Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar hepinize o iş tamam. kandırdım kocayı ama akla karayı seçtim
ahanda işte tamam.tabi yaa sonra küsersin.neymiş o çalışma zamanı küsmek.valla ben adamı küstürünce bi inat bi inat,yumoş mumoş dinlemez küseeer gider,tabii bizim yumurtlama zamanıda geçer.sonra adet olunca-ay yine oldum niye tutmadıki diye zırlarım.

teşekkür ederim nazancım.emme ballı kaymaklılar,ya kilolar ne olcek..benimki kaçmaaaaz hergün hadi diyim valla koşa koşa gelir.onun yerine çalışmaktan benböyle-tatlicadiarzu- oluyom.herif akşam yapınca,ben doymadım sabah tekrarlarız demezmicanım istanbul'un niresindensin?

hiç sormayın kızlar yumurtalar gelişsin diye bende her sabah aç karnına bal çörk ve tarçın karışımı yedim felaket iştah açıyo cokacimcoookzaten kilom var nerdeyse yumurtalar büyütelim diye duba gibi olcazkaydirigubbakcemile3

aynen öyle tatlım.bu kilolarla benimde başım dertte.eşim artık diyete başlasan iyi olur :çok üzgünüm:diyo.gerçi çoğunlukla açım aaaç.emme bu ilaçlar bana kilo yaptı ve halende veremedim.ne yapsak bilmiymki...sırnaşık şey

canım doktor bana şeker ilaçı vardı iştahı kesiyo gerçekten ve yumurtlıkları dirençlediriyomuş ben diyete başlıyom 2 gün sonra bozuyorum ama dayanamıyorum ve eskisi gibi kilo veremiyorum aslında pkolu olanlar zayıf olması gerekiyor ama malesef senağlamaben zayıflayamıyorum:bbo:

tedavimin ilaç+iğne 3. ayı bu canım. Son ay değişik olarak menogon diye bir iğne daha vuruldum. Onun dışında ayda iki kez yumurtalara baktırıyoruz işte. bu ayda pas geçersek önce rahim içi filmi çekilecek sonra bir ay ara verilecek.Sonrada aşılama gözüküyor bana..

teşekkür ederim çok moralsiniz valla allah hepimizin yardımcısı olsun dişimi sıkıcam söylediğin gibi

27 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK

Selam kızlar. Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.(ben de çok eski sayılmam ya neyse) Listemizi hatırlayalım değil mi? Günü geçenler bizi unuttu mu acaba???

selam şekerler nasılsınız;?nazancım kıskanacağım valla ..sen istanbul dakileri davet et bursa dakilere bişi yok öyle olsun:))))

canım tabii kabul ederiz. hoş geldin tatlıma.s.kaç yıllık evlisin tatlım?bu arada adet olacağın günü ver,listeye bakan arkadaşlarımız gelince eklesinler seni.kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim 2,5 yıllık evliyim ben eşimin hiç problemi yok yani biz açıklanamayan gruba giriyormuşuz a.s.

valla haklısın sonra küsücem ne derse tamam demekten bi hal almazsam artık.bu arada bugün ilk defa sabaha kadar kalkmadım ilişkiden sonra

benim dün 12. günümdü ve çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay 17. gün vurulmuştum iğneden sonra hep 14. gün regl olunurmuş galiba doğrumu?

benim dün 12. günümdü ve çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay 17. gün vurulmuştum iğneden sonra hep 14. gün regl olunurmuş galiba doğrumu?

hayır canım kişiye göre değişir ben 2 aralık ta iğne olmuştum..21 aralıkta kırmızıları gördüm...ilaç kimisinde erken ,kimisinde geç ,kimisinde ise hiçbir yan etki yapmıyor..

