var herkes aynı şeyden muzdarip bu ilaçlar nıye yok piyasada yaaaa
günaydın kızlar
ben şu bal formülünü yaptım ama çok zorlanıyorum yerken çok migdem bulaıyor hiç sevmedim valla eşimin zoruyla kızmasıyla yiyiyorum acaba tarçınla çörekotunu fazlamı kaçırdımda o kadar kötü geliyor.bir kaşık atıyorum agzıma hemen ardında su içiyorum Allahım ya bu kadar ugraş veriyoruz inşallah mutlu sona bizde ulaşırız :)) bide diyorum incir formülünü yapayım bide nar suyu iyi geliyormuş ama benim katı meyve sıkıcagımda yok ya ööffff :))
:jeyyar:Canım bal,tarçından bulanmıyordur :) o çörekotu varya o tadı bozuyor işte :)Ben yaptığım zamanlarda senin yaptığın gibi bir kaşık alıp hemen yutuyordum ama biraz çöretotunu çiğniyordum sende öyle daha etkili olur:jeyyar:
yaaa kızlar çok acil cevap verin lütfeennn.......
bugün öğleden sonra çatlatma iğnsi ( pregnyl ) yaptırıcam..eşim şimdi getirdi iğneyi..daha önce iğnenin buzdolabında saklanması gerektiğini duymuştum...bilen var mı?? dolaba mı koyayım,dışarıda mı dursun.
yaaa kızlar çok acil cevap verin lütfeennn.......
bugün öğleden sonra çatlatma iğnsi ( pregnyl ) yaptırıcam..eşim şimdi getirdi iğneyi..daha önce iğnenin buzdolabında saklanması gerektiğini duymuştum...bilen var mı?? dolaba mı koyayım,dışarıda mı dursun.
öğleden sonra pregnlyyapılması lazaım ama hiç biryerde yok sanırım ovitrelle olucak.ben bu tedavilerden okadar çok sıkıldımki anlatamam.rabbim bu son olur inşallah gebe kalırız bu ay.
selam kızlar çok kötü üşütmüşüm resmen cigerlerim agrıyor sabah bulantılarından ögürmekten bogazlarım şişti öksürürken cigerlerim yerinden çıkacakmış gibi acıyor ilaçda içemiyorum ballı sıcak sütte işe yaramıyor üstelik fındık kızımda hasta ne yapacagımı şaşırdım dr gitsem ilaç verir ama ben kullanmak istemiyorum gebelerin kullandıgı ilaçlar var ama ne bileyim riske girmek istemiyorum şöyle bir gireyim sizlere bakayım dedim herkese bol bebişli günler kızlar
selam kızlar çok kötü üşütmüşüm resmen cigerlerim agrıyor sabah bulantılarından ögürmekten bogazlarım şişti öksürürken cigerlerim yerinden çıkacakmış gibi acıyor ilaçda içemiyorum ballı sıcak sütte işe yaramıyor üstelik fındık kızımda hasta ne yapacagımı şaşırdım dr gitsem ilaç verir ama ben kullanmak istemiyorum gebelerin kullandıgı ilaçlar var ama ne bileyim riske girmek istemiyorum şöyle bir gireyim sizlere bakayım dedim herkese bol bebişli günler kızlar
selam canım . Menogon ben de kullandım son seferde. 5 li satılıyor birini kullandım. Diğerleri aşılama olursa diye bekliyor. Yalnız menogona 120 tl verdim. Hakkında hayırlısı olsun. Inşallah bu süre içinde hamile kalırsın canımgünaydın kızlar nasılsınız ben hsg çektirdim onda da bişey çıkmadı yani bizimki tam olarak açıklanamayan kısırlık, dr bu ay iğne tedavisine başladı menagon diye bi ilaç ama 500 ytl tuttu ilaçlar ben de almadım bıraktım tedaviyi artık dr a falan da gitmiyorum yaza kadar herşeyi bırakmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?