Kızlar ilişkiden sonra popomuza yastık koyup yatıyoruzya dizler çenemizde 1 saat kadar, birde size tavsiye ne tarafta büyük yumurtanız varsa daha sonrasında o tarafa dönüp uyuyun.
canım evet ben kendimi hamile değilim sandığım için aspirinler hoplamalar zıplamalar bide üstüne grip, smirde aldırıca düşürüyodum az kalsın. şu andada riskim var canım.
Canım ben doktorumu dinlemediğim ve 36. Saati beklemediğim ay hamile kaldım 14 saat sonra 26 saat sonra bide galiba 50. Saatti (eşiin sperm kalitesi iyi diye) ve kaldım valla ben sizin yerinizde olsam 36. Saate kadar 2 kere çalışırım en azından.:lepi:
simeraycım ben de okuduysan pregeston kullanıyorum ve bü gün bitiyor ilacım gecikme yapaar mı bu ilaç ne zaman tahlil yaptırmalıyım sence canım ne olur yardımcı ol.İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ DUA VE SABREDELİM.
cnm ya valla 36 saat sonra dedi dedi birde bana igne vurulmadan önceki gün için zaten ilişki demişti yani 36 saate kadar yine olmuştu ama seninki kadar kısa aralıklarla degil yanii..ikimizde çalışıyoruz hangi ara olacak kız önceki gün oldu dün olmadı bugün tekrar olacak doktorun dedgin 36 saat doluyor çünkü.yarın ve sonraki gün içinde dei yani 3 gün süt üste ama....ayy şu halimize bakın neler konuşuyoruz..rabbim hayırlısı ile inş bebişlerimizi nasip eder bize..cnm ya aslında bizler test yapmadan duramıyoruz sen nasıl dayandın o zman geç ögrendin gebeligini smear den önce ultrasona falanda girmedin gerçi girseydin kese falanda görülmeyebilirdi...degişik bir durum olmuş yani ..aman allah evladını sana bagışlasın ..peki ne zamana kadar risk li ne kadarlık oldu?
canım hah şöyle yaaa..yani doğa her şekilde bizden yana arkadaşlar..yani Allah bize anneliği bahşetmiş, erkeklere değil..er ya da geç bize verilen bu görev yerine getirilecek yani böyle düşünelim dimi:))
inanmak başarmaktır canım arkadaşım....:1hug:
Canım benim, evet aynen öyle, sağlıkla olsunda gerisi boşşşkaydirigubbakcemile5
bende klomen kullanmaya dün başladım soracağım şey dr 5 gün kullan 3 gün ara ver gel dedi yumurtama bakacakmış.hergünmü gidicem yani siz yumurta takibine hergünmü gittiniz.
ben 11. ve 14. gun gittim 12.5 mm di yumurtam bir daha cağırmadı adetin 3. gunu tekrar gel dedi kist oluşmuş mu oluşmamıs mı kontrol için
yumurta 17-18 mm e gelene kadar 11. gunden sonra 2 gunde bir kontrol normal sanırım o da 15.16 gun oluyor maksimum sanırım. Ama kişiden kişiye de değişiyor
walla sevilcim yakında sıkıntıdan çatlicam öyle görünüyor.....kafamçokkarıştı.aaaa daral geldi gerçekten..-tatlicadiarzu-(şu smiley de aklıma hep nazan geliyor)bu aylıkta gerekli işlemleri tamamladık artık geri sayım başladı bakalım sonuç ne olcakkk
bu arada ben doktorumu değiştirme kararı aldım.sultançiftliği bahat hospital hamza bahata gitmeyi düşünüyorum...doktor hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ......yorumlarınızı bekliyorummm
canımcım hamza bahat hakkında bir bilgim yok ama bende ikitellide batı bahat hospital hastanesine gidiyorum reşat bahat kardeşler zaten benim bekarkende doktorumdu kendisini yaklaşık 10 senedir tanıyorum şimdi bebek için gidiyorum çok iyi bir doktor 4 ay tedavi gördüm bi sonuç alamadık bu 5. ay ilacı bıraktım gitmedim daha bu ay adet olursam gidicem inşallah olmamda hamiş giderim ama nerdeee
Yumurtaların çatlamış olabilir demedim, direk çatlamış dedim hiç şüphem yok eğer çok çalışırsan bu ara, hamile kalmaman için hiçbir neden yok, sana şöyle diyim kan geldikten sonra 24 saatin daha var iyi değerlendir.:lepi: Arttır şansını.merhaba kızlar
bugün çok youndumacayip iş vardı ya aklım hep sizdeydi valla iki kere girdim tam okuycam bi şey çıkıyo kapatıyorum sinir oldum şimdi rahatım Allaha şükür başım nasıl agrıyor çalışmakta bazen çok zor oluyor ya ne yaptım ne ettim şimdi okudum yazdıklarınızı
nazancım yazın çok güzeldi :))
sevil hatırlarsan dün kan geliyor yazmıştım sende bana yumurtalarımın çatlamış olabilecegini demiştin bugün çok az geliyor dün akşam iş başındaydım sence bugün ne yapmalıyım:))
Canım doktor yanlış göremez yumurtayı yok görünce çatlamış demek, bence seninki doktordan çıkınca çatlamış olabilir yumurtalar 12 24 saat arası yaşıyoya belki geç birlikte oldun yada o geceki tutmadı stres filan yaptıysan, ertesi günede canlı yumurta kalmadı, ben o yüzden 36. saati beklemeyin diyorum işte çünkü hemende çatlayabiliyo ben eşimle 14. saat birlikte oldum, işe gitti 18. saatte az bi kan geldi doktoru aradım yumurtan çatlamıştır dedi yani kendimi garantiye almış oldum, eşimin işten gelmesini bekleyene kadar oooho belkide kalamıycaktım çünkü sağ yumurta kalmıycaktı ortada, aylardır böyle kaçırdım belliki grrrÇok üzgünüm çoookmerhaba arkadaşlar sizlere bişey sorcam bilen varsa cevap yazabilirmi 14.gün dr.gittigimde bana bu akşam yada yarın sabah yumurta çatlar 3 gün ilişki dedi 4 gün sonrada gittim çatlamışmı diye baktı çatlamış dedi ayın 25 yani pazar gününü bekle dedi bekledim adet olmadım pazarteside olmayınca salı tets yaptım negatif moralim çok bozuldu ilk defa adetim gecikmişti ve 3 gün gecikmeyle bu sabah adet oldum yumurtlamadan sonra benim bildigim adete kadarki süre sabit 14 gün benim çatlamadan 17 gün sonra oldu acaba neden bilenn varmı yoksa dr.çatlama 18.gün olduda omu yanlış gördü nasıl oldu anlayamadım.şuanda çok moralim bozuk kasıklarımda acayip agrıyor luteal fazın 14 gün sabit diye biliyom başka bişey bilen varsa lütfen yazsın
kızlar bu ay 2. ayım bu ayda klomenciyim yeni tarihim 28 şubatt eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?