Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Başakcığım valla ben de selda gibi evde sigara içirtmiyorum. ben de içiyordum ama 4 yıl önce bıraktım. Senin hamileliğinden ziyade bir de kızın var. Minicik yavrunun yanında sen de sigara içirtme bence. Tamam bu zamana kadar söyleyememiş olabilirsin ama şimdi hamileliğini kullan en azındanşutarafagitti hem ne o öyle canım bu kadar da sık misafir gelinmez ki yeni hamile kadına Valla ben bu defa hamile kalırsam (büyük konuşmamak lazım ama) çok naz yapacam. Kırmızıları gördüğümde eşime de söylüyorum zaten, hadi yine şanslıymışsın bir ay daha rahatsın diyelülülülülülü sen de accık naz yap benca başakçığım bi daha bu fırsat yook.

Valla dogru söylüyorsunuzda içenlerin eşleride içiyor hangi birene laf anlatayım galiba benimde onlara gitmem biraz vakit alacak aslında hiç gitmeyeyim onlarda gelmesin yahu ne yapayım bir bayan bayanın halinden anlamassa benim yapacak birşeyim yok kızlar gerçekten sigara dumanı anne karnındaki bebege acı veriyormuş bilimsel olarakda kanıtlanmış bu
bundan sonra içirmiyecegim isteyen buyursun başımın üstünde yeri var sigara içirmiyorum diye gelmiyeceklerse hiç gelmesinler benim çocuklarım daha önemli benim için

Vallahi iyi karar vermişsin Başakçığım.kaydirigubbakcemile5 ben de 4 yıl önce rahatsızlandığım için bırakmaz zorunda kalmıştım. eşim de içmiyordu. eve gelenlere de bana dokunuyor buyrun balkona dedim. hatta en yakın arkadaşlarımdan birisi bigün sana gelecem ama sende de sigara içilmiyor ki gibi laf etti. sigaranı içip de gel sen de dedim. valla kimseye taviz yok. bak bebişlerimiz için nasıl gayret ve sabır gösteriyoruz. Allahın gücüne gitmez mi minicik yavrularımıza küçük de olsa zarar verdirirsek. hepimize önce Allah, sonra da yavrularımız lazım dimi kızlaarr.hihoyyyt çok uzattıımm.:1shok:

:roflol::roflol:nazan ve sen çok alemsiniz gerçekten.....teşvik güzel bişey bence de.Nazanın bu enerjsi hepimize yansıyor kaydirigubbakcemile5 çalışmalara tam gaz devam.o kadar hastayım ki resmen yataklık durumdayım buna rağmen devam :roflol:
bu arada soğan suyu berbat bişey sevilcim.ilk gün hasta olduğum için kokusunu alamamıştım.bugün zor içtim.burnumu tıkamadan içmem kesinlikle mümkün değil.çıkarmamak için zor tutuyorum.yazarken bile midem bulandıkafamçokkarıştıNazanın-tatlicadiarzu- halindeyim yaniii..

sözlerin beni rahatlattı dediğin gerçekten doğru sanırım antibiyotiğin etkisini azaltıyor çünkü hala iyi olmadım...

bu aya bende umutluyum.her geçen ay insan tecrübe kazanıyor bence.doktorum bile ban a bu ay pek açıklama yapmadı.al iğneni yaptır gerisini bliyosun der gibi gönderdi beni:kaydirigubbakcemile2

