canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim benim adetlerim düzenli sancılıda olmaz ama bu başka bişey bi tarafımda limonlar var gibi hissediyorum sendede oluyormu bide normaldede ayda 1-2 yumurtam oluyordu ve çatlıyorduda çatlama zamanı hafif ağrım oluyordu fakat bu ay en az 5 kat daha fazla ağrım oldu suan şişlik hissediyorum sanki sağ tarafımda balon şişirmişler gibi en şiddetli ağrım 14.günü oldu galiba çatladı akıntımda arttıydı ama şimdi normale döndü bu iyimi kötümü kafanı şişirdim.sen ilk bebek içinmi çalışıyorsun canım.
hayatcığım ssk lıyız ama ben özel hastanedeki dr. a gidiyorum. sperm testi ni de o istedi. devlet hastaneleri de yapıyormuş dedi arkadaşlar ama her doktora da anlatamıyor insan kendini. yani devlet hastanesindeki doktora kendimi anlatırım, sonra da test istememe durumu oluşabilir diye düşündüm. çalıştığım için fazla da vakit ayıramıyorum doktorlara. sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyorsengözlerimebaksanab
slm bayanlar
ben de bugün pregnyl iğnemi yaptırdım.zaten baya hastayım antibiyotik filan da kullanıyorum.bakalım ne kadar etki edicek....yavaş yavaş ağrılarım başladı....geçen ay 36 saat sonra başladık çalışmaya ama ben nazanı dinleyerek bu akşamdan başlicam çalışmalarasositosositosositososito
sevilcim ben de pko'nun geçmediğini duymuştum ama dün akşamdan beri soğan kürüne başladım.ibrahim saraçoğluna göre yok ediyormuş..inşallah faydasını görürüm..bence dene sen de
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
25 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************
ARALIK AYI LİSTEMİZ
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK ??????????
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
OCAK AYI LİSTESİ
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
GÜNÜ GEÇMİŞ ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMLARINIZI BİLDİRİNİZ YOKSA SİZİ SİLMEK ZORUNDA KALACAĞIZ SİZLERİ MERAK EDİYORUZ LİSTEDE BİR EKSİKLİK VARSA ARKADAŞLAR SÖYLEYİN DÜZELTELİM
:Saruboceq:canım inşallah iyi haberlerini alırız hadi hayırlısı...blackcim ben bu ay haddinden fazla çalıştım valla bu ayda olmazsa ben artık bırakacam bu işleri birkaç ay kendime gelmek istiyorum..ilaçlar inan delirtecek beni...çalışın çalışın nazan ablanız gibi olun aha böyle-tatlicadiarzu-...çok öptüm
slm bayanlar
ben de bugün pregnyl iğnemi yaptırdım.zaten baya hastayım antibiyotik filan da kullanıyorum.bakalım ne kadar etki edicek....yavaş yavaş ağrılarım başladı....geçen ay 36 saat sonra başladık çalışmaya ama ben nazanı dinleyerek bu akşamdan başlicam çalışmalarasositosositosositososito
sevilcim ben de pko'nun geçmediğini duymuştum ama dün akşamdan beri soğan kürüne başladım.ibrahim saraçoğluna göre yok ediyormuş..inşallah faydasını görürüm..bence dene sen de
maviş ve aa beyazmeelek arkadaşlarım resmi olarak tescillendi hamişliğiniz bir oh dedik hepimiz. (ben emindim zaten... Her ikinizi de tebrik ediyorum ve çoookkk öpüyorum. Kendinize iyi bakın ama olur mu?
canım kan tahlılını nezaman yaptırdın adetın gecmısmıydıa.s.
canım tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ve bizede inşallah kendine dikkat et...
slm arkadaşlar maalesef sohbetlerinize fazla katılamıyorum ama hep takip ediyorum sizi maşallah kalabalık oldugumuzdan da olsa gerek karıştırıyorum çogu zaman potta kırmak istemem kırmakta tabii...günü geçen arkadaşlar umarım güzel sonuçlar almışlardır?yumurta takibi yaptıran var gördügüm kadarıyla inş yumurtalarınızda istenilen duruma gelmişler bebiş olarak döner inş yumoşlarınız..aa beyaz melek merak etmiştik seni neyse resmen onaylandı gebeligin tekrar tebrik ederim darısı bizlere artık..maviş sen ne yaptın tekrarlayacakmıydın testi? cerotcum inş yumoşların bebk olarak dönerler sana ignenin acıtmamış olması güzel vall çok tırsıyorum ben bundan gerçi benim bu ay klomen yerine igne vurulacak doktorum regl olunca ara demişti o ignede kalçadan yapılacak göbekten yapılan daha etkili oluyormuş ama önce biz kalçadan deneyecez geçen ay sadece klomen kullandım bu ay önce pko direncini kırsın diye glucophage verdi önce regl oluncada igne vuracak yani benim için çift tedavi gibi görüyorum o yüzden önce kalçadan olan dozu gibekten olana göre daha az etkili imiş.önce deneyelim olmazsa göbekten deneyecez..cerot sen bu igneye ne kadar verdin benim vurulacagım igne 120 demişti doktorum göbekten olayıda 300 falan sanırım..ama önce 120 olanı deneycez belki tutar hayırlısı bakalım..senin ignenin fiyatı ne kadardı?kızlar ben bu sperm testini pahalı bişe sanıyorumdum çünkü 100 ytl diye duymuştum ama 30,a 50,e yaptıran varmış..neyse kızlar benden müsade hepinize güzel bir gün diliyorum..
merhaba kıslar.
yenı hamıs haberlerı varmıs ben henuz gordum.
mavıs 83 ve aa beyazmelek ıkınızde cok tebrık ederım.Şeniz
teşekkürler canım aabeyazmelek sanada iyi yolculuklar kendine ve mimigimize dikkat et annesi ben fırsat bulup hala dr gidemedim çok sık misafirim geliyor akşam yine vardı ama hepsi sigara içiyordu düşün 5 kişinin fosur fosur sigara içtigini evim leş gibi koktu bu sogukta kızım uyurken açtım camları dumanı çekmeye klima bile yetmedi artık şu sigaradan nefret ediyorum ben hayatımda içmedim ama sagolsunlar içmişten beter ediyorlar beni içen arkadaşlarım sakın kızmasın bana ama hamile bir kadının yanındada bu kadar içilmezkiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?