Canım valla çok güzel söylemişsin, çalışmaya devam ne kadar çok çalışırsanız ihtimal artıyor bak yumurtalarında güzel Maşallah hadi İnşallah kalıcaksın bu ay sana özelden birşey yazdım.
Kızlar ilişkiden sonra popomuza yastık koyup yatıyoruzya dizler çenemizde 1 saat kadar, birde size tavsiye ne tarafta büyük yumurtanız varsa daha sonrasında o tarafa dönüp uyuyun.
Canım evet ben kendimi hamile değilim sandığım için aspirinler hoplamalar zıplamalar bide üstüne grip, smirde aldırıca düşürüyodum az kalsın. şu andada riskim var canım.Sevilcim ben kaçırdım sanırım ama ne gibi bir sorun yaşadın sen..gebesin bir sıkıntımı var düşük riski falan fazla kafaya takıp üzme kendini rahat olmaya çalış dua et sürekli..ingilizceci bende 15 gün vurulmuşum ignemi gün saymamıştım ama benim yumurta geç büyüormuş doktorum öyle demişti 18 ml ulaştıgında yarın igne vur demişti...arkadaş söylemiş zaten sperm kaliteli ise kendiliginden çatlayabilir diye...hayırlısı olsun...simeraycım doktorumda bana igne vurulduktan sonra 36 saatte ilişkiye girin dedi sonraki günler içinde ilişki dedi yani 3 gün üst üste oluyor ama 36 saati geçtikten sonraki 3 gün..öncesindede olabilir ama igneden sonra olması yüksek ihtimal ben yinede 36 saati dikkate alıyorum sonuçta igne yumurtayı çatlatacak daha kaliteli ve çok spermin o zaman yumurtaya ulaşması daha dogru gibi geliyor..hakkımızda hayırlısı rabbim verecek olduktan sonra bunlar da boş bizler sadece tedbirli olmaya çalışıyoruz...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...
oda bi şanssızlık tabi, ne bileyim be canım ben yaptığımı yazıyorum kaydirigubbakcemile5kızz dizler çenemizemi gelecekti.hımm bak ben onu bilmiyordum sadece popomun altına yastığı koyup dizlerimi kırıyordum yıne yukarda oluyordu tabı ama çeneme koymuyordum. hımmmm yumurtaya doğru yatıp uyumayı duymuştum ama o da şu yonden sakatmıs canım. ya o tarftakı tup tıkalıysa?
sengözlerimebaksanab
Canım evet ben kendimi hamile değilim sandığım için aspirinler hoplamalar zıplamalar bide üstüne grip, smirde aldırıca düşürüyodum az kalsın. şu andada riskim var canım.
Canım ben doktorumu dinlemediğim ve 36. saati beklemediğim ay hamile kaldım 14 saat sonra 26 saat sonra bide galiba 50. saatti (eşiin sperm kalitesi iyi diye) ve kaldım valla ben sizin yerinizde olsam 36. saate kadar 2 kere çalışırım en azından.:lepi:[/QUOİĞNE VURULDUKTAN SONRAKİ 36.SAATİ BEKLEMELİYİZ
oda bi şanssızlık tabi, ne bileyim be canım ben yaptığımı yazıyorum kaydirigubbakcemile5
canım değiştir tabiya son zamanlarda moralin bozuktu çok senin oda etkiler , cidden -tatlicadiarzu- direk Nazan hahaha Canım dediklerimi unutma ben iğneden bi evvelki gün ('2 gece önce) artı ilk 50 saatte 3 kere çalıştımda kaldım hamile. Yine Nazo saolsun. Kalıcaksın sende iğne oldunmu neettin beklemedemisin.yerimseniben
Kızlar ben 1 yıldır korunmuyorum.herşey normal ama bebiş yok ortalıkta.rahim filmide çektirdim.bu ay klomen tedavisine başlayacam.inşallah işe yarar.kullanıp hamile kalanlar kimler?
biz gebelik bekleyen ve şüphesi olanalar için ilgin bir yazı buldum..:roflol:
ben bu yazıdan sonra yarım kilo arpa yarım kilo buğday alıp gelecem:roflol:kaydirigubbakcemile3
Kızlar HSG falan çektirmeyin..bir soğan ve sarımsak yetiyormuş tüplerin açık olup olmadığını anlamak için...kaydirigubbakcemile3:roflol:
SELDA..SEVİL..CEROT..MAVİDENİZ arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar sağolun valla iyi ki burası var da yazabiliyoruz içimizdekini...iyiki varsınız..
olmasaydınız ne olurdu ben şu anda taksim meydanında başımda hunidelikafadulden ayne böyle çığlık atıyor olurdum...yada herkese böylelaelaelaelaelae yapıyordum...
kızlar inşallah hepiniz hamile kalısrsınız ve aşerdiğiniz şeyleri bana yazın (istanbuldakiler)vallahi seve seve yapar gönderirim...SEVİLCİM senin için de bir kaç şey düşündüm..(sürpriz sorma söylemem:1no2:)
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM...
cerotcum baktım ilk baktıgımda görmemiştim yazını...söyledim zaten msjda sana hepsini kendi paramdan aldım......maddi ve manevi kaybımız oluyor zaten inş bebişlerimizde fazla bekletmez annelerini...
Canım ne güzel söylemişsin herşeyin hayırlısı bebişin sağlıklı olsunda ne zaman gelirse gelsin bakın ben çok fazla istedim başıma gelmedik kalmadı (yinede hamdolsun şikayet etmiyorum ama çok korktum be kızlar) Ne kadar istersen o kadar sarpa sarıyo işte ya 2 kere 2 eşittir 4. Rahat olun be yav, kalcaksınız tıkır tıkır baharda geliyo doğa bizden yana :lepi: Sorunsuz problemsiz olsunİnşallah kızlar.
kızlar iğnemi oldum bekliyorum...
tostumu yedim bekliyorum gibi oldu... kaydirigubbakcemile3
neyse... kızlar 36 saat falan diyolar... ne zaman ilişki olmalı? 24 saatle 36 saat arasımı?
yoksa 36 saat sonramı?
ilk defa çatlatma iğnesi oldum kızlar bana biraz bilgi verin lütfen...
günaydın kızlar sizleri devamlı takip ediyorum umarım buay herkesin bebişi gelir ve hasret biter.
kızlar sıkı çalışın ama kafanızdan bebek illaki olucak fikrinide çıkarın yani rahat olmanız gerek ben nerdeyse 2 yıl stres yaptım olmuyor diye son ay saldım çayıra mevlam kayıra dedim baktım keyfime ve minik geliverdi stres bizim en büyük düşmanımız
canım cuma sabahı yaptır. Öğleden sonrada yazarsın buradan hamileyim diye inşallah.adetlerin düzenli miydi?
simeraycım ben de okuduysan pregeston kullanıyorum ve bü gün bitiyor ilacım gecikme yapaar mı bu ilaç ne zaman tahlil yaptırmalıyım sence canım ne olur yardımcı ol.İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ DUA VE SABREDELİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?