Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iyi akşamlar hrkeze bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetim cumartesi geld dün doktora gittim yumurtalarım yerinde duruyormuş iki tane bu ay diana 35 verdi anlamadım iğneye rağmen niye çatlamadı ve ordalar hala bana yardımcı olabilirmisiniz ayrıca doktor klomeni bir sorun yok ama hızlandıralım süreci diye vermişti şimdiden tşklr

Kızlaaar, canlarım, çok özledim sizi.
Felaket grip oldum 1 hafta kafamı kıpırdatamadım Nazo söylemiştir sonrada koyu renk bi akıntım oldu bayağı korktuk, çok şükür atlattık, progestan filan verdi doktor cumartesi belli olucak sebebi, İnşallah önemli diildir.Ne haberler var ben yokken naaptınız bakıyım.

Ağlattın beni valla ya, ben ne yaptımki canım benim, gönül isterdiki tek bir formül olsada herkese versem, Allah seninde muradını en yakın zamanda verir İnşallah. Neler yapıyosun ne haldesin merak ettim canım benim. İnşallah bu ay iyi haberlerini almayı nasip eder Rabbim kaydirigubbakcemile5

sagolun kızlar elimden geldigi kadar sıcak şeyler içmeye çalışacagım allaha emanet olun herkesi öpüyorum
Canım bende hayatımda hi bu kadar hasta olmamıştım bunları yaptığım günün ertesi günü kalktım,
Vicks sür önüne arkana havlu koy battaniyenin altında terle, terledikçe havlu değiş biiir
Sterimar diye burun spreyi var zırt pırt sık burnun tıkalı değilse bile mikrobu öldürüyo ikiiii
1000 mg lık C vitamini kullan birde en az bi bardak portakal yada mandalina suyu üüüüççç
Bir bardak sıcak suya biraz zencefil rendeleyip bal katıp içiyosun en az 3 kere döööört
Bepanthene pastil alıyosun beeeeş
Ve arkadaşım bilim kabul etti tavuk suyuna çorbanın içindeki bi maddenin gribi iyi ettiğini,limonuda sık iç.
ilaca milaca gerek yok inanki iki güne ayaktasın, ben keşfedene kadar 5 gün yattım o ayrı,
Geçmiş olsun canım benim

sagolun kızlar akşam bol limonlu çay içtim 2 fincan çayı çok severdim ama hamile kaldıktan sonra içemiyorum sevilim sabah ilk işim tavuk suyuna çorba yapıcam tatlım dr elevit diye bir vitamin vermişti onu kullanıyorum sadece bebek için birkaçgün içinde düzelirim heralde herkesi öpüyorum

sevilcim öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine lütfenn.....ben de değişik bişey yok klomenimi kullanıyorum perşembe doktora gidicem yumurtaların durumu için.....malum pko olmam hamileliğimi etkiliyor.doktorda böyle söylüyor.ama doktorum bana istersen seni tüp bebek merkezine yönlendiriyim diyor...ben de istemiyorum.sonuçta daha 3.ayım...1 sene geçmeden istemiyorum...sorun mu var diyorum yok ama işte eğer acele ediyorsan göndermek istiyorum diyor.gerçi Allah'tan başka kimse bilemez ne zaman olacağını ama sanırım doktorm da kolay olmayacağını ima ediyor.ona biraz canım sıkılıyorr...Ama ben ümidimi kaybetmiyorum.kafama da takmamaya çalşıyorum...
hayırlısını istiyorummm.

Allah'ım herkese nasip etsinnn.

Herkese günaydın kızlar. Dilerim bugün de hamile haberleri alırız. Sevilciğim aramıza döndün nihayet. Hoşgeldin canım. Tekrar tebrikler. yaa arkadaşlar bugün benim doktora gitmem lazım ama ben gitmek istemiyorumm:1no2:Adetliyim şu anda ve bu haldeyken doktora gitmekten nefrett ediyorummkaydirigubbakcemile

Günaydın herkese kızlar..
Cuma dan beri giremiyorum KK ya..p.tesi ve salı da izinliydim. Dün aşılama yapıldı kızlar..3 tane yumurtam büyümüş ve rahim duvarı kalınlığı da uygun diye dr um daha fazla gecikmeden aşılamayı yapalım dedi ve dün yapıldı. hayırlısıyla sonucunu bekleyeceğiz artık..Kasıklarımda ağrı var ama normal dedi dr..Dün hiç kendime gelemedim..ilaçların da etkisiyle yattım sürekli
Allahım hayırlısıyla herkese nasip etsin kızlar bebişini..
bu arada mehtap ın hamile olduğunu da geçmişi okuyunca yeni gördüm..çok sevindim, tebrik ediyorum Mehtapcım. Umarım Allah tamamına erdirir ve kucağına alırsın bebişini..

hepinizi çok öpüyorum...

öpüyorum herkesi

kızlar selam birşey sormak istiyorum. bu gun klomende 3. günüm ama kasıklarımda hala bişey hıssetmiyorum.
klomeni ilk kullanısım , çok heycanlıyım ama genelde ilk ayda başarı oranı az diyorlar
sizin kasıklarda ağrı oluyormu bu ilaçta? kaçıncı gun başlıyor ağrınız?

:çok üzgünüm:Canım benimde bu ay ilk klomen ayımda benim hiç ağrım olmadıı .pkolu oldugum için yumoşumda büyümedi zaten :çok üzgünüm:

mrh cnm bende aralıkta ilk kullandım 5 gün içiyosun zaten daha bişey hissetmezsin sonradan kasıkların ağırır yani yumurtaların büyürken ve ben bu ay inş.hamişimdir :CüvCüv:hala adet olmadım kan testi yaptırdım 16,66 çıktı sen kullanmaya devam et dokt tavsiye etti sana kendinmi aldın ben kendim almıştım..

hmmmm sağol yanıtın için. yok bana dr verdi klomeni. gerçi o bir ay daha beklemek istiyordu benım ısrarıma dayanamadı verdi :))))))))))
16,66 pozitif demek değilmi yanlışmı biliyorum :))))))))
bende allaha şükür pko yok. prolaktin fazlalığı vardı oda yumurtalıkları hallediyormus ıste o yuzden ilk defa gecen ay baktırdığımda hiç yumurtan yok dedi dr.
dr değiştirip başka dr. reglin 3. günü gittim . var dedi 3-4 tane 7mm boyutunda. sizce kızlar reglin 3. günü 7mm boyut nası küçük dimi

merhaba arkadaşlar nasılsınız

1 haftadır giremiyorum nete çok fena şekilde grip oldum yorgan döşek yatıyodum girp yumurtaların büyümesini engellermi?

şubat ayına benide eklermisiniz acaba?
ben 5 ocakta adet oldum
9 ocakta klomene başladım
13 ocakta rahim filmi çekildi
17 ocakta yumurta ölçümünde 1 yumurta 16mm vardı
18 ocakta ovitrelle iğne vuruldu ve 19,20,21 ocak ilişki
gerisi bekleme...
4 şubatta gebelik testi yapmamı istedi dr
bakalım kısmet artık beklemedeyiz...

Merhabalar kızlar Kafasına göre Klomen kullananız var mı ??
a.akilli merhabalar ne işin var ateş arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…