Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canıım selam

sen ne zaman iğne vurundun ve en son adet tarihin neydi..yumurtaların kaç taneydi kaç mm di..biraz açarsan yardımcı olmaya çalışlırız

dr.ların bu tür davranışlarını pek takma ben yaşadığım bir olaydan dolayı hepsini kasap gibi bizi de koyun gibi görür oldum..kötükedihüso

canım arzucum bana sorarsan dr un dedi,gini yap çünkü o senin durumunu daha iyi biliyor.ama pregeston ilacı ne etkisi yapıyor dedin bende kullandım dr bir hafta sonra gel dedi ama ne yapmaya çalışıyo anlamadım

canım arzucum bana sorarsan dr un dedi,gini yap çünkü o senin durumunu daha iyi biliyor.ama pregeston ilacı ne etkisi yapıyor dedin bende kullandım dr bir hafta sonra gel dedi ama ne yapmaya çalışıyo anlamadım

doktor, progestan hamile kalırsan rahmi hamileliğe hazırlar kalmazsan da adetinin gecikmeden gelmesini sağlar dedi gunde 3 taneden 10 gun boyunca kullan dedi.

normalde yumurtanın catladığı dönemden sonra salgılandığı için progesteron döllenmeyi engeller mi diye düşünüyorum fazla matematiksel düşünüyorum herhalde:)

acnım nazarcım ben aralık ayının 28 de adet gördüm ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım.reglimin 5 günü klomen kullan dedi dr um.Sonra 5. günün sonunda baktı bekle tam istedigim gibi büyümemiş dedi
bir hafta sonra sol yumurtalıgın sagdakinden daha iyi tam istedigim gibi oluşmuş dedi.Sonra prengly ignesi 2 det vurdu.bekle ayın 19 da pregeston ilacını günde 3 adet sabah,ögle,akşam iç dedi.ilaç bitti dr umu dün aradı ve bir hafta bekle sonra adet olursanda gel olmazsanda dei SİZCE DR UM NE YAPMAYA ÇALIŞIYO NE DERAİNİZ HAMİŞMİYİMDİR.

yumurtanın durumunu inceleyecek olabilir çatlamış mı tüplere inmiş mi belki döllendiğini bile görebilir hayırlısı inşallah oyledir.

Yok canım ama bencede drun dedigini yap çünkü seni en iyi o anlar ve bilir genede sen bilirsin İNŞALLAH HAKKINDA VE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLANI YAPIYORUZDUR.

benim 14. gunden sonra bir daha cağırmadı senin kaçıncı gunde istediğim gibi olmus dedi
zaten dongum uzun suruyor bana daha zamanı var gibi geliyor bu arada buyuyup çatlamaz mı diye düşünüyorum

insallah senin tutmuştur hamile olma ihtimalin yuksek insaalh olur

inşallah arzucum ben klomen kullandıktan sonra 5 daha bekle ve gel dedi 5 gün klomen ve 5 gün daha sonra igneyi yaptı amaben şimdi kan tahlili yaptırsam mı? ne dersin canım ya...........

inşallah arzucum ben klomen kullandıktan sonra 5 daha bekle ve gel dedi 5 gün klomen ve 5 gün daha sonra igneyi yaptı amaben şimdi kan tahlili yaptırsam mı? ne dersin canım ya...........

adetinin kaçıncı gunu adet gunun gelmeden yapma hatta 2-3 gun gecince yap, genel kanı da bu yönde zaten hayırlısı inşallah.

canım öncelikle dış gebelik için geçmiş olsun bende yaşadım ve acıyı bilirim Allah kimseye yaşatmasın..

canım bence test yapabilirsin..eğer adet döngün 28 gün ise senin dün yada bugün regl olman lazımdı...bu durumda rahatlıkla test yaptırabilirsin...inşallah hamilesindir :CüvCüv:arkadaşım Allah gönlüne göre versin

canım arzucum bu gün adettimin günü ve bu gün akşam 2 adet içmem gereken pregeston ilacı kaldı. ne yapacam bilmiyorum ama hamilelik belişrtisi ne ola bilir bende belirti yok kasıklarımda ara ara agrı oluyo ama adetli deyilim.

nazarcım iyi dileklerin için sagol ne yapacam bilmiyorum bu gün adet günüm ne dersiniz tahlil yaptırayım mı?yaaaaaaaaaaaa nçok sabırsızımda ben

arkadaşlar bu pregeston ilacı beta hcg tahlilini yüksek mi gösteriyo ne dersiniz cuma günü tahlil yaptırayım mı adet olmazsam inşallah.RABBİMHEPİMİZE HAYIRLISIN VE KISA ZAMAN DA BEBİŞ NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLAR BEN SİZE DUA EDİYORUM SİZDE DUANIZDA EKSİK ETMEYİN BENİ İNŞALLAH.

canım cuma sabahı yaptır. Öğleden sonrada yazarsın buradan hamileyim diye inşallah.adetlerin düzenli miydi?

seldacım canım inşallah hepimiz hamişligimizi buradan haykırırız ama benimadettim düzensizdi en son adet tarihim 28 aralıkta idi bu tarihi mi baz almam lazım ne dersiniz?

Canım valla çok güzel söylemişsin, çalışmaya devam ne kadar çok çalışırsanız ihtimal artıyor bak yumurtalarında güzel Maşallah hadi İnşallah kalıcaksın bu ay sana özelden birşey yazdım.

bende geçen ay progestan kullanmıştım. ilaçsız 15mm di yumurtam... doktor progestan verdi. ilişki olsun dedi. eğer hamilelik olursa regl olmazsın hamilelik olmazsa bu ilaç bitince regl görürsün dedi.
bende heyecanla bekledim.ilişki vs... neyse ilaç bitti aradan 2 gün geçti regl olmuyordum... ama derken 3.gün bir baktım.... sonuç hüsran. hemde baya yoğundu... bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırıp gebeliğe hazırladığı için kanamam da oldukça fazla oldu.
neyse canım benim durum buydu... sen doktorun ne dediyse öyle yap! inşallah hamişsindir...

canım değiştir tabiya son zamanlarda moralin bozuktu çok senin oda etkiler , cidden -tatlicadiarzu- direk Nazan hahaha Canım dediklerimi unutma ben iğneden bi evvelki gün ('2 gece önce) artı ilk 50 saatte 3 kere çalıştımda kaldım hamile. Yine Nazo saolsun. Kalıcaksın sende iğne oldunmu neettin beklemedemisin.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…