Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Tabi canım ya, illaki olacak azmettik çünkü (İnşallah sağlıkla) Kızım bu Nazan beni öldürdü yemin ediyorum kaydirigubbakcemile senide edicek bak görürsün, şimdiden başlamış çalış diye, yemin ediyorum bunlar daha ısınmaa, perişan olduk valla evcek köycek:bbo:
Kocam beni görünce işte böyle kurbanlık koyun gibi bakıyo:1shok:

Canım benim İnşallah arkadaşım, benimkide aynı durumda kal geldi zavallıya, bu ayda olmazsa zaten adam 36 saat sonra doktoru:mymeka:

canım sen nazanı hiç tanımamışsın nar organik olacak ve kendin sıkacaksın (ne yalan söyliyim ben yapamadım :1no2:ama korkumdan yaptım dedim İnşallah okumaz)

slm arkadaşlar iğneden sonra 3 gün birlikte olun demişti doktor malesef 2 gün olabildil kocayla bir tartıştım hala küsüz yani en verimli günlerimiz böyle geçiyor bu ay yaaaaaaaaaaaaaa çok moralim bozuk
tüü,neettin hemen git gönlünü al hele 2 gün geçsin sonra yere serersin, tam zamanı canım ya yapma sonra sen üzülürsün hemde aldığın ilaca, vücuduna ettiğine yazık.

Canım büyüyebilir tabi neden üzülüyosun daha ilk ayınmış belki vücuda adapte olamadı bir tane alıyosan ikiye yükseltir yada başka bi tedaviye geçer illaki büyür yumurtalar, Doktor çocuğun olamazmı dedi ne bu üzüntü, benimde geçen ay büyümedi yinede yaptı iğneyi hamilede kalmadım boşa gitti 75 milyon. Seninki yine insaflıymış, ama bak bu ay büyümüştü benimkiler seninkide gelecek ay büyüyecektir. İğne diye çatltma iğnesini diyo, büyümezse yapmasın zaten benim gibi boşa gitmesin canım ne gerek var parasını geçtim vücuduna boşuna ilaç yüklemesi oluyo. Sıkma böyle şeylere canını sakın.

Canım, Seldacım o benim 6. günün gecesi sabaha karşı kaldım hemde:jeyyar:

Yeni gelen kızlar, hoşgeldiniz hepiniz, arkadaşlar hepinizi öptüm ben pirefösör sevil, malesef bana ayrılan sürenin yine sonuna geldim, yarın yine bu saattlerde gelecek programda görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın

Black çim aklıma takıldıda tekrar girdim vala snin için, canım sen antibiyotik alıyosunya antibiyotik vücudu kurutur, ekstra sıvı alman lazımki servikal sıvın azalmasın en az 8 bardak su yada bitkisel çay iç, çay kahve fazla içme canım
Bu arada kızlar burdan bir arkadaşımız senelerdir hamile klamıyordu bu ay bayram diye klomeninide almamış, tam ocakta aşılama yaptırıcam aman boşver derken bu ay hamile, bu hepimize örnek olsun armudun sapı üzümün çöpü derken stres yapıyoruz boşuna, bakın onlar gelmek istedikleri zaman ilaçsız hiçbişeysiz geliyolar valla. Tabi sizide anlıyorum bazılarınız onca zaman korundunuz, şimdi hırs yaptınız dimi :))) ama hamilelikte zorlaşıyo gezip tozmak ve bebek olunca uzun süre sosyal hayat sıfırlanıyor, lütfen yanlış anlamayın, uzun süredir hamile kalamayan arkadaşlarımda var, davulun sesi uzaktan hoş geliyor demeyin inanın bende 7 aydır sizin hissettiklerinizi hissediyorum, sizde artı olarak bir bıkkınlık var tabi doğal olarak, benim tek amacım zaten evladınız zamanını bekliyor, bu süreçte kendinize ve eşinize dar etmeyin, eşiniz sıkı sarılın, güçlüklere birlikte göğüs germek ilişkinizi kuvvetlendirsin, bozmasın, gezin tozun, birbirinizin ve hayatın keyfini çıkartın, dünyaya bir kere geliyoruz, biraz oluruna bırakın. Zten bırakınca arkadaşımın örneği gibi ummadığınız bir anda çok sevineceksiniz, inanıyorum.Stres yapsakta üzülsekte üzülmesekte Allah bizlere bir yazı yazmış onu yaşıyoruz, o istediği zaman olacak. Çok şükür yanımızda sevdiklerimizle. Allah çaresiz dert vermesin, Mevlam bütün dertlere katlanacak sabrı ve çaresini verir. Bir tek ölümün çaresi yok ki, Allah esirgesin.Allah hepinizin gönlüne göre versin. Hepinize dua edicem bu gece.

tüü,neettin hemen git gönlünü al hele 2 gün geçsin sonra yere serersin, tam zamanı canım ya yapma sonra sen üzülürsün hemde aldığın ilaca, vücuduna ettiğine yazık.
ne desen haklısın ama bugün fena inatlaştık yemin ediyorum yarına allah kerim öptüm bak hala ağlamaktan uyuyamadım

canım sağol umarım yarına düzelir 1 yıllık emeğimin 1 ayda boşa gitmesini istemem güzel duaların için sağol rabbim hepimizede inşallah versin

simeray canim diger topikte sogan kurune basladigini doktora gitmeyecegini soylemissin aman tatlim ihmal etme emi pkolu olupta cocuk istiyorsan birde adet duzensizligi varsa doktor kontrolu altinda bulunmak sart, bende bu ay senin durumundayim adetimin gunu geceli baya oldu cok iyi bir doktor buldum ama ocak sonuna randevu verdiler cok yogunlar canim sende arastir iyi bir doktor kontrolu altinda tedavine devam et emi ..

