inşallah ben yedim yarısını yarısınıda eşime yedirdim bu ay umutla bekliyorum hergün dua ediyorum hepimiz için.gerçi her ay umut ediyorum ama hep hüsransenağlama
bende 23 aralıkta iğne oldum ve 8 ocakta rengli olmam gerkiyor bugün 14. günüm ama korkuyorum test yapmaya cesaret bile edemiyorummirmirmirmir
acele etme canım sakin ol ve kafana takmamaya çalış kendine ugraşacak birşeyler bul düşündükçe strese girersin bekle eger melegin sana sıkıca tutunmuş ise adetin gelmiyecektir gecikince 1 hafta bekle evde yapsan bile o zaman çıkar şimdi söylemesi kolay diyorsundur belki bende senin gibi adetime birkaç gün kala başlardım acaba demeye test alıp yapardım negatif olunca kahrolup hayata küserdim ama hamile kaldıgım ay hiç düşünmedim kendime ugraşlar buldum gezmeye gittim adeim gecikince sancılarımdan dolayı adet olucam zannediyordum hatta hastanede test yapıldı idrar çıkmadı 6 gün sonra çıktı canım
icanım benimde 4. ayım bende 23 aralıkta vuruldum iğneyi 2 adet yumurta vardı biri olgunlaşmış ama diğeri büyümemiş bende ilk ay çok ümitlendim ama bu ay ümitenmek istemiyirum benimde iğneden sonra 14. günüm bakalım nolcak allah hakkımızda hayırlısını versin bde bişey sorcaktım sana iğneden kaçgün sonra mutlaka hasta olmak gerekiyor?CADIARZU
keşke düşünmesek hiç kafaya takmasak ne güzel olur sen iğneden kaç gün sonra gebelik belli oldu canımCADIARZU
ben igne yaptırmadım canım normalde kendiliginden çatlıyordu benim yumurtalarım sadece aşılamada vurunmuştum hamile kaldıgım ay 2 doz ignem vardı aşılamadan kalan onu yaptım birde klomen kullandım canım adet gecikmesi oldu bende 6 gün çıktı idrarda umarım yardımcı olmuşumdur
ben igne yaptırmadım canım normalde kendiliginden çatlıyordu benim yumurtalarım sadece aşılamada vurunmuştum hamile kaldıgım ay 2 doz ignem vardı aşılamadan kalan onu yaptım birde klomen kullandım canım adet gecikmesi oldu bende 6 gün çıktı idrarda umarım yardımcı olmuşumdur
herkese slm adetime daha 1 hafta var ve dayanamayıp test yaptm 2. çizgi silk çıktı varla yok arası bişi gibi.. yaa çok sevndm galba hamileyim sizce nedr durum:uhm: yrn kanda test yaparsam çıkarmı sizce yaa dua edin inş hamileyimdir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim gozun aydin hamilesin... :dance: kanda kesin cikar hemen yaptir bizide bilgilendir olur mu .. darisi tum isteyenleri basina :Saruboceq:
herkese slm adetime daha 1 hafta var ve dayanamayıp test yaptm 2. çizgi silk çıktı varla yok arası bişi gibi.. yaa çok sevndm galba hamileyim sizce nedr durum:uhm: yrn kanda test yaparsam çıkarmı sizce yaa dua edin inş hamileyimdir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bencede hamilesinder canım :teytey:idrar testinde 2. çizgi sılık çıkanların hepsinin sonu hamilelik hadı hayırlısı canım içinin rahatlığı için hemen kan testi yaptır darısı hepimizin başına:lepi:
cnm ama daha 1 hafta var o kafamı karştırıo olur mu snce??? bn bide ilk testi yaptm bekledm 1 dk kdr sonra baktm hiç bişi yok attım çöpe sonra evi biraz topladım 15 dk falan geçti içimden bi ses tekrar bak dedi gittim aldım çöpten ve silk bi şeklde olduğunu gördüm 2. çizginin ilk gördüğümde ağladım sevnçten resmen :) ama işte sonra aman hemen heycan yapma dedim kendi kndime :uhm:
a.s canimn neden olmasin erken dollenme olmustur sen yine emin olmak icin kan testi yaptir canim oldu mu.. yaa cok sevindim vallaha keske hergun bole hamile ciksa buradan :CüvCüv: :CüvCüv:
slm arkadaşlar. size bir sorum olacak.. yakında doktora gitmeyi planlıyorum. bir sorunum yok. bu nedenle doktorun klomen tarzi ilaçlar vereceğini düşünüyorum. bu ilaçları hangi dönemlerde kullanıyorsunuz. sanırım adet döneminde kullanılmaya başlanıyor. bana bilgi verirseniz ona göre doktordan randevu alacağım. adet dönemini kaçırırsam bidahaki aya kalır diye korkuyorum. zaman kaybetmek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...
slm arkadaşlar. size bir sorum olacak.. yakında doktora gitmeyi planlıyorum. bir sorunum yok. bu nedenle doktorun klomen tarzi ilaçlar vereceğini düşünüyorum. bu ilaçları hangi dönemlerde kullanıyorsunuz. sanırım adet döneminde kullanılmaya başlanıyor. bana bilgi verirseniz ona göre doktordan randevu alacağım. adet dönemini kaçırırsam bidahaki aya kalır diye korkuyorum. zaman kaybetmek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...
teşekkür ederim arkadaşlar. adetime 5-6 gün var.erken gitsemde bir sorun olmaz değil mi ? bir sorunum olmadığı için klomen tarzı ilaç vereceğini tahmin ediyorum bende. o yüzden sizlere sorayım dedim. erken gitsemde adetin 5. günü başlarım içmeye.. doktor kızabilir çünkü daha 6 ay oldu.. ama gitmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?