Evet anestezili oldugunu duydum ama ben özel bi klinikte çalışıyorum doktorum başka bi hastanede daha çalışıyo o ben sana hastanede çetircem dedi sanırım anestezi yaptırmıycak ondan çok korkuyorum canım yaa sen hsg çekildikten sonra başka tedavi gördünmüü
Beence hamile olabilirsin idrar testinde çıkar, ne bekliyosun canım.merhaba arkadaslar benim adet günüm dündü ama henüz olmadim klomende ilk ayimdi gecikme yapabiliyomus heralde o yüzden henüz test yapmadim bikaç gün bekliyip öyle yapayim erken yapip üzülmeyeyim bide 27 sinde çok hafifçe pembe lekelenmem oldu bidahada gelmedi ayrica gögüs uçlarim resmen agriyo sizlama deil yani baskada bir belirti yok bu ayda olmadi herhalde
Canım beim, çok sağol.Kanlı akıntı herkeste yok hatta çok ender, endişelenme sakın belki zorla çatladığındandır, benden sana tavsiye ağrı varsa (hele dağınık bi ağrıysa)yumurtalar çatlamış rahimde geziyo olabilir eşinle değerlendirin canım en ağrım olduğu ay hamile kaldım ben, iyi bişi yani ama değerlendir.:jeyyar:sevilcim okudum yazdıklarını aman allah korumuş gerçi yiyecegi ekmegi varsa zaten bir şey olmaz sen dua et sadece ve dinlen..rabbim inş bizlere hayırlı saglıklı evlatlar versin..inş yumurtamın çatlaması ile ilişki denk gelmiştir umarım boş geçmesini istemiyorum bu ayın rabbim hayırlısı ile bana nasip etsin....kasıgımda dünden beri agrı oluyor batara gibi normal de doktorum dünden için çatlar demişti akşam yani..neden oluyor bu agrı...kanlı akıntı her yumurta çatladıgında gelir mi hiç duymamıştım daha önce ama...herkeste oluyromu bu durum.??
ingilizceci vurulmuşsun igneyi hadi gözün aydın..3 gün üst üste deneyin bence 36 saatide baz alıp onada denk getirin...hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz...
bendede çok oldu ama çokta şikayetçi diildim valla kilo almaktansa canım, bu ilaçlar zaten şişiriyo bide yiyince hepten alıyoruz çünkü, herşey bebiş için napalım çekicez canım Allah bu sefer bebiş nasip etsin, son alışın olur bu ilaçları inşallah.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1ninca:Benim bulantılarr yine başladıı .Bu kadarmıı olurr ama yaa..Dün başladım klomene 4 tane anında iştah denilen birşey kalmadıı bulantıı offf :çok üzgünüm:yutmak istemiyorumm bide boğazıma takılıyo tadıdaa iğrençççç ığğğğ.Kızlarr sizdeee bulantı olmuyomu ?kafamçokkarıştı
Canım benim, neden ağlıyosun, sağlıkla olsunda dediğim gibi kendini sıkınca tüpler büzülüyor ve ordan sperm geçemiyorki döllenip hamile kalalım, bundanda oluyor illa bişeyimiz olması gerekmiyor yani, benimde 2 ay çatladı neden kalamıyorum peki diye kafayı yedim, 3. ay kalabildim.bu ay kalıcaksın ben inanıyorumcanım çok teşekkürler valla çok agladım bugün ilaçlardan gecikti demekki.bizde beklemedik dr.gittigim gün bile birlikte oldukki bir ay öncesinde gittigimde çatlamıştı gene öyle olmasın diye tedbir aldık amam kısmet degilmiş demekki ne zor ya böyle beklemek 19 ay oldu benim epey yoruldum teşekkür ederim bebeginide inşallah sağlıkla kollarına alır büyütürsün
hoşgeldin aramıza arkadaşım. Ben de ocak 14 de çektirdim. özel hastanede. Hafif bir regl ağrısından başka hiçbir ağrı hissetmedim. Narkozluk bir şey olmadığını düşünüyorum. Ben çektirip işe geldim ve çalıştım o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?