Günaydın herkese kızlar..
Cuma dan beri giremiyorum KK ya..p.tesi ve salı da izinliydim. Dün aşılama yapıldı kızlar..3 tane yumurtam büyümüş ve rahim duvarı kalınlığı da uygun diye dr um daha fazla gecikmeden aşılamayı yapalım dedi ve dün yapıldı. hayırlısıyla sonucunu bekleyeceğiz artık..Kasıklarımda ağrı var ama normal dedi dr..Dün hiç kendime gelemedim..ilaçların da etkisiyle yattım sürekli
Allahım hayırlısıyla herkese nasip etsin kızlar bebişini..
bu arada mehtap ın hamile olduğunu da geçmişi okuyunca yeni gördüm..çok sevindim, tebrik ediyorum Mehtapcım. Umarım Allah tamamına erdirir ve kucağına alırsın bebişini..
hepinizi çok öpüyorum...
öpüyorum herkesi
merhaba canım gecmiş olsun. Duymuştum zayıflattığını
kızlar selam birşey sormak istiyorum. bu gun klomende 3. günüm ama kasıklarımda hala bişey hıssetmiyorum.
klomeni ilk kullanısım , çok heycanlıyım ama genelde ilk ayda başarı oranı az diyorlar
sizin kasıklarda ağrı oluyormu bu ilaçta? kaçıncı gun başlıyor ağrınız?
kızlar ben gene adet oldum nereye eklersenız ekleyın cok canım sıkıllıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kızlar ben gene adet oldum nereye eklersenız ekleyın cok canım sıkıllıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Yaa kızlar doktorumu aradım hiç gelmeden yarın klomene başlasam olmaz mı diye. Olmaz dedi. Muayene etmesi lazımmış kist falan oluşmuş mu diye. Kist oluştuysa ilaca devam edemeyiz dedi. Ama ben hiç hazır değilimm:1no2:
SEVDA ARKADAŞIM EKLEDİM SENİ LİSTEMİZE. MUHTEMEL ADET TARİHİNİ 4 ŞUBAT OLARAK YAZDIM. O GÜN TEST YAPACAKSIN ANLADIĞIM KADARIYLA.. İNŞALLAH TESTİ YAPTIĞIN GÜN GÜZEL HABERİ ALIRSIN BİZ DE SENİ GÜLE OYNAYA HAMİŞ LİSTESİNE ALIRIZ.
Yaa kızlar doktorumu aradım hiç gelmeden yarın klomene başlasam olmaz mı diye. Olmaz dedi. Muayene etmesi lazımmış kist falan oluşmuş mu diye. Kist oluştuysa ilaca devam edemeyiz dedi. Ama ben hiç hazır değilimm:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?