Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar birçok yeni arkadaşlar gelmiş listeye inşallah bebişlerde çabuk gelirde hamiş listemiz çogalır.
cerot canım seninde hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel haberlerinide alırız arkadaşım
umutlu canım adetliyken dr bakması daha iyi oluyor hemde adet döneminde başlıyor ya yumurtalar büyümeye kaç tane oldugunu ögrenirsin canım

kızlar bi şey sorcam benim bugün adım attıkca sag kasıgıma bi agrı oluyor sanki bi şey batıyor gibi içime yumuşlarla alakalı olabilirmi sizce

canım bence bu güzel bişey yumurtaların büyüyor banada olmuştu aynısı hayırlı haberler alırsın inşallah...:CüvCüv:

kızlar çatlama iğnesi kullanıp mide yanması ve mide kazınması yaşayan varmı benim ikigündür midemde yanma var ve kazınıyo bu iğneden dolayımıdır iğneyi ocak 9 da olmuştum...

canım bence bu güzel bişey yumurtaların büyüyor banada olmuştu aynısı hayırlı haberler alırsın inşallah...:CüvCüv:

inşallah dediginiz gibidir:Saruboceq:bu ay ilaç falan içmedigim için hiç ümit yok içimde 4 ay klomen kullandım bi şey olmadıda şimdimi olcak diye düşünüyorum ama Allahtan ümit kesilmez :sm_confused:

inşallah dediginiz gibidir:Saruboceq:bu ay ilaç falan içmedigim için hiç ümit yok içimde 4 ay klomen kullandım bi şey olmadıda şimdimi olcak diye düşünüyorum ama Allahtan ümit kesilmez :sm_confused:

ümidini kaybetme canım...bildiğim kadarıyla ,klomeni kullanıktan sonra da etkisi 3 ay kadar vücutta kalıyomuş..yani kullandığın ilaçların etkisi hala devam ediyor.inşallah yumurtalar gelişiyordur.kontrollerinde görürsün :))

kızlar çatlama iğnesi kullanıp mide yanması ve mide kazınması yaşayan varmı benim ikigündür midemde yanma var ve kazınıyo bu iğneden dolayımıdır iğneyi ocak 9 da olmuştum...

bende ilk iğnemi dün yaptırdım ve midemde acayip derecede çok yanma ve ekşime var (

Herkesin nasilda sorunlari ayni ama ben artik umutsuzum arkadaslar bu klomen tedavisindden ben artik oluruna birakiyim diyorum allah nezaman nasip ederse artik muayene olmaktsn midem bulaniyo ayin yarisini dktrda geciriyorum brlki suan adetliyim diye bu kadar karamsarim herkesin bebisleri olsun hatta cok isteyene iki tane birden versin allah arkadasima dktr hamile kalamazsin dedi korunnayi biraktigi ilk ay hamile kaldi ve ikiz simdi 6 aylik hamile allah dileyince verir en dogru zamani o biliyordur muhakkak

arkadaşlar iyi akşamlar.ya lütfen acele biri cevep yazsın bu konuda bilgisi olan ben önce kloman kullandım adetimin 5 günü sonra 5 gün daha bekledim yumurtalarım tam büyümüş dedi drum ama çarşamba günü prengly ignesi vuruldum.Dr.um bana igne yaptıktan sonra ayın 19 da başla 10 günpregeston diye bi ilaç verdi.10 gün sonra adet olursanda gel olmazsanda dedi.
BENİM SORUM BU İLACI KULLANAN VAR MI?NE İŞE YARIYOR VE BENİM ÇOK BAŞIM DÖNÜYO NORMAL Mİ? NEEEEEEEEEEE OLUR CEVAP YAZIN

iyi akşamlar arkideşler bende bugun 2.kez gıttım doktora yumoş takibi için ama daha tam buyumemiş cuma günü yaparız dedi doktorum iğneyi bakalım hayırlısı heycanla bekliyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür

canım ben kullanmadım ama endişenecek bir şey olduğunu sanmıyorum..burda okuduğum kadarıyla yan etkilerine maruz kalan arkadaşlar var..hormon hapı bunlar...kendini nasıl yönlendirirsen öyle hissedersin..rahatlamaya çalış...Allah yardımcın olsun....

:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:

canım ya hayırlı olsun ne kadar güzel bir haber ya çok sevindim gerçekten Allah sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin valla çok heyecanlandım ya:teytey::içelim:hihoyyyt

canım ne kadar zamandır uğraşıyodun?

Canım tebrıklerr.Rabbım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…