idrar testlerinde erken gebelikler çıkmayabiliyor canım. Çok umutlandırmak da istemem ama ben hamile kaldığımda adetim 4 gün geçmesine rağmen test negatif çıkmıştı. Kan testiyle öğrendim bir hafta sonra. Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez....
slm arkadaşlar bir süredir buraya girmek taraftarı degildim her seferind cvpsız kalıyordum burada genelde bana cvp veren arkadaşalr sagolsun lar her zaman yanımdalardı başak maviş aa beyaz melek ve cerot sagolun canlarım..sadece sizlerle karşılıklı sohbet edebildik...ben hala regl olamadım hebersiz bırakmamk için söyledim maviş günü geçen arkadaşlara sesleniyorsun sürekli çünkü.sen neler yaptın başak maviş aabeyazmelek nasılsınız doktora gittinizmi tekrar..cerot sana msj atıştım önceden görmedinmi?herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..
günaydın kızlar..dün adet oldum..9 gün önceden geldi sanırım kistten dolayı..inşallah eriride bende kurtulurum bu agrılardan..yeni tarihim herhalde 27 ocak olur..iyice şaşırdı sapıttı benim tarihler ya hayırlısı bakalım..
günü yaklaşan arkadaşlarım umarım bu ilgi işinize yarar..bunlardan en az 15 tanesinin tutması lazım inşallah hepinizde vardır bu en erken belirtiler hepinizi çok öptüm
1-Mide bulantısı.................bazen çok az..............................
2-Baş dönmesi..................yok..............................
3-Tansiyon düşmesi............ara sra var.............................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık...........var.......
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP....yumurtlama döneminde çok olmuştu.......
6-Kirpiklerin karışması …..ben her zaman böyleydi zaten........
7-Bel ağrısı…………..hafif var......................................
8-Akıntı artması..................var...........................
9-Göğüslerde hassasiyet....var............................
10-Göğüslerde şişme...........var...........................
11-Göğüs uçlarının acıması…var…….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ...bazen açık bazen koyu anlamadım valla.....
13-Sık idrara çıkma………var……………............……
14-Uyku hali....................var.................................
15-Halsizlik......................var.................................
16-Ağızda kuruluk…………var.…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek.........bazen...............
18-Dudakların fosur fosur olması.........uçuk çıktı dudağımda.............
19-Göz bebeklerinin büyümesi...........bazen büyüyo bazen küçülüyo...............
20-İdrar kokusunda değişme..............var............
21-Kokulara aşırı hassasiyet …………her zaman vardı zaten……….......
22-Gazlı olmak ……………………var....................…..
23-Mide yanması.........................yok......................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……bazen……………...…
25-Bel kalınlaşması…………………var……............
26-Adet gecikmesi........................bügün.....................
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..........var...
28-Mide kazinmasi-cok acikma...................yok
günü yaklaşan arkadaşlarım umarım bu ilgi işinize yarar..bunlardan en az 15 tanesinin tutması lazım inşallah hepinizde vardır bu en erken belirtiler hepinizi çok öptüm
1-Mide bulantısı.................bazen çok az..............................
2-Baş dönmesi..................yok..............................
3-Tansiyon düşmesi............ara sra var.............................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık...........var.......
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP....yumurtlama döneminde çok olmuştu.......
6-Kirpiklerin karışması …..ben her zaman böyleydi zaten........
7-Bel ağrısı…………..hafif var......................................
8-Akıntı artması..................var...........................
9-Göğüslerde hassasiyet....var............................
10-Göğüslerde şişme...........var...........................
11-Göğüs uçlarının acıması…var…….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ...bazen açık bazen koyu anlamadım valla.....
13-Sık idrara çıkma………var……………............……
14-Uyku hali....................var.................................
15-Halsizlik......................var.................................
16-Ağızda kuruluk…………var.…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek.........bazen...............
18-Dudakların fosur fosur olması.........uçuk çıktı dudağımda.............
19-Göz bebeklerinin büyümesi...........bazen büyüyo bazen küçülüyo...............
20-İdrar kokusunda değişme..............var............
21-Kokulara aşırı hassasiyet …………her zaman vardı zaten……….......
22-Gazlı olmak ……………………var....................…..
