Kızlarr bende bu ay ilk Klomen tedavisine başlıyorum allahın izniyleee.Benidee ekleyin listeye :) 25 Ocak adet tarihim.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahha.s.
Herkese selamlar arkadaşlar. Evet angelciğim bende de acayip ağrılar olmuştu, taakii adet olana dek. Fakat bu normalmiş. Doktorum öyle söyledi. Vücudumuz alışık değilmiş yumurtalarımızın büyümesine. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz tek tek hoşgeldiniz, Allah sizlere de bizlere de boy boy bebişler nasip eder inşallahh.:Saruboceq:Sperm testi benim burada da yani Edirnede de 50. ytl imiş canlarım. Benim yarın yumurta takibim var. Sperm testi sonucunu da yarın alacam bakalım. Allah hayırlısını versinkızlar bugün 20.günüm geceden beri karnıma iğneler batırılıyor gibi hissettim ve karnımda şişti sizdede oluyormuydu normalmi?
Herkese selamlar arkadaşlar. Evet angelciğim bende de acayip ağrılar olmuştu, taakii adet olana dek. Fakat bu normalmiş. Doktorum öyle söyledi. Vücudumuz alışık değilmiş yumurtalarımızın büyümesine. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz tek tek hoşgeldiniz, Allah sizlere de bizlere de boy boy bebişler nasip eder inşallahh.:Saruboceq:Sperm testi benim burada da yani Edirnede de 50. ytl imiş canlarım. Benim yarın yumurta takibim var. Sperm testi sonucunu da yarın alacam bakalım. Allah hayırlısını versin
Aferin cnm varya geçen sefer adamı boğasım geliyodu bide neden barışmak istediğimi anlayınca kıllığına ağırdan alıyodu ama 2 gün sabredebildim sonra sudan sebepten çok pis sıçradım üstüne bütün hırsımı aldım valla.:mymeka: aaaagünaydın kızlar hepinize o iş tamam.kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim
caım sende gel bursa çok uzak diilselam şekerler nasılsınız;?nazancım kıskanacağım valla ..sen istanbul dakileri davet et bursa dakilere bişi yok öyle olsun:))))
canım ya buay bari hamile kalsak yoksa heriflerle birbirimizi yicez.Aferin cnm varya geçen sefer adamı boğasım geliyodu bide neden barışmak istediğimi anlayınca kıllığına ağırdan alıyodu ama 2 gün sabredebildim sonra sudan sebepten çok pis sıçradım üstüne bütün hırsımı aldım valla.:mymeka: aaaa
caım sende gel bursa çok uzak diil
Ya bu ne kadar kötü bir durum, düşünün klomen denen hormon ilacını yutan biziz, yumurtamız çatladımı çatlamadımı düşünen biziz, canı yanan, birde çatlamamışsa iğne vurulan biziz birde üstüne kocayı idare ediyoruz :)) helal olsun bize. Bugün çok heyecanlıyım doktora gitcem yumurtam çatladımı çatlamadımı diye bakıcak, iğnede vurmadı, sanırım kist oldu, çünkü dün geceden beri çok ağrıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?