Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm ya valla 36 saat sonra dedi dedi birde bana igne vurulmadan önceki gün için zaten ilişki demişti yani 36 saate kadar yine olmuştu ama seninki kadar kısa aralıklarla degil yanii..ikimizde çalışıyoruz hangi ara olacak kız önceki gün oldu dün olmadı bugün tekrar olacak doktorun dedgin 36 saat doluyor çünkü.yarın ve sonraki gün içinde dei yani 3 gün süt üste ama....ayy şu halimize bakın neler konuşuyoruz..rabbim hayırlısı ile inş bebişlerimizi nasip eder bize..cnm ya aslında bizler test yapmadan duramıyoruz sen nasıl dayandın o zman geç ögrendin gebeligini smear den önce ultrasona falanda girmedin gerçi girseydin kese falanda görülmeyebilirdi...degişik bir durum olmuş yani ..aman allah evladını sana bagışlasın ..peki ne zamana kadar risk li ne kadarlık oldu?

canım bir kaç gün gecikebilir. bugün çarşamba. bence pazartesi ye kadar bekle...
eğer pazartesiye kdar regl olmazsan gidip kan testi yaptır. kesin sonuç alırsın.
canım bu arada çok düşünüp kendini strese sokma! herşey olacağına varır...
umarım en yakın zamanda hamiş haberini alırız canım... :1hug:

Sevil dedign şu çene diz olayını bende deneyeyim bilmiyordum sadece kalça altına yastık dizler bükülü ara ara duvara dayıyordum...

Benimkide çalışıyo adamı sabah 6 da uyandırdım, valla senin gözün dönmüş başkada bişey demiycem dedi feci hırs yapmıştım:jeyyar:
Canım ben Suadiye polikliniğine yaptırdım 11. gün test, negatif dediler baktım acaip kasıklarım ağrıyo kesin kist oldu dedim 100 lük 12 tane aspirin aldım 2 günde doktora gittim regl olacağım gün kadın 2 kere alttan bi kere ultrasonla baktı kist yokk, sonraki 2 gün 8 km filan yürüdüm, soğukta taksi bulamadı ertesi günde aynen 4 km, idrar testi yaptım artık olmayınca, pozitif çıktı şok oldum, ertesi günü bir grip oldum kafam beyni zonkluyo ateş öksürük, bi hafta sonra akıntım oldu, doktor smear aldı eve geldim yattım kalktığımda kanamam vardı dedim tamam gitti, ama Allahım korumuş çok şükür. 7 haftalık oldu, 1 haftadır yatıyorum progestanla, 3 hafta daha kalkmadan yatıcakmışım sebep eğer plesentaysa dahada 12 hafta yatıcam (İnşallah değildir) dua edin bana valla. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

bende klomen kullanmaya dün başladım soracağım şey dr 5 gün kullan 3 gün ara ver gel dedi yumurtama bakacakmış.hergünmü gidicem yani siz yumurta takibine hergünmü gittiniz.

ben 11. ve 14. gun gittim 12.5 mm di yumurtam bir daha cağırmadı adetin 3. gunu tekrar gel dedi kist oluşmuş mu oluşmamıs mı kontrol için

yumurta 17-18 mm e gelene kadar 11. gunden sonra 2 gunde bir kontrol normal sanırım o da 15.16 gun oluyor maksimum sanırım. Ama kişiden kişiye de değişiyor

Nazancım yazdıklarına koptum bu arada.
Ama mısırlılar dediyse doğrudur adamlar o zamandan tıbbın temelini atmışlar. Buğay arpayı yapamam günah be güzelim, nimet, soğan sarımsakta ters (ıyk yaa), karbonatla limonla gebelik testi yapmış sitedekiler ama falso vermiş hepsi.
Bitanede benden Eski Mısırlılar bile gebeliği saptamak için bazı yöntemlere başvururlardı. Bunlardan birinde kadına süt ve karpuz karışımı verilir, kadın bu­nu yediğinde kusarsa gebe olduğu ka­bul edilirdi. Hadi buyrun bakalım..

çok teşekkür ederim hayırlısıyla inş yumurtlarım çünkü tahlillerimde engel bişi yok kendimide rahat bıraktım olur olur olmazsa allahın işi yani artık kendimi yıpratmıcam

merhaba kızlar
bugün çok youndumacayip iş vardı ya aklım hep sizdeydi valla iki kere girdim tam okuycam bi şey çıkıyo kapatıyorum sinir oldum şimdi rahatım Allaha şükür başım nasıl agrıyor çalışmakta bazen çok zor oluyor ya ne yaptım ne ettim şimdi okudum yazdıklarınızı
nazancım yazın çok güzeldi :))
sevil hatırlarsan dün kan geliyor yazmıştım sende bana yumurtalarımın çatlamış olabilecegini demiştin bugün çok az geliyor dün akşam iş başındaydım sence bugün ne yapmalıyım:))

