Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım hiç bekleme bişi yok bende test yaptırdım bugün olmam gerekiyo olamıyorum ama akşam doktora gidicem muhtemel kist oldu inşallah nazan ve senden bekliyorum süprizi bu arada kızlar yzamıyorumç ok rahatsızım hepinizi öptüm.

rahatsizligin nedir gecmis olsun sevilcim.. kist oldu diye dusunme insallah yoktur eger klomen kullandiysan bu ay oda geciktirmis olabilir canim..

Selam arkadaşlar. Sevgim21 büyük ihtimalle bebişin karnında canım. arkadaşların da dediği gibi daha önce ikinci çizgiyi silik de olsa görenler şimdi hamile:CüvCüv: Allah gönlüne göre versin canım. Psilokum doktora erken gitmende sakınca yok. Zaten klomen yazsalar bile adetinin kaçıncı günü başlaman gerektiğini söylüyorlar. Ebrunisa ne yaptı acaba test yaptıracaktı bu sabah. Okul dönüşü alırız inşallah güzel haberikaydirigubbakcemile5 Benim adetimin 17. günü ama sadece bir tane yumurtam var ve o da ortalama 16 mm olmuş. Çarşamba günü yine çağırdı doktor son bi kez bakalım dedikafamçokkarıştı Canım ister istemez sıkıldı arkadaşlar. Birbirimize kafayı takma diyoruz ama takmamak da elimizde değilkiisenağlama. Eşim de diyor niye üzülüyorsun olacağı varsa olur. Demesi kolay tabii:1no2:

cnm çok teşekkr ederm allah sanada nasib etsn inş hiç ümidini kaybetme bu ay olmadı dier ay var bn 1 seneden beri istiyorm inşallahta yanılmaz bu test 2. çizgi silkte olsa..
dediğim gibi sıkma canını düşünme ben bu ay hiç düşünmedim aklımda bile diildi belkide hamileymdr kesn bişi demek istemiorm yrn beta hcg yapçm bakalım nolcakCADIARZU

Canım doktor niye kızsın ben gittiğimde 3 ay olmuştu bence erken gitmen daha iyi boşuna 1 sene beklememiş olursun.

senağlamasenağlamasenağlama

ben ağlamayımda kiim ağlasın..çalışıp çalışıp bu -tatlicadiarzu- hale gelmeyemi yanayım yaptırdığım kan testinin 0.01 negatif sonucunamı bu da yetmez gibi yaptığım onlarca testemi yanayım..kızlar bende de birşey yok büyük ihtimalle yarın adet olacam çünkü öğleden sonra bel,m ağrımaya başladı..şimdiki modum bu arkadaşlar gelecek aya Allah kerim..her ne kadar tamam artık ilaç yok bebek düşüncesi yok desemde sonuçta her ay yanıp tutuşuyorum bebek için...olsun yine de olumlu düşünüyorum belki YÜCE RABBİM bu ay benden çok isteyen arkadaşlarıma verecek tombiş tombiş mis kokulu bebişleri..hepinizi öpüyorum...bu arada yoğun çalışmalar sonucunda malum çocuk için-tatlicadiarzu- bu hale geldim köşe bucak kocamdan kaçar oldum..canım hiç bir şey istemiyor...kocamı görmeyi bile:tomato::tomato: elimde olsa eve de almayacam..hepinizi çok öpüyorum ALLAH hepinize tez zamanda tombiş tombiş bebekler versin..:Saruboceq: amiinn

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????
GÜNÜ GEÇEN ARKADAŞLAR Bİ SES VERİN LÜTFEN! NE YAPTINIZ NE ETTİNİZ? SEVGİM 21 İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM. İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLEYİZDİR.

Ah nazancım ben çok umutluydum senden. Sakın yanlış anlama seni üzmek değil niyetim.ama hem kendi adıma hem sizlerin adına sabrım tükeniyor. Hissediyorum bunu.üzülmememk düşünmemek kesinlikle elde değil onu da iyi anlıyorum. Hatta ben azıcık isyan bile ediyorum bazen. Elimde değil.
Bende de hafif hafif ağrılar başladı. Bu ayda yok herhalde.ne yapalım arkadaşım durmak yok yola devam. . Eş dost içinde çocuğu olmayan çift bir tek biz kaldık. Ben de stresten hamile kalamıyorum herhalde.

ben hala beklemedeyim canım,2 defa evde test yaptım ve sonuç negatif...ama hala regl olmadım..o yüzden umudum azda olsa devam ediyor. kan testi yaptırmaya da cesaret edemiyorum...
umarım diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız....a.s.

CANIM YA BENİM BELİM ÇOK AĞRIYOR ACAA KİSTMİ OLUŞTU:çok üzgünüm:

inşallah başta senden olmak üzere o güzel haberleri bol bol alırız.

amiin cnm inş yaaa çok mrk ediorm valla kesn sonucu
emin konşmak istemiorm hüsrana uğrarm falan sonra :1rolleyes:
allahım herkeese tez zaman da nasib etsn inş....:Saruboceq:

CANIM YA BENİM BELİM ÇOK AĞRIYOR ACAA KİSTMİ OLUŞTU:çok üzgünüm:

Canım; benim kırmızılar geliyoruz uyarısını zaten bel ağrısıyla yaparlar. Kist dersen 1,5 cm büyüklüğünde bir çikolata kistim mevcut. Olacağı varsa kistin varken de oluyor olacağı yoksa ölüyorum desen olmuyor.

Son düzenleme:

haklısın canım ya allah verdikten sonra kistle beraberde veriyor ama benim 1 haftadan beri ağrıyor belim başka adet belirtim yok şuanlık

Son düzenleme:
kızlar adete kaç gün kala idrar rengi deişir bilen varmı bugün okudum şeffaf bi şişeye yapıyorlarmış idrarı tortu falan oluyormuş dogrumu kaç gün kala olur dogru ise ben 13 ocakta adet olcam yapsammı die düşünüyorum

merhaba arkadaşlar;
bende yeni katıldım aranıza. bende de pko var. aralık ayında ilk olarak klomene başladık. cuma gittim doktora bi yumurta olmuş. bu hafta bizim için çok önemli. klomen tedavisi görüp gebe kalan var mı? biraz içim rahatlasın.

hoşgeldin samyeli
bende klomen kullanıyorum ama ben daha hamile kalamadım ilk ayda hamile kalanlar oluyor inşallah sende kalırsın bende her ay bekliyorum bakalım kısmet

QUOTE=eemell;4779762]hoşgeldin samyeli
bende klomen kullanıyorum ama ben daha hamile kalamadım ilk ayda hamile kalanlar oluyor inşallah sende kalırsın bende her ay bekliyorum bakalım kısmet[/QUOTE]

KAÇ AYDIR TEDAVI GÖRÜYOSUN CANIM:mymeka:

QUOTE=eemell;4779762]hoşgeldin samyeli
bende klomen kullanıyorum ama ben daha hamile kalamadım ilk ayda hamile kalanlar oluyor inşallah sende kalırsın bende her ay bekliyorum bakalım kısmet

KAÇ AYDIR TEDAVI GÖRÜYOSUN CANIM:mymeka:[/QUOTE]

4 aydır tedavi görüyorum bu ayda kalamazsam 5 ay olcak işte çok sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…