonraki ay böyle ağrın yada akıntın çok olduğu zaman (eşinin sperm kalitesi iyiyse) hergün çalışın, yumurtlama zamanı 4 gün boyunca çalışın,onun dışında öncesi ve sonrası 2 günde bir çalışın, adete 6 gün kala bırakın.delikafadulden Sonrasında bacaklarını topla çenene doğru çek, poponun altına yastık koy, ertesi güne kadar abdest alma (Allah affetsin ama) sıcak suyla yıkanma, eşine fındık fıstık,et, deniz ürünü yedir (buda Nazanın tavsiyesi) kendinde yoğurt ye, kuru incir ye canım.İnşallah bu ay kalırsında bu tavsiyelere gerek kalmaz canım. Ağrın için Minoset alabilirsin diyolar doktorlar ama ben almaktan çekinmiştim, çok fena olmazsan alma.

a.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:
bende de var akıntı canım. Ayıramıyorum ben artık zaten yumurtluyor muyum soğanın etkisi mi. Benim bugün 11. günüm soğan küründe. İncir kürünün ilk aşaması bitti zaten. geçen ay 8 gün yaptım soğanı sonra içim almadı bıraktım. Ama hamile de kalamadım. Kistimde her muayenede baktırıyorum olduğu gibi duruyor.Bana mısın demiyor. pko olanlara faydalı herhalde dedim benimki çikolata kisti çünkü.. Birde 15 güne tamamlayayım ne olacak bakalım. Kendimizi mi avutuyoruz bilmem ama sonuçta soğan faydalı birşey. Bunu yaparak bişey kaybetmeyiz diye düşünüyorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

25 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK ??????????
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK

GÜNÜ GEÇMİŞ ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMLARINIZI BİLDİRİNİZ YOKSA SİZİ SİLMEK ZORUNDA KALACAĞIZ SİZLERİ MERAK EDİYORUZ LİSTEDE BİR EKSİKLİK VARSA ARKADAŞLAR SÖYLEYİN DÜZELTELİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…