Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım bende de bu ay haddinden fazla ağrı oldu dediğim gibi bu iyi birşey eğer adetlerin düzenliyse..ilk bebek için uğraşıyorum nasip bu aydan sonra artık herşeyi olurna bırakacam yoruldum çünkü..evde böyle geziyorum-tatlicadiarzu-Alla dileyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah amiiiinn:Saruboceq:

merhaba kıslar.
yenı hamıs haberlerı varmıs ben henuz gordum.
mavıs 83 ve aa beyazmelek ıkınızde cok tebrık ederım.Şeniz

cerotcum ama benim için çift tedavi gibi biliyorsun 12 ml üstüne çıkamadı benim yumurtalar pkolu olupta daha fazla yumruta sı olan var görüyorum burada ama doktro bana ilkinde vermedi biliyorsun çok inatçı ve dirençli pkon o yüzden direnç kırsın diye veriyorum demişti düşünsene direnci kırınca yumoş gelişimi devam eder 12 ml de kalmaz demek istedigim o ..tabii takdir allahtan o yazdıysa bunlar sadece neden olur..dedigin gibi birbiriyle ilişkili o olmayınca olmadı ..hayırlısı bakalım.inş kısa zamanda mutlu haberlerimi alırım..bu ay hiç ümidim yok zaten bari regl olayımda yeni süreç içerisine gireyim..bu belirsizlik beni öldürüyor..neyse o kdar yazdım kimse bir tşk bile etmemiş..neyse ben gidiyorum buradan hoşçakalın..

umutlu canım sperm testinden bahsetmişsin başımdan geçen bir olayı anlatmadan geçemicem 5 ay önce doktorum istedi sperm testi ve birkaç test daha tavsiye ettigi özel bir lab. yaptırdık sonuç hiç iyi degildi spermlerde hareketlilik sayısı çok az dedi ve bir ürologla görüşmemizi istedi ben iyi bir prof. buldum adam aynı testleri tekrar istedi bu sefer düzen lab. yaptıdık sonuçlar çok çokk farklı çıktı allaha şükür bir problem yok ama bazı takviye ilaçlar verdi hem sperm kalıtesi artırmak hemde canlılıgını daha uzun üsre koruması için bu tür testlerin yapılacagı laboratuvar çok önemliymiş ve iyi bir uzman tarafından yapılması gerekiyomuş.bu arada e vitamini verdi doktor eşime bir yan etkisi yok ve bu konuda faydalıymış.çok uzattım galiba umarım sonuçlarınız iyi çıkar

berknilay çok teşekkür ederim canım. umarım eşimde birşey çıkmaz. çünkü sizler de bilirsiniz ki erkekleri doktora götürmek, deveye hendek atlatmak kadar zorrr. pazartesi günü benim yumurtalara bakacak dr. o zaman sonuçları da gösterir öğreniriz sonucu.

Herkese merhaba, bu ay ikinci defa yumurta takibi yaptırıyorum ama şansızlık doktorum hafta sonuna kadar yok. 10. günümde yani dün üç yumurtam vardı. İkisi 14 mm di. Hafta sonu çatlatma iğnesi vermedi doktorum vermesi gerekmezmiydi? Çünkü cumartesi yumurtlama günüm olması lazım. Hafta sonu çalışın dedi sadece.

slm bayanlar

ben de bugün pregnyl iğnemi yaptırdım.zaten baya hastayım antibiyotik filan da kullanıyorum.bakalım ne kadar etki edicek....yavaş yavaş ağrılarım başladı....geçen ay 36 saat sonra başladık çalışmaya ama ben nazanı dinleyerek bu akşamdan başlicam çalışmalarasositosositosositososito

sevilcim ben de pko'nun geçmediğini duymuştum ama dün akşamdan beri soğan kürüne başladım.ibrahim saraçoğluna göre yok ediyormuş..inşallah faydasını görürüm..bence dene sen de

:Saruboceq:canım inşallah iyi haberlerini alırız hadi hayırlısı...blackcim ben bu ay haddinden fazla çalıştım valla bu ayda olmazsa ben artık bırakacam bu işleri birkaç ay kendime gelmek istiyorum..ilaçlar inan delirtecek beni...çalışın çalışın nazan ablanız gibi olun aha böyle-tatlicadiarzu-...çok öptüm

iyi akşamlar kızlar benim umutlarım ve hislerim boşmuş gene yeni tarih 25 ocak.zaten dkt.ada gitmiycem artık önceliğim kilo vermek olacak inş. takmıycam artık ağlamadımda zaten hayırlısını versin rabbim herşeyde vardır hayır...

mehaba ben de bu ay ilk kez yumurta takibine başladım doktor klomen vermişti kullandım 8 ocakta günün geçmiş oluyor o zaman gel dedi şimdi beklemedeyim inşallah hayırlısı ile gelmiştir bebişim

Beni listeden çıkartabilirsen sevinirim. Gerçi hamile değilim ama kendimi kötü hissediyorum listede olunca. üzerimde baskı oluşuyor. Zaten SATın üzerinden 37 gün geçti ve hala adet olamadım
Neyse kimsenin canını sıkmayayım, benim modum oldukça kötü.
İyi bir haber olursa yazarım tekrar.

