Canııımm tıyammam tüsme bizee:roflol: mehtapçığım ne tatlısın sen öyle. Evet haklısın doktorunu değiştirdiğini ve bundan daha memnun kaldığını yazmıştın. Önceki doktorun neden yumurta takibi yapmıyordu kiibenim klomende ikinci ayım ama doktora gitmekten helak oldum-tatlicadiarzu- doktorum yumoşları takip ediyor ki yeterli olgunluğa geldiklerinde de çatlatma iğnesini vurduyor. yani benimki öyle yapıyor. gerçi bu ay iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı yumoşum çok şükür.kaydirigubbakcemile2 Yeni doktorun klomen vermiş miydi şekerim
cerot canım ben aabeyazmelek ve maviş hala burdayız hamile olunca sizi bırakmadık tabiki elimizden geldigince tecrübelerimizi sizlerle paylaşacagız ama bilmedigim bir konu hakkında bir yazı yazıldıgı zaman ben şahsen cevaplayamıyorum çünki yanlış birşey söyleyip karşımdakini yanılmak istemiyorum bu yolda moral çok önemli elimizden geldigi kadar sizlere destekçiyiz canlarım
Kızlar selam herkese adet günmüm bugün dü ama henüz daha birşey yok ..Tarihin yanına soru işareti konulduğu için açıklama yapayım dedim.
inşallah hamilesindir canım
ilaçlar gecikme yapıyormu sendede
Kızlar selam herkese adet günmüm bugün dü ama henüz daha birşey yok ..Tarihin yanına soru işareti konulduğu için açıklama yapayım dedim.
Canım ilaç bende şimdiye kadar hiç gecikme yapmadı.Ama zaten bu ay ilaç kullanmadım oluruna bıraktık..Şimdi adet olursam bu ay aşılama yapılacak..
cerot canım kalıp sohpet etmek isterdim ama 3 te kan tahlillerimi alıcam şimdi çıkmam gerek ben seni yanlış anlamadım bir yerde dedigin dogru çogu hamişimiz hiç ugramaz oldu ama geçirdigimiz buhranlı günleri unutmamamız gerek herkes birbirine destek oluyor burada şimdi ben hamile kaldım diye sizlerden nasıl vaz geçerim sizler benim zor günümdede yanımda oldunuz sevinçli günümde bile ben anneme bile hamile oldugumu söylemeden sizlere söyledim canım sende beni yanlış anladıysan kusura bakma tatlım
kızlar mrb yan bnm kasıklar ağrıo ya kaç günden beri ara ara ağrı giriyo adet mi olcam neefisfisfis
az kaldı adetime ama ben sabırsızlanıyorm şimdiden :jeyyar:
kızlar mrb yan bnm kasıklar ağrıo ya kaç günden beri ara ara ağrı giriyo adet mi olcam neefisfisfis
az kaldı adetime ama ben sabırsızlanıyorm şimdiden :jeyyar:
eemell cim özelden msj attım sana...
aldım canım bende sana attım ama becerebildimmi bilmiyorum ama seni gayet iyi anladım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?