23-Mide yanması.........................yok......................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……bazen……………...…
25-Bel kalınlaşması…………………var……............
26-Adet gecikmesi........................bügün.....................
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..........var...
28-Mide kazinmasi-cok acikma...................yok
canım inşallah hamilesindir dualarım seninle:Saruboceq: Allah inşallah yüzünü güldürür..dilerim hepimizin yüzü güler..tombiş tombiş bebişlerimiz olur inşallah amiiiinnn:Saruboceq:
Ranacım bekle bence. Adetin gelmesede en azından doktor bilimsel olarak karar vermiş olur.. Zaten ilk gidişinle beraber tedaviye başlamış oluyorsun.Dr seni tanıyor sen onu tanıyorsun. Amerikalılar işini bilir. Reçetesiz satmıyorlarsa mutlaka küçük de olsa bir sakınca görülmüştür ve öyle olmasına karar verilmiştir. Telefonla ulaşabiliyor musun doktora? Ona sorsan ne yapayım diye?
canım benim önceki sayfalarda yazını okuyunca çok üzüldüm inşallah Allah sağlık şifa verir sana canım
merhaba kızlar,ben henüz regl olmadım,test yapıp tek çizgiyle karşılaşmaktan korkuyorummm....aralık ayında 6 kişi kalmışız,inşallah hepimiz yeni yıla hamile olarak girerizz..
çok teşekkür edrim canım..inşallah şifamı tez zamanda Rabbim verirde bende rahata ererim..sizinle ilk karşılaşıyoruz sanırım..sizinde mi probleminiz var yumurtlamayla ilgili..a.s.
canım bana dr hiç şeker ilacı vermedi,vermesi gerekiyomoki?ahhh ahh şu kilolar kilolar,başım 2 senedir dertte.ne yapsam bilmiymki....:1no2:canım doktor bana şeker ilaçı vardı iştahı kesiyo gerçekten ve yumurtlıkları dirençlediriyomuş ben diyete başlıyom 2 gün sonra bozuyorum ama dayanamıyorum ve eskisi gibi kilo veremiyorum aslında pkolu olanlar zayıf olması gerekiyor ama malesef senağlamaben zayıflayamıyorum:bbo:
canım, komşum var 1,5 yıllık evli,bebişi olmuyodu dr'a gitmişler sorun eşinden kaynaklanıyomuş.sperm sayısı çok düşükmüş dr tedavi olman gerek demiş,gururuna yedirememiş gitmemiş dr'a, dün duydumki komşum 1 aylık hamile ay nasıl sevindim.çıkmamış candan ve YÜCE MEVLAMDAN umut kesilmez.inşallah sen ve tüm arkadaşlarım(tabii bende)yeni yıla en geç şubat ayına hamiş gireriz.Herkese selamlar arkadaşlar. Evet angelciğim bende de acayip ağrılar olmuştu, taakii adet olana dek. Fakat bu normalmiş. Doktorum öyle söyledi. Vücudumuz alışık değilmiş yumurtalarımızın büyümesine. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz tek tek hoşgeldiniz, Allah sizlere de bizlere de boy boy bebişler nasip eder inşallahh.:Saruboceq:Sperm testi benim burada da yani Edirnede de 50. ytl imiş canlarım. Benim yarın yumurta takibim var. Sperm testi sonucunu da yarın alacam bakalım. Allah hayırlısını versin
selam kızlar bende bugun dr.a gittim bu ay ilk defa klomen kullanmıştım bugun adetimin 17.günü fakat yumurtalarım gelişmedi hala 8-9 ml de kalmışlar yumurtlaalrım. Dr.daha gelmene gerek yok büyümezler dedi hiç umutlu yumurta yok dedi.bir dahaki ay da ya klomenin dozunu artırırız yada iğne ile yumurtlama sağlarız dedi artık bilmiyorum nolcak. Sizce 17.günden sonra büyüme ihtimali yokmu yaa dr büyümez dedi ama bilmiyorum cok kafam karıştı artık ne yapacağımı nereye gideceğimi şaşırır oldum. Yüce mevlamdan ümit kesilmez ne diyim artık belkide büyür offffffff offf bir dahaki ay neler olcak bakalım bir sürüde para harcadık bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?