canımcım hamza bahat hakkında bir bilgim yok ama bende ikitellide batı bahat hospital hastanesine gidiyorum reşat bahat kardeşler zaten benim bekarkende doktorumdu kendisini yaklaşık 10 senedir tanıyorum şimdi bebek için gidiyorum çok iyi bir doktor 4 ay tedavi gördüm bi sonuç alamadık bu 5. ay ilacı bıraktım gitmedim daha bu ay adet olursam gidicem inşallah olmamda hamiş giderim ama nerdeee

tşk ederim emelcim.aslında ikitelli bana daha yakın ama hamza bey'in methini çok duydum ailemde de ona gidenler oldu.hepsi çok memnun kaldılar...

canım inşallah gerek kalmaz gitmene...hakkında hayırlısı olsun...:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorcam bilen varsa cevap yazabilirmi 14.gün dr.gittigimde bana bu akşam yada yarın sabah yumurta çatlar 3 gün ilişki dedi 4 gün sonrada gittim çatlamışmı diye baktı çatlamış dedi ayın 25 yani pazar gününü bekle dedi bekledim adet olmadım pazarteside olmayınca salı tets yaptım negatif moralim çok bozuldu ilk defa adetim gecikmişti ve 3 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum yumurtlamadan sonra benim bildigim adete kadarki süre sabit 14 gün benim çatlamadan 17 gün sonra oldu acaba neden bilenn varmı yoksa dr.çatlama 18.gün olduda omu yanlış gördü nasıl oldu anlayamadım.şuanda çok moralim bozuk kasıklarımda acayip agrıyor luteal fazın 14 gün sabit diye biliyom başka bişey bilen varsa lütfen yazsın

Yumurtaların çatlamış olabilir demedim, direk çatlamış dedim hiç şüphem yok eğer çok çalışırsan bu ara, hamile kalmaman için hiçbir neden yok, sana şöyle diyim kan geldikten sonra 24 saatin daha var iyi değerlendir.:lepi: Arttır şansını.

Canım doktor yanlış göremez yumurtayı yok görünce çatlamış demek, bence seninki doktordan çıkınca çatlamış olabilir yumurtalar 12 24 saat arası yaşıyoya belki geç birlikte oldun yada o geceki tutmadı stres filan yaptıysan, ertesi günede canlı yumurta kalmadı, ben o yüzden 36. saati beklemeyin diyorum işte çünkü hemende çatlayabiliyo ben eşimle 14. saat birlikte oldum, işe gitti 18. saatte az bi kan geldi doktoru aradım yumurtan çatlamıştır dedi yani kendimi garantiye almış oldum, eşimin işten gelmesini bekleyene kadar oooho belkide kalamıycaktım çünkü sağ yumurta kalmıycaktı ortada, aylardır böyle kaçırdım belliki grrrÇok üzgünüm çoook
Birde canım sen yumurta çatlamasını bırak, 28 günlük döngüyü (yada sen genelde kaç günde bir oluyosan) baz al, ona görede geciktimi adetin? Strestn ve ilaçlardanda gecikiyo bide hamileyim diye vücudun inanırsa, takma kafanı bu kadar canım gelecek aya kalırsın İnşallah.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

28-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

kızlar bu ay 2. ayım bu ayda klomenciyim yeni tarihim 28 şubatt eklerseniz sevinirim

canım çok teşekkürler valla çok agladım bugün ilaçlardan gecikti demekki.bizde beklemedik dr.gittigim gün bile birlikte oldukki bir ay öncesinde gittigimde çatlamıştı gene öyle olmasın diye tedbir aldık amam kısmet degilmiş demekki ne zor ya böyle beklemek 19 ay oldu benim epey yoruldum teşekkür ederim bebeginide inşallah sağlıkla kollarına alır büyütürsün

kızlar dun catlatma ıgnem elıme ulastı ınanamadım cunku burası ılce kargo 2 gunde gelıo benım ıgneler 1 gunde geldı cok onemlı bır teslımat varmıs devlet hastanesıne benımkıde onlarla gelmıs super oldu dun aksam 5 te vurundum belkı erken catlar dıye gece ılıskıye gırdık bakalım bırde bugun denıcez esım cok nazlanıyor ama zorla razı edıom :) bundan sonrası kısmet Allah yazmıssa olacak ıns kızlar dua edın benımde dualarım sızınle .......

merhaba arkadaslar benim adet günüm dündü ama henüz olmadim klomende ilk ayimdi gecikme yapabiliyomus heralde o yüzden henüz test yapmadim bikaç gün bekliyip öyle yapayim erken yapip üzülmeyeyim bide 27 sinde çok hafifçe pembe lekelenmem oldu bidahada gelmedi ayrica gögüs uçlarim resmen agriyo sizlama deil yani baskada bir belirti yok bu ayda olmadi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…