Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM 2 SENELİK EVLİYİM HEMEN HEMEN 9AYDAN BERİ BEBEK İSTİYORUZ SORUN BENDE BEN GEÇ YUMURTLUYOMUŞU M FAKAT OLMUYOOO
KLOMEN KULLANDIM BUNDAN 2 AY ÖNCE VE BANA ÇATLATMA İGNESİ VERDİ O AY BÜYÜK Bİ HÜSRANA UGRADIM YUMURTAM 20 MM GEBELİK OLMADI BU AY GENE KLOMEN KULLANDIM VE ADETİMİN 13 GÜNÜ DOKTORUMA GİTTİM DÜNYALAR BAŞIMDAN AŞAGI YIKILDI KLOMEN KULLANMAMA RAGMEN YUMURTAM 7 MM FALAN DEDİ DOKTORUM BANA OLMAZSA SENİ Bİ KLİNİGE YÖNLENDİRİCEM BU AY HİÇ BİŞE KULLANMIYCAKSIN DEDİ BAKALIM HAYIRLISI ARKADAŞLAR AYRICA BU AY BENDEN ADETİMDEN SONRA HSG İSTEDİ NASIL BİŞE ZORMU ARKADAŞLAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sevilcim okudum yazdıklarını aman allah korumuş gerçi yiyecegi ekmegi varsa zaten bir şey olmaz sen dua et sadece ve dinlen..rabbim inş bizlere hayırlı saglıklı evlatlar versin..inş yumurtamın çatlaması ile ilişki denk gelmiştir umarım boş geçmesini istemiyorum bu ayın rabbim hayırlısı ile bana nasip etsin....kasıgımda dünden beri agrı oluyor batara gibi normal de doktorum dünden için çatlar demişti akşam yani..neden oluyor bu agrı...kanlı akıntı her yumurta çatladıgında gelir mi hiç duymamıştım daha önce ama...herkeste oluyromu bu durum.??

ingilizceci vurulmuşsun igneyi hadi gözün aydın..3 gün üst üste deneyin bence 36 saatide baz alıp onada denk getirin...hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz...

canım hsg den korkma cok kolay ben anestezılı yaptırdım korktugum ıcın ama cok basıt bıseymıs yarım saat ıcınde bıttı uyumam uyanmam cok stres yaparsan anestezılı yaptır uyanınca hafıf bı sancım oldu agrı kesıcı vurdular bıkac saate hersey normale dondu yuruyerek evıme gıttım korkulacak bısey degıl tatlım

kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1ninca:Benim bulantılarr yine başladıı .Bu kadarmıı olurr ama yaa..Dün başladım klomene 4 tane anında iştah denilen birşey kalmadıı bulantıı offf :çok üzgünüm:yutmak istemiyorumm bide boğazıma takılıyo tadıdaa iğrençççç ığğğğ.Kızlarr sizdeee bulantı olmuyomu ?kafamçokkarıştı

Evet anestezili oldugunu duydum ama ben özel bi klinikte çalışıyorum doktorum başka bi hastanede daha çalışıyo o ben sana hastanede çetircem dedi sanırım anestezi yaptırmıycak ondan çok korkuyorum canım yaa sen hsg çekildikten sonra başka tedavi gördünmüü

Balsurat canım galiba senin talihsizliğin oda bende hiç yan etkişi olmadı ne bulantı ne kusma ne de baş dönmesii

Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Ben de ocak 14 de çektirdim. Özel hastanede. Hafif bir regl ağrısından başka hiçbir ağrı hissetmedim. Narkozluk bir şey olmadığını düşünüyorum. Ben çektirip işe geldim ve çalıştım o gün.

nilgünozkan test yap canım kesin hamişsin sen çünkü pembe lekelenme bebişin rahme tutunduğunu gösteriyo canım

Beence hamile olabilirsin idrar testinde çıkar, ne bekliyosun canım.

Canım beim, çok sağol.Kanlı akıntı herkeste yok hatta çok ender, endişelenme sakın belki zorla çatladığındandır, benden sana tavsiye ağrı varsa (hele dağınık bi ağrıysa)yumurtalar çatlamış rahimde geziyo olabilir eşinle değerlendirin canım en ağrım olduğu ay hamile kaldım ben, iyi bişi yani ama değerlendir.:jeyyar:

bendede çok oldu ama çokta şikayetçi diildim valla kilo almaktansa canım, bu ilaçlar zaten şişiriyo bide yiyince hepten alıyoruz çünkü, herşey bebiş için napalım çekicez canım Allah bu sefer bebiş nasip etsin, son alışın olur bu ilaçları inşallah.

Canım benim, neden ağlıyosun, sağlıkla olsunda dediğim gibi kendini sıkınca tüpler büzülüyor ve ordan sperm geçemiyorki döllenip hamile kalalım, bundanda oluyor illa bişeyimiz olması gerekmiyor yani, benimde 2 ay çatladı neden kalamıyorum peki diye kafayı yedim, 3. ay kalabildim.bu ay kalıcaksın ben inanıyorum

zeytincim adet tarihim dündü.pregeston ilacıda dün bitti dr um salı günü gel yanıma dedi. yarına kadar adet olmazsam şayet kan tahlili yaptırsam hamiş olup olmadıgım çıkar mı?çok sabırsızım galiba!.......
ne dersin canım.

ARKADAŞLAR MERHABA
pazar günü yumurtam 14 mm idi salı gün kasığım ağrıdı ateşimde yükseldi. büyük ihtimalle yumurtladım diye dşündüm. dün doktora gittim pregestron testi yapt 1,14 çıktı yumurtlamışssın dedi. pazartesi salı ve çarşambaı boş geçmedik. sizce pregerstron değeri nasıl. çalışmalara devam etmelimiyiz ?

sevilcim iğneyi dun aksam 5 te vurundum gecede ılskıye gırdık belkı erken catlar dıye yarın sabah 36 saat oluo bırde yarın sabah denıcez yanlız benım sol kasıkta bugun acayıp sancı var yururken bısey çekılıo gıbı acaba catladı mı yumurtalar ıns bu ay tuttururum canım bana dua edın ne olur

Biliyorum duymuştumm anestezi oldugunu ama benbunu devlet hastanesinde çektiricem doktorumun büyük ısrarı üzerine yani ordadad anestezi yapıcaklarını sanmıyorumm o yüzden daha çok korkuyorumm

gercekten öyle azmı acıyoo sanırım beni çektirenler korkuttu bıraz çok agrıyo falan dediler bana bide bu hsg den sonra hamile kalma ihtimali dahada yükseliyomuş dogrumu acaba

tatlım anestezı derken bana serum taktılar ve bır ıgne vurdular ıgneyle uyudum narkoz gıbı degıl yanı zaten tuplerı kapalı olanlarda cok acı oluomus ben sırf stres yapmayım dıye uyutulmak ıstedım ama anestezıyede pek gerek yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…