:roflol::roflol:nazan ve sen çok alemsiniz gerçekten.....teşvik güzel bişey bence de.Nazanın bu enerjsi hepimize yansıyor kaydirigubbakcemile5 çalışmalara tam gaz devam.o kadar hastayım ki resmen yataklık durumdayım buna rağmen devam :roflol:
bu arada soğan suyu berbat bişey sevilcim.ilk gün hasta olduğum için kokusunu alamamıştım.bugün zor içtim.burnumu tıkamadan içmem kesinlikle mümkün değil.çıkarmamak için zor tutuyorum.yazarken bile midem bulandıkafamçokkarıştıNazanın-tatlicadiarzu- halindeyim yaniii..
sözlerin beni rahatlattı dediğin gerçekten doğru sanırım antibiyotiğin etkisini azaltıyor çünkü hala iyi olmadım...
bu aya bende umutluyum.her geçen ay insan tecrübe kazanıyor bence.doktorum bile ban a bu ay pek açıklama yapmadı.al iğneni yaptır gerisini bliyosun der gibi gönderdi beni:kaydirigubbakcemile2
Canım benim İnşallah arkadaşım, benimkide aynı durumda kal geldi zavallıya, bu ayda olmazsa zaten adam 36 saat sonra doktoru:mymeka:kızlar valla bu işler biraz da kakara kikiri olmazsa olmuyor ne yapayım kocam son bir haftadır eve geç geliyor:çok üzgünüm:nedeni malum benden kaçıyor..gerçi ben önemli günleri atlamadım şimdi önmeli günler geçti bekleme zamanı..zaten ben bu aydan sonra biraz askıya alacam bu işi..blackçim ve sevil biliyorsunuz geçen ay kimyasal gebelik beni baya bir coşturdu ne mutlu oldum sonrası malum...şimdi birşeylerle oyalanıp düşünmemeye çalışıyor valla -tatlicadiarzu- bu halde kalktım mantı açtım yarın jinekolog olan bir arakadaşımız yemeğe gelecek...o mantıları sarmaları yerken ben de sorularımı soracam...ha bu arada ben bir 3 yıl falan artık eşimle aynı odada uyumam herhal çünkü hem ben hem o çok yoruldu artık istememmdelikafadulden diyor kocam...valla işime gelir...neyse uzatımm..kızlar bu arada istanbulda olanlar bir ara toplanıp tanışalım olmadı çıkın bana gelin sizlere mantılar baklavalar börekler açayım..valla şaka değil..artık kendimi yemek işine verecem...hepinizi çok öptüm..black çalış senin daha vaktin var..hadi Allah hepimizin yüzünü güldürsün yeni yılda inşallah
nazancım hani şu hazır nar suyundanmı?canım benim fsh değerim 10.59 muş.yumoşlar tembelleşmiş ne yapsam bilmiyorumki.....bugün 3. günüm bu ay ve geçen ay günlerim şaştı.28,29 da olurken 26. günde oldum.hiç şaşmazdı bi anlam veremedim.dr'ada gidemedim üff yaa.ne yapsam tatlım bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilirmi kıslar yaaa.....
tüü,neettin hemen git gönlünü al hele 2 gün geçsin sonra yere serersin, tam zamanı canım ya yapma sonra sen üzülürsün hemde aldığın ilaca, vücuduna ettiğine yazık.slm arkadaşlar iğneden sonra 3 gün birlikte olun demişti doktor malesef 2 gün olabildil kocayla bir tartıştım hala küsüz yani en verimli günlerimiz böyle geçiyor bu ay yaaaaaaaaaaaaaa çok moralim bozuk
Canım büyüyebilir tabi neden üzülüyosun daha ilk ayınmış belki vücuda adapte olamadı bir tane alıyosan ikiye yükseltir yada başka bi tedaviye geçer illaki büyür yumurtalar, Doktor çocuğun olamazmı dedi ne bu üzüntü, benimde geçen ay büyümedi yinede yaptı iğneyi hamilede kalmadım boşa gitti 75 milyon. Seninki yine insaflıymış, ama bak bu ay büyümüştü benimkiler seninkide gelecek ay büyüyecektir. İğne diye çatltma iğnesini diyo, büyümezse yapmasın zaten benim gibi boşa gitmesin canım ne gerek var parasını geçtim vücuduna boşuna ilaç yüklemesi oluyo. Sıkma böyle şeylere canını sakın.Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(
Canım, Seldacım o benim 6. günün gecesi sabaha karşı kaldım hemde:jeyyar:Bir de kızlar benim bugün adetimin 18. günü dün çatlatma iğnesi oldum. Demekki diyorum benim yumurtalar geç gelişiyor ve geç çatlıyor. Kimdi hatırlayamadım ama adetinin 7. yada 8. gününde hamile kalan ve bu tarihten emin olan bir arkadaşımız vardı. Demem o ki biz tarihlere saatlere takılıyoruz ve çok yanlış yapıyoruz.
