Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılını kutlar..sağlık mutluluk ve hayırlı evlatlarınızın olmasını dilerim.İNŞALLAHHHHH

merhaba canım,aynı şikayetler bendede var.hatta karnıma bastıramıyorum.çok ağrıyor..sürekli gaz oluyor.idrarımda çok geliyor.kasık ağrımda eğilip kalkarken oluyor.b enim adetim geçen ay 11 indeydi.bu ay 9 yada 10 gibi gelir.ilaçtan dolayı geçikmezse...morelini bozmak gibi olmasın ama üşütmede yapabilir..klomen yada diğer ilaç yada iğne ...onun etkisidir diye düşünüyorum.fazla çalışma yaptıysan karın kaslarında ağrıyor olabilir.bendede olduğundan böyle düşünüyorum.bilmem yalnışmı?tabiii diğer arkadaşlarımızında görüşlerini almak doğru olur..insallah yüce rabbimden dilerim ki o herkesin düşündüğü ve istediği hayırlı şey olmuştur......İNŞALLAHHHHHHHHHHH:Saruboceq:

üzülme tabi canım arkadşım. Bende çok bozuluyorum hamile kalamadıkça ama bir gün sürüyor.Sonra yine dualar doktorlar elimden ne geliyorsa yapıyorum işte. Olmuyorsa vardır bir hayır diyorum. Başka türlü zaten hepimiz psikopat oluruz..delikafadulden

benim de o kadar gazım oluyor ki anlatamam. yarım beden şiştim, ay ortasında ayakkabılarımı bağlamakta zorlanıyorum:) hele de yanımda biri varsa :1rolleyes:

Bir şey sorucam ben size, daha doğrusu yumurta takibi yaptıranlara. acaba doktorunuz sizden muayenenin yanı sıra progesteron testi istiyor mu? istiyorsa değeriniz kaç çıkıyor?

Benim doktorum sadece progesteron testi istiyor 21. gün. onun dışında takip de yapmıyor çatlatma iğnesi de vurmuyor.

Demek her doktorun uygulması farklı. Benim doktorum ise tam tersi 10.günden itibaren iki günde bir çağırdı, geçen gün son gittiğimde 15.gün gitmiştim. 2 gün önce olan yumurtalarım yerinde yoktu ama tam anlamıyla emin olamadı bende 21.gün progesteron baktırayımmı dedim, ben onu hiç yaptırmıyorum gerek yok dedi. Nedeninide sormadım o kadar emin konuştuki. Tahminim kişilerin durumuna göre tedavi yapıyorlar. Ama bana sorarsan maden klomen verdi yumurta takibi için iki günde bir bakması lazımdı, yeterli büyüyorlarmı, kist oldumu bunun amacı bu zaten çatlamadıysa çatlatma iğnesi vermesi gerekiyorki o ayı boşa geçirmeyesin, tabi ben sorununu bilmiyorum, benim çikolata kistim var

valla canım benim doktorda sadece 13. gün yani 15 aralıkta yumurtalara baktı klomen işe yaramış 2 tane yumurtan var biri olgunlaşmış dedi ve ilişki önerdi 8 ocakta günün geçmiş oluyor o zaman gelirsin adet olursan da adetin 3. günü gelirsin dedi başkada bir şey yapmadı iğne,test falan yok yani şimdi beklemedeyim inşallah gelmiştir bebişim

a.akıllı merhaba bende seninle aynı durumdayım ne zaman test yaptırıcaz

Teşekkürler arkadaşlar, tahminimce benim doktorum beni strese sokmamaya çalışıp, spontan gebelik elde etmeyi amaçlıyor. Çünkü 21. gün progesteron değerimi hep takip ediyor.

Ya da ben iyimser bakmaya çalışıyorum çünkü kendisine güveniyorum.

Bu arada bu yıl olmadı ama umarım 2010 a bebeklerimizle gireriz:)

İnşallah canım, ama olmazsa da sakın üzülme olur mu. Er geç olacaktır.

İNŞALLAH HAMİLELİK BELİRTİSİDİR CANIM. İNAN HERKESİN HAMİLELİK HABERİNİ ÖĞRENMEYİ, SAĞLIKLI GEBELİKLER GEÇİRMEMİZİ VE HEPİMİZİN DUALARINA,İSTEKLERİNE KAVUŞMASINI ÇOK İSTİYORUM. KENDİM VE SİZLER İÇİN YENİ YIL DİLEĞİM BU.. :CüvCüv:

bu arada çok saçma birşey oldu evde test yaptım silik çizgi çıktı yani bu testlere akıl sır ermiyor artık

İNŞALLAH CANIM. HATTA UMARIM OCAK AYINDA HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ DA EYLÜLDE DE PATIR PATIR DOĞURURURUZ. kaydirigubbakcemile5

bu arada çok saçma birşey oldu evde test yaptım silik çizgi çıktı yani bu testlere akıl sır ermiyor artık
ay bak ben heyecanlandım şimdi. Sevilcim var ya o da kızına hamile ikwn adetine beş gün kala idrar testi yapmış ve pozitifi görmüş. Belki sen de erken yumurtlamışsındır ve denk gelmiştir. Olamaz mı acaba?

bilmiyorum canım ama bence olamaz cünkü pregnly li yaptıralı daha8 gün oldu yani ümitlenmek istemiyorum

selam kızlar bugün regli olmam gerekiyordu olmadım.... 29. gün... test yaptım sabah ama negatif çıktı... göğüslerimin ucu acıyor.....sanrım bugün yarın regl olcam.bu ayda boşa geçti...
hayırlısı bakalım.... klomene devam diyecek sanırım doktorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…