--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?
üzülme tabi canım arkadşım. Bende çok bozuluyorum hamile kalamadıkça ama bir gün sürüyor.Sonra yine dualar doktorlar elimden ne geliyorsa yapıyorum işte. Olmuyorsa vardır bir hayır diyorum. Başka türlü zaten hepimiz psikopat oluruz..delikafaduldenÇıkıyo be canım, benim kızımda 5 gün önce hemde idrarda çıkmıştı, çatlatma iğnesinden 10 gün sonrada kanda çıkıyomuş, hayatım benim 12. günümdü
Allah ne zaman nasip edrse o zaman olacak, ne yapayım, o herşeyin iyisini bilir ve hep hayırlısı için dua etmiştim, ediyorumda. O yüzden içim rahat ve benim düşünceme göre üzülmek gibi bi lüksüm yok çünkü çok şükür çaresiz bi derdim yok, Allah yeterince rızk da vermiş, sevgide, huzurda, sıhhatte hamdolsun, hepinize nasip etsin. Labaratuardaki kız negatif deyince yüzüm ne hale gelmişki inanın kız bana sarılma ihtiyacı istedi, 5 dakka önce gördüğüm insanla iki candost gibi kucaklaştık inanki ama ne yapayım kafamı dağıtıyorum çünkü herşey kafada biter.
Olur zaten hayırlısıysa, hayırlısı değilse ne yapayım. bundan sonra ilaç filanda almayı düşünmüyorum bi süre,
benim de o kadar gazım oluyor ki anlatamam. yarım beden şiştim, ay ortasında ayakkabılarımı bağlamakta zorlanıyorum:) hele de yanımda biri varsa :1rolleyes:
Bir şey sorucam ben size, daha doğrusu yumurta takibi yaptıranlara. acaba doktorunuz sizden muayenenin yanı sıra progesteron testi istiyor mu? istiyorsa değeriniz kaç çıkıyor?
Benim doktorum sadece progesteron testi istiyor 21. gün. onun dışında takip de yapmıyor çatlatma iğnesi de vurmuyor.
a.akıllı merhaba bende seninle aynı durumdayım ne zaman test yaptırıcazvalla canım benim doktorda sadece 13. gün yani 15 aralıkta yumurtalara baktı klomen işe yaramış 2 tane yumurtan var biri olgunlaşmış dedi ve ilişki önerdi 8 ocakta günün geçmiş oluyor o zaman gelirsin adet olursan da adetin 3. günü gelirsin dedi başkada bir şey yapmadı iğne,test falan yok yani şimdi beklemedeyim inşallah gelmiştir bebişim
valla canım benim doktorda sadece 13. gün yani 15 aralıkta yumurtalara baktı klomen işe yaramış 2 tane yumurtan var biri olgunlaşmış dedi ve ilişki önerdi 8 ocakta günün geçmiş oluyor o zaman gelirsin adet olursan da adetin 3. günü gelirsin dedi başkada bir şey yapmadı iğne,test falan yok yani şimdi beklemedeyim inşallah gelmiştir bebişim
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?
Teşekkürler arkadaşlar, tahminimce benim doktorum beni strese sokmamaya çalışıp, spontan gebelik elde etmeyi amaçlıyor. Çünkü 21. gün progesteron değerimi hep takip ediyor.
Ya da ben iyimser bakmaya çalışıyorum çünkü kendisine güveniyorum.
Bu arada bu yıl olmadı ama umarım 2010 a bebeklerimizle gireriz:)
ay bak ben heyecanlandım şimdi. Sevilcim var ya o da kızına hamile ikwn adetine beş gün kala idrar testi yapmış ve pozitifi görmüş. Belki sen de erken yumurtlamışsındır ve denk gelmiştir. Olamaz mı acaba?bu arada çok saçma birşey oldu evde test yaptım silik çizgi çıktı yani bu testlere akıl sır ermiyor artık
inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinİNŞALLAH CANIM. HATTA UMARIM OCAK AYINDA HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ DA EYLÜLDE DE PATIR PATIR DOĞURURURUZ. kaydirigubbakcemile5
bilmiyorum canım ama bence olamaz cünkü pregnly li yaptıralı daha8 gün oldu yani ümitlenmek istemiyorumay bak ben heyecanlandım şimdi. Sevilcim var ya o da kızına hamile ikwn adetine beş gün kala idrar testi yapmış ve pozitifi görmüş. Belki sen de erken yumurtlamışsındır ve denk gelmiştir. Olamaz mı acaba?
bilmiyorum canım ama bence olamaz cünkü pregnly li yaptıralı daha8 gün oldu yani ümitlenmek istemiyorum
inşallah aynı anda hamilelik haberi veririz birbirimize 10 gün sonra yani kırmızıları görmezsem test yapıcam.hoşçakal çıkıyorum şimdilik.Hımmm. O zaman iğnenin etkisi bu canım. benim de 6 gün oldu iğne olalı. Azıcık daha dayanalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?