Angel cım, Nazanda seninle aynı durumda gelsinde konuşun. sana verebilceğim en iyi tavsiye, bu ay olmazsa tabi (İnşallah olur) bi sonraki ay böyle ağrın yada akıntın çok olduğu zaman (eşinin sperm kalitesi iyiyse) hergün çalışın, yumurtlama zamanı 4 gün boyunca çalışın,onun dışında öncesi ve sonrası 2 günde bir çalışın, adete 6 gün kala bırakın.delikafadulden Sonrasında bacaklarını topla çenene doğru çek, poponun altına yastık koy, ertesi güne kadar abdest alma (Allah affetsin ama) sıcak suyla yıkanma, eşine fındık fıstık,et, deniz ürünü yedir (buda Nazanın tavsiyesi) kendinde yoğurt ye, kuru incir ye canım.İnşallah bu ay kalırsında bu tavsiyelere gerek kalmaz canım. Ağrın için Minoset alabilirsin diyolar doktorlar ama ben almaktan çekinmiştim, çok fena olmazsan alma.
Herkese merhaba arkadaşlar. Şu malum sperm testini verdik. 50 ytl. miş. Sonuçları bugün alabilirsiniz dediler ama pazartesi alırım ben dr. randevum var nasılsa. yumurtalara bakacak büyümüşler mi diyeeyerimseniben Aynı zamanda da spermlere bakar dimi amaa:jeyyar: Herkes iyidir umarım arkadaşlar kimsecikler yok daaaCADIARZU
Herkese merhaba arkadaşlar. Şu malum sperm testini verdik. 50 ytl. miş. Sonuçları bugün alabilirsiniz dediler ama pazartesi alırım ben dr. randevum var nasılsa. yumurtalara bakacak büyümüşler mi diyeeyerimseniben Aynı zamanda da spermlere bakar dimi amaa:jeyyar: Herkes iyidir umarım arkadaşlar kimsecikler yok daaaCADIARZU
canım neden para vererek yaptırdınız?sağlık güvenceniz yok mu?
canım yardımların için çok saol bu ay sadece 2 defa çalışabildik eşim şehir dışına çok çıkıyor işleri yoğun 2 günde 1 çok zor bizim için bu ay neyseki yumurtladığımda burdaydı fakat dediğini 1 ay denedim kalkmadım yataktan hatta amuda kalktım valla ama olmadı bi sonraki ayda hemen banyo yaptım ve 1 kez oldu o ay gebe kaldım bende şaşırdım artık akışına bıraktım bişey daha sormak istiyorum canım bu doz bana fazla değilmi ilk başladım ilaca sorunumda yok ve tek yumurtalıklıyım doktorda doğum iznine ayrılmış ulaşamadım ama kafama takıldı inan hissedebiliyorum çok fazla yumurtladım bu ay o yüzden ağrım çok oldu birde iki taraftada ağrı olsa bu kadar farkedemem ama tek taraflı olunca daha çok hissediliyor sen ne düşünüyorsun yada bildiğin tek yumurtalıklı olup klomen kullanan varmı başlıkmı açsam yoksa ne dersin arkadaşım...
hayatcığım ssk lıyız ama ben özel hastanedeki dr. a gidiyorum. sperm testi ni de o istedi. devlet hastaneleri de yapıyormuş dedi arkadaşlar ama her doktora da anlatamıyor insan kendini. yani devlet hastanesindeki doktora kendimi anlatırım, sonra da test istememe durumu oluşabilir diye düşündüm. çalıştığım için fazla da vakit ayıramıyorum doktorlara. sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyorsengözlerimebaksanab
Selam nazan. Başından geçenlere gerçekten çok üzüldüm. Allah beterinden saklasın. Ben de bir dış gebelik ve bir düşük yaptım. Tüpünü dış gebelik ameliyatında falan mı aldılar? Benimkini almadılar ama o tarafta gelişen yumurtalar hiç işe yaramıyor. Yani yokmuş gibi
slm arkadaşlar maalesef sohbetlerinize fazla katılamıyorum ama hep takip ediyorum sizi maşallah kalabalık oldugumuzdan da olsa gerek karıştırıyorum çogu zaman potta kırmak istemem kırmakta tabii...günü geçen arkadaşlar umarım güzel sonuçlar almışlardır?yumurta takibi yaptıran var gördügüm kadarıyla inş yumurtalarınızda istenilen duruma gelmişler bebiş olarak döner inş yumoşlarınız..aa beyaz melek merak etmiştik seni neyse resmen onaylandı gebeligin tekrar tebrik ederim darısı bizlere artık..maviş sen ne yaptın tekrarlayacakmıydın testi? cerotcum inş yumoşların bebk olarak dönerler sana ignenin acıtmamış olması güzel vall çok tırsıyorum ben bundan gerçi benim bu ay klomen yerine igne vurulacak doktorum regl olunca ara demişti o ignede kalçadan yapılacak göbekten yapılan daha etkili oluyormuş ama önce biz kalçadan deneyecez geçen ay sadece klomen kullandım bu ay önce pko direncini kırsın diye glucophage verdi önce regl oluncada igne vuracak yani benim için çift tedavi gibi görüyorum o yüzden önce kalçadan olan dozu gibekten olana göre daha az etkili imiş.önce deneyelim olmazsa göbekten deneyecez..cerot sen bu igneye ne kadar verdin benim vurulacagım igne 120 demişti doktorum göbekten olayıda 300 falan sanırım..ama önce 120 olanı deneycez belki tutar hayırlısı bakalım..senin ignenin fiyatı ne kadardı?kızlar ben bu sperm testini pahalı bişe sanıyorumdum çünkü 100 ytl diye duymuştum ama 30,a 50,e yaptıran varmış..neyse kızlar benden müsade hepinize güzel bir gün diliyorum..
