Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

teşekkür ederim canım sağol menagon tedavin tutmadı anladığım kadarıyla sen şimdi hangi aşamadasın?

merhaba arkadaşlar ben bu gün yarın bekliyorum adetimi hiç bi belirti yok inşallah olmam bu ayyyy
ya ben bişi sorucam bir haftayı geçkindir geceleri ateş basıyo bu soğuklarda üstüm açık yatıyorum ya o derece sizce nedendir.......

Benimde 2 gündür belim sancıyor ve kasılarım agrıyor şafak 5kafamçokkarıştı:1shok:

Hadi inşallah ilk aklıma gelen sebepten dolayıdır canım. Yani inşallah hamilesindir de onda ateş basıyordurkaydirigubbakcemile2 Allah hayırlısını versin nisancığıma.s.

teşekkür ederim canım sağol menagon tedavin tutmadı anladığım kadarıyla sen şimdi hangi aşamadasın?

BİR KEZ YAPILDI MENOGON YUMURTALAR BÜYÜSÜN DİYE. BÜYÜDÜ,ÇATLADI AMA YİNE TUTMADI. BEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM BU AY . ŞİMDİ DİNLENİYORUM. ÖNÜMÜZDEKİ AYA KARAR VERİLECEK AŞILAMA YADA AYNI TEDAVİYE DEVAM. AMA BİZ EN AZINDAN 2-3 AY ARA VERELİM DİYECEĞİZ DOKTORA BEN BUNALDIM ÇÜNKÜ. İLAÇLAR İĞNELERLE DAHA ÇOK KAFASINA TAKIYOR İNSAN. BİR DE ÇEVREMDE ÇOCUKSUZ SADECE BEN VARIM, YAŞIM 32 OLDU. (32 DEN GÜN ALDIM DİYELİM :1rolleyes: )O YÜZDEN ACELE EDİYORUM. BU ACELE DE DAHA ÇOK YORUYOR BENİ. BU AY YASAKLADIM KENDİME SABIRSIZLIĞI. DAHA İYİYİM. BİRAZ DAHA MORALLENİP ONDAN SONRA DEVAM EDECEĞİM .

cok tesekkur ederim a.s.
MEHTAP GULU canım uzulme lutfen hayırlısıyla inşallah degerin yukselir hayal kırıklıgına ugramazsın canım sıkma canını lutfen hayırlı haberlerle gel inşallah:teselli:

aynen canım ya ben çok bunaldım o yüzden artık doktora falan gitmek istemiyorum benim herşeyim normal zaten yumurta oluyo çatlatma oluyo eşimde gayet sağlıklı bizimkisi açıklanamayn infertilite, haklısın insan ilaçlarla daha çok kafaya takıyo zaten bana herkesin söylediği şu:kafandan attığın zaman hamile kalacaksın. ama kafadan nasıl atılır bilmiyorum. bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile5 yaş meselesini hiç kafana takma canım büyük ihtimalle seni en çok o olumsuz etkiliyo girme öyle şeylere, yaşın gayet genç benim ablamın ilk çocuktan sonra olmadı ikincisi, 5 sene tedavi gördü en son tedavileri bıraktı ve 6 ay sonra falan hamile olduğunu öğrendi 38 yaşındaydı, hamileliğe hiç ihtimal vermediği için dikkatsizlikten bebeğini düşürdü. banada şimdi kafandan atarsan olur diyor çünkü o herşeyi bıraktığı ay hamile kalmıştı. fisfisfis

Hadi inşallah ilk aklıma gelen sebepten dolayıdır canım. Yani inşallah hamilesindir de onda ateş basıyordurkaydirigubbakcemile2 Allah hayırlısını versin nisancığıma.s.

ay inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ya böyle olunca çok hevesleniyorum ama sonunun hüsran olmasını istemiyorum bu ay.....

kızlarrr saat 13:15 te iğnemi yaptırdımmm :))
doktorum 4 gün üstüste beraber olun demişti,artık hayırlısıyla inşallah bu ay olur....

kızlarrr saat 13:15 te iğnemi yaptırdımmm :))
doktorum 4 gün üstüste beraber olun demişti,artık hayırlısıyla inşallah bu ay olur....

merhaba gamzeli nasılsın..bir süredir girmemiştim topige ne ignesi vuruluyorsun cnm geçmişi okumadıgımdan ne oldugunu bilmiyorum cnm eger yazdıysan kusura bakma..bende igne vuruldumda o yüzden soruyorum..bir tanede göbekten vurulacak bugün çünkü..

aa bir kaç sayfa geriye baktım da mehtap gülü hamile imiş çok sevindim mehtapcım inan çok sevindim ..bazı densizlere kafanı takma yok dış gebelik falan filan pozitif olmaya çalış..testi tekrarla kanda doktorunla konuşursun tekrar....hayırlı olsun cnm tebrik ederim...başakcım geçmiş olsun nasılsın bebiş nasıl?aa beyaz melek maviş ne alemde son bir kaç sayfada yazılarını göremedimde iyilerdir umarım?gamzeli sanırım çatlatma ignesi vurulmuşsun hadi bakalım inş tutar..sanırım menegon ignesi kullanan var burada bende bu ay kullandım menegon ignesi 5 li satılıyor bende 120 tl ye aldım5 gün boyunca vuruldum..doktorum bir sürü yumurta var dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi..bugünden için bir igne daha verdi göbeken vurulacakmış ama ne için bilmiyorum dün bitmişti menegon ignesi..bugün hormon testi verdim hastaneye doktorumla görüşecem ona göre hangi dozda vurulmam gerektigini söyleyecek..bu ay çok umutluyum bende rabbim inş nasip eder..

Mavideniz inşallah herşey yolunda gider ve Rabbim muradını kabul eder. Bu bahsettiğin iğne rahim duvarını kalınlaştırıcı birşey mi? Benim de inceymiş Climara diye bi bant verdi doktorum kalçaya yapıştırıyorsun şeffaf birşey. Ben adet oldum diye diye çıkardım bu bandajı. Doktoruma da ulaşamıyorum. Adetim de ne biçim, sanki zorla geliyor gibi. Allahım hepimize yardım etsin. :Saruboceq:

yumurta gelişimi olmuyordu hep küçük kalıorlardı büyütmek içindi ama rahim duvarınıda kalınlarştırdı bu igne baglantılı aslında birazda..doktoruna danış yine sen ihmal etme belkide normaldir sonuçta rahim duvarı kalınlaşıyor..gerçi reglim yeni bitti bende öyle olmadı sonuçta regldim zaten...amin cnm allah hepimizin yardımcısı olsun..

sagolun kızlar elimden geldigi kadar sıcak şeyler içmeye çalışacagım allaha emanet olun herkesi öpüyorum

benimde bugün öğleden sonra yapılacak canımm..eczanelerde yok,ama hastanelerin tüp bebek servislerinde var..bide onlara sor istersen..inşallah bu ay beraber veririz müjdeyi
canım teşekkür ederim.iğne bulundu ve şimdi yaptırıp geldim.inşallah birlikte veririz müjdeyi.

Kızlar selam öncelikle Başakcım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine..Biraz önce doktordan geldim bugün 10nuncu günüm ama bir yumurtam büyümüş hatta çatlamak üzere 19-20 mm olmuş bile çok mutlu oldum umarım kendiliğinden bu ay olur , :CüvCüv:hepinizi öpüyorummm...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…