Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

var herkes aynı şeyden muzdarip bu ilaçlar nıye yok piyasada yaaaa

canım ilaçlar yurt dışında getirtiliyor bu nedenle sanırım sorunlar yaşanıyor..
ben de 2 gün çok aradım..en sonunda cerrahpaşa ve bakırköyde 4. kısımda buldum..bulamayanlar cerrahpaşa ve çapa cıvarındaki eczanelere bakın..özellikle cerrahpaşa da bulunuyor..

:jeyyar:Canım bal,tarçından bulanmıyordur :) o çörekotu varya o tadı bozuyor işte :)Ben yaptığım zamanlarda senin yaptığın gibi bir kaşık alıp hemen yutuyordum ama biraz çöretotunu çiğniyordum sende öyle daha etkili olur:jeyyar:

canım benim tek ben degilmişim demekki çignemeye çalışırım artık çörek otlarınıda ne yapayım faydası olcaksa

kıslar bugün dr'a tekrar gittim,testi tekrarlayacaktık.cuma'ya kaldı.dış gebelik olabilirmiş,değerinyükselişine bakılacak..canım çok sıkılıyo başka bi dr'a sordum kan değerin düşük hamiş değilsin,bi kaç gün sonra testi tekrarla dedi.evde testi tekrarladım ikinci çizgi sanki biraz daha belirgin gibi.ayy canım çoook sıkılıyooo ben şimdi hamiş değilmiyimmm..senağlama[/QUOTE]

Mehtapçım sıkma canını tatlım HAMİLESİN...neden hamilesin diyorum çünkü sen bu ay herhangi bir ilaç kullanmadın değerin yanılmıyorsam ilk yaptığın 93 tü...bunu hani hastanenin dru diyor anlamadım söyle bacım gidip kafasını kırayım..klava:arkadaşımı üzmüş..
birtanem birde ne olur dış gebelik şüphesini aklından çıkar iyi şeyler düşün Allah korusun dış gebelik olsaydı senin ara ara kanamaların kahverengi akıntıların olurdu zaten sancısını anlatamam yaşayan bilir..
değerin 93 tü..ilaçsız tedavilerde değer 10 çıkınca zaten hamilesin deniliyor..geç döllenme oldu bence sende..aklını selim tut dualarım seninle birtanem sıkma canını..DRUNA PROGESTANI SORMAYI UNUTMA...KESE GÖRÜNMEDEN KULLANILMASI DOĞRU DEĞİL...Allah önce seni sonra bebişini korusun...aminnn:Saruboceq:

yaaa kızlar çok acil cevap verin lütfeennn.......
bugün öğleden sonra çatlatma iğnsi ( pregnyl ) yaptırıcam..eşim şimdi getirdi iğneyi..daha önce iğnenin buzdolabında saklanması gerektiğini duymuştum...bilen var mı?? dolaba mı koyayım,dışarıda mı dursun.

günaydın kızlar nasılsınız ben hsg çektirdim onda da bişey çıkmadı yani bizimki tam olarak açıklanamayan kısırlık, dr bu ay iğne tedavisine başladı menagon diye bi ilaç ama 500 ytl tuttu ilaçlar ben de almadım bıraktım tedaviyi artık dr a falan da gitmiyorum yaza kadar herşeyi bırakmaya karar verdim

canım o iğne 2-15 derece arasında saklanması gerekiyo zaten eczacını onu yanında buzla vermesi lazımdı sen dolaba koy hadi hayırlısı olsın bu tedavi de kaçıncı ayın? a.s.

Evet canım kesinlikle buzdolabında saklamalısın. Ben geçen ay aldığımda buzla birlikte vermişlerdi eczaneden. Aman ha sakın dışarda bırakmayasın. Bol şansyerimseniben

klomen 3 ay kullandım,ama ilk defa iğne kullanacağım canımm..iğneyi bir hastanenin tüp bebek servisinden almış eşim..ama yanında buz vermemişler..bi sorun olurmu acaba?

öğleden sonra pregnlyyapılması lazaım ama hiç biryerde yok sanırım ovitrelle olucak.ben bu tedavilerden okadar çok sıkıldımki anlatamam.rabbim bu son olur inşallah gebe kalırız bu ay.

öğleden sonra pregnlyyapılması lazaım ama hiç biryerde yok sanırım ovitrelle olucak.ben bu tedavilerden okadar çok sıkıldımki anlatamam.rabbim bu son olur inşallah gebe kalırız bu ay.

benimde bugün öğleden sonra yapılacak canımm..eczanelerde yok,ama hastanelerin tüp bebek servislerinde var..bide onlara sor istersen..inşallah bu ay beraber veririz müjdeyi

merhaba kızlar dün ilk defa çatlatma iğnesi oldum çok berbat mide bulantım var sizlere oluyormu yoksa yan yan etkimi yaptı bide doktor be geceden itibaren gün aşırı ilişki verdi sizce günaşırı iyimi yoksa hergünmü yapsak bilemedim herkese bol hamişli günler

selam kızlar çok kötü üşütmüşüm resmen cigerlerim agrıyor sabah bulantılarından ögürmekten bogazlarım şişti öksürürken cigerlerim yerinden çıkacakmış gibi acıyor ilaçda içemiyorum ballı sıcak sütte işe yaramıyor üstelik fındık kızımda hasta ne yapacagımı şaşırdım dr gitsem ilaç verir ama ben kullanmak istemiyorum gebelerin kullandıgı ilaçlar var ama ne bileyim riske girmek istemiyorum şöyle bir gireyim sizlere bakayım dedim herkese bol bebişli günler kızlar

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bizim umut kaynağımızsın a.s kızına da geçmiş olsun ıhlamur ve bol istirahat lazım ıhlamur boğazını yumuşatır tekrar geçmiş olsun:1hug:

geçmiş olsun başak ablacım dikkat et kendine bencede ilaç içmemeye çalış

Geçmiş olsun başak. Sen yine ballı süte devam et. şurup içsen bile geçmiyor öksürük. Antibiyotik zaten hiç içme derim ben. öksürüğün bir zamanı var onu doldurmadan bırakmıyor yakanı. Yakın zamanda hasta oldum. Gece öksürerek uyanıp kriz şeklinde devam ediyordum. 2 şişe şurup bitti bir kutu da antibiyotik. Bana mısın demedi.10 gün devam etti.

selam canım . Menogon ben de kullandım son seferde. 5 li satılıyor birini kullandım. Diğerleri aşılama olursa diye bekliyor. Yalnız menogona 120 tl verdim. Hakkında hayırlısı olsun. Inşallah bu süre içinde hamile kalırsın canım

Başakcımm geçmiş olsun kendine dikkatt ettt .rabbım şifalar versin çabucakk iyileşirsin inşallahh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…