merhaba canim hosgeldin aramiza.. tabiki katilabilirsin bizim bir listemiz var eger adet olman gereken tarihi verirsen senide arkadaslarimiz eklerler.
selam kızlar listemiz rana sayesinde renklenmi çok güzel olmuş ranacım ellerine saglık inşallah yılın son günü yani yarın gelir bebiş haberleri hepinizin olmassada ümidi kesmek yok yeni bir yıl yeni umutlar bizileri bekliyor ben listeye ugurlu liste diyorum çünki kim ilgilenip düzenlerse kısa zamanda hamiş kalıyor
bu arada kızlar dr gittim bugün yani evime yakın bir özel polikilinik var orada 15 gün önce ultrasona girmiştim bugün tekrar gittim 7+4 günlük olmuşuz teyzeleri kalp atışını yine alamadaık dr küçük oldugu için daha alamayız dedi ama hiç sorun yok dedi allaha şükür giderken biraz korkarak gittim gece benim fındıkla yattım sabaha karşı uykusunda karnıma bir tekme attıki sormayın ama biranda uyandım anladım tekme atıcagını ani bir hareketle dönmek istedim hem dönemedim kramp girdi kasıgıma hemde yedim tekmeyi 10 dk kımıldayamadım resmen dr söyledim bakalım keseye birşey olmuşmu diye gördü zaten dikkatli olmamı söyledi böyle darbelerde kese patlayabiliyormuş kızlar sizde hamile kalınca dikkat edin koruyun kendinizi neyse uzun oldu kızlar ama fazla giremiyorum sizlere haber vereyim dedim
herkese saglıklı mutlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum bütün sevdikleriniz hep yanınızda şansınız bol olsun kızlar herkesi kocaman öpüyorum
Kızlar kan testi yaptırtım acaip ağrım vardı, negatif çıktı. canım çok sıkıldı tabiki bu ay çok ümitliydim herşey tamam gibiydi acabam yoktu ama napalım, sağlık olsun, benim adet günümü çıkarabilirsin artık ranacım, keşke bi yeniyıl süprizi olsaydı ama yok inşallah sizlerde olur, yazdan beri deniyodum 3 ayda tedavi ama olmadı, zaten artık tedaviyi bırakıyorum Allahtan bir tane yavrum olmuş çok şükür, Allah sizlerede nasip etsin. İnşallah kist filan olmamıştır ona razıyım çünkü baya sancım oldu bu sefer şüpheliyim. Kızlar, Allah sevdiklerimize ömür versin çaresiz dert vermesin bugünümüzü aratmasın, huzur ve ağız tadı versin. Ne yapalım hayat, herşey istediğin zaman olmuyor işte.İşte böyle...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN ALLAH SİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.
Hepinizi öpüyorum canlarım, Nazocum, Black, Başakçım, Maviş; Beyaz Melek, Selda, Beyaz, Umutlu, Rana vee( adını unuttuğum varsa kızmayın kafam yerinde diil) , bütün yeni kızlar sizlere iki sıfır sıfır dokuzda tatlı bebişler diliyorum, Allah yardımcınız olsun. Hepinizi öptüm.
Merhaba Arkadaşlar bende bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ve pregnyli olmuştum bayada umutlu idim,,,bundan 4 gün önce kanda baktırdım midem falan bulanıyor ve belirtiler arttı diye sonucum3.88 çıktı,,,bugün yine yaptırdım artmış umudu ile malesef 0.388 çıktı yani bebiş yokmuş,,,doktor adet söktürücü verdi eve gelince içtim ve hastalandım benide listeden çıkarabilirsiniz,,,,Allahım umutla bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin sevil arkadaşımında dediği gibi benim iki yavrum var hamdolsum Rabbim olmayanlara çifter çifter verir inşallah ben sağlığıma kavuşmak için deniyordum bebeği ama bu ayda olmadı bakalım hangi baharda meleğim bana gelecek Hayırlı geceler ve güzel seneler sizinle olsun,,,,,sizlere umut ve mutluluk getirsin inşallah,,,
canım yumurtalık kisti mi vardı sen de? Ben de çikolata kisti vardı soğan kürü yaptım. ama aynen duruyor...:1no2:
Sağol cnım, ebrulicim adet söktürücü ne verdi doktor banada yazsana canım.Merhaba Arkadaşlar bende bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ve pregnyli olmuştum bayada umutlu idim,,,bundan 4 gün önce kanda baktırdım midem falan bulanıyor ve belirtiler arttı diye sonucum3.88 çıktı,,,bugün yine yaptırdım artmış umudu ile malesef 0.388 çıktı yani bebiş yokmuş,,,doktor adet söktürücü verdi eve gelince içtim ve hastalandım benide listeden çıkarabilirsiniz,,,,Allahım umutla bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin sevil arkadaşımında dediği gibi benim iki yavrum var hamdolsum Rabbim olmayanlara çifter çifter verir inşallah ben sağlığıma kavuşmak için deniyordum bebeği ama bu ayda olmadı bakalım hangi baharda meleğim bana gelecek Hayırlı geceler ve güzel seneler sizinle olsun,,,,,sizlere umut ve mutluluk getirsin inşallah,,,
Çıkıyo be canım, benim kızımda 5 gün önce hemde idrarda çıkmıştı, çatlatma iğnesinden 10 gün sonrada kanda çıkıyomuş, hayatım benim 12. günümdücanım senin adet tarihin 6 ocak değilmiydi bukadar erken çıkarmı kanda:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?