ahanda işte tamam.tabi yaa sonra küsersin.neymiş o çalışma zamanı küsmek.valla ben adamı küstürünce bi inat bi inat,yumoş mumoş dinlemez küseeer gider,tabii bizim yumurtlama zamanıda geçer.sonra adet olunca-ay yine oldum niye tutmadıki diye zırlarım.günaydın kızlar hepinize o iş tamam.kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim
7..yada 8.gün başla hiç ara verme...baktın eşin ve sen bu hale geldin-tatlicadiarzu-enerji verecek gıdalarla beslen..ballı kaymaklı kahvaltılar edin...yemin ediyorum adamlar 3.günün sonunda :bbo: kaçacak delik arıyorlar..kükreyen aslanlar minnacık kedi gibi oluyorlar..:roflol::roflol: olsunlar bizde keyfimizden yapmıyoruz onlara tombiş tombiş bebişler verecez...
Arkadaşlar istanbulda olanlar yılbaşından sonra bir yerlede buluşup tanışalım,olmadı bir minibüs kiralayayım hepinizi alsın bana getirsin..kızlar şaka değil haaa...ciddiyim..bizim çatlak prof gelecek SEVİL hepinizi bekliyorum..
ahanda işte tamam.tabi yaa sonra küsersin.neymiş o çalışma zamanı küsmek.valla ben adamı küstürünce bi inat bi inat,yumoş mumoş dinlemez küseeer gider,tabii bizim yumurtlama zamanıda geçer.sonra adet olunca-ay yine oldum niye tutmadıki diye zırlarım.
teşekkür ederim nazancım.emme ballı kaymaklılar,ya kilolar ne olcek..benimki kaçmaaaaz hergün hadi diyim valla koşa koşa gelir.onun yerine çalışmaktan benböyle-tatlicadiarzu- oluyom.herif akşam yapınca,ben doymadım sabah tekrarlarız demezmi canım istanbul'un niresindensin?
aynen öyle tatlım.bu kilolarla benimde başım dertte.eşim artık diyete başlasan iyi olur :çok üzgünüm:diyo.gerçi çoğunlukla açım aaaç.emme bu ilaçlar bana kilo yaptı ve halende veremedim.ne yapsak bilmiymki...sırnaşık şey
inşallah büyürler yaa bilmiyorum benim hala küçükmüş ne tuhaf bişi yaaa... İnşallah senden güzel haberler alırız Allahım nasip eder inşallah insan bebek isterken başka sorunlar çıkıyor karşısına iyice karma karışık oluyoruz.Yanii benim hesapda hiç yoktu yumurta büyümeez diye büyür diyorum hatda çatlatma iğnemi bile aldım dolapda duruyo inaşşalh vurulurum..
Senin kaçıncı ay tedavin cnm?
teşekkür ederim çok moralsiniz valla allah hepimizin yardımcısı olsun dişimi sıkıcam söylediğin gibiklava:kız olurmu hiç öyle şey ne inadı iğnen boşa gitmesin,git özür dile valla sonra çok pişman oluyorsun..geçen ay bende çatlatma iğnesi sonrasında 1 kez çalıştım sonra havadan bir sebeple sinir krizi geçirip benim gariban kocayı mahvettim..sonradan druma sorduğumda aşırı bir sinir vardı bende hatta SEVİL de şahittir..nedeni çatlatma iğnesiymiş..sende eşine durumunu açıkla her ne olduysa fazla büyütme...1 hafta sonra ah keşke böyle yapmasaydım deme...ben kocayı haşlayıp üstünede odaları ayırmıştım bahanem horluyosun..tabi külliyen yalankötükedihüso sataşacak yer arıyordum...neyseki akıllandım şimdi sıktım dişimi 1 hafta kadar adamı neredeyse başımda taşıyacaktım:roflol::roflol: şimdi cadılık yapabilirimkötükedihüso...valla ben kocayı delirttim siz etmeyin onların hiç suçu yok...hadi hepinizi öptüm Allah tez zamanda tombul tombul bebişler versin...
