günaydın kızlar ben pregeston kullandım igne yaptıırdıktan sonra ama dün dr aradım bekle bir hafta sonra gel dedi sizce dr ne yapmaya çalışıyor?bu bir hafta içinde adet olmamı mı bekliyor?bu günlerde kan tahlili yaptırsan hamile olup olmadıgım çıkar mı? ne olur cevap yazın tecrübelerinize ihtiyacım var.
canım arzucum bana sorarsan dr un dedi,gini yap çünkü o senin durumunu daha iyi biliyor.ama pregeston ilacı ne etkisi yapıyor dedin bende kullandım dr bir hafta sonra gel dedi ama ne yapmaya çalışıyo anlamadım
günaydın kızlar ben pregeston kullandım igne yaptıırdıktan sonra ama dün dr aradım bekle bir hafta sonra gel dedi sizce dr ne yapmaya çalışıyor?bu bir hafta içinde adet olmamı mı bekliyor?bu günlerde kan tahlili yaptırsan hamile olup olmadıgım çıkar mı? ne olur cevap yazın tecrübelerinize ihtiyacım var.
acnım nazarcım ben aralık ayının 28 de adet gördüm ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım.reglimin 5 günü klomen kullan dedi dr um.Sonra 5. günün sonunda baktı bekle tam istedigim gibi büyümemiş dedi
bir hafta sonra sol yumurtalıgın sagdakinden daha iyi tam istedigim gibi oluşmuş dedi.Sonra prengly ignesi 2 det vurdu.bekle ayın 19 da pregeston ilacını günde 3 adet sabah,ögle,akşam iç dedi.ilaç bitti dr umu dün aradı ve bir hafta bekle sonra adet olursanda gel olmazsanda dei SİZCE DR UM NE YAPMAYA ÇALIŞIYO NE DERAİNİZ HAMİŞMİYİMDİR.
inşallah arzucum ben klomen kullandıktan sonra 5 daha bekle ve gel dedi 5 gün klomen ve 5 gün daha sonra igneyi yaptı amaben şimdi kan tahlili yaptırsam mı? ne dersin canım ya...........
acnım nazarcım ben aralık ayının 28 de adet gördüm ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım.reglimin 5 günü klomen kullan dedi dr um.Sonra 5. günün sonunda baktı bekle tam istedigim gibi büyümemiş dedi
bir hafta sonra sol yumurtalıgın sagdakinden daha iyi tam istedigim gibi oluşmuş dedi.Sonra prengly ignesi 2 det vurdu.bekle ayın 19 da pregeston ilacını günde 3 adet sabah,ögle,akşam iç dedi.ilaç bitti dr umu dün aradı ve bir hafta bekle sonra adet olursanda gel olmazsanda dei SİZCE DR UM NE YAPMAYA ÇALIŞIYO NE DERAİNİZ HAMİŞMİYİMDİR.
arkadaşlar bu pregeston ilacı beta hcg tahlilini yüksek mi gösteriyo ne dersiniz cuma günü tahlil yaptırayım mı adet olmazsam inşallah.RABBİMHEPİMİZE HAYIRLISIN VE KISA ZAMAN DA BEBİŞ NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLAR BEN SİZE DUA EDİYORUM SİZDE DUANIZDA EKSİK ETMEYİN BENİ İNŞALLAH.
Canım valla çok güzel söylemişsin, çalışmaya devam ne kadar çok çalışırsanız ihtimal artıyor bak yumurtalarında güzel Maşallah hadi İnşallah kalıcaksın bu ay sana özelden birşey yazdım.tatlım bana moral verdın ya coook saol valla keyfım yerıne geldı ah bı olumlu dusunebılsem ben her ay fazlasıyla umutsuz oluom bu ayda olmayacak dıye baslıom ve olmuo aslında bılıom yanlıs belkıde dedıgın gıbı stresten kanallar kasılıo olabılır ahh bı saglam durabılsem ama bu ay artık hayırlısı dıom dr umda dedı sen elınden gelenı yapıosun uzme kendını allah vermıosa vardır zamanı sebebı dıo haklıda ıns rabbım bebıslerımızı bıze bır an once verır dualarım sızınle kızlar opuldunuz muccccck
walla sevilcim yakında sıkıntıdan çatlicam öyle görünüyor.....kafamçokkarıştı.aaaa daral geldi gerçekten..-tatlicadiarzu-(şu smiley de aklıma hep nazan geliyor)bu aylıkta gerekli işlemleri tamamladık artık geri sayım başladı bakalım sonuç ne olcakkk
bu arada ben doktorumu değiştirme kararı aldım.sultançiftliği bahat hospital hamza bahata gitmeyi düşünüyorum...doktor hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ......yorumlarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?