Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım olmadı şimdi daha dur bakalım klomende birinci ayındasın...yumurtalar elbetteki büyüyecek birinci ay zaten çok önemli değil tedavinin en az 3 ay sürmesi lazım şimdiden kendini kahretmenin alemi yok..şöööyle bir silkelen bak nazan ablan 4 yıldır uğraşıyor başına gelmeyen kalmadı..hatta geçen ay yeni bir dra gittim kadın kesin ikiz olacak dedi :roflol:fakat benim ikizler kimyasal gebelik olarak geldi..yani çok takma kafana beslenmene dikkat et ve moralini yüksek tut...sen gene de çalış drların her dediğine bakma...Allah sana ve kocana tez zamanda tombiş tombiş bebekler versin...tabi isteyen herkese amiiinnnn...

Uff bimliyorum eşim geldi biraz önce ben henüz anlatmamamıştım yemek yedik filan derken ee naptın dr.da dedi hhiiç dedim oda sende bişey var dedi yok filan derken gözlerimden yaşlar aktı eşimde sarıldı öptü anlattım böyle böyle yumurtam büyümemiş dedim oda dedi üzülme sağlık olsun dedi. Ama oda üzüldü ya bilmiyorum napcaz. Bu ilk klomen tedavimdi ikinci ayda hemen iğne tedavisine gecmesi normalmi sizce?

Bir de kızlar benim bugün adetimin 18. günü dün çatlatma iğnesi oldum. Demekki diyorum benim yumurtalar geç gelişiyor ve geç çatlıyor. Kimdi hatırlayamadım ama adetinin 7. yada 8. gününde hamile kalan ve bu tarihten emin olan bir arkadaşımız vardı. Demem o ki biz tarihlere saatlere takılıyoruz ve çok yanlış yapıyoruz.

cnm tam olarak kaçıncı günü yumurtan büyümüştü ve iğneyi dün vuruldun? benim bugun 13.günümdü dr gittim bugun yumurtam hala büyümedi dr dediki 17.gününe kadar bakıcaz büyürmü diye acaba büyürmü yaa

nazancım ben en son temmuz da klomen kullanıp kendi haline bırakmıştım.bugün 3. günüm dr'a yine gidemedim.yani ilaç kullanmadan nasıl değişti adet günüm onu anlamıyorum..ama dediğin gibi bol bol çalışacam bu ay.dr'a gidemediğim için bu ay yapmam gereken bi tavsiyen varmı,nar suyu haricinde tatlımseldacım gerçekten biz çok takıyoruz bu tarihlere.bi arkadaşım adeti bittiği gün kına gecesiydi ve evlendikten sonra adet olmadı hamişmiş.dr ilk geceden demiş.biz şimdi neyi nasıl hesaplıycaz?gelde takma..........

canım bildiğim kadarıyla ilacı en az 3 ay denemeyi öneriyor doktorlar. Ama bence iğneler ilaçlardan daha etkilidir. Bekletmemiş işte seni ne güzel.. Vardır bi bildikleri elbet bu doktorların

Belkide öyledir iğne daha etkili olur.. Maddi yönden de zor oluyor her ne kadar uzamasını istemesemde uzuyor işte nasip kısmet. Yani bende 3 ay diye biliyorum klomen kullanma süresini ama benim ilk klomen sonra iğne artık nedense.Allahım hayırlısını versinde olsun napalım

CANIM 14. GÜN GİTTİM KÜÇÜK BUNLAR DEDİ. 16. GÜN TEKRAR ÇAĞIRDI. 17 mm olmuş bu iyi dedi. Ama biraz daha büyütelim sana iğne yazıyorum bugün yaptır dedi. İsmi menogon.Çarşambaydı onu oldum. 17. günümde yani perşembe günü de çatlatma iğnemi oldum. iğneden sonraki gün, yani bugün, yarın ve pazar günü ilişki dedi. yani büyüyorlar güzelim. Hiç kafanı yorma sen...

Son düzenleme:
inşallah büyürler yaa bilmiyorum benim hala küçükmüş ne tuhaf bişi yaaa... İnşallah senden güzel haberler alırız Allahım nasip eder inşallah insan bebek isterken başka sorunlar çıkıyor karşısına iyice karma karışık oluyoruz.Yanii benim hesapda hiç yoktu yumurta büyümeez diye büyür diyorum hatda çatlatma iğnemi bile aldım dolapda duruyo inaşşalh vurulurum..
Senin kaçıncı ay tedavin cnm?

canım bizde özel hast de 50 ytl ye yaptırmıştık şimdi okudum sizde öyle yaptırmışsınız biraz geç oldu ama

a.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:

arkadaşlar soğan kürünü bu ay bende denedim doğru düzgün akıntı olmuyor bende de ben tok karına içtim düzgün uygulayamamış olabilir miyim acaba mutlaka aç karnına mı içmek gerekiyor ki
]

selam bende aranıza katılabilirmiyim uzun zamandır takip ediyorum 1.5 yıldır bebek düşünüyorum ve bu ay klomen tedavisinde ikinci ayım

selam bende aranıza katılabilirmiyim uzun zamandır takip ediyorum 1.5 yıldır bebek düşünüyorum ve bu ay klomen tedavisinde ikinci ayım

canım tabii kabul ederiz. hoş geldin tatlıma.s.kaç yıllık evlisin tatlım?bu arada adet olacağın günü ver,listeye bakan arkadaşlarımız gelince eklesinler seni.kaydirigubbakcemile5

a.s aramiza hosgeldin canim klomen yada gonaphene ile hamile kalan arkadaslarimizin listesi var burada sende olman gereken adet tarihini verebilirsin, bu topikte ben cok eski degilim ama basindan beri butun yazilanlari takip ettim en eski arkadaslarimiz buyuk bir sabir gostererk tedavilerinden vazgecmediler ve ne mutluki hamile kaldilar :CüvCüv: sema, basak, mavis, aabeyazmelek vs.. kizlar tedavilerinizi aksatmayin ve inancli olun eninde sonunda hamile kalacagiz insallah..

canım tabii kabul ederiz. hoş geldin tatlıma.s.kaç yıllık evlisin tatlım?bu arada adet olacağın günü ver,listeye bakan arkadaşlarımız gelince eklesinler seni.kaydirigubbakcemile5

benıde kabul edın nolur nolur kaydirigubbakcemile3 mehtapcım slm nasılsın burada da karsılastık ayyy darısı hamıs topıklerınde karsılasmamıza
lıstenız varsa benı ekleyın arkadaslar bende gectıgımız ay ganophen kullandım
ama yumurta takıbıne gec kalmısım gıtmeye adet de gecıktı bu ay tekrar klomen kullanıcam adet olmamı beklıyorum dogum kontrol hapı baslamıstım adetı getırmek ıcın ama 1 hafta kullanabıldım hergun mıgren agrısıyla uyanıyordum daha fazla devam edemedım nolacak bılmıyorum allah sonumuzu hayır etsın sasırdım vallahı -tatlicadiarzu-

26 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK

Kizlar listeyi tekrar guncellemek istedim izninizle...

canim hosgeldin adetin geldikten sonra muhtemel olman gereken adet tarihini yazarsin arkaslar listeye ekler oldumu.. a.s

slm yelizcim evet topik topik geziyorum AMİİİİN :Saruboceq:inşallah tatlişkom bi bakmışsın bizde hamişiiiiz diye bağırıyoruzdelikafadulden ALLAH büyük neden olmasın...hemde aynı andaaaaa..:teytey::dance::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…