selam seladacım..evet benim sağ tüpüm dış gebelik ameliyatında alındı..sana da çok geçmiş olsun düşük bir yere kadar ağrısınıa dayanılıyor ama Allah dış gebeliği hiçbir kadına yaşatmasın korkunç birşey..bazen hamile arakadaşların ilk haftalarında çok ağrım var yazılarını okuyorum inan ödüm kopuyor dış gebelik mi diye..ilk 3 hafta zaten en gelişmiş ultrason makinaları tespit edemiyor..senin tüpünü almadılarsa o tarafta gelişen yumurtalar işe yaramıyor diye birşey yok çünkü şöyle sağda yumurta gelişip sol tüpte döllenebiliyor..bunu izmirli prof bir dr.var UÇAR ASENA ya mesaj atmıştım benim sağ tüpüm yok diye uzun bir mesaj yazmıştım bana yazdığı cevap dediğim gibiydi yani sağda gelişen yumurta soldaki tüpte gelişebiliyor yada tam tersi olabiliyor..Seladacım senin tedavin ne aşamada şimdi bu ay ilaç kullandın mı
canım, yok dozun fazla değildir ama ilk kullanımda daha fena yan etki yapıyor. Ama sana şunu söyliyim bende geçen ay hiç sancı yapmadı nerdeyse, sadece bulantım vardı ama hamile kalamadım demekki sancın olması iyi bişey.canım yardımların için çok saol bu ay sadece 2 defa çalışabildik eşim şehir dışına çok çıkıyor işleri yoğun 2 günde 1 çok zor bizim için bu ay neyseki yumurtladığımda burdaydı fakat dediğini 1 ay denedim kalkmadım yataktan hatta amuda kalktım valla ama olmadı bi sonraki ayda hemen banyo yaptım ve 1 kez oldu o ay gebe kaldım bende şaşırdım artık akışına bıraktım bişey daha sormak istiyorum canım bu doz bana fazla değilmi ilk başladım ilaca sorunumda yok ve tek yumurtalıklıyım doktorda doğum iznine ayrılmış ulaşamadım ama kafama takıldı inan hissedebiliyorum çok fazla yumurtladım bu ay o yüzden ağrım çok oldu birde iki taraftada ağrı olsa bu kadar farkedemem ama tek taraflı olunca daha çok hissediliyor sen ne düşünüyorsun yada bildiğin tek yumurtalıklı olup klomen kullanan varmı başlıkmı açsam yoksa ne dersin arkadaşım...
canım benim de sağ yumurtam ve sağ tüpüm yok,ve sanırım bu forumdaki arkadaşların hepsinden 3 kat fazla klomen ve gonaphen kullandım... 3 kez hamile kaldım fakat ikisi düşük biri dış gebelik tabi geçen ay ki kimyasal gebeliği saymıyorum..
senin ağrılarının olması eğer ki reglin düzenli ise kullandığın yumurtlama ilaçlarından büyük olasılıkla birden fazla yumurtan oldu...ağrıların ondandır..ağrıların varken dişini sıkıp eşinle birlikte olmaya çalış tabi eğer gücün kaldıysa..bu arada kadınların %80 inde gelişen yumurta günde ortalama 1 ila 1,5 mm arasında büyüyor..büyüyen yumurtanında 16 mm den sonra her an yumurtlayabilir,hangi gün çatladığını dr.lar ve bizlerde bilemeyiz tek bir olasılık var o da ağrıların devam ettikçe yumurtan yada yumurtaların büyüyor..birde ağrıyla birlikte aşırı şişkinlik de oluyor bunlar hep iyiye işaretttir,eğer ki reglin düzenliyse..NE YAPARSAK YAPALIM ALLAH ne zaman isterse o zaman verecek bebişleri..dilerim en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız..regline 3-4 gün kalınca gögüs uçlarını kontrol et az da olsa nemlilik hissedersen gebelik oluşmuştur..ilk belirti budur..bunu da 30 yıl ebelik yapmış annemden biliyorum..hepinizi öpüyorum
canım benim de sağ yumurtam ve sağ tüpüm yok,ve sanırım bu forumdaki arkadaşların hepsinden 3 kat fazla klomen ve gonaphen kullandım... 3 kez hamile kaldım fakat ikisi düşük biri dış gebelik tabi geçen ay ki kimyasal gebeliği saymıyorum..
senin ağrılarının olması eğer ki reglin düzenli ise kullandığın yumurtlama ilaçlarından büyük olasılıkla birden fazla yumurtan oldu...ağrıların ondandır..ağrıların varken dişini sıkıp eşinle birlikte olmaya çalış tabi eğer gücün kaldıysa..bu arada kadınların %80 inde gelişen yumurta günde ortalama 1 ila 1,5 mm arasında büyüyor..büyüyen yumurtanında 16 mm den sonra her an yumurtlayabilir,hangi gün çatladığını dr.lar ve bizlerde bilemeyiz tek bir olasılık var o da ağrıların devam ettikçe yumurtan yada yumurtaların büyüyor..birde ağrıyla birlikte aşırı şişkinlik de oluyor bunlar hep iyiye işaretttir,eğer ki reglin düzenliyse..NE YAPARSAK YAPALIM ALLAH ne zaman isterse o zaman verecek bebişleri..dilerim en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız..regline 3-4 gün kalınca gögüs uçlarını kontrol et az da olsa nemlilik hissedersen gebelik oluşmuştur..ilk belirti budur..bunu da 30 yıl ebelik yapmış annemden biliyorum..hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?