Canım benim, bu ay çok çalıştın hakikaten Allah İnşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla kalbine göre versin.Bakalım ne olucaz be Nazan 10 gün var, bu ayda kalamazsak bari erken öğrensekte kan testiyle yılbaşı mılbaşı aklımızı dağıtırız bi süre be canım. Ama değilsekte adamcağızlara yılbaşını dar etcez.klava: Boşver bekliyelim bari en azından huzurlu girsinler garibanlar yeniyıla be.:lepi:

Black çim Nazanı dinlersen canına okunur ben misal onu dinledim bu ay ve kendisi dahil benide mahvetti, sen yine iyisin, ben 36. saate kadar 3 kere çalışmıştım valla hepsi onun marifeti ama bu ay kalırsamda onun sayesinde kalıcam yeminle, Hakkını helal et valla Nazancım. Soğan suyunu deniycem bende canım ama İnşallah gerek kalmaz.Bu arada antibiyotiğin etkiliyeceğini sanmıyorum, en fazla diğer ilaçlar antibiyotiğin etkisini azaltır yani antibiyotik onlardan korksun be canım. (pirefösör lakabını boşuna almadım ben) Sakın kafana takma, hadi rastgelsin İnşallah arkadaşım.kaydirigubbakcemile5

maviş ve aa beyazmeelek arkadaşlarım resmi olarak tescillendi hamişliğiniz bir oh dedik hepimiz. (ben emindim zaten... Her ikinizi de tebrik ediyorum ve çoookkk öpüyorum. Kendinize iyi bakın ama olur mu?

sagolcanım benim darıs senin başına inşallah

canım kan tahlılını nezaman yaptırdın adetın gecmısmıydıa.s.

canım adet günüm 22 23 idrar testi yaptıp silik çıktı doktorumu aradım kan testi yap dedi yaptırdım 416 çıktı gebelik başlangıcı dedi 2 gün sonra tekrar istedi

canım tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ve bizede inşallah kendine dikkat et...

sagol canım benim allahım sizlerde versin...

canım benimi merak ettim dün gündüz günüm vardı yogundum akşama kan testi yaptırmaya gittim belim çok agrıyordu uzandım sanra kalkıp valiz hazırladım giremedim kusura bakmayın

merhaba kıslar.
yenı hamıs haberlerı varmıs ben henuz gordum.
mavıs 83 ve aa beyazmelek ıkınızde cok tebrık ederım.Şeniz

sagol canım allahım sizlere versin inşallaj..kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum birazdan yola çıkıcam memlekete gidiyorum gelince görüşürüz kısmetse 10 gün sonra falan kendinize iyi bakın yazılarınızı okumaya çalıştım aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hepsine hoşgeldin diyorum kocaman öptüm herkezi...
gelince güzel haberlerinizi bekliyorum...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

26 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK

ARROW CANIM SENİ ÇIKARDIM. İNTERHATCIM GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRDİM. AMA UMUTSUZLUĞA KAPILMAK YOK. BİZİM YOLUMUZ BİRAZ DAHA ZOR AMA OLACAK BİR ŞEKİLDE. BUNA İNANMALIYIZ. İNANIN ÇOK DAHA ZOR DURUMDA OLANLAR VAR.
BAŞAK MAVİŞ MALUM HAMİŞ. AABEYAZMELEK MEMLEKETTE. LİSTEYİ GÜNCELLEDİM BENDE MÜSAADENİZLE.
HERKESE SEVGİLER ..GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE..

teşekkürler canım aabeyazmelek sanada iyi yolculuklar kendine ve mimigimize dikkat et annesi ben fırsat bulup hala dr gidemedim çok sık misafirim geliyor akşam yine vardı ama hepsi sigara içiyordu düşün 5 kişinin fosur fosur sigara içtigini evim leş gibi koktu bu sogukta kızım uyurken açtım camları dumanı çekmeye klima bile yetmedi artık şu sigaradan nefret ediyorum ben hayatımda içmedim ama sagolsunlar içmişten beter ediyorlar beni içen arkadaşlarım sakın kızmasın bana ama hamile bir kadının yanındada bu kadar içilmezki klava:

aaBeyazmelek iyi yolculuklar umarım geldiğinde burdan güzel haberler vermiş oluruz =)
2 Gün kaldı kızlar günüme benimde,merakla bekliyorum neler olucak,sabah ve akşamları hala hafif ağrılarım var.Dün akşam az kalsın test alıcakdım,kuzenim bırakmadı =) Beklicez artık vakti geldiyse olur napalım =)

Canım sen insanları kırmamak adına birşey söylemiyorsun anladığım kadarıyla. Ama söyle. Hem hamilesin hem de küçük bir kızın var. Balkonda içiversinler sigaralarını Ben 2 yıl önce bıraktım sigarayı. Şimdi eve misafir gelenlerin bile mutfak camında içiriyorum.Kafalarını sarkıtıp içiyorlar.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…