canım sen nazanı hiç tanımamışsın nar organik olacak ve kendin sıkacaksın (ne yalan söyliyim ben yapamadım :1no2:ama korkumdan yaptım dedim İnşallah okumaz)

canım yapacağım inşallah yumoşlara yardımcı olur.ama sende yap tatlım nazan öyle dediyse mutlaka vardır bi bildiği.:1rolleyes:bu arada yanlış yazmışım yaa 3. değil 5. günüm kaçıncı gün başlayayım çalışmalara?

ne desen haklısın ama bugün fena inatlaştık yemin ediyorum yarına allah kerim öptüm bak hala ağlamaktan uyuyamadım

klava:kız olurmu hiç öyle şey ne inadı iğnen boşa gitmesin,git özür dile valla sonra çok pişman oluyorsun..geçen ay bende çatlatma iğnesi sonrasında 1 kez çalıştım sonra havadan bir sebeple sinir krizi geçirip benim gariban kocayı mahvettim..sonradan druma sorduğumda aşırı bir sinir vardı bende hatta SEVİL de şahittir..nedeni çatlatma iğnesiymiş..sende eşine durumunu açıkla her ne olduysa fazla büyütme...1 hafta sonra ah keşke böyle yapmasaydım deme...ben kocayı haşlayıp üstünede odaları ayırmıştım bahanem horluyosun..tabi külliyen yalankötükedihüso sataşacak yer arıyordum...neyseki akıllandım şimdi sıktım dişimi 1 hafta kadar adamı neredeyse başımda taşıyacaktım:roflol::roflol: şimdi cadılık yapabilirimkötükedihüso...valla ben kocayı delirttim siz etmeyin onların hiç suçu yok...hadi hepinizi öptüm Allah tez zamanda tombul tombul bebişler versin...
Kızlar hem adamlarla kavga ediyoruz hemde onlardan çocuk istiyoruz nekadar dengesiziz...biz kadın milleti çok fenayızkötükedihüso

EBRUNİSA şu malum günlerini eşinle iyi geçir sonra aha bunu yap:tomato::tomato:klava:klava: nasıl olsa işin bitmiş olacak dimi ama..

günaydın kızlar hepinize o iş tamam. kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim

:lepi::roflol::roflol: helal sana valla süpersin...bir kaç gün sık dişini sonrası malum yukarıda yazdım..bol bol çalışın canım birlikte olunca hemen kalkma yataktan bir saat kadar uzan...yanlış hesaplamadıysam senin daha 3 günün var çalışmak için...hadi Allah yardımcınız olsun tombiş tombiş bebekleriniz olsun..inşallah hepimizin olur AMİNNNNN:Saruboceq:

7..yada 8.gün başla hiç ara verme...baktın eşin ve sen bu hale geldin-tatlicadiarzu-enerji verecek gıdalarla beslen..ballı kaymaklı kahvaltılar edin...yemin ediyorum adamlar 3.günün sonunda :bbo: kaçacak delik arıyorlar..kükreyen aslanlar minnacık kedi gibi oluyorlar..:roflol::roflol: olsunlar bizde keyfimizden yapmıyoruz onlara tombiş tombiş bebişler verecez...

Arkadaşlar istanbulda olanlar yılbaşından sonra bir yerlede buluşup tanışalım,olmadı bir minibüs kiralayayım hepinizi alsın bana getirsin..kızlar şaka değil haaa...ciddiyim..bizim çatlak prof gelecek SEVİL hepinizi bekliyorum..

kaydirigubbakcemile3KATILIYORUM SİZE ÇALIŞMA BOYUNCA BAŞ TACI YAPMAM GEREKİYOR:lepi:ONRA GELSİN BEBEKLER:CüvCüv: ONDAN SONRA KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİN CANIM KAÇ AYDIR TEDAVI GÖRÜYOSUNCADIARZU

kaydirigubbakcemile3KATILIYORUM SİZE ÇALIŞMA BOYUNCA BAŞ TACI YAPMAM GEREKİYOR:lepi:ONRA GELSİN BEBEKLER:CüvCüv: ONDAN SONRA KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİN CANIM KAÇ AYDIR TEDAVI GÖRÜYOSUNCADIARZU

canım ben 4 yıldır..bir dış gebelik düşükler ve kimyasal gebelik derken hala ümidimi yitirmedim..tabi tedavilere ara vere vere devam ettim..çünkü vücut ve bünye çok yıpranıyor..gerçi ben artık işi deliliğe vurdum takmamaya çalışıyorum..Allah ne zaman isterse o zaman verecek tombiş tombiş bebişleri...

CADIARZU
canım benimde 4. ayım ama şimdiden bitmiş durumdayım:teselli: sanki ümitlerim kırıldı bu ay eşimde sperm rneği vercek eşim 7 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş bir testisi ama o zaman doktor bişey dememiş ama şimdi ben çok korkuyorum bişey çıkar diye bilgin varmı bu konudaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…