kız dr deseydı şu zaman çatlıcak diye ben atlardım eşimin üstüne :)
ama adam bana dediki çarçamba gel tekrar bakalım. e gittim dün işte çatlamış dedi:1shok: gerçi bir iki çalışma oldu ama dr hatası bence bu. bazılarının doktoru saat hesaplıyıp gün saat veriyor ya varmı boyle bişey.delikafadulden
evet canımcım hayırlısı, tabi ilaçlardan olabilir İnşallah tutar yalnız benim anlamadığım 1 senedir drlarla boğuşuyorum dedin dr daha yenimi başlattı klomene ben dr gittiğim ilk ay beni klomene başlatmıştı, başka bir sorununmu vardı canım onun tedavisiylemi uğraştın?
kız dr deseydı şu zaman çatlıcak diye ben atlardım eşimin üstüne :)
ama adam bana dediki çarçamba gel tekrar bakalım. e gittim dün işte çatlamış dedi:1shok: gerçi bir iki çalışma oldu ama dr hatası bence bu. bazılarının doktoru saat hesaplıyıp gün saat veriyor ya varmı boyle bişey.delikafadulden
yok valla u ay agrı daha fazla hissediyorum tamam bu ay diger aylardan daha ümitliyim ama farkediliyor bu sefer agrı ayy ben 1 günlük hamileyim galiba :roflol::roflol: dünden bugune bebk yerleşiyor sanırsam...kız sen igne vurulmuşmuydun bu ay?dün muhtemel günlerindi sanırım bugün boş geçirmeyin bari..
valla bana gün saat vermedi daha önce hatta hiç gittigmde yumrutam istenilen şekilde büyümemiştiki çatlama olsun olursa ilk defa bu ay çatlayacak yumurtam..ondada çatlatma ignesi vuruldum şu saatte vurulacaksın şu gün şu saatede ilişkide bulunun sonraki 2 günde dei kagıdada yazıyor bu arada unutmayayım diye tarihleriyle kitabımın arasında dolaşıyorum reçetemle hangi günlerde ilişkide bulunayım diye... heeee ama 3 günü malum belki olmaz cerot bilyorsun sen .
evet canım ya sorma dr değiştirdim. ilk dr klomen falan vermedi. prolaktinim az yüksekti, onu düşürdük ama onun yanında klomen verebilirdi pek ala . yanı ilk dr beni çok oyaladı. :enbuyukkk:
canım internetteki ovulasyon hesaplayıcılarda çok işe yarıyor. kız deli bebek bir günde yerleşirmi onunda tüplerden rahme gitmesi en az 4-5 gün :) sonra rahimdeki kılcar damarların arasında yawru kendine yer açıp tutunuyor işte, bazılarında olan üstüne görme olayı(implantasyon kanaması) o zaman oluyormuş. aahhh ahhh insallah tutmuştur canım. ya hamişlerin bazıları diyor zaten hissettim hamiş olduğumu. belki sendede böyle bir his olmuştur:uhm:
canım geçmiş olsun hadi inşallah muradımıza ereriz hepberaber
kız zaten kendimle dalga geçiyorum görmüyormusun :roflol: smileyini koydum özellikle..valla imkansız geliyor bazen çaktırma bende olabilirim diye kendimi kandırıyorum..gamyoncuiremsu o hesaplamalar bana uymuyor bi kere ben 28 günde olmuyorum o meretlerde 28 günü baz alıyorlar..zaten doktor kontrolündeyim bu ay igne vuruldum ben kalçadan ve göbekten yumurta büyütmek için sonrada göbekten çatlatma ignesi vuruldum doktorun dedigine göre dün çatlayacaktı..dur kız keyfimi bozma1 günlük hamile :roflol::roflol::roflol:
kızlar salı akşam 8 de vurundum iğnemi... dün akşam çalıştık...
bu akşam da çalışıcaz
yalnız bugün kasığımda değil ama kasığımın biraz üstünde orta kısımda bir batma gibi bişey oldu... sağda ve solda yumurtalar di mi? ortada niye böyle bi batma oldu anlamadım? bir fikri olan var mı?
valla bana gün saat vermedi daha önce hatta hiç gittigmde yumrutam istenilen şekilde büyümemiştiki çatlama olsun olursa ilk defa bu ay çatlayacak yumurtam..ondada çatlatma ignesi vuruldum şu saatte vurulacaksın şu gün şu saatede ilişkide bulunun sonraki 2 günde dei kagıdada yazıyor bu arada unutmayayım diye tarihleriyle kitabımın arasında dolaşıyorum reçetemle hangi günlerde ilişkide bulunayım diye... heeee ama 3 günü malum belki olmaz cerot bilyorsun sen .
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım insallah hep beraber pırtlıcaz:))))))
bakın size ne dicem. biriyle tanıştım bu sitede . o kızım dr tezini klomen üzerine yazmış. deneyler üzerinde %65 gebelik olmuş bu süper bi rakkam. en fazla 2-3 ayda oluyormus dedi kız. tabi salladımı bilmiyorum. yinede pes etmek yok yola devam kızlar.kaydirigubbakcemile5
cerot hani bakalım bekliyorum senden yediz hayırlı olsun şimdiden...patricia evet ilk doktorda oyalamış seni..şimdikide söylememiş muhtemel zamanları..cerotun dedigine kulak as sen..malum ne zman olacagını bizlerde bilmiyoruz regl bitince gün aşırı anladın sen onuu
cerot hani bakalım bekliyorum senden yediz hayırlı olsun şimdiden...patricia evet ilk doktorda oyalamış seni..şimdikide söylememiş muhtemel zamanları..cerotun dedigine kulak as sen..malum ne zman olacagını bizlerde bilmiyoruz regl bitince gün aşırı anladın sen onuu
ağzın bal yesin patriciacığımm.yani bu durumda benim bu ay hamile olmam gerekiyor...:)))) gendüme pay çıkardım bilem kızın tezinden:))))))
yaşasınnn ben de 1 günlük olmasa da 10 günlük hamiş olabilirim o zaman mavidenizcim:))))
umut fakirin ekmeğiymiş..sevinelim bari:))
tamam bıakıyorummereti 1 günlük hamileyim dimi :roflol::roflol: ayy hiç gülecegim yoktu sıkılıyordum sizlerle konuşmak iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile5
anam ben internetten ovulasyon kitlerinden satın aldım da o zamanlar eşimi ikna edemiyordum. adam malum günlerde kitlenip kalıyor illa kendi istediği zamanlarda çalışmak istiyor ama anlata anlata dilimde tüğ bitti ama işte en son dün akşam doktor diyince e çatlamış artık diye kafasına dank etti benimkinin
:roflol::roflol: artık yat soyun dediğimde emret konutanım diyecek :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?