ne desen haklısın ama bugün fena inatlaştık yemin ediyorum yarına allah kerim öptüm bak hala ağlamaktan uyuyamadımtüü,neettin hemen git gönlünü al hele 2 gün geçsin sonra yere serersin, tam zamanı canım ya yapma sonra sen üzülürsün hemde aldığın ilaca, vücuduna ettiğine yazık.
canım sağol umarım yarına düzelir 1 yıllık emeğimin 1 ayda boşa gitmesini istemem güzel duaların için sağol rabbim hepimizede inşallah versincanım spermler 2veye3 gün yaşayabiliyorlarmış üzülme.hem ne küskünlüğü bu böyleklava: tam çalışma zamanınızda.ne yap et kocişinin gönlünü al bence(şahsen ben öyle yapıyorum)bol bol çalışın inşş bu ay hamiş kalman dileğiyle
canım hoş geldin.var tabii canım 3. ayda 4. ve 5. ayda hamiş kalanlarımız var olmazmı,hatta ara verip tekrar ilaca devam eden ve hamiş kalanlarımız çok (RABBİM eksikliğini göstermesin)tatlım inşş bu ay tutturursun meleğini:1hug:
tabii canım hoş geldin inşallah listemiz uğurlu gelir.a.s.
canım sen nazanı hiç tanımamışsın nar organik olacak ve kendin sıkacaksın (ne yalan söyliyim ben yapamadım :1no2:ama korkumdan yaptım dedim İnşallah okumaz)
ne desen haklısın ama bugün fena inatlaştık yemin ediyorum yarına allah kerim öptüm bak hala ağlamaktan uyuyamadım
günaydın kızlar hepinize o iş tamam.kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim
canım yapacağım inşallah yumoşlara yardımcı olur.ama sende yap tatlım nazan öyle dediyse mutlaka vardır bi bildiği.:1rolleyes:bu arada yanlış yazmışım yaa 3. değil 5. günüm kaçıncı gün başlayayım çalışmalara?
:lepi::roflol::roflol: helal sana valla süpersin...bir kaç gün sık dişini sonrası malum yukarıda yazdım..bol bol çalışın canım birlikte olunca hemen kalkma yataktan bir saat kadar uzan...yanlış hesaplamadıysam senin daha 3 günün var çalışmak için...hadi Allah yardımcınız olsun tombiş tombiş bebekleriniz olsun..inşallah hepimizin olur AMİNNNNN:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3KATILIYORUM SİZE ÇALIŞMA BOYUNCA BAŞ TACI YAPMAM GEREKİYOR:lepi:ONRA GELSİN BEBEKLER:CüvCüv: ONDAN SONRA KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİN CANIM KAÇ AYDIR TEDAVI GÖRÜYOSUNCADIARZU
canım ben 4 yıldır..bir dış gebelik düşükler ve kimyasal gebelik derken hala ümidimi yitirmedim..tabi tedavilere ara vere vere devam ettim..çünkü vücut ve bünye çok yıpranıyor..gerçi ben artık işi deliliğe vurdum takmamaya çalışıyorum..Allah ne zaman isterse o zaman verecek tombiş tombiş bebişleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?