ayy çok sevindim yaaaa bunaa bende karından baktırmak istiyorum balsuratcım aradığım cevap buydu bak çok rahatladım şimdi ay şükürrr artık gerisi allah kerim ilki normal olsunda diğerini düşünürüz artıkkk çok heyecanlıyımmm
valla canım benim 3. ayım yumurta takibinde. İlk gittiğimde regldim (3. gündü). Vajinal ultrasonla bakıcaz dedi ama ben reglim dedim olsun dedi. Dumura uğramıştım. İyi yanı şu oldu. daha önce başka bir doktora gitmiştim o karından baktı. Vitamin hapı verdi çalışmaya devam dedi. Bu doktorum vajinal bakarak en azından kistim olduğunu söyleyebildi..Yani vajinal ultrasonla daha net görebiliyorlar sanırım.Acılı bişey değil ama yine de insankızlarrr bende yarın doktora gidiyorum bana klomen verecekmiş ama önce ultrasonla bakmam gerek dedi vajinal mı bakıcak yolsa karından mı hiç vanina muayene olmadım ve olmak da istemiyorum korkuyorum karından da bakabilir değilmi ayrıca adetimin 3. günü yarın nolur bilenler cevap versin kızlar yardımınız için şimdiden teşekkürlerr
kızlar kasıklarım az az ağrıyor... göğüslerimin uclarıda az az acıyor....ne şimdi bunlar? adetime 2 gün kaldı.....
merhaba hanımlar....
bu ay ilk kez klomen kullandım ve şu anda 28. gün beklemedeyim. kafamçokkarıştıtest yapayımm mııı?:uhm:erken mi yoksaaa????
İnşallah canım hayırlısıyla.. Ama biraz daha bekle olur mu? Ben umutluyum senden. Sanki içime öğle doğuyor. Hislerin kuvvetli midir dersen herhangi bir iddiam yok ama öyle geliverdi işte a.s hadi inşallah yaaa:Saruboceq:merhaba hanımlar....
bu ay ilk kez klomen kullandım ve şu anda 28. gün beklemedeyim. kafamçokkarıştıtest yapayımm mııı?:uhm:erken mi yoksaaa????
idrar testlerinde erken gebelikler çıkmayabiliyor canım. Çok umutlandırmak da istemem ama ben hamile kaldığımda adetim 4 gün geçmesine rağmen test negatif çıkmıştı. Kan testiyle öğrendim bir hafta sonra. Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez....benim de ilk klomenim ve 28. gündeyim sabah test yaptım negati çıktı:çok üzgünüm:
canım inş.dediğin gibi olur.... umarım klomeni br dsha kullanmak zorunda klakmam...İnşallah canım hayırlısıyla.. Ama biraz daha bekle olur mu? Ben umutluyum senden. Sanki içime öğle doğuyor. Hislerin kuvvetli midir dersen herhangi bir iddiam yok ama öyle geliverdi işte a.s hadi inşallah yaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?