Gonaphene ve klomen içerik olarak aynı ilçalar
canım benim dua dein dr umu aradım yarın gel bu belirtiler hamiş ola bilirsin dedi
ARKADAŞLAR MERHABA
pazar günü yumurtam 14 mm idi salı gün kasığım ağrıdı ateşimde yükseldi. büyük ihtimalle yumurtladım diye dşündüm. dün doktora gittim pregestron testi yapt 1,14 çıktı yumurtlamışssın dedi. pazartesi salı ve çarşambaı boş geçmedik. sizce pregerstron değeri nasıl. çalışmalara devam etmelimiyiz ?
yokmu bilgisi olan....
canım benim dua dein dr umu aradım yarın gel bu belirtiler hamiş ola bilirsin dedi[/QU
hihoyyythihoyyythihoyyyt UMARIM İYŞALLAH HAMİLESİNDİR ARAMIZDAN BU AY MUTLU BİRİ CIKAR İYŞALLAH
evet patrica ben ilk gebeliğimi gonaphone kullanarak hamile kalmıştım kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
benımde 8 şubat canım inşallah beraber müjdeleriz bızım son çalışma yarın akşam canım benım ılk kez klomen tedavısı oldum hayırlısı olsun canım gecen ay doktorum bır gebemız var dedi inşallah senınde guzel haberlerını beklıyoruz dedi inşlh tedavım cevap verır vermezse yıne klomen yıne klomen bende senı öpüyorum canım ben her gün haberlerınızı takıp edıyoruımkaydirigubbakcemile5
:1hug: canım öncelikle hemen cevap verdiğin için çok sağol. evet ilk ayım. eşimin sperm biraz kotu benım yumurtalar yıne klomenle iyi oldu ama onun ileri hareketli sperm %14 civarında. dr aşılama dedi ama bir ıkı ayı alacak aşılama işlemide. şimdi regl olunca bi hsg çekip ıkı üç ay daha denicez , doğal yolla olmazsa aşılamaya gecıcez canım.
kızlar bu arada bişey sorucam, gonaphenene işe yarıyor? klomen muadilimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?