Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(
Bir de kızlar benim bugün adetimin 18. günü dün çatlatma iğnesi oldum. Demekki diyorum benim yumurtalar geç gelişiyor ve geç çatlıyor. Kimdi hatırlayamadım ama adetinin 7. yada 8. gününde hamile kalan ve bu tarihten emin olan bir arkadaşımız vardı. Demem o ki biz tarihlere saatlere takılıyoruz ve çok yanlış yapıyoruz.
uff bimliyorum eşim geldi biraz önce ben henüz anlatmamamıştım yemek yedik filan derken ee naptın dr.da dedi hhiiç dedim oda sende bişey var dedi yok filan derken gözlerimden yaşlar aktı eşimde sarıldı öptü anlattım böyle böyle yumurtam büyümemiş dedim oda dedi üzülme sağlık olsun dedi. Ama oda üzüldü ya bilmiyorum napcaz. Bu ilk klomen tedavimdi ikinci ayda hemen iğne tedavisine gecmesi normalmi sizce?
CANIM 14. GÜN GİTTİM KÜÇÜK BUNLAR DEDİ. 16. GÜN TEKRAR ÇAĞIRDI. 17 mm olmuş bu iyi dedi. Ama biraz daha büyütelim sana iğne yazıyorum bugün yaptır dedi. İsmi menogon.Çarşambaydı onu oldum. 17. günümde yani perşembe günü de çatlatma iğnemi oldum. iğneden sonraki gün, yani bugün, yarın ve pazar günü ilişki dedi. yani büyüyorlar güzelim. Hiç kafanı yorma sen...cnm tam olarak kaçıncı günü yumurtan büyümüştü ve iğneyi dün vuruldun? benim bugun 13.günümdü dr gittim bugun yumurtam hala büyümedidr dediki 17.gününe kadar bakıcaz büyürmü diye acaba büyürmü yaa
Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Özel hastanelerde sperm testini ne kadara yapıyorlar acaba bir bilen var mı. Açıkçası benim kafam karıştıBir arkadaşımız 30 ytl derken bir diğer arkadaş da 90 ytl. den bahsetmiş galiba. Ben SSK lıyım ama özel hastanedeki dr. a gidiyorum. Dolayısıyla da testi orada yaptırmam gerekir herhalde.fisfisfis
a.s Amin canim insallah, yalniz bu sogan kurunde diger topiklerde okuyorum akinti oluyormus bende hic akinti yok neden acaba? senin nasil durumda kac gun oldu baslayali :uhm:
selam bende aranıza katılabilirmiyim uzun zamandır takip ediyorum 1.5 yıldır bebek düşünüyorum ve bu ay klomen tedavisinde ikinci ayım
selam bende aranıza katılabilirmiyim uzun zamandır takip ediyorum 1.5 yıldır bebek düşünüyorum ve bu ay klomen tedavisinde ikinci ayım
canım tabii kabul ederiz. hoş geldin tatlıma.s.kaç yıllık evlisin tatlım?bu arada adet olacağın günü ver,listeye bakan arkadaşlarımız gelince eklesinler seni.kaydirigubbakcemile5
benıde kabul edın nolur nolur kaydirigubbakcemile3 mehtapcım slm nasılsın burada da karsılastık ayyy darısı hamıs topıklerınde karsılasmamıza
lıstenız varsa benı ekleyın arkadaslar bende gectıgımız ay ganophen kullandım
ama yumurta takıbıne gec kalmısım gıtmeye adet de gecıktı bu ay tekrar klomen kullanıcam adet olmamı beklıyorum dogum kontrol hapı baslamıstım adetı getırmek ıcın ama 1 hafta kullanabıldım hergun mıgren agrısıyla uyanıyordum daha fazla devam edemedım nolacak bılmıyorum allah sonumuzu hayır etsın sasırdım vallahı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?