Canım önceki adın neydi senin? Önceki yazılarına baktım da 13 veya 14 ocakta adetin. umudunu kırmak gibi olmasın ama geçen ay benim de taaaki adet olana dek acayip ağrıdı kasıklarım. Senin ağrıların beklediğimiz habere işarettir inşallah. :teselli:
GÜNAYDIN KIZLAR
Nasılsınız kızlar papatyaaaa APPLEARZU angell2008 rengli belirtleri varmı inşallah görmeyiz kırmızıları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eskilerden pek kimse kalmamış aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdiniz...
selam kızlar kan sonuçlarımı aldım dr şöyle bir baktı hımmmmm güzel dedi hiçbir sorun yok 1 ay sonra tekrar gel dedi yani şimdilik herşey yolunda kızlar buarada 9 cu haftayı bugün bitirmiş bulunuyorum darısı bütün herkese tedavi öncesi ve sonrasında oldugu gibi yine sizlerle herşeyimi paylaşmaya devam kızlar
iyi akşamlar arkadaşlar dün yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakmak için dr gidecektim gidemedim......
19. günüm bugün sizce çatlamışmıdır yumurtalarım......
3 gündür eşimin işlerinden dolayı birlikte olamıyoruz.....sizce yumurtaların çatlamasını yakalayabilmişmiyizdir.....
bu arada 14. günümde dr gitmiştim yumurtalarım 23mm ve 18mm di.......
çok güzel bir haber darısı başımıza artık.:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:lepi::
kızlaaaarrrr bir tane daha HAMİŞİMİZ oldu SEVİLL78 arkadaşımız 3 haftalık hamile:roflol::
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..
hepinize selamı var birkaç gün annesinde kalacak o yüzden giremiyor klübe..
:teytey::teytey::nazar
selam kızlar kan sonuçlarımı aldım dr şöyle bir baktı hımmmmm güzel dedi hiçbir sorun yok 1 ay sonra tekrar gel dedi yani şimdilik herşey yolunda kızlar buarada 9 cu haftayı bugün bitirmiş bulunuyorum darısı bütün herkese tedavi öncesi ve sonrasında oldugu gibi yine sizlerle herşeyimi paylaşmaya devam kızlar
Bugün dr geldim rahim fliminin sonuçlarına baktı dr herşey normal kanallar açık dedi...
Sonra dr yumoşa usg baktıı fakat bişi demedi bana.Anladım zaten büyümedikleriniii ilk ayımdı bu ay zaten umudum yoktu ılk aydan .Dr söyledım soylemedı mm ni.Sonra dr söyledım 18mmaltındamı evet altında dedıı.İğne falan gerek görmedı anlıcagınız gelısmedııı..bugun 15.günümdüü.İlişkiye başlayın dedı bu gündeenn .Sanki bişey olcagı varda ılıskı dıyo bidee.Önmümüzdeki ay adetin 5.günü klomene tekrar devam edicezz.Bu sefer dozumu günde 4 tane verdii off allahım miğde bulantısıdan ne yaparım bılmıyorum -tatlicadiarzu-
Nisan cığım yakalamış da olabilirsiniz bir umut, ama yine de devam edin derim.
kacırma bu gunleri
selamlar.
Canım yumurtalıklarımda polistik over var ...Günde sabah1 -akşam1 kullanmıştım :1rolleyes:cnm bnde anlamadm manyak mı o doktr neyin ilişkisine grceksnz ki gelişmediyse yumurtaların.. oda heralde mucize arıo kendi çapında..klava:
olsun cnm sen tedavine devam et umudunu kaybetme..
senin sorunun yumurtalrının gelişmemesi demi?? peki bu ay günde kaç tane aldın klomeni??
Ceylan ne yapayım sağlık olsun diyorumm...Hayır daha çağırmadı kontrole Bırdaha adetten sonra ılac bitiminde 3-4 gün sonra çağırdı..Canım dr adet döngümü sormadıı ...Aslında benim yumoşlar geç büyüyor dediğin gibi.Önceden kendı hesaplamalarımda da öyleydi :) adetlerim 32.gün yanı 32-14=çıkarırsak eğer 18.gün oluyorr artık ne olcaksaa ..Rabbim hakkımzda hayırlı olanlarıı göstersin inşallahhh Şenizbalcım sıkma canını canım yaaaa belli mi olur belki yavaş yavaş büyüyodur tatlımm sen boş geçirme güzelim tekrar çağırmadımı peki kontrole 2 3 gün sonra bi daha baksaydıyaaa
normalde ne kadar sürede adet oluyosun canım belki geç yumurtluyosundurr
Canım, yumurta çatlayınca hafif kanama oluyo bazılarında bendede oldu eşinle birlikte olun bu zamanlarda, çatladıktan sonra en fazla 24 saatin var çünkü hadi koş.kızlar herkese selam...
geçen hafta 2 aydır regl olmadığım için doktora gitmiştim. 15mm yumurtam vardı. progestan verdi doktor. çalışın dedi. eğer hamilelik olmazsa progestan la adet olursun dedi.
geçen hafta cuma 15mm yumurt sizce ne zaman çatlar yada çatlamışmıdır?
günde 1mm büyüse
cuma 15
c.tesi 16
pazar 17
p.tesi 18
salı 19
çarş 20
perş 21
cuma 22
tabi bu günde 1mm büyürse... bazen daha fazla büyüyebileceklerini okumuştum bir yerde...
bi fikir verin nolur... bugün akşam çok az bi kan lekesi vardı çamaşırımda... endişeliyim.....
Canımsın sen benim, darısı başına, bütün kızların başına. muckkaydirigubbakcemile5AH NAZAN ŞU SATIRLARI YAZAN ELLERİNİ ÖPEYİM SENİN. NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN . DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN 1 NUMARALI ÇITIRIMIZ SEVİL HAMİLEEEEEE:sm_cool: İŞYERİNDE OLMASAM BAĞIRICAM VALLA. İNŞALLAH SEVİLE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH.
TABİ SEVİL NAZARINDA; SANA,BANA, BU TOPİCTEKİ HERKESE, BEBİŞ İSTEYEN TÜM KIZLARA HAYIRLI EVLATLAR SAĞLIKLI MİNNOŞLAR DİLİYORUM ALLAHTAN
Herkese günaydın kızlar. SEVİLLLL canımm ne güzel bir haber bu. Allah rahat bi hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsin inşallahh. Yavrun da sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallahh canım.:Saruboceq: Tebrik ederim. hihoyyyt Kendi kardeşlerimizin güzel haberlerini almış gibi seviniyoruz burda. Ne güzel arkadaşlıklar kuruluyor.
Gamzeli canım üzülmek yok. Hayırlısı olsun. Vazgeçmek yorulmak da yokk tabi. Bakarsın birdahaki ay senin güzel haberini kutluyor oluruz. Allah önce sana sağlık sihhat versin gerisi gelir.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?