Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
ayy canııım çook sevindim.üçüz hee ay ne güzel.:dance::teytey: ben hep ikiz istedim olmadı nasip değilmiş demek.canım RABBİM sağlıklı hamişlikten sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

sevgim bencede hamilesin :teytey:tatlım.MEVLAM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.testin sonucunu bizimle hemen palaş hep beraber sevinelim..darısı tüm bebiş isteyenlere...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz RABBİM fazla bekletmeden inşallah hemen hamiş kalırsınıza.s.

4 aydır tedavi görüyorum bu ayda kalamazsam 5 ay olcak işte çok sinirlerim bozuluyor

BENİMDE AYNI DURUM CANIM senağlama4. AYIM BU AYDA OLMAZSA 5 AY OLCAK NAPICAZ BİLMİYORUM HİÇ ÜMİT YOK İÇİMDE OLACAK DİYEsenağlama[/QUOTE]

aynen valla benimde umutlarım tükendi artık dua etmekten başka bi şey gelmiyor elimden paranoyak oldum ne duysam yapmaya çalışıyorum yok işte göz bebegi büyürmüş sürekli bakıyorum acaba büyüdümü die şimdide idrar renginin deiştigini okudum bugün ona bakıp duruyorum senin bilgin varmı

kıslaaar bu umutsuzluk niyee.benim 12. ayım olmak üzre ve 60 ay bekleyen arkadaşımız var.aaa ayıp kıslar ümitsizlik,üzülmek,stres yok yok yoooooook.sabır,sabır sabır RABBİM elbette herkese,hepinize annelik duygusunu tattıracak hayırlısıyla.sabır ve bol bol dua canlarım.benim dualarım hepimiz için...

teşekürler allah razı olsun bende hepimiz için dua ediyorum moral oluyorsunuz vallaa.s

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM DESTEĞİN İÇİN a.s.

kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum benim evde bilgisayar yok ancak işyerinden girebiliyorum hepinizi öpüyorum

sonuç kötü şimdi kırmızıları bekleme zamanı desteğin için sağol

HOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZA. İLAÇ TEDAVİSİ GÖREREK HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. HATTA BİR DE UĞURLU LİSTEMİZ VAR.İLAÇ KULLANANLAR VE HAMİLE KALANLARI BU LİSTEDEN TAKİP EDİYORUZ.EĞLENİYORUZ. HEYECANLANIYORUZ SEVİNİYORUZ ÜZÜLÜYORUZ HEP BİRLİKTE. AYRICA İLAÇ KUUALNIP DAHA SONRA ARA VEREN VE AKABİNDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZDA MEVCUT.a.s.

basakcim 642. sayfada sana bir soru sormustum zannediyorum gormedin, canim son ay klomeni gunde kac kez aldin birde 2 doz igne kullandim demissin bunlari adetinin kacinci gunu uyguladin ???

kusurabakma ranacım takip edemedim heralde aşılamada göbekten igne kullanmıştım yumurta geliştirici bir nevi klomen gibi ama daha etkili bir ilaç 2 doz onu kullandım çünki çok pahalı bir ilaç şahsen çöpe atmakda istemedim adetin 2 günü başladım igneye 5 gününden itibarende sabah olmak şartıyla 2 tane klomen içtim çünki 5 günlükde klomenim vardı onuda atmak istemedim son bir umutla içtim onları yani çünki artık bebek planlarını ertelem zorundaydım son çare içtim rabbimde çaresizligimi ve dualarımı kabul etti ve hamile kaldım şimdi yeni arkadaşlarımız belki diyordur madem hamile kaldın daha bu sayfada işin ne diye ama sizlerden kopamıyorum tecrübelerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle umarımda yardımcı oluyorumdur

SANA KATILIYORUM CANIM AMA İŞTE ELİNDE OLMUYOR BAZEN İNSANIN. BEN 2 YILDIR BEBİŞ İSTİYORUM. BİR YILIM DIŞ GEBELİK VE ONUN ETKİLERİYLE GEÇTİ ÖBÜR YILIN 6 AYI BOYUNCA UĞRAŞTIK HAMİLE KALDIM. AMA 7 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM.SONRA 3 AY ARA VERDİM. ARADAN SONRA 2 AY KENDİMİZ DENEDİK BAKTIK OLMADI. DR DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLAÇ+İĞNE TEDAVİSİNE BAŞLADIK. İLAÇLADA 3 AYDIR UĞRAŞIYORUZ İLK İKİ AY KALAMADIK. 8 OCAK REGL TARİHİM. YİNE KALAMADIM GİBİME GELİYOR. YAŞIM 31 OLDU BU ARADA TABİ. SÖZDE 30 OLMADAN DOĞURACAKTIM. lülülülülülü

ebrunisa nasıl yani kan testi sonucun negatifmi ?ama teste silik 2 çizgi çıkmıştı ozaman sende test maduru oldun canım üzülme bundada vardır bir hayır sen saglıklısın ya en önemli olanda o bence tez zamanda gelir inşallah bebişin

BAŞAKCIM ASIL BURADAN KOPMAMAN ÇOK GÜZEL. BU NE KADAR VEFALI BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR ZATEN. BİZ BU KIZIN BU TOPİCTE NE İŞİ VAR DEMEYİZ ACABA NEREDE DERİZ SENİ GÖREMEZSEK. BİZİ KENDİNDEN MAHRUM ETME...a.s

canım ben siteye üye oldugumdan beri bu sayfadayım daha önce rosem arkadaşımız açmıştı sonra çok yıprandıgı için kapattı konuyu sonra sema arkadaşımız bayragı devraldı ben bayagı eskiyim kopamıyorum yani burda sizinle beraber sevinip sevinçlerinizi paylaşmak istiyorum her girdigimde acaba hangi arkadaşımın bebegi yolda diye merakla giriyorum umuyorumki hepinizin burada hamileyim diye yazdıgını görücem daha7 ay var dogumuma yani buralardayım merak etme tatlım

canım negatif kan testi bu kaset testlerden birdaha asla uygulamam.

saolasin basakcigim selda arkadasimizda belirtmis inan ben kendi adima senin yorumlarini goremessem acaba nerede basak diyorum a.s canim senin deneyim ve tecrubelerinden yararlanmak istiyoruz iyiki varsin tesekkurler.. a.s.

a.s canim bende pkoluyum bir yil once klomen icerikli gonaphene basladim 3 ay kullandim cevap vermedi yalniz uc ay sonrasinda ilacsiz ise yaradi hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi gebe kalinmayacak diye birsey yok iyi bir doktor ve iyi bir tedaviyle pkonun ustesinden gelebiliyorsun bu sekilde olupta hamile kalan cok arkadasimiz var bende bu ay yeni doktorumla tekrar tedaviye baslayacagim tedavi sabir ve dua sonrasinda bebislerimizi kollarimiza alacagimiza inaniyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.. :Saruboceq:

merhaba hanımlar iki gündür gelmiyordum... maşallahhh ne çok şey yazmışınız....ku oku bitmedi valla..
ben malum cumartesi günü regl oldum ve bugün doktoruma gittim.. yarın klomene tekrar başlayacağız dedi... bu sefer 4. gün başlıyorum geçen sefer 5. gündü.... birde çatlama iğnesinden 18gün sonra regl olunuyormuş.. bana sordu kaçıncı gün regl oldu diye bende 18. gün dedim... tam zamnında olmuş dedi... bu da demek oluyorki iğne vurulduktan 18 gün sonrasında hamile miyim diye şüphelencez...
umarım bu ay hamile kalabilirim.....rabbim herkesin dileğini kabul etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…