Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah ben yedim yarısını yarısınıda eşime yedirdim bu ay umutla bekliyorum hergün dua ediyorum hepimiz için.gerçi her ay umut ediyorum ama hep hüsransenağlama

umudunu hiç kırma allahtan hayırlısı bak ne güzel allah sana hacdan ne güzel şey nasip etiş bence bundada varır bir hayır

bende 23 aralıkta iğne oldum ve 8 ocakta rengli olmam gerkiyor bugün 14. günüm ama korkuyorum test yapmaya cesaret bile edemiyorummirmirmirmir

acele etme canım sakin ol ve kafana takmamaya çalış kendine ugraşacak birşeyler bul düşündükçe strese girersin bekle eger melegin sana sıkıca tutunmuş ise adetin gelmiyecektir gecikince 1 hafta bekle evde yapsan bile o zaman çıkar şimdi söylemesi kolay diyorsundur belki bende senin gibi adetime birkaç gün kala başlardım acaba demeye test alıp yapardım negatif olunca kahrolup hayata küserdim ama hamile kaldıgım ay hiç düşünmedim kendime ugraşlar buldum gezmeye gittim adeim gecikince sancılarımdan dolayı adet olucam zannediyordum hatta hastanede test yapıldı idrar çıkmadı 6 gün sonra çıktı canım

keşke düşünmesek hiç kafaya takmasak ne güzel olur sen iğneden kaç gün sonra gebelik belli oldu canımCADIARZU

i
ğneden sonra 13. günde kan testinde gebelik olup olmayacağı belli olur diye biliyorum ama iğneden sonra illa şu gün regl olunur bu kaidedir gibi birşey bilmiyorum. 14. gün olunur diye bu topicte okumuştum ama kesin bir şey olduğunu sanmıyorum.
benim regl ağrılarım da hafif hafif başladı. 8 ocağı görmeden kırmızıları görücem yine herhalde. Bu kadar ilaca ve iğneye rağmen hamile kalmayı başaramayan bünyeme de teessüf edeceğim artık

keşke düşünmesek hiç kafaya takmasak ne güzel olur sen iğneden kaç gün sonra gebelik belli oldu canımCADIARZU

ben igne yaptırmadım canım normalde kendiliginden çatlıyordu benim yumurtalarım sadece aşılamada vurunmuştum hamile kaldıgım ay 2 doz ignem vardı aşılamadan kalan onu yaptım birde klomen kullandım canım adet gecikmesi oldu bende 6 gün çıktı idrarda umarım yardımcı olmuşumdur

herkese slm adetime daha 1 hafta var ve dayanamayıp test yaptm 2. çizgi silk çıktı varla yok arası bişi gibi.. yaa çok sevndm galba hamileyim sizce nedr durum:uhm: yrn kanda test yaparsam çıkarmı sizce yaa dua edin inş hamileyimdir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cevapların için teşekkür ederim canıma.s.

basakcim 642. sayfada sana bir soru sormustum zannediyorum gormedin, canim son ay klomeni gunde kac kez aldin birde 2 doz igne kullandim demissin bunlari adetinin kacinci gunu uyguladin ???

canim gozun aydin hamilesin... :dance: kanda kesin cikar hemen yaptir bizide bilgilendir olur mu .. darisi tum isteyenleri basina :Saruboceq:

canim gozun aydin hamilesin... :dance: kanda kesin cikar hemen yaptir bizide bilgilendir olur mu .. darisi tum isteyenleri basina :Saruboceq:

cnm ama daha 1 hafta var o kafamı karştırıo olur mu snce??? bn bide ilk testi yaptm bekledm 1 dk kdr sonra baktm hiç bişi yok attım çöpe sonra evi biraz topladım 15 dk falan geçti içimden bi ses tekrar bak dedi gittim aldım çöpten ve silk bi şeklde olduğunu gördüm 2. çizginin ilk gördüğümde ağladım sevnçten resmen :) ama işte sonra aman hemen heycan yapma dedim kendi kndime :uhm:

bencede hamilesinder canım :teytey:idrar testinde 2. çizgi sılık çıkanların hepsinin sonu hamilelik hadı hayırlısı canım içinin rahatlığı için hemen kan testi yaptır darısı hepimizin başına:lepi:

bencede hamilesinder canım :teytey:idrar testinde 2. çizgi sılık çıkanların hepsinin sonu hamilelik hadı hayırlısı canım içinin rahatlığı için hemen kan testi yaptır darısı hepimizin başına:lepi: canım bide sende bel ağrısı oluyomu bende çok bel ağrısı var sanki kopuyor:bbo:

cnm yaa inşallah dediğin gibidir çok merak ediyorum şimdi allah herkese nasib etsin inş en yakın zmaanda.. hemen heycan yaptm biraz frenlemek istiyorm kndimi ondan yinede tersinide düşünüorm

a.s canimn neden olmasin erken dollenme olmustur sen yine emin olmak icin kan testi yaptir canim oldu mu.. yaa cok sevindim vallaha keske hergun bole hamile ciksa buradan :CüvCüv: :CüvCüv:

a.s canimn neden olmasin erken dollenme olmustur sen yine emin olmak icin kan testi yaptir canim oldu mu.. yaa cok sevindim vallaha keske hergun bole hamile ciksa buradan :CüvCüv: :CüvCüv:

yaaa çoook teşekkür ederim tatlım yaa inşallah dediğin gibidr... yarın yaptırcam testi artık hbrinide mutlaka veririm cnm CADIARZUinşallah allah sanada en yakın zamanda nasib eder...
allah herkese nasib etsin aminnn..:Saruboceq:

slm arkadaşlar. size bir sorum olacak.. yakında doktora gitmeyi planlıyorum. bir sorunum yok. bu nedenle doktorun klomen tarzi ilaçlar vereceğini düşünüyorum. bu ilaçları hangi dönemlerde kullanıyorsunuz. sanırım adet döneminde kullanılmaya başlanıyor. bana bilgi verirseniz ona göre doktordan randevu alacağım. adet dönemini kaçırırsam bidahaki aya kalır diye korkuyorum. zaman kaybetmek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...

slm canım...eğer kist yoksa klomn veya benzeri bir ilaç verir başta onu söyliyim.eğer sorun yoksa hapı genelde adetin 5.günü veriyorlar.bence sen adetinin 3.günü git derim ben

bu arada sevil ve nazan haberlerinizi bekliyorum.şafak 1

cnm adetin 5. günü alıyosun gerçi ben bu ay 4. günü aldım ama genelde öyle

teşekkür ederim arkadaşlar. adetime 5-6 gün var.erken gitsemde bir sorun olmaz değil mi ? bir sorunum olmadığı için klomen tarzı ilaç vereceğini tahmin ediyorum bende. o yüzden sizlere sorayım dedim. erken gitsemde adetin 5. günü başlarım içmeye.. doktor kızabilir çünkü daha 6 ay oldu.. ama gitmek istiyorum..

canim benim doktorum adetimin 3. gunu baslatmisti dedigin gibi sen yinede dotoruna erken git hangi gun baslaman gerektigine doktorun karar verecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…