Geçen ay ilk kez kullandım klomen,dün kırmızıLarı gördüm =((
Bi iki gün içinde dr.a gidicem,kızlar genelde klomene devammı ettiriyo yoksa çatlatma iğnesimi,gerçi biliyorum kişiye göre değişir ama,bi fikri olan varmı =((
Bi iki gün içinde dr.a gidicem,kızlar genelde klomene devammı ettiriyo yoksa çatlatma iğnesimi,gerçi biliyorum kişiye göre değişir ama,bi fikri olan varmı =((
canım sağlık olsun..zaten 1.ayındasın klomende..2 gün sonra dra gideceksen büyük ihtimalle adetinin 3.veya 5. günü tekrar klomen verebilir,klomende 3 aydan sonra farklı tedavi yöntemleri deneniyor..hiiiiçç moralini bozma hatta kırmızıları gördün diye sevin..çünkü çoğu zaman klomen kullanımından sonra adet düzeni bozuluyor yada küçük kistçikler oluşabiliyor...kısacası tatlım daha 2 kez klomen kullandırabilir drun..Allah gönlüne göre versin..dileyen herkese tombiş tombiş bebekler versin..amiiinnn:Saruboceq:
BeyaAZz cım eğer günde 1 kullandı isen günde 2 ye çıkarabilir dr un klomeni sabah akşam şeklinde..ya da zaten 2 kullandı isen, 3 aya kadar deniyorlar, yani klomene devam..ama hiçbir dr 3 aydan fazla klomen istemiyor..benim bu ay 2. ayım mesela klomende, olmazsa dr um gelecek ay aşılama dedi..3. ayı bile denemem dedi..
sevgiler canım
canım biraz daha aydınlatırmısın vücudumuz alışık değilmiş yumurtyalaarın büyümnes
ne derken
her ay büyümüyormnu yani yumurtalar anlamadım:sm_confused::uhm:
canım yumurtalık kisti mi vardı sen de? Ben de çikolata kisti vardı soğan kürü yaptım. ama aynen duruyor...:1no2:Canım genelde doktorlar 3 ay kullandırıyorlar her ay dozunu artırarak daha sonra farklı tedaviye geçiyorlar.Benim doktorum 3 ay kullandırdı eğer kist olmasaydı bu ay aşılamaya geçecekti ama kist olduğu için ara verdik ama Allaha şükür soğan kürü sayesinde kistten eser yok önümüzdeki ay aşılamam var...:Saruboceq:
Kıslar herkese selam bu arada. bugün gittim doktora yumurta takibi için ama benim yumoşlar büyümemiş:1no2: çarşamba günü yine çağırdı tekrar bakacak bakalım büyümüşler mi diye. daha önce de 6-7 ay bebek istedim ama bu kadar umutlanmamışım demek ki. klomen kullanmaya başlayınca daha bi umutlanıyor insan. senağlamasenağlama
slm arkadaşlar bir süredir buraya girmek taraftarı degildim her seferind cvpsız kalıyordum burada genelde bana cvp veren arkadaşalr sagolsun lar her zaman yanımdalardı başak maviş aa beyaz melek ve cerot sagolun canlarım..sadece sizlerle karşılıklı sohbet edebildik...ben hala regl olamadım hebersiz bırakmamk için söyledim maviş günü geçen arkadaşlara sesleniyorsun sürekli çünkü.sen neler yaptın başak maviş aabeyazmelek nasılsınız doktora gittinizmi tekrar..cerot sana msj atıştım önceden görmedinmi?herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..
kızlarrr bende yarın doktora gidiyorum bana klomen verecekmiş ama önce ultrasonla bakmam gerek dedi vajinal mı bakıcak yolsa karından mı hiç vanina muayene olmadım ve olmak da istemiyorum korkuyorum karından da bakabilir değilmi ayrıca adetimin 3. günü yarın nolur bilenler cevap versin kızlar yardımınız için şimdiden teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?