zeze26 daha önceden listeye adını yazdırmadın zannedersem rana able arkadaşımız listeye bakıyor şuan girince senide listeye ekler canım
canim muhtemel olman gereken adet tarihini ver senide listeye ekleyelim tamam mi.. klomende ilk ayinmiydi ?
Kızlarr peki bu klomenle beraberr verilen yumurta çatlatıcı iğnelerr oluyormuş hiç kullanmadım.Daha bu ay ilk ayım oldugu ıcın dr bakıcaz duruma göre verebilirim dedii.Sormak istedim ?????kalçadan ve göbekten yapılanları varmışşş...Dr göbekten olanı istiyorum desem olurmukı :roflol:
Aahh...sağol canım....yaşadıklarımı Allah düşmanıma yaşatmasın...kuzucum yanımda olmasa da biz 3 kişilik bi aileyiz:çok üzgünüm: Allahın izniyle dört kişi olcaz inşallaha.szeze canım çok üzüldüm ama oraya seni bekleyen bir asker göndermişsin.Herşeyde bir hayır vardır,orda sana şefaat eder inş.meleğin
Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin
merhaba hanımlar iki gündür gelmiyordum... maşallahhh ne çok şey yazmışınız....ku oku bitmedi valla..
ben malum cumartesi günü regl oldum ve bugün doktoruma gittim.. yarın klomene tekrar başlayacağız dedi... bu sefer 4. gün başlıyorum geçen sefer 5. gündü.... birde çatlama iğnesinden 18gün sonra regl olunuyormuş.. bana sordu kaçıncı gün regl oldu diye bende 18. gün dedim... tam zamnında olmuş dedi... bu da demek oluyorki iğne vurulduktan 18 gün sonrasında hamile miyim diye şüphelencez...
umarım bu ay hamile kalabilirim.....rabbim herkesin dileğini kabul etsin......
başakcım günlerdir yazılanları okuyorum..hepsini okudum..mücadelen umut oldu bana ve eminim burdaki herkese bizi bırakma nolur..hamile olduğunu okuduğum sayfada gözyaşlarımı tutamadım:1hug:Allahım emeklerini boşa çıkarmamış ne güzel..
ben bu ay ilk kez kullanıyorum klomeni..bugün 2 tane içtiim.genelde ilk ay 1 tane içiyo arkadaşlar okuduğum kadarıyla..özellikle sordum doktora 2 iç dedi..
benim de cennette bekleyen bi meleğim var:çok üzgünüm 2yıl önce kendiliğinden gebe kalmıştım her şey yolunda gitti..ama doğduktan 6 gün sora vefat etti kuzum..kucağım boş kaldısenağlama..burak koymuşuk adını..meğer göğe uçacakmış..sebebi bulunamadı..tekrar deneyin dediler..uzun zamandır uğraşıyoruz olmuyor..
psikolojimi bi türlü rayına oturtamadım sanırım bu da adetlerime yansıdı..1 senedir adetlerim düzensiz..uğraşıyoruz..sanırım benim de yumrtlama sorunum var..
Allah bizim de yüzümüze gülsün inşallah..p.tesi doktorda randevum var..ben de izmir e gelip gidiyorum(ailem izmir de)..egeden bi prof.un özel muayenehanesindeyim..senin doktorun kimdi sorabilir miyim?
ayy canım yazını görünce şimdi daha çok umutlandım...ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmadım,ama dr. söylediğine göre 20 aralıkta yumurtamın çatlamış olması lazım...yani 20 sinden itibaren sayarsam,çarşamba gününe kadar umudum olmalı....
inşallah dualarım kabul olur...tabii ki dualarım yalnızca kendim için değil,tüm isteyenler için.... :1hug:
canım okudum.çok üzüldüm. başın sağolsun..allah insallah biran önce hayırlı sağlıklı çok ama çok tatlı bir bebiş verir sana ...ne olur ümidinizi kesmeyin arkadaşlar...bu site birbirimize destek olmak için açılmış...lütfen aramızdan biri ümitsizliğe kapıldığı an herkes kahroluyorrrrr.....lütfennnn rabbimiz bilirrrr.....doğruyu o veriiiirrrr..hayırlısıyla...CANIM DOKTORUN ADI NE BENDE EGEYE GİDİYORUM...DA:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
sağol bernadettecim...amin..isteyen herkese..evet yazdıklarınızdan ben de güç alıyrum...umutsuz yaşanır mı..
canım ben sermet sağol un alsancaktaki bürosuna gidiyorum..bir akrabam(aynı acıları yaşadık) tavsiye etti..memnunum..egede prof.muş.sen kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?