merak ettim cicim kızma benimde ortalama 11 şubattan sonra beklemem gerekiyor zaten bu gün itibariylede progestana başlıyorum 11 ne kadar bıraktıktan sonra bebek varsa gelmez regl yoksada 3 gün sonra falan gelir diye tahmin ediyorum..valla ben de bia n kendimi öyle altımda donum yokken koşar halde hayal ettim ayyolurdum sonra..bende saçıma şekil vermekten bıktım bu ara habire banyo habire banyo ahanda bugünde böyle deli gibi geziyorum ..-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu- sanırım benim için geç kaldın arkadasım :)
kızlar bu progestan bebek olursa tutunsun diyemi veriliyo. ulen bu dr bana bundanda bahsetmedi hiç. aklım karıştı ıyıcene
hihoyyytinsallah tutucak hayatım. valla klomen kullandınmı benım bu ay ilk klomen kullanısım ve burdakı arkadaslara bende sordum hala kasıklarıma ara ara kramp giriyor diye. doğalmış ilçtanmış yanı. ama daha 15. gün yumurtlamadandır diye tahmın ediyorum senınkı. dr gittinmi çatlamışmı yumurtan?
şşşştttt noliiyy burdaaa:jeyyar:
çok piss godozlama dalarımmm
hiç kızarmıyım sana kız benn..1 günlük bebişi düşünürüm seni düşünmesem dee:)))) kaptırdık mavim kesin geliyo senin bebiş....
ayy ben de düşündüm de Allahım elimizde test le evin içinda baldır bacak:))) ama varyaaa hemencik üzerime bişiler alıp doooğru çerçeveciye gidip, çerçeveletmezseeeem bana da cerot demesinler..bebenin beşiğinin başına asıcaaaaaaaaaaaam:)-tatlicadiarzu
yok yok hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinnnn:roflol::roflol: rahat ol senn..
ahanda hoşgeldin ndk ciğimm..dal şekerim dal, ihtiyacımız var geyiğe..
senin şekerlerden bizim bebişlere de gösterelim ya belki gelirler ha
ben klomen kullanmıyoommm, gonaphene de kullanmıyommmmmmmmmm..
menogoncuyum bennn ama sislen arkadaş olmaya geldim :))
patriciaaa anladın sen onuuu
yok bacım kendim koyarım evde ben boş çerçeveyi alayım helekız dur deme öyle valla adak olur..gidersin çerçeveciye hımm şeyyy ben küçük bir çerveve isteyecektim şunu asacamda falan
şekerin daniskasını gün aşırı yediriyom ama banamısın demiyooo gelmiyooo veleddkötükedihüso
selam kızlar nasılsınız bakalım ablanız bögürmekten mahfoluyor valla bu migde bulantıları bitmek bilmedi resmen mahfediyor beni neyse bebiş için katlanıyