Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm bnm hiç umudum yok zaten allah büyük tabii ama inşş dediğin gibii bekledimiz hbr veririmmm...

GÜNAYDIN KIZLAR
Nasılsınız kızlar papatyaaaa APPLEARZU angell2008 rengli belirtleri varmı inşallah görmeyiz kırmızıları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba;

Ben daha beklemedeyim reglim zaten normalde de bir kaç gün gecikiyor biran önce regl olup, klomene başlamak istiyorum. hayırlısı artık.
Diğer arkadaşlarda durum nedir?

Selamlar

eskilerden pek kimse kalmamış aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdiniz...

Merhaba Beyaz melek hoşbulduk. seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah biz de o gunleri görürüz ben de reglimi bekliyorum 5. gunu klomene başlayacağım inşallah. girdik bir yola inşaallah umudumuza kavusuruz.
Selamlar herkesea.s

cnm maşallahh dielim allah nazarlardan saklasın inşş sorunsuz bi şeklde tamamlarsn gebeliğini...
allah inş bütün bebek bekleyenlere de en yakn zamanda nasib eder...

Nisan cığım yakalamış da olabilirsiniz bir umut, ama yine de devam edin derim.
kacırma bu gunleri
selamlar.

çok güzel bir haber darısı başımıza artık.

ablacım inşallah bundan sonra da hiçbir problemle karşılaşmadan ,bebeğini sağıkla kucağına alırsın...9.haftayı bitirmişsiniz ALLAH nazarlardan saklasın
darısı başımıza :ecrin_bebek:

SEVİLL78 canımm tebrıklerr.Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaha.s.

Bugün dr geldim rahim fliminin sonuçlarına baktı dr herşey normal kanallar açık dedi...
Sonra dr yumoşa usg baktıı fakat bişi demedi bana.Anladım zaten büyümedikleriniii ilk ayımdı bu ay zaten umudum yoktu ılk aydan .Dr söyledım soylemedı mm ni.Sonra dr söyledım 18mmaltındamı evet altında dedıı.İğne falan gerek görmedı anlıcagınız gelısmedııı..bugun 15.günümdüü.İlişkiye başlayın dedı bu gündeenn .Sanki bişey olcagı varda ılıskı dıyo bidee.Önmümüzdeki ay adetin 5.günü klomene tekrar devam edicezz.Bu sefer dozumu günde 4 tane verdii off allahım miğde bulantısıdan ne yaparım bılmıyorum
-tatlicadiarzu-

cnm bnde anlamadm manyak mı o doktr neyin ilişkisine grceksnz ki gelişmediyse yumurtaların.. oda heralde mucize arıo kendi çapında..klava:
olsun cnm sen tedavine devam et umudunu kaybetme..
senin sorunun yumurtalrının gelişmemesi demi?? peki bu ay günde kaç tane aldın klomeni??

balcım sıkma canını canım yaaaa belli mi olur belki yavaş yavaş büyüyodur tatlımm sen boş geçirme güzelim tekrar çağırmadımı peki kontrole 2 3 gün sonra bi daha baksaydıyaaa
normalde ne kadar sürede adet oluyosun canım belki geç yumurtluyosundurr

Nisan cığım yakalamış da olabilirsiniz bir umut, ama yine de devam edin derim.
kacırma bu gunleri
selamlar.

teşekkür ederim arkadaşım inşallah yakalamışızdır yaaaa daha önceki aylarda hiç böyle olmamışta şimdi belim çok ağrıyo bu ay son klomen tedavim hiç umudum kalmadı yaaaasenağlamasenağlama

Canım yumurtalıklarımda polistik over var ...Günde sabah1 -akşam1 kullanmıştım :1rolleyes:
Şeniz
Ceylan ne yapayım sağlık olsun diyorumm...Hayır daha çağırmadı kontrole Bırdaha adetten sonra ılac bitiminde 3-4 gün sonra çağırdı..Canım dr adet döngümü sormadıı ...Aslında benim yumoşlar geç büyüyor dediğin gibi.Önceden kendı hesaplamalarımda da öyleydi :) adetlerim 32.gün yanı 32-14=çıkarırsak eğer 18.gün oluyorr artık ne olcaksaa ..Rabbim hakkımzda hayırlı olanlarıı göstersin inşallahhh Şeniz

kızlar herkese selam...

geçen hafta 2 aydır regl olmadığım için doktora gitmiştim. 15mm yumurtam vardı. progestan verdi doktor. çalışın dedi. eğer hamilelik olmazsa progestan la adet olursun dedi.

geçen hafta cuma 15mm yumurt sizce ne zaman çatlar yada çatlamışmıdır?
günde 1mm büyüse
cuma 15
c.tesi 16
pazar 17
p.tesi 18
salı 19
çarş 20
perş 21
cuma 22
tabi bu günde 1mm büyürse... bazen daha fazla büyüyebileceklerini okumuştum bir yerde...
bi fikir verin nolur... bugün akşam çok az bi kan lekesi vardı çamaşırımda... endişeliyim.....

Canım, yumurta çatlayınca hafif kanama oluyo bazılarında bendede oldu eşinle birlikte olun bu zamanlarda, çatladıktan sonra en fazla 24 saatin var çünkü hadi koş.

Canımsın sen benim, darısı başına, bütün kızların başına. muckkaydirigubbakcemile5

hepiniziii çoook öpüyorum güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ve darısı başınıza diyorum Allah gönlünüze göre versin.

sevilcim çok sevindim senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı ve hayırlı evlat nasip etsin inş darısı başımıza

Canım benim ok teşekkür ederim, Allahım en kısa sürede sanada nasip etsin İnşallah, Doğru söylüyosun gerekten önce Allah sonrada Nazana ve sizlere çok teşekkür ederim çok bilgilendim ve çok destek buldum hepinizden canım. Moralim bozuk olduğunda yüzümü güldürdünüz, sevincime kalpten ortak oldunuz. Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…