Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

08.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN ...................................4 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

Son düzenleme:
kızlar benide ekleyin listenizeeee bende gonaphene başlıyacam bi kaç güne kadar

arkadaşım bence klomene başlasan daha iyi olur 2 ay klomen kullandım geçen y 2 tane kocaman yumurtam oldu buay gonaphene içtim yumurtalarım büyümemiş :a015:

semoş cum....bakiyorum da listemiz şikir şikir........
Hadi nolur teker teker hamile kalalim...

saol canım benim.bütün desteğin için.dünkü meselede yanlış anlamışsın görümcem deil kayın validemle hiç görüşmedik dedimm.ama ben sabrediyorum dediğn gibi sonuçta ben onlarla deil oğulları ile evlendim ve onu çok seviyorum.ayrıca benim eşimde aileme karşı ilgisiz olduğundan ben aramak istemiyorum bi de .bu olmaassa yüzümü kızartıp aradım büyüktür diye.ben oğullarını bunalımın ortasından kurtardım ama onlar ne yaptılar.ben eşimle tanıştığımda boşannalı 3 ay olmuştu eşinden.psikolojik tedavi oluyodu.hergün ilaçlarını ben verdim.ilgilnedim güldürdüm sevdim.ama anlamadılar.bazen eşimdede hata var diyorum ama olsun bana karşı çok ii napalım herşeyin zamanı var bekliyorummm..
listemiz ve temmuz ayı ii gelcek cicim ben hazirandan beri diyom sabredelimmmmŞeniz:enbuyukkk:

canlarımm ben aha regl olmadım reglime az kaldı ama 4 günüm var belki erken de olabilir. canım ben gonaphene kullandım kocaman iki tane yumurtam olmuştu... klomen hiç kullanmadım...klomen alırsam dr sormam gerekirmiki kızlar
bu arada bi sonraki adet tarihim muhtemelen 11 ağustos olur

bence de öle. bide canım çatlatma iğnesini de pregnyl iste.ovitrelle çok da ii deil bence.pregnyl tam zamanında çatlatıyo.muckss

08.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ************************
**********************************TEMMUZ***********************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
****************AĞUSTOS****************************
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS

TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

arkadaslar bende dun dr.dan klomen hapı ıle ılgılı bılgı aldım.kullanılmaya ne zaman baslanılıyor herhangı sorunu olup olmayan ısteyen herkez kullanabılırmı dıye.
yanlız bana verdıgı bı cevap dusundurdu. bu ılacın etkısıyle ıkız veya ucuz gebelık olusabılıyormus. :1shok:
sızede boyle bısey belırttımı doktrunuz.benım yumurtalıgımda sorun olup olmadıgını bılmıyorum ama bende bıran once hamıle kalmak ıcın ekstradan kullanabılırmıyım faydası olur mu .a.s.

CANIM YUMURTA GELİŞTİRİCİ YANİ UYARICAI OLDUĞUNDAN BAZEN 1DEN FAZLA YUMURTA BÜYÜYEBİLİYO.O ZAMANLARDA İKİZ GEBELİK OLABİLİYO AMA DAHA FAZLA SAYISA ÇOOĞUL GEBELİK ETKİSİ YOK CANIM..EEE NE GÜZEL İŞTE.1SEFERDE 2 TANE.AMAN 1 TANE OLSUNDA İKİNCİSİ AMORTİSİ OLSUN:))))):teytey:

canım dr kontrolünde kullan ilacı çünli bitince yumurta takibi yapıyor. banada geçen ay 2 tane var belki ikiz olur dedi ama hiç hamilelik olmadı yumurtaların hangisi büyüyüp çatlarsa digrleri saf dışı kalıyormuş ayyy nerde keşke ikizlerim olsaydı allah gönlüne göre versin canım :1hug:

Kizlar ya yine wcye gittim hala o çok açik kahverengi akinti geliyo anlamadim acaba adetmi oluyom

Kizlar ya yine wcye gittim hala o çok açik kahverengi akinti geliyo anlamadim acaba adetmi oluyom

canım oluruna bırak stres yapıp da gelcek olanı durdurmada ilacına bi an önce başla.ama ciicim adet tarihinmi erkenmi...sen bu ay tedavi oldunmu olduysan tarihlerini yazzzda bi bakalım ok,???
:uhm:

canım oluruna bırak stres yapıp da gelcek olanı durdurmada ilacına bi an önce başla.ama ciicim adet tarihinmi erkenmi...sen bu ay tedavi oldunmu olduysan tarihlerini yazzzda bi bakalım ok,???
:uhm:

canim haziranin 11 inde yani adetimin 5. Günü hem gonaphene hem adet düzenleyizi cyclo hemde glukofen kullanmaya başladim hatta size dün sormuştum adet düzenleyici bitteli 5 gün oldu hala adetim gelmedi diye sabah baktim açik kahverengi bişiyler var az öncede gittim wcye yine ayni azcik var

canım he hatırladım kusura bakam sıcaklardan unutkanlık başladııı.nese bişe sorcam canım sana hem yumurtlayıcı hemde doğum kontrol hapı nası loluyoda 2sini aynı anda kullanıyosun veya neden????merak ettim.ben evlenmeden ,önce pko yüzünden 5 sene doğum kontrol harı kullandım bittikten 6 7 gün sonra regl oldum hep.ama bazen daha da geç oldum....cyclo dediğin doğum kontrol hapı dimi yani içinde 21 tane var dimi???merak etttim de:uhm:

hayir canim doğum kont.hapi değil. Ilacin üzerinde zaten doğum kontrol için uygun değildir yaziyor. Evet içinde 21 adet var. Daha önceden 2 ay sadece progestan kullandim ondan sonrada geçen ay ilk defa bu ilaçlara başladim

hımm canım balk bendce progestan kullanıyom şimdi geçen ay progestan bittikten 5 gün saonra regl oldum.takma kafanı inşa hamişsindirde ondan dır bu koyu akıntı değilsendde bira an önce hastalanda bu ayki tedavine başal dimi ama.hakkında en hayırlısı olsun cicim

saol canim umarim hamişimdir ama hamişlik yoksada inş.adet sökülür tamamen bende rahatlarim hemen doktoruma gidip yeniden ilaçlara başlarim

valla ben heralde yalnızım şu an hehe.siz gezmeye gittiniz sanırım.neyse bendepek ii sayılmam şu an çünkü glukofen mahvetti midemi yaaa.azımın tadı iğrençççç

Mrb kislar benimde dünkü açik kahverengi olan leke bugün koyu kahveye döndü ama hala çok az ve kremsi sanirim adet oluyorum ama niye böle geliyoki

09.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ***********************************************
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....

****************AĞUSTOS***************************

ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS

TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

Son düzenleme:
ya kızlar kafayı yicem adet düzenleyici içiyorum ama niye böle gelicekse gelsin artık tamamen.aranızda cyclo içipte adeti çok az gelen yada hiç gelmeyen oldumu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…