kızlar bi şey sorcam benim bugün adım attıkca sag kasıgıma bi agrı oluyor sanki bi şey batıyor gibi içime yumuşlarla alakalı olabilirmi sizce
yumurtalar gelişirken kasıklarda ağrılar oluşabiliyo canım...endişe edecek birşey yokk merak etme
kızlar bi şey sorcam benim bugün adım attıkca sag kasıgıma bi agrı oluyor sanki bi şey batıyor gibi içime yumuşlarla alakalı olabilirmi sizce
canım bence bu güzel bişey yumurtaların büyüyor banada olmuştu aynısı hayırlı haberler alırsın inşallah...:CüvCüv:
inşallah dediginiz gibidir:Saruboceq:bu ay ilaç falan içmedigim için hiç ümit yok içimde 4 ay klomen kullandım bi şey olmadıda şimdimi olcak diye düşünüyorum ama Allahtan ümit kesilmez :sm_confused:
kızlar çatlama iğnesi kullanıp mide yanması ve mide kazınması yaşayan varmı benim ikigündür midemde yanma var ve kazınıyo bu iğneden dolayımıdır iğneyi ocak 9 da olmuştum...
:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:
:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?