Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla bana gün saat vermedi daha önce hatta hiç gittigmde yumrutam istenilen şekilde büyümemiştiki çatlama olsun olursa ilk defa bu ay çatlayacak yumurtam..ondada çatlatma ignesi vuruldum şu saatte vurulacaksın şu gün şu saatede ilişkide bulunun sonraki 2 günde dei kagıdada yazıyor bu arada unutmayayım diye tarihleriyle kitabımın arasında dolaşıyorum reçetemle hangi günlerde ilişkide bulunayım diye... heeee ama 3 günü malum belki olmaz cerot bilyorsun sen .

evet canım ya sorma dr değiştirdim. ilk dr klomen falan vermedi. prolaktinim az yüksekti, onu düşürdük ama onun yanında klomen verebilirdi pek ala . yanı ilk dr beni çok oyaladı. :enbuyukkk:

yevrüm sen napacaksın dr u çek adamı şöölekaydirigubbakcemile yani canım dr umun bana söölediği şuydu; reglin biter bitmez çalışmalara başlayın, benim usg ye çağırmamı bekleme sakın demişti..hani olası çatlamayı kaçırmamak adına anladın...

:roflol::roflol: kızz güldürdün beni..geliyor senin bebişşş..ben de bu ağrıyla yediz falan doğurmalıyım bu ay:))))

Son düzenleme:

:uhm: işte bak bundan bahsediyorum. benim dr şu gun falan demedi hiç. bi gittim çatlamış dedi e geçmiş ola dedim bendesenağlama

evet canım ya sorma dr değiştirdim. ilk dr klomen falan vermedi. prolaktinim az yüksekti, onu düşürdük ama onun yanında klomen verebilirdi pek ala . yanı ilk dr beni çok oyaladı. :enbuyukkk:

canım geçmiş olsun hadi inşallah muradımıza ereriz hepberaber

kız zaten kendimle dalga geçiyorum görmüyormusun :roflol: smileyini koydum özellikle..valla imkansız geliyor bazen çaktırma bende olabilirim diye kendimi kandırıyorum..gamyoncuiremsu o hesaplamalar bana uymuyor bi kere ben 28 günde olmuyorum o meretlerde 28 günü baz alıyorlar..zaten doktor kontrolündeyim bu ay igne vuruldum ben kalçadan ve göbekten yumurta büyütmek için sonrada göbekten çatlatma ignesi vuruldum doktorun dedigine göre dün çatlayacaktı..dur kız keyfimi bozma 1 günlük hamile :roflol::roflol::roflol:

canım geçmiş olsun hadi inşallah muradımıza ereriz hepberaber

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım insallah hep beraber pırtlıcaz:))))))
bakın size ne dicem. biriyle tanıştım bu sitede . o kızım dr tezini klomen üzerine yazmış. deneyler üzerinde %65 gebelik olmuş bu süper bi rakkam. en fazla 2-3 ayda oluyormus dedi kız. tabi salladımı bilmiyorum. yinede pes etmek yok yola devam kızlar.kaydirigubbakcemile5

kızlar salı akşam 8 de vurundum iğnemi... dün akşam çalıştık...
bu akşam da çalışıcaz

yalnız bugün kasığımda değil ama kasığımın biraz üstünde orta kısımda bir batma gibi bişey oldu... sağda ve solda yumurtalar di mi? ortada niye böyle bi batma oldu anlamadım? bir fikri olan var mı?

:mymeka: bi günlük hamile ama bunuda yapıyorsun yani.
delikafadulden
kız keyfini niye bozam. ohh dün çatlamış işte bi günlük hamilemmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

ahhhhh ahhh canım bizdede işte tam orda batmalar oluyor. ilaçlardan be canım. ama cıkmadık candan ümit kesilmez. çalışmaya devam :))))))))))

evet canım o durum can sıkıcı yaa..neyse nasıl olsa bu ay 1 günlük oldu bile bebişin...:)
İnşallah o 3 güne kadar tutmuş olur da için yanmaz bari boşa giden günlere..

cerot hani bakalım bekliyorum senden yediz hayırlı olsun şimdiden...patricia evet ilk doktorda oyalamış seni..şimdikide söylememiş muhtemel zamanları..cerotun dedigine kulak as sen..malum ne zman olacagını bizlerde bilmiyoruz regl bitince gün aşırı anladın sen onuu

kızlar bu klomen göğüs uclarında bi etki yapıyormu? boyle yanma kasınma ne bilim bi rahatsızlık işte duydunuzmu hiç?

ağzın bal yesin patriciacığımm.yani bu durumda benim bu ay hamile olmam gerekiyor...:)))) gendüme pay çıkardım bilem kızın tezinden:))))))
yaşasınnn ben de 1 günlük olmasa da 10 günlük hamiş olabilirim o zaman mavidenizcim:))))
umut fakirin ekmeğiymiş..sevinelim bari:))

anam ben internetten ovulasyon kitlerinden satın aldım da o zamanlar eşimi ikna edemiyordum. adam malum günlerde kitlenip kalıyor illa kendi istediği zamanlarda çalışmak istiyor ama anlata anlata dilimde tüğ bitti ama işte en son dün akşam doktor diyince e çatlamış artık diye kafasına dank etti benimkinin
:roflol::roflol: artık yat soyun dediğimde emret konutanım diyecek :roflol::roflol:

tamam bıakıyorum mereti 1 günlük hamileyim dimi :roflol::roflol: ayy hiç gülecegim yoktu sıkılıyordum sizlerle konuşmak iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile5

kızım tövbe dee:))) 7 taneyi doğurmasına doğurdum diyelim ama büyümezlerrrrrrrrrrdelikafadulden
yer adamı 7 tanesi, ama ikiz isterim hani..hepimizin ikiz olsun İnşallahhhh

aynen canım umut fakirin ekmeği. böyle bizim gibileri zaten doktorlar piskoloğa gönderiyorlar. ulen sorunlar bitse pisikolojik olarak atamadığımızdan kafamızdan olmuyor .
o yuzden hep umutlu olmak lazımmış. hep heh bu ay tuttu demek lazımmış regl olana kadar

canım erkek milleti bizim kadar duygusal değil..hani bizde aman aman her istediğimzde çıldırmıyoruz afedersin o iş için..ama bu işe baş koyduysan bol çalışacaksın yani..2*2=4 gibi bişey bu..

ulen 6 aydır kafamın suyu kurumadı beee..töbee..bebiş bi gelsin 9 ay dinleniceeem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…