Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayy ben gebe kalsam hiç çekilmez biri olurum sanırsam bir o yana bir bu yana dönüp duruyom sandalyede kıçımda bişe varmış gibi kasıgımda batıyorya tırsıyorum bişe olacak diye..

hiç kızarmıyım sana kız benn..1 günlük bebişi düşünürüm seni düşünmesem dee:)))) kaptırdık mavim kesin geliyo senin bebiş....
ayy ben de düşündüm de Allahım elimizde test le evin içinda baldır bacak:))) ama varyaaa hemencik üzerime bişiler alıp doooğru çerçeveciye gidip, çerçeveletmezseeeem bana da cerot demesinler..bebenin beşiğinin başına asıcaaaaaaaaaaaam:)-tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu- sanırım benim için geç kaldın arkadasım :)

yok yok hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinnnn:roflol::roflol: rahat ol senn..

kızlar bu progestan bebek olursa tutunsun diyemi veriliyo. ulen bu dr bana bundanda bahsetmedi hiç. aklım karıştı ıyıcene

valla bunu herhalta veriyorlar bana da regl olamdıgım zamanda vermişti bir yandan reglide getiriyprdu ama sökücü degil..gebelerede veriliyor tutunsun diye özellikle düşük riki olanlara banada gebe kalırsam kolay tutunması için verdi sanırım daha önce klomen kullanırken vermemişti takii ben arayıp hala regl olmadım 40 gün geçti kanda baktırdım negatif çıktı diyene kadar kanda baktırmazsamda vermezdi yanii.

kız mavidenizim rahat ol o yerleştiyse sandalyede amuda da kalksan bişiicik olmazz...

3 aydır kuaförüme gitmiyorum fön için.."ablaa nerelerdesin dedi" de , kış girdi ya falan dedim..:)))
ne kışı, ne yazı kardeş hergün fön çektirecek kadar zengin değilim diyemedimm:))
adam da ben senin geçen kışki halini de biliyorum hep gelirdin dese...çtım yani:)))))))
papazım papaz bu aralar..tina turner gibiydi sabah saçlarım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

cnm bn bu ay ara verdm tedaviye gonaphene kullandm geçen ay bu ay rahim filmi çeklcek olmazsa eğer.. çatladımı blmiorm ama çatlamştr heralde :)
aslnda sorunum ne tam blmiyrm yumurtlamamda olmasa gerek ztn doktorumuda değiştrcem cnm yaa hiç tatmin etmiyo beni açıklayıcı bulmuyorm tam olarak..
sen naptn bu ay cnm

kız dur deme öyle valla adak olur..gidersin çerçeveciye hımm şeyyy ben küçük bir çerveve isteyecektim şunu asacamda falan

ahanda hoşgeldin ndk ciğimm..dal şekerim dal, ihtiyacımız var geyiğe..
senin şekerlerden bizim bebişlere de gösterelim ya belki gelirler ha

şekerin daniskasını gün aşırı yediriyom ama banamısın demiyooo gelmiyooo veleddkötükedihüso

selam kızlar nasılsınız bakalım ablanız bögürmekten mahfoluyor valla bu migde bulantıları bitmek bilmedi resmen mahfediyor beni neyse bebiş için katlanıyoruz bir bakayım size dedim gelişmeler varmı diye

bende evde düzleştiriyorum ama inan her gün düzleştirmek zoruma gidiyor diye jilelerim ne olcek diyorum ama sabah foss çıkıyorum dagınık çıkıyorum psikolojik ama üstüme bilem dikkat etmiyoruzm saçım dagınık oldugunda hepten saçaklı oldum bu arada..

gelin kızlar gelin bizde saldık valla birazdanlaelaelaelaelae huni ile dolanacaz..hamile bilem oldum ben 1 cerot 10 günlük :roflol::roflol:

ben klomen kullanmıyoommm, gonaphene de kullanmıyommmmmmmmmm..

menogoncuyum bennn ama sislen arkadaş olmaya geldim :))

patriciaaa anladın sen onuuu

bende menegoncuyum 2 ay klomen kullandım..bu ayda menegon igne vuruldum kalçadan ..sonrada gonal f sonra çatlatma ignesi ayyy çok igne vuruldum ben bu ay...kiloda almaya devam ediyorum bu arada offff hamileyim dsem kesinlikle inanırlar aynı gebe gibi karnım var...

ndk cım hoşgeldin canım bu ay banada menagon verdi dr ama ben almadım tedaviye biraz ara vermek istedim menagonu göbeğinden yapıyosun demi? menagonda kaçıncı ayındasın

kız dur deme öyle valla adak olur..gidersin çerçeveciye hımm şeyyy ben küçük bir çerveve isteyecektim şunu asacamda falan
yok bacım kendim koyarım evde ben boş çerçeveyi alayım hele

şekerin daniskasını gün aşırı yediriyom ama banamısın demiyooo gelmiyooo veleddkötükedihüso

belki çocuk ekşi seviyordur canım denesene bi:)))))

başakcım hoşgeldin canım..demek başladı adamakıllı bulantıların. Allah yardımcın olsun canım ya 3 aya kadar yapacak birşey yok biliyorsun o durumlara..bol bol temiz hava çek ciğerlerine..çok rahatlatır derdi hep annem..
bizde durumlar aynı işte..sıyırmamak için çeneye verdik:)):roflol:

gelin kızlar gelin bizde saldık valla birazdanlaelaelaelaelae huni ile dolanacaz..hamile bilem oldum ben 1 cerot 10 günlük :roflol::roflol:
kız benim bebe 9 gün büyük seninkinden:)))))ablası mı abisi mi artık ne desek..:)

iyi yapmışsın canımmm..bilmiyorum o bahsettiğini ama aynı işe yarıyor sanırım

anam ne çabuk ilerlediniz kı
kızım senin çene bi açıldımı maşallahhhhh delikafadulden

bilmem abimi ablamı diyecek bakalım ona daha çok var be cicim şimdi biz hamileligin keyfini çıkaralım..naniknanik

kıslar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum bende kilo almaya başladım ya bu ilaçlardan iştahın bir açıldı ki hayırlısı yinede kendinize iyi bakın byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…