Kızlar hem adamlarla kavga ediyoruz hemde onlardan çocuk istiyoruz nekadar dengesiziz...biz kadın milleti çok fenayızkötükedihüso
EBRUNİSA şu malum günlerini eşinle iyi geçir sonra aha bunu yap:tomato::tomato:klava: klava: nasıl olsa işin bitmiş olacak dimi ama..
canım tabii kabul ederiz. hoş geldin tatlıma.s.kaç yıllık evlisin tatlım?bu arada adet olacağın günü ver,listeye bakan arkadaşlarımız gelince eklesinler seni.kaydirigubbakcemile5
valla haklısın sonra küsücem ne derse tamam demekten bi hal almazsam artık.bu arada bugün ilk defa sabaha kadar kalkmadım ilişkiden sonraahanda işte tamam.tabi yaa sonra küsersin.neymiş o çalışma zamanı küsmek.valla ben adamı küstürünce bi inat bi inat,yumoş mumoş dinlemez küseeer gider,tabii bizim yumurtlama zamanıda geçer.sonra adet olunca-ay yine oldum niye tutmadıki diye zırlarım.
teşekkür ederim nazancım.emme ballı kaymaklılar,ya kilolar ne olcek..benimki kaçmaaaaz hergün hadi diyim valla koşa koşa gelir.onun yerine çalışmaktan benböyle-tatlicadiarzu- oluyom.herif akşam yapınca,ben doymadım sabah tekrarlarız demezmi canım istanbul'un niresindensin?
benim dün 12. günümdü ve çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay 17. gün vurulmuştum iğneden sonra hep 14. gün regl olunurmuş galiba doğrumu?
Canım büyüyebilir tabi neden üzülüyosun daha ilk ayınmış belki vücuda adapte olamadı bir tane alıyosan ikiye yükseltir yada başka bi tedaviye geçer illaki büyür yumurtalar, Doktor çocuğun olamazmı dedi ne bu üzüntü, benimde geçen ay büyümedi yinede yaptı iğneyi hamilede kalmadım boşa gitti 75 milyon. Seninki yine insaflıymış, ama bak bu ay büyümüştü benimkiler seninkide gelecek ay büyüyecektir. İğne diye çatltma iğnesini diyo, büyümezse yapmasın zaten benim gibi boşa gitmesin canım ne gerek var parasını geçtim vücuduna boşuna ilaç yüklemesi oluyo. Sıkma böyle şeylere canını sakın.
Kızlar bana nolur yardım edin moralim cok bozuk şuanda ağlıyorum.. Bua y ilk defa günde 1 klomen kullandım bugun adetim 13.günü dr a gittim büyüyen hala bir yumurta yok dr. dedili 15. ve 17. günleride bakarız büyümediyse yumurtlama olmuyor demektir bu ay iptal dedi. Dr. böyle söyleyince o anda gözlerim doldu tamam ben pkoluyum yumurtlama sorunum var ama hapla bile yumurtam büyümedi ona cok üzüldüm dr. yanından ağlayarak cıktım hapla büyür sanmıştım. Ve bu ilk klomen tedavimdi dr. bir daha ki ay iğne tedavisne geceriz dedi anlamadım o nasıl bir tedaviyse artık. Klomen bir ay kullanıp diğer ay hemen iğneyemi gceicem ben şimdi off yaa çok kötüyüm bakalaım 15.ve17.günlerde büyürmü? Eşimede belli etmek istemiyorum oda üzülcek şimdi oda sorup duruyodu hap ne zaman bitcek iğne ne zaman vurulcak ilişki icin gün vercek diye hayallerimiz yine suya düştü Allahım nolur yardım et(
slm hanımlar ben yeni üye oldum benim 5yasında oğlum var ama bir daha istiyoruz bebek olmoyor 3yıldır süt haormonlarım yükselmiş şimdi düştü eğer çıkmazsa 13ocakta tedaviye başlıyacagım işn çıkmazda başlarım daha önceden klomen kullandım ama iğne vermedi çatladı diye bende soğan kürüne başlayacağım ama tedavide başlıcak ikisi aynı anda olursa zararı olurmu bilgisi olan varmı cevap yazınn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?