Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar kafam karıştı forumlara baktığımda pregestron yüksek olunca çatlama olduğunu algılıyorum fakat beniki 1.14 doktor nasıl çatlamış dedi..lütfen bilgisi olan yazsın...

çok teşekkürler ya umut oldun bana benimde 3.ayım olucak devam edersem eger inşallah bu ay olur çok umutlanmıştım o yüzden bide annem eşim ve sizlerden başka kimsenin bu tedavileri oldugumdan haberi yok söyleyemiyorum ne düşünceklerinden korkuyorum içime atuyorum o yüzden galiba çok teşekkürler canım

gercekten öyle azmı acıyoo sanırım beni çektirenler korkuttu bıraz çok agrıyo falan dediler bana bide bu hsg den sonra hamile kalma ihtimali dahada yükseliyomuş dogrumu acaba

canım benim de 7 sene önce çekilmişti ve eski cihazlardan olmasına rağmen benim de fazla ağrım olmadı..üstelik anestezi falan da olmamıştım, izin vermiyordu dr.lar şimdiki cihazlar yeni ve ağrısız yapılabiliyormuş..
ayrıca dediğin de doğru canım hsg den sonra tüplerdeki hafif tıkanıklıklar varsa eğer, tüplere gönderilen ilaç sayesinde açılabiliyormuş ve rahim yolunda açık olurmuş o ay ve sonraki ay. tıpkı anjiyo gibi düşünebilirsin..dr.um öyle demişti bana..
sevgiler canımm..
a.s.

süper yapmışsın, yarın akşam yada ertesi sabahta çalışın garanti olsun, olucak bu iş bence canım, solddaki yumurtan ya çatlamış yada çatlıycak .

yok balım bende bulantı olmadı hiç hatta kilo aldırır diye korkmuştum ama çok şükür öle bişiyde yokkkk tok karnına alıyosun dimi canım tok alıyorum ben bi sorun olmuyoo

bu akşam yine doktora gidiyorumm yine muayene yine klomennnn inşallah bu ay tutar artık psikolojim bozulmaya başladı yaaaa daha yolun başındayım ama sabırsızım sanırım ne bileyim hemen vazgeçesim geliyo bi yandan bi yandan diyorum ceylan saçmalıyosun olmaz böyle bi karar verdin devammmm

kızlar slm bu ayda bıtıyor bakalım geleck ay bıze uğurlu gelicekmi benımde yarın çalışmam son olacak 10 gün kaldı regl tarıhıme bakalım bebiş olacakmı hüsrana mı uğrayacağız çok endişelıyım acıkcası inşallah şubat ayı hepımıze uğurlu gelırde burdan bol hamiş haberlerı verırız arkadaşlar her gün yazılarınzı okuyorum rabbım hepımıze kolaylıklar versin

ranacım eklediğin için saol canım benim eğer hamiş olursak önce sen peşinden ben öğrenecem bu ay bak listede alt altayız senle şekerimmmmm

bihtercim inşallah tutmuştur tatlımmmm dualarım sizlerlee benim bu ay olmadı ama inşallah sırada bekleyen arkadaşlardan bol bol hamiş çıkarrrrrr

Kızlar merhabaaa, ay bi sorum olacak kafama cok takılıyor.
bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtam çatlayalı yaklasın 2-3 gün oldu ama hala kasıklarımda bi rahatsızlık var. acaba tuttumu yoksa yumurta catladıktan sonra yıne kasıklarda boyle bi gerginlik falan olurmu?

bihterciğim benim de son 10 gün kaldı..7 şubat mı canım senin de regl tarihin..bakarsın beraber müjdeleriz haberi buradan..bu akşam son çalışmamız canım bizim de..dr un söylediğine göre 20. gün son çalışma olmalı idi..
ben bu ay aşılama oldum ama inan hiç ümitlenmek istemiyorum..sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için

çok öpüyorum Allah yardımcın olsun canımm..:1hug:

patriciacığım, benim klomen tedavisi olduğum hemen hemen her gün hafif ya da ağır kasık sancım oldu hep..6. ayımdayım hala oluyor..bazı insanlarda biraz daha fazla olabiliyormuş bu ağrı..batma şeklinde oluyor, inan hapşırmaya korkuyorum, bıçaklanmış gibi oluyorum her hapşırık sonrası
ama bebekte yerleşme ağrısı da bu ağrıya eşmiş haberin olsun..tuttuğunda da bu ağrıya benzer ağrı oluyor yani..benim bunu ayırt etmem mümkün değil, habire ağrılı olduğum için..ama senin ilk kez ise tutmuş olabilir bitanemm..
sevgilerimle..a.s.

benımde 8 şubat canım inşallah beraber müjdeleriz bızım son çalışma yarın akşam canım benım ılk kez klomen tedavısı oldum hayırlısı olsun canım gecen ay doktorum bır gebemız var dedi inşallah senınde guzel haberlerını beklıyoruz dedi inşlh tedavım cevap verır vermezse yıne klomen yıne klomen bende senı öpüyorum canım ben her gün haberlerınızı takıp edıyoruımkaydirigubbakcemile5

:1hug: canım öncelikle hemen cevap verdiğin için çok sağol. evet ilk ayım. eşimin sperm biraz kotu benım yumurtalar yıne klomenle iyi oldu ama onun ileri hareketli sperm %14 civarında. dr aşılama dedi ama bir ıkı ayı alacak aşılama işlemide. şimdi regl olunca bi hsg çekip ıkı üç ay daha denicez , doğal yolla olmazsa aşılamaya gecıcez canım.

Arkadaşlar peki ben hergün foluk plus kullanıyorumm doktorum kullanmaya devam etceksin gebelik olana kadar dedi ama aylardır içiyorummm artık çok bunaldım bıraksam olmazmı

Arkadaşlar peki ben hergün foluk plus kullanıyorumm doktorum kullanmaya devam etceksin gebelik olana kadar dedi ama aylardır içiyorummm artık çok bunaldım bıraksam olmazmı

bende aynı şeyden muzdariptım ama içmiyorum artık(( ama kullanmak lazımmış işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…