Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayyy kızlar listede vardım aralıgın basında adetimin 4cü gününde klomen kullandım. 2 hafta önce yemek yeme isteğim arttı ekşi şeylere yöneldim. Göğüs uçlarım acayip hassaslaştı. arada midemde hafif bulantı hissediyorum ve arada bas dönmesi. İdrarımda cok koyulastı. Bugun adet günüm ama kasıklarımda agrı coğaldı önceki günler arada sol kasıgıma vuruyordu bugun baya baya hissetmeye basladım bakalım inşallah kırmızı kartı görmem. Ne olur dua edin benim için.:Saruboceq:

a.akıllı merhaba bende seninle aynı durumdayım ne zaman test yaptırıcaz

canım ben salak gibi 4-5 tane test yaptımdaha günüm gelmeden moralim çok bozuldu o yüzden beklicem valla 8 ocağa kadar inşallah gelmezse adetim tabi

senin en azından silik bir çizgi çıkmış ama bilmiyorum iğnenin etkisi değildir inşallah rabbim bizi sevindirir inşallah canım

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eşime sperm testi yaptırdık sonuçlardan ben bişi anlamadım yazsam bi fikri olan varmıdır acaba......

kızlar negatif çıktı yaaa test..moralim çok bozuk.... birazdan okula gideceğim ve hiç ders yapmak içimden gelmiyor....bri taraftan diyorum düşünmeee.... ama bazen de engel olamıyorum kendime... az önce ağladım.....bilmiyorum belki de erkendir daha üzülmem için ama ne bileyim olsaydı çıkardı.....senağlamasenağlamasenağlama

bendede aynı akıntıdan var ayın 8 inde hasta olmam gerekiyor inşallah hiç birimiz olmayız:CüvCüv: bide benim kasıklarım göbeğimin alt tarafı kopuyor resmen neden acaba sendede aynısı oluyormu?:Saruboceq:

Son düzenleme:
bende senin gibi ayın 8 inde hasta olmam gerekiyor 23ünde iğne vuruldum bu sabah midemde yanma vardı ve kasıklarım çok ağrıyor ağrı geldiği zaman yerimden kalkamıyorum sendede oluyormu canım

kızlar takmayın kafanıza herşey olacağına varır. Hayatcığım; ben çok yazdım. Bıktık senden demesin diğer arkadaşlar ama düşük yaptım daha önce. Adetim 4 gün geçmişti ki asla gecikmez.(Erken gelir ama gecikmez) İdrar testi yaptım negatif çıktı. Baktım gelmiyor kırmızılar kan testine gittim 3-4 haftalık hamileydim. Lütfen moralini bozma. İnşallah bebiş vardır ama olmasa da fazla üzülmek yok çalışmaya devam edeceğiz ne yapalım?

sımarık arkadaşım ben de en geç 8 ocakta bekliyorum kırmızıları. Tabi gelmezlerse daha mutlu olurum ama. Kasıklarımda sabah ciddi ağrı vardı. ama ben gaz sancısı olarak değerlendirdim. Malum havalar soğuk biyerlerde üşütüyoruz.

Son düzenleme:
slm kızlar yazmayacam diyorum ama dayanamıyorum her kimse cvp vermesede bir kaç arkadaş dışında..herkesin yeni yılını kutlar hayallerinin ve umutlarının gerçekleşmesini diliyorum..benimde bugün 32 günüm halen gelen giden yok geçen ayda bu ayda klomen kulladım geçen ay 30 günde regl olmuştum ama şuanda hiçbir belirti yok sadece akıntım var biraz dünde gögüs uçlarındaki koyu halkaları..neyse belirti aramıyorum zaten..ama bu ay umudum yok 12 13 ml di en son baktıgımızda doktor glucophage vermişti bana o zaman önümüzdeki aya igne yaparız demişti ama siz çalışmaya devam dedi.. ..hayırlısı umudum yok ama neden gelmedi regl halen bilmiyorum normal de düzensiz ama klomenle 30 de gelmişti şimdide bekliyorum üstelik bu ay hiç beklemedim kafamada hiç takmadım takacak halim bile yoktu ev taşımıştık onun telaşı vardı..ama şimdi hafiften kasıklarımda batmalar başladı ..hayırlısı bakalım benim kırmızılar yolda galiba..

hayatcım sanırım erken yaptın testi kaçıncı günündü yaptıgında kusura bakma yazmış olabilirsin belki ama gözümden kaçtı..

arkadaslar hepınızın yenı yılını kutluyorum hersey gonlunuzce olsun

benım adet tarıhım 30 ocak lısteye eklersenız sevınırım
bu ay klomen kullanıcam ve yumurta takıbı olacak
bakalım hepımızın hakkında hayırlısı olsun allah emeklerımızı bos cevırmesın

merhaba arkadaşlarr,

evet bugün 2008'in son günü...yeni bir yıl ve yeni umutlar bizi bekliyor...hepimiz için geri sayım başladı.inşallah yılın ilk günlerinde güzel haberler alacağız....ben birçoğunuzdan ümitliyim....

Allah'ım 2009 yılında hakkımızda hayırlısı ne ise onu bize versin..:Saruboceq:inşallah 2009 yılında anne olmak dileğiyle....

hepinize sevgi ve saygılarımlaa.s.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

31-12-08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHEN E
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇ SIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
a.akilli :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

SEVGİLİ ARKADAŞLAR.. LİSTEDE OLAN OLMAYAN HERKESE YENİ YILIN BİRER İKİŞER BEBİŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hayat canım kıyamam ne olur üzme kendini. herzaman söylüyoruz ya hayırlısı olsun diye. demek ki bu defa hayırlısı böyleymiş demek lazım. elbette üzülmeden de edemiyor insan haklısın ama, en az zararla atlatmaaya çalış canım. ben ikinciye klomen aldım bu ay. 3 ün önce gittiğimde coraspırın verdi günde yarım tane. bugün de gittim adetimin 12. günü ama yine büyümemiş yumurtalarım. bir tane var o da 12 mm. olmuş. cumartesi yine muayene var. yani kısacası tatlım, hepimizin derdi aynı. burada tek yapabileceğimiz birbirimize destek olmaya çalışmak. diğer hayalleri yıkalan arkadaşlarım nolur siz de bırakmayın kendinizi. ama Allahın izniyle en yakın zamanda tutturacağız bu bebişşleriiihihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…