slm kızlar yazmayacam diyorum ama dayanamıyorum her kimse cvp vermesede bir kaç arkadaş dışında..herkesin yeni yılını kutlar hayallerinin ve umutlarının gerçekleşmesini diliyorum..benimde bugün 32 günüm halen gelen giden yok geçen ayda bu ayda klomen kulladım geçen ay 30 günde regl olmuştum ama şuanda hiçbir belirti yok sadece akıntım var biraz dünde gögüs uçlarındaki koyu halkaları..neyse belirti aramıyorum zaten..ama bu ay umudum yok 12 13 ml di en son baktıgımızda doktor glucophage vermişti bana o zaman önümüzdeki aya igne yaparız demişti ama siz çalışmaya devam dedi.. ..hayırlısı umudum yok ama neden gelmedi regl halen bilmiyorum normal de düzensiz ama klomenle 30 de gelmişti şimdide bekliyorum üstelik bu ay hiç beklemedim kafamada hiç takmadım takacak halim bile yoktu ev taşımıştık onun telaşı vardı..ama şimdi hafiften kasıklarımda batmalar başladı ..hayırlısı bakalım benim kırmızılar yolda galiba..
slm kızlar yazmayacam diyorum ama dayanamıyorum her kimse cvp vermesede bir kaç arkadaş dışında..herkesin yeni yılını kutlar hayallerinin ve umutlarının gerçekleşmesini diliyorum..benimde bugün 32 günüm halen gelen giden yok geçen ayda bu ayda klomen kulladım geçen ay 30 günde regl olmuştum ama şuanda hiçbir belirti yok sadece akıntım var biraz dünde gögüs uçlarındaki koyu halkaları..neyse belirti aramıyorum zaten..ama bu ay umudum yok 12 13 ml di en son baktıgımızda doktor glucophage vermişti bana o zaman önümüzdeki aya igne yaparız demişti ama siz çalışmaya devam dedi.. ..hayırlısı umudum yok ama neden gelmedi regl halen bilmiyorum normal de düzensiz ama klomenle 30 de gelmişti şimdide bekliyorum üstelik bu ay hiç beklemedim kafamada hiç takmadım takacak halim bile yoktu ev taşımıştık onun telaşı vardı..ama şimdi hafiften kasıklarımda batmalar başladı ..hayırlısı bakalım benim kırmızılar yolda galiba..
canım mutlaka yumurtan çatlıyor çalışmalara devam et bende birkaç gün önce senin gibiydim biz kocayla bir atıştık 1 gün rötar yaptık yani sen son hız devam et çalışmalara1 aydan beri doktora gidiyorum bu ay ilk defa klomen hap kullandım günde 2 tane adetimin 13. günü yani 29 aralık da doktor yumurta takibi için çağırdı solda yumurtan 21mm. olmuş dedi büyümüş baya hemen pregnyl iğne alıp vurun dedi. ve dün akşam dahil olmak üzere 3 gün ilişki olsun dedi. dün birinci ilişkiydi iğne olalı 2. günüm bugün belimde baya ağrılar var. bu ağrılar oluor mu? normal mi acaba. inş. bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsn inş. görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
hayat canım kıyamam ne olur üzme kendini. herzaman söylüyoruz ya hayırlısı olsun diye. demek ki bu defa hayırlısı böyleymiş demek lazım. elbette üzülmeden de edemiyor insan haklısın ama, en az zararla atlatmaaya çalış canım. ben ikinciye klomen aldım bu ay. 3 ün önce gittiğimde coraspırın verdi günde yarım tane. bugün de gittim adetimin 12. günü ama yine büyümemiş yumurtalarım. bir tane var o da 12 mm. olmuş. cumartesi yine muayene var. yani kısacası tatlım, hepimizin derdi aynı. burada tek yapabileceğimiz birbirimize destek olmaya çalışmak. diğer hayalleri yıkalan arkadaşlarım nolur siz de bırakmayın kendinizi. ama Allahın izniyle en yakın zamanda tutturacağız bu bebişşleriiihihoyyythihoyyythihoyyyt
hayatcım sanırım erken yaptın testi kaçıncı günündü yaptıgında kusura bakma yazmış olabilirsin belki ama gözümden kaçtı..
Sağol cnım, ebrulicim adet söktürücü ne verdi doktor banada yazsana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?