kızlar valla bu işler biraz da kakara kikiri olmazsa olmuyor ne yapayım kocam son bir haftadır eve geç geliyor:çok üzgünüm:nedeni malum benden kaçıyor..gerçi ben önemli günleri atlamadım şimdi önmeli günler geçti bekleme zamanı..zaten ben bu aydan sonra biraz askıya alacam bu işi..blackçim ve sevil biliyorsunuz geçen ay kimyasal gebelik beni baya bir coşturdu ne mutlu oldum sonrası malum...şimdi birşeylerle oyalanıp düşünmemeye çalışıyor valla -tatlicadiarzu- bu halde kalktım mantı açtım yarın jinekolog olan bir arakadaşımız yemeğe gelecek...o mantıları sarmaları yerken ben de sorularımı soracam...ha bu arada ben bir 3 yıl falan artık eşimle aynı odada uyumam herhal çünkü hem ben hem o çok yoruldu artık istememmdelikafadulden diyor kocam...valla işime gelir...neyse uzatımm..kızlar bu arada istanbulda olanlar bir ara toplanıp tanışalım olmadı çıkın bana gelin sizlere mantılar baklavalar börekler açayım..valla şaka değil..artık kendimi yemek işine verecem...hepinizi çok öptüm..black çalış senin daha vaktin var..hadi Allah hepimizin yüzünü güldürsün yeni yılda inşallah

slm kıslar herkese hayırlı cumalar.naber inşallah herkes iyidir.mavişcim,melekcim canlarım tebrik ederim. sağlıklı bi hamişlikten sonra RABBİM sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.melekcim hayırlı yolculuklar tatlım bebişe ve kendine çok dikkat et.kıslar ben bugün dr'a gidemedim.kayınvaldemi hastaneden çıkarttık,fizik tedaviye yatacak.nasip böyleymiş inşallah ocak da giderim.hadi kıslar bu verimli ayda yokmu bi hamiş haberi daha?bu arada nazancım öğütlerini dinliycem belki dr'a gitmeme gerek bile kalmadan hamiş kalırım heee...MEVLAM bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin ve hamiş haberlerimiz her gün 10,15 tane olsun.AMİN.

Son düzenleme:

canım bende bu ay dr a gitmedim iyikide gitmedim diyorum çünkü dakka başı yumurtalarını büyümelerinin mmlik hesaplarını yapıyordum..ben adetimin 8.gününden itibaren hiç ara vermeden yaklaşık 8 gün çalıştım..zaten verecek olan ALLAH verir doktordur ilaçtır hepsi bahane..sende çalış arkadaşım eşin ve kendin nar suyu için kuvvetlendiriyor..birde erkeklerin sperm kalitesini yukseltiyor...hayırlısı olsun inşallah canım..

selam hanımlar nasılsınız?ben bu ay biliyorsunuz ilaç kullanmıyorum zaten bu aya da etkisi varmış..bi doktorun hazırladığı en yüksek hamile kalabileceğim takvime göre 31/12-05/01tarihlerinde çalışmalar olması lazımmış fakat ben o tarihlerde izmir'deyim uff yaaa dolayısı ile başka bahara kaldı yine

nazancım hani şu hazır nar suyundanmı?canım benim fsh değerim 10.59 muş.yumoşlar tembelleşmiş ne yapsam bilmiyorumki.....bugün 3. günüm bu ay ve geçen ay günlerim şaştı.28,29 da olurken 26. günde oldum.hiç şaşmazdı bi anlam veremedim.dr'ada gidemedim üff yaa.ne yapsam tatlım bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilirmi kıslar yaaa.....

beyazcım hayırlısı olsun canım bu ay olazsa öteki aya inşallah hamiş haberlerimizi paylaşırız burdan.evet 2,3 ay ilacın etkisi devam ediyomuş.bende öyle olmuştu.ilaç bittikten sonra dr'a gitmamiştim 2 ay sonra hamiş kalmıştım,tabii düşükle sonuçlanmıştı.

slm arkadaşlar iğneden sonra 3 gün birlikte olun demişti doktor malesef 2 gün olabildil kocayla bir tartıştım hala küsüz yani en verimli günlerimiz böyle geçiyor bu ay yaaaaaaaaaaaaaa çok moralim bozuk

merhaba arkadaşlar bende 4 aydır klomen kullanıyorum bu 4. ayım 3 ay günde 1 adet klomen kullandım tek yumurtam oldu ama hamilelik olmadı bu 4. ayım 2 adet klomen kullandım 2 yumurtam oldu ama bir tanesi büyümemiş 3 gün önce prengli iğnesi vurldum şimdi bekliyorum ayın 8 inde hasta olmam gerekiyor klomenle 4veya 5 ay hamile kalan arkadaşlar varmı bir alıntıdan okumuştum 3 ay işe yaramadıysa daha yaramaz yazıyodu sizcde böylemi

Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(

Bence kendini boşyere üzüyorsun. Geçen gün gittiğim doktorda bir ay boyunca gelenler varmış. Sonraki ay olanlar. Her ay olacak diye birşey yokmuş. Bir bakarsın gelecek ay bir sürü yumurtan olur, moral herşeyden önemli bu ay olmazsa gelecek ay inşallah.

