Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevilcim özelden yazdıgın mesaj bana ulasmadı gorunmuo canım tekrar gonderır mısın :)

simeraycım ben de okuduysan pregeston kullanıyorum ve bü gün bitiyor ilacım gecikme yapaar mı bu ilaç ne zaman tahlil yaptırmalıyım sence canım ne olur yardımcı ol.İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ DUA VE SABREDELİM.

Kızlar ilişkiden sonra popomuza yastık koyup yatıyoruzya dizler çenemizde 1 saat kadar, birde size tavsiye ne tarafta büyük yumurtanız varsa daha sonrasında o tarafa dönüp uyuyun.

Kızlar ilişkiden sonra popomuza yastık koyup yatıyoruzya dizler çenemizde 1 saat kadar, birde size tavsiye ne tarafta büyük yumurtanız varsa daha sonrasında o tarafa dönüp uyuyun.

kızz dizler çenemizemi gelecekti.hımm bak ben onu bilmiyordum sadece popomun altına yastığı koyup dizlerimi kırıyordum yıne yukarda oluyordu tabı ama çeneme koymuyordum. hımmmm yumurtaya doğru yatıp uyumayı duymuştum ama o da şu yonden sakatmıs canım. ya o tarftakı tup tıkalıysa?
sengözlerimebaksanab

sevılcım geldı mesajın bende sana mesaj attım ama mesaj kutun doluymus yazdıkların ıcın cok saol bıtanem dedıklerını yapıcam :)

Canım evet ben kendimi hamile değilim sandığım için aspirinler hoplamalar zıplamalar bide üstüne grip, smirde aldırıca düşürüyodum az kalsın. şu andada riskim var canım.
Canım ben doktorumu dinlemediğim ve 36. saati beklemediğim ay hamile kaldım 14 saat sonra 26 saat sonra bide galiba 50. saatti (eşiin sperm kalitesi iyi diye) ve kaldım valla ben sizin yerinizde olsam 36. saate kadar 2 kere çalışırım en azından.:lepi:

oda bi şanssızlık tabi, ne bileyim be canım ben yaptığımı yazıyorum kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben 1 yıldır korunmuyorum.herşey normal ama bebiş yok ortalıkta.rahim filmide çektirdim.bu ay klomen tedavisine başlayacam.inşallah işe yarar.kullanıp hamile kalanlar kimler?

doktorum bunalıma soktu beni gerçekten....iğnemi vuruldum geçen perşembe ,zaten doktor her ne kadar 36 saat sonra desede ben sizlerin dediğini yapıyorum....hemen hemen fazla gün atlamadan düzenli bir şekilde çalışıyoruz wallasizlerin tecrübeleri daha önemli benim içinnnn....sizleri seviyorummmma.s.kaydirigubbakcemile3

biz gebelik bekleyen ve şüphesi olanalar için ilgin bir yazı buldum..:roflol:

ben bu yazıdan sonra yarım kilo arpa yarım kilo buğday alıp gelecem:roflol:kaydirigubbakcemile3

KADININ ÇİLESİ HİÇ BİTMİYOR..OKUYUN VE BİRAZ GÜLÜN DİYE AYNEN AKTARIYORUM

Mısır’da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü’nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.

Bebeğin Cinsiyeti
Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.

Prof. Julias Manger, 1933 yılında laboratuvarda kutuların içerisinde kurutma kağıtları üzerine yerleştirdiği buğday ve arpa tanelerini, idrarla sulayıp, Mısırlıların kullandığı gebelik ve cinsiyet belirleme yönteminin doğruluğunu ispat etmiştir. Günümüzde kullanılan gebelik testleri de, kadının idrarındaki hormon sayısının yoğunluğuna göre sonuç verir ve aynı esaslara göre uygulanır.

