cerot :sm_cool::sm_cool: ay keyfim yerine geldi canım yaaaaa
ahh ah ilk ayım daha kızlar benıde listenize alsanıza tarihim:9 şubatkaydirigubbakcemile
ama bu kadar mı uzun sürer 4 gün faalan oldu hala ağrıyo tabi bugünde ağriycakmı bilmiyorm valla bktm artık çalışmaktan kafamçokkarıştıbi hamile kaliim 9 ay ara oohhh mis gibi kaydirigubbakcemile2
bende bu ay sevil arkadaşmz gibi bacakları diktm gerçi o çeneye dayıyomş ama aynı sayılır bakalım sonç vercekmi inş bu ay sonç verir yoksa rahim filmi çektrcemm ooffffff çok korkuyrm:bbo:
Merhaba arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz?2,5 yıldır bebişimiz olmuyor.bugün ilk kez klomene başladım.İnşallah bu ilaçlar yararlı olur da hepimiz anne olabiliriz.Adet tarihi 25 Şubat
delikafadulden insallah canım yaaaaaaaaaaaaaa acaba ilaçtanmı yoksa tuttumu bebişşş. benimde şimdi vaginaya bi sancı girdi çıktı saniyelik delikafadulden
tabiki canım, ben dün akşam gittim dr. vaginal ultrasondan baktı ve çatlamış dedi.
çatladığı zaman yumurta büzüşüyormuş (içi boşalıyor ya) birde etrafında bi yerde sıvı oluyormuş.
benimki kendliğinden çatladı iğneye gerek kalmadı.
canım benim ne kadar iyi niyetlisin ben ilaç kullanmadım bu ay dr iğne tedavisine geçmişti ama ben bıraktım tedaviyi yani bu ay ne doktor ne ilaç var. Allah nasip edermi bilmiyorum. bu ay hsg çektirdim temiz çıktı herşey. ama sağ kasığımın biraz üstünde gerçekten sızlama var sabahtan beri değişik bir sızı ama. duydunmu daha önce böyle bişey arkadaşım neden acaba?
seninde sancın olmuş hadi hayırlısı hayatım senin tedavide kaçıncı ayın ne kadar zamandır uğraşıyosun anlatsana:1hug:
peki çatladıktan sonra kaç gün daha ilişkiye devam etmelii?
aslında benim bildiğim yumurta 24 saat yaşar, ve spermin vaginadan yola çıkıp yumurtaya gitmesi 12 saat oluyor kısacık yol ama anca gidiyor yavrucak:) o yuzden çatladıktan sonra zaten anca belki ilk gün çalışmalı. geri kalan günler bi faydasını goreceğimizi sanmıyorum canım. hımm ama doktor bana dun dedıkı bu gun yarında çalışın. e dün sinirimiz bozuktu çalışamadık. bugunu hiç bilmiyorum :1shok:
kızlar valla klomen=kasık ağrısı benim için
klomende 3. ayım ve inanın 3 aydır kasıklarımda ağrılarım varrr.hele de bu ay reglim aşırı sancılı geçti..
Allahım şu liste sökülsün hamişten geçilmesin yaa:)
aslında benim bildiğim yumurta 24 saat yaşar, ve spermin vaginadan yola çıkıp yumurtaya gitmesi 12 saat oluyor kısacık yol ama anca gidiyor yavrucak:) o yuzden çatladıktan sonra zaten anca belki ilk gün çalışmalı. geri kalan günler bi faydasını goreceğimizi sanmıyorum canım. hımm ama doktor bana dun dedıkı bu gun yarında çalışın. e dün sinirimiz bozuktu çalışamadık. bugunu hiç bilmiyorum :1shok:
ay hiç gülecegim yoktu anca gidiyor yavrucak :roflol::roflol::roflol: benimde dünde kasıklarım agrıyordu ara ara çatlamak üzere diyemi acaba agrıyordu..sevilcim sagol cvp verdigin için..benimde kasıgımda hala agrı var bazen iyi agrı oluyor inan oturamıyorum işteyimde uzanma sansım yok bişe batıyor gibi..demek iyiye işaret bu ..hain yumurtaya bak 24 saat kalıyor sadece spermse 12 saatte buluyor ancak o saati tuturdunuz :bbo:tutturdunuz başka şans yok ayy bir yandan da sinir bozucu bir durum..Çok üzgünüm çoook
delikafadulden ayyyyyyyyyyyyyyyy zaten ben regl ağrısından duramam . mmmıııhhh insallah dahada artmaz ağrısı klomenden. anladım canım boşuna sevinmeyin kızlar kasık ağrısı var dıye
Patriciacığımm..sizi tembel tenekelerrr:) güzel güzel anlatmışsın yumurta ve sperm arasındaki ilişkiyi amaaa en verimli zamanlardan birinde çalışma yookklava: klava:
Allahu bugün sinirlerinizi gevşetsin canım arkadaşım ne diyim...derin derin nefes alın kocişle:)
kesinlikle çok haksız bir dağılım yumurta 24 saat yaşıyor sperm 72
anam benim öyle bi ağrı değil kız hafif hafif oda cok dinleyınce belli oluyor:) sanırım resmen belirti arıyorum.:CüvCüv:
cerot bende hiç agrı yapmadı olduysada az olmuştur fazla dikkatimi bile çekmedi..ama 2 gündür özellikle kasıgımda agrı var gerçi yumurta büyürkende vardı doktorada demiştim ama sanki bugün daha çok gibi nasıl oturacagımı şaşırdım..ne yapıyor bu kız diyecekler birazdan pek bir rahatsız oturuyorum sandalyede..
canım benım 2 sene rahat diyebilirim ama yaklasık 1 senedir doktorlarla uğrasıyorum. birinci dr beni çok oyaladı. en sonunda gecen ay dr değiştirdim a kabinde hemen yumurta takibine başladık. klomen ilk defa kullandım. ama bu doktorda yumurtan şu gun çatlıcak şu zaman ilişkiye girin demedi. dün akşam gittiğimde yumurtan çatlamış dedi(kendiliğinden ilaçsız çatlamış)
e bize gün vermediği içinde çalışma yapmadık. yani yaptık ama o güne denk geldiğini bek sanmıyorum. neyse allah büyük belki denk gelmiştir ümidiyle bekliyorum canım.
benım yaklasık üç gündür kasığımla göbek değilimin arasında sağlı sollu kasılma gerilme sızlama oluyor deminde ikikere sankı vajinama bıcak girdi çıktı anlamadım ne olduğunu. ben burdakı arkadaslar sordum , ilaçtan olabilirmiş bu kasılmalar. ama hayırlısı bekliyorum işte:enbuyukkk:
yok valla u ay agrı daha fazla hissediyorum tamam bu ay diger aylardan daha ümitliyim ama farkediliyor bu sefer agrı ayy ben 1 günlük hamileyim galiba :roflol::roflol: dünden bugune bebk yerleşiyor sanırsam...kız sen igne vurulmuşmuydun bu ay?dün muhtemel günlerindi sanırım bugün boş geçirmeyin bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?