ultrasyond çatlamı olduğunu anlıyormu
Inşallah hepimiz hamiş oluruz rahman olan rabbim hepimize nasip etsin en kısa zaman da inşallah
ahh ah ilk ayım daha kızlar benıde listenize alsanıza tarihim:9 şubatkaydirigubbakcemile
slm kızlr yaa bnm bi sorum olucakk
ilişki esnasında kasıklarım çok fena ağrıyo hiç dayanamıyorm ilişkiye o derece neden olablr acaba adetimn 15. günü nolur hemen cvpp???
ranacım eklediğin için saol canım benim eğer hamiş olursak önce sen peşinden ben öğrenecem bu ay bak listede alt altayız senle şekerimmmmm
yumurtlama zamanına denk gelmiştir canım. bunu duymuştum ilişkide rahatsızlık verirmiş. durmak yok yola devam :)kaydirigubbakcemile2
mersi canım listeye eklemişsin benide . haydi insallah uğurlu gelir ellerinde hamiş kalırım bu ay :)
ama bu kadar mı uzun sürer 4 gün faalan oldu hala ağrıyo tabi bugünde ağriycakmı bilmiyorm valla bktm artık çalışmaktan kafamçokkarıştıbi hamile kaliim 9 ay ara oohhh mis gibi kaydirigubbakcemile2
bende bu ay sevil arkadaşmz gibi bacakları diktm gerçi o çeneye dayıyomş ama aynı sayılır bakalım sonç vercekmi inş bu ay sonç verir yoksa rahim filmi çektrcemm ooffffff çok korkuyrm:bbo:
:Saruboceq: AMiN canim insallah bu ay hamile kalirsin, yalniz olmasada uzulmek yok cunku inan bu liste ugurlu bir liste ben topigin ortalarinda katilmama ragmen basindan sonuna kadar takip ettim en umutsuz durumlarda bile surpriz hamiş haberleri aldik darisi en kisa zamanda senin ve tum isteyenlerin basina..
ya arkadaşlar bişey sorabilirmiyim: ya benim sağ tarafımda kasığım değil tam biraz üstünde sızlama gibi bişeyler var bunun hakkında bilgisi olan varmı daha raglime 10 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?