Black çim Nazanı dinlersen canına okunur ben misal onu dinledim bu ay ve kendisi dahil benide mahvetti, sen yine iyisin, ben 36. saate kadar 3 kere çalışmıştım valla hepsi onun marifeti ama bu ay kalırsamda onun sayesinde kalıcam yeminle, Hakkını helal et valla Nazancım. Soğan suyunu deniycem bende canım ama İnşallah gerek kalmaz.Bu arada antibiyotiğin etkiliyeceğini sanmıyorum, en fazla diğer ilaçlar antibiyotiğin etkisini azaltır yani antibiyotik onlardan korksun be canım. (pirefösör lakabını boşuna almadım ben) Sakın kafana takma, hadi rastgelsin İnşallah arkadaşım.kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:nazan ve sen çok alemsiniz gerçekten.....teşvik güzel bişey bence de.Nazanın bu enerjsi hepimize yansıyor kaydirigubbakcemile5 çalışmalara tam gaz devam.o kadar hastayım ki resmen yataklık durumdayım buna rağmen devam :roflol:
bu arada soğan suyu berbat bişey sevilcim.ilk gün hasta olduğum için kokusunu alamamıştım.bugün zor içtim.burnumu tıkamadan içmem kesinlikle mümkün değil.çıkarmamak için zor tutuyorum.yazarken bile midem bulandıkafamçokkarıştıNazanın-tatlicadiarzu- halindeyim yaniii..
sözlerin beni rahatlattı dediğin gerçekten doğru sanırım antibiyotiğin etkisini azaltıyor çünkü hala iyi olmadım...
bu aya bende umutluyum.her geçen ay insan tecrübe kazanıyor bence.doktorum bile ban a bu ay pek açıklama yapmadı.al iğneni yaptır gerisini bliyosun der gibi gönderdi beni:kaydirigubbakcemile2
slm kıslar herkese hayırlı cumalar.naber inşallah herkes iyidir.mavişcim,melekcim canlarım tebrik ederim. sağlıklı bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.melekcim hayırlı yolculuklar tatlım bebişe ve kendine çok dikkat et.kıslar ben bugün dr'a gidemedim.kayınvaldemi hastaneden çıkarttık,fizik tedaviye yatacak.nasip böyleymiş inşallah ocak da giderim.hadi kıslar bu verimli ayda yokmu bi hamiş haberi daha?bu arada nazancım öğütlerini dinliycem belki dr'a gitmeme gerek bile kalmadan hamiş kalırım heee...MEVLAM bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin ve hamiş haberlerimiz her gün 10,15 tane olsun.AMİN.
Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(
merhaba kızlar bende klomen kullanıyorum ve 4 aydır bebiş istiyoruz aranıza katılabilirmiyim
canım spermler 2veye3 gün yaşayabiliyorlarmış üzülme.hem ne küskünlüğü bu böyleslm arkadaşlar iğneden sonra 3 gün birlikte olun demişti doktor malesef 2 gün olabildil kocayla bir tartıştım hala küsüz yani en verimli günlerimiz böyle geçiyor bu ay yaaaaaaaaaaaaaa çok moralim bozuk
canım hoş geldin.var tabii canım 3. ayda 4. ve 5. ayda hamiş kalanlarımız var olmazmı,hatta ara verip tekrar ilaca devam eden ve hamiş kalanlarımız çok (RABBİM eksikliğini göstermesin)tatlım inşş bu ay tutturursun meleğini:1hug:merhaba arkadaşlar bende 4 aydır klomen kullanıyorum bu 4. ayım 3 ay günde 1 adet klomen kullandım tek yumurtam oldu ama hamilelik olmadı bu 4. ayım 2 adet klomen kullandım 2 yumurtam oldu ama bir tanesi büyümemiş 3 gün önce prengli iğnesi vurldum şimdi bekliyorum ayın 8 inde hasta olmam gerekiyor klomenle 4veya 5 ay hamile kalan arkadaşlar varmı bir alıntıdan okumuştum 3 ay işe yaramadıysa daha yaramaz yazıyodu sizcde böylemi
merhaba kızlar bende klomen kullanıyorum ve 4 aydır bebiş istiyoruz aranıza katılabilirmiyim
nazancım hani şu hazır nar suyundanmı?canım benim fsh değerim 10.59 muş.yumoşlar tembelleşmiş ne yapsam bilmiyorumki.....bugün 3. günüm bu ay ve geçen ay günlerim şaştı.28,29 da olurken 26. günde oldum.hiç şaşmazdı bi anlam veremedim.dr'ada gidemedim üff yaa.ne yapsam tatlım bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilirmi kıslar yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?