Prof. Dr. Hulusi Köker de, Mısırlıların kullandığı gebelik testi yönteminin bilimsel olarak doğrulandığını ve hatta bebeğin cinsiyetinin de aynı yöntemle belirlenebildiğini onaylıyor.

Doğum Kontrolü
Mısırlılar, kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu, bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. Ayrıca kadının rahminin içerisine paslanmayan metallerden olan altın veya gümüş yüzük konularak gebelik önlenirmiş. Arap kervancılar da bu yöntemi öğrenip, uzun çöl seyahatlerinde dişi develerin gebe kalmalarını önlemek için rahimlerinin içerisine temizlenmiş çakıl taşı doldururlarmış.

Kızlar HSG falan çektirmeyin..bir soğan ve sarımsak yetiyormuş tüplerin açık olup olmadığını anlamak için...kaydirigubbakcemile3:roflol:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

28-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT

Kızlar ben 1 yıldır korunmuyorum.herşey normal ama bebiş yok ortalıkta.rahim filmide çektirdim.bu ay klomen tedavisine başlayacam.inşallah işe yarar.kullanıp hamile kalanlar kimler?

a.s merhaba canim goruyorsun tam 33 hamisimiz var.. bir kismi kisa surede bir kismi uzun surede hamile kaldilar.. azmin sonu basaridir canim tedavinin ilk aylarinda basarili olunamasada pes etme tedavine devam et kisa surede bebisine kavusman dilegiyle..

bende klomen kullanmaya dün başladım soracağım şey dr 5 gün kullan 3 gün ara ver gel dedi yumurtama bakacakmış.hergünmü gidicem yani siz yumurta takibine hergünmü gittiniz.

biz gebelik bekleyen ve şüphesi olanalar için ilgin bir yazı buldum..:roflol:
ben bu yazıdan sonra yarım kilo arpa yarım kilo buğday alıp gelecem:roflol:kaydirigubbakcemile3
Kızlar HSG falan çektirmeyin..bir soğan ve sarımsak yetiyormuş tüplerin açık olup olmadığını anlamak için...kaydirigubbakcemile3:roflol:

ilahi nazancim beni guldurdun :roflol: supersin ya

canım dur hep beraber gideceğiz Taksim meydanına..anca beraber kanca beraber..hunimi alıp gelirim bende-tatlicadiarzu-..
canım iyiki varız hepimizdee...:1hug:

cerotcum baktım ilk baktıgımda görmemiştim yazını...söyledim zaten msjda sana hepsini kendi paramdan aldım......maddi ve manevi kaybımız oluyor zaten inş bebişlerimizde fazla bekletmez annelerini...

canım evet ben sana aynı soruyu topikte sorup özelden de atınca 2 kez sormuş gibi oldum..anlamıştım dün canım ne söylemek istediğini..dedim ya maddi manevi eksiliyoruz ama gelecek sıpalar yakındır yani..:))
çok öptüm seni...:1hug:

canım hah şöyle yaaa..yani doğa her şekilde bizden yana arkadaşlar..yani Allah bize anneliği bahşetmiş, erkeklere değil..er ya da geç bize verilen bu görev yerine getirilecek yani böyle düşünelim dimi:))
inanmak başarmaktır canım arkadaşım....:1hug:

canım benim dr.um 6 aydır iğneden 36 saat sonra ve ondan sonra da gün aşırı diyor..acaba ondan mı olmuyor ki:))))yani 36 saat beklemek geç mi acaba diye de düşünmüyor değilim hani:)))

başakcım hoşgeldin canımm...haklısın sonuna kadar... kafadan çıkarmak asıl çözüm canım..bunu başarmak sanırım işin sırrı..nasıl gidiyor canım bu arada hamilelik..iyisindir umarım...
sevgilerimleea.s.

aabeyazmelek nerede bu arada görünmüyor hiç..ben mi kaçırdım göründü de acep?

hamile değilsen ilaç bitiminden 3 ila 10 gun içinde adet görürmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…