günaydın kızlar
Bugün rengli oldum 1 gün günüm geçti ümitlendim ama malesef senağlamasenağlamasenağlamabu arada sevilcim hayırlı olsun allah anali babali büyütsün :CüvCüv:
Kızlar morelim çok bozukÇok üzgünüm çoook pazartesi eşimle beraber doktora gitcez eşimde tahlil olcak bakalım hayırlısı inş. onda bişey yoktur.Ümitlerin kırıldı hep 4. aydı bu bundada olmadı okuduğu topiklerin birinde klomende 3 ay tedavı gördüğünde olmazsa daha olmaz diyodu sizce ben napım kızlar senağlama
bu arada yeni tarihim 9 şubat
günaydın kızlar
Bugün rengli oldum 1 gün günüm geçti ümitlendim ama malesef senağlamasenağlamasenağlamabu arada sevilcim hayırlı olsun allah anali babali büyütsün :CüvCüv:
Kızlar morelim çok bozukÇok üzgünüm çoook pazartesi eşimle beraber doktora gitcez eşimde tahlil olcak bakalım hayırlısı inş. onda bişey yoktur.Ümitlerin kırıldı hep 4. aydı bu bundada olmadı okuduğu topiklerin birinde klomende 3 ay tedavı gördüğünde olmazsa daha olmaz diyodu sizce ben napım kızlar senağlama
canım benim ya yemin ederim çok üzüldüm klomende benimde 4.ayım üzmemeye çalış kendini olucak buna inan çabalarını rabbim boşa çıkarmıycak.eşinle gittiginizde sperm testimi yaptırcaksınız
gamzeli senin kaçın ayın klomende canım
SİMARİKCIM(kısalttım adını ama) lütfen bu işleri kafana takma. benimde 3. ayımdı. Yine olmadı. Bazı doktorlar 4 ay kullandırıyorlar. Benimki 3 ay önerdi. Şimdi film çekilecek büyük ihtimal. Sonrada kullanmayı düşünmüyorum 2-3 ay. kendim çalışacağım. Yine olmazsa aşılamaya geçerim diyorum. Senin yaşın da küçük bildiğim kadarıyla,Sana moral olur mu bilmem ama ben 31 yaşındayım ve ocak 13 itibariyle 32 olacağım. Epey geciktim çocuk için. ama şansım dönmedi bu konuda. dış gebelik ve düşük yaptım. Bunlar insanı daha çok yoran ve üzen şeyler. o yüzden hayırlısını istemek lazım canım. Allah hepinizi korusun.
2.ayımdı ama bu ayda kısmet olmadı...pazartesi dr. gidicem,acaba yine mi klomenle tedaviye devam eder...
desteğiniz iin hepinize teşekkür ederim evet canım sperm testi yaptırcaz şuanda o kadar kötüyümki çok felaket ağrım varsenağlama
evet canım insan yoruluya gerçekten umut ediyosun boş çıkıyor allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım sizin eşinizde sperm testi yapıldımı bide canım beni eşim çocukken (6yaşındayken) inmemiş testis ameliyatı olmuş ama o zaman doktor bişey dememiş sizce bişey olurmu ondan
desteğiniz iin hepinize teşekkür ederim evet canım sperm testi yaptırcaz şuanda o kadar kötüyümki çok felaket ağrım varsenağlama
günaydın kızlar
2.ayımdı ama bu ayda kısmet olmadı...pazartesi dr. gidicem,acaba yine mi klomenle tedaviye devam eder...
benim kocacıma 2 kez sperm testi yaptırdık. Bir tanesi özel hastanede onu eski doktorum istemişti. Yeni doktorumda tüp bebk merkezlerinden olursa daha ayrıntılı bakarlar demişti. Ikincisini de tüp bebek merkezinde yaptırdık. Hiçbir sorunu yok.evet canım insan yoruluya gerçekten umut ediyosun boş çıkıyor allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım sizin eşinizde sperm testi yapıldımı bide canım beni eşim çocukken (6yaşındayken) inmemiş testis ameliyatı olmuş ama o zaman doktor bişey dememiş sizce bişey olurmu ondan
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız kıslar.adet olan arkadaşlarım üzülmeyin RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda hepinize ve bana hayırlı bebişler nasip etsin.
eee kıslar ben size önceki sayfalarda dr'a gittiğimi yazmıştım,kimse yorum yapmamışş,tüstüm men sizeee.....
canım bende bu ay ikinci klomen tadavisni görüyorum... umarım bu sefer tutar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?