Cnm iğne dediği şey dr.umun çatlatma iğnesi değil bir dahaki ay klomen yerine yumurta büyüten bir iğneymiş gonolf veya progen olması lazım.Ben zaten çatlatma iğnemi almıştım dolabda duruyo para gitti yani o neysee yumurtam büyümesse iğnemide vurulamıcam.Benim aklıma takılan daha bir kere klomen tedavisi gördüm hemen diğer ay iğne tadavisine gecmem o iğnede çok pahalıymış sanırım. Normalde burda herkes klomeni 2-3 ay kullanıyo.Ama dr iğne dedi işte ve ben günde 1 almıştım klomeni belki 2 alsaydım büyürdü ama oda kist oluşabilirmiş.Eee ben napcam şimdi anlamadım kafam iyice karıştı offf

merhaba canım..ben geçen ay gonaphene kullanmıştım..ve yumurtam yeterli olgunluğa gelmeden yok oldu,yani oluşamadı....adetimin 3. günü başlamam üzere 2.kutuyu verdi ama ben tekrar dr. gitmek,ilaç kullanmak bile istemedim.ve doktorum bu ayda böyle olursa direkt aşılamaya geçelim beklemeye gerek yok dedi..çok üzülmüştüm.
.ama eşimin verdiği destekle tekrar başladım ilaca (.bu arada gonaphene bulamadığım için klomen kullandım)..ve doktorumu değiştirdim.çünkü hemen 2. ayda aşılama önerdiği için güvensizlik yarattı bende..neysee 1 tane 17 ml yumurtam olşmuş,çok sağlıklı bir yumurta dedi doktorum..çatlatma iğnesine bile gerek yok haftasonu çatlar dedi..
sanada tavsiyem eğer dr.hemen iğne tedavisine başlamasından rahatsız olduysan başka bir dr. görün...ama eğer kafanda acabalarla dolu bir soru işareti yoksa,kendini doktoruna bırakk.umarım herşey yolunda giderr

bu arada birşey daha eklemek istiyorum,benim yumurtam 19.gün 17 milim di..yani strese girmek için daha erken...rahat ol ve dua et

selam kızlar..bugün Allah'ıma şükürler olsunki daha iyiyim..dahada iyi olacagım inşallah..öksürüğüm hafifledi öksürmeyincede rahmim agrımıyor..inşallah şu kistte erir..soğan suyuna devam bugün 5.gün..ay bitsede kurtulsam yemekten önce içtiğimden midem bulanıyor yemegi çok zor yiyiyorum..zaten 1lokmayım giderek elden ayaktanda düşmeyeyim sonraya..ee sizler ne alemdesiniz bakalım..benim ki bu kadar bugünlük..

sudeyoncaa canım üzülme bak daha ilk kullanmışsın klomeni ..çok gelişme olmasada yumurta oluşuyor..dr.lar yumurtayı büyütmeyide bilirler meraklanma sakın..3-4 kez kullan bak gör nasılda büyüyor senin yumoşlar..iğne tedaviside büyütür sakın üzülme..bak geçen ay ben klomen kullandım kist yaptı 2 aydır agrılar içinde kıvranıyorum..inşallah senin böyle bir durumun olmaz..stres yapma canım çok etkiliyor biliyorsun..sağlıcakla kal..hakkında hayırlısı olur inşallah..

slm hanımlar ben yeni üye oldum benim 5yasında oğlum var ama bir daha istiyoruz bebek olmoyor 3yıldır süt haormonlarım yükselmiş şimdi düştü eğer çıkmazsa 13ocakta tedaviye başlıyacagım işn çıkmazda başlarım daha önceden klomen kullandım ama iğne vermedi çatladı diye bende soğan kürüne başlayacağım ama tedavide başlıcak ikisi aynı anda olursa zararı olurmu bilgisi olan varmı cevap yazınn:Saruboceq:

canim oncelikle hosgeldin, tedavine 13 ocakta baslayacagini soylemissin o zamana kadar onunde 17 gunun var sagan kuru zaten 15 gun suruyor daha fazla kullanilmasi onerilmiyor antibiyotik icerdigi icin, bu durumda yarin baslayip tedavi gununden once bu kuru tamamlayabilirsin boylece ikisi ayni anda olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…