kızlar benide ekleyin listenizeeee bende gonaphene başlıyacam bi kaç güne kadar
semoş cum....bakiyorum da listemiz şikir şikir........
Hadi nolur teker teker hamile kalalim...
arkadaslar bende dun dr.dan klomen hapı ıle ılgılı bılgı aldım.kullanılmaya ne zaman baslanılıyor herhangı sorunu olup olmayan ısteyen herkez kullanabılırmı dıye.
yanlız bana verdıgı bı cevap dusundurdu. bu ılacın etkısıyle ıkız veya ucuz gebelık olusabılıyormus. :1shok:
sızede boyle bısey belırttımı doktrunuz.benım yumurtalıgımda sorun olup olmadıgını bılmıyorum ama bende bıran once hamıle kalmak ıcın ekstradan kullanabılırmıyım faydası olur mu .a.s.
arkadaslar bende dun dr.dan klomen hapı ıle ılgılı bılgı aldım.kullanılmaya ne zaman baslanılıyor herhangı sorunu olup olmayan ısteyen herkez kullanabılırmı dıye.
yanlız bana verdıgı bı cevap dusundurdu. bu ılacın etkısıyle ıkız veya ucuz gebelık olusabılıyormus. :1shok:
sızede boyle bısey belırttımı doktrunuz.benım yumurtalıgımda sorun olup olmadıgını bılmıyorum ama bende bıran once hamıle kalmak ıcın ekstradan kullanabılırmıyım faydası olur mu .a.s.
Kizlar ya yine wcye gittim hala o çok açik kahverengi akinti geliyo anlamadim acaba adetmi oluyom
canım oluruna bırak stres yapıp da gelcek olanı durdurmada ilacına bi an önce başla.ama ciicim adet tarihinmi erkenmi...sen bu ay tedavi oldunmu olduysan tarihlerini yazzzda bi bakalım ok,???
:uhm:
canim haziranin 11 inde yani adetimin 5. Günü hem gonaphene hem adet düzenleyizi cyclo hemde glukofen kullanmaya başladim hatta size dün sormuştum adet düzenleyici bitteli 5 gün oldu hala adetim gelmedi diye sabah baktim açik kahverengi bişiyler var az öncede gittim wcye yine ayni azcik var
canım he hatırladım kusura bakam sıcaklardan unutkanlık başladııı.nese bişe sorcam canım sana hem yumurtlayıcı hemde doğum kontrol hapı nası loluyoda 2sini aynı anda kullanıyosun veya neden????merak ettim.ben evlenmeden ,önce pko yüzünden 5 sene doğum kontrol harı kullandım bittikten 6 7 gün sonra regl oldum hep.ama bazen daha da geç oldum....cyclo dediğin doğum kontrol hapı dimi yani içinde 21 tane var dimi???merak etttim de:uhm:
hayir canim doğum kont.hapi değil. Ilacin üzerinde zaten doğum kontrol için uygun değildir yaziyor. Evet içinde 21 adet var. Daha önceden 2 ay sadece progestan kullandim ondan sonrada geçen ay ilk defa bu ilaçlara başladim
hımm canım balk bendce progestan kullanıyom şimdi geçen ay progestan bittikten 5 gün saonra regl oldum.takma kafanı inşa hamişsindirde ondan dır bu koyu akıntı değilsendde bira an önce hastalanda bu ayki tedavine başal dimi ama.hakkında en hayırlısı olsun cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?