Canim sakin uzulme zannediyorum ilaca ilk bu ay basladin biz pcolularda bu birkac ay surebiliyor doktora tekrar gittiginde yumurtan buyumus olabilir ama buyumese bile dedigim gibi uzulme birdahaki kullaniminda buyume sansi yuksek kendimden ornek vereyim 3 ay gonaphene kullandim biliyorsun klomen icerikli sonrasinda hamile kaldim ama malesef belkide ilk hamilelik surecinde doktor takibinde olmadigim icindir tam olarak bilemiyorum dusukle sonuclandi biliyorsun pkolu olupta doktor kontrolunde bulunmak cok onemli.. bende gonaphene tekrar basladim su anda adetim gecikmeli yalniz hamile degilim adetimi bekliyorum sakin umudunu kaybetme tedavine devam canim Allah hebimizin yardimcisi olsun :Saruboceq: Amin

slm arkadaşlar iğneden sonra 3 gün birlikte olun demişti doktor malesef 2 gün olabildil kocayla bir tartıştım hala küsüz yani en verimli günlerimiz böyle geçiyor bu ay yaaaaaaaaaaaaaa çok moralim bozuk
canım spermler 2veye3 gün yaşayabiliyorlarmış üzülme.hem ne küskünlüğü bu böyleklava: tam çalışma zamanınızda.ne yap et kocişinin gönlünü al bence(şahsen ben öyle yapıyorum)bol bol çalışıninşş bu ay hamiş kalman dileğiyle
canım hoş geldin.var tabii canım 3. ayda 4. ve 5. ayda hamiş kalanlarımız var olmazmı,hatta ara verip tekrar ilaca devam eden ve hamiş kalanlarımız çok (RABBİM eksikliğini göstermesin)tatlım inşş bu ay tutturursun meleğini:1hug:
merhaba kızlar bende klomen kullanıyorum ve 4 aydır bebiş istiyoruz aranıza katılabilirmiyim

tabii canım hoş geldin inşallah listemiz uğurlu gelir.a.s.

canım merak etme bende de yumurta tembelliği var fakat bu kullandığımız ilaçlar işe yarıyor..adet günlerinin şaşması da yine ilaçlardan..ayrıca ben birçok yazıdaokudum ve hatta başak arkadaşımızın da sanırım adet düzeni bozulmuştu ve sonrasında Allah nazardan saklasın bak hamile..sen merak etme canım inan hamile kalman yakındır içimdeki ses öyle diyor..bol bol çalışın başka çare yokhihoyyyt
birtanem hazır hiçbir meyva suyunu tavsiye etmem kesinlikle evde sıkılmış nar suyu..sıkacak yoksa ayıkla taneleriyle yiyin..hadi şansınız bol olsun...baktınız bu ay birşey olmadı klava:kötükedihüso bütün kabahat kocalarımızın deyip kendimizi rahatlatalım...sters yokk...illaki gelecek bebişler

selam kızlar cümlenize. Aramıza yeni katlan arkadaşlar hoşgeldiniz. Gördüğünüz gibi yanlız değilsiniz. Sudeyoncacım her ay 2 yada 3 yumurtam oluyor.Uygun büyüklükte ve çatlatma iğnesi oluyorum ama yine de hamile kalamıyorum. O yüzden bence çok sıkıntı yapma. Evet insan takılıyor haklısın niye olmuyor diye. Ama biz zaten elimizden geleni yapmıyor muyuz? Gerisi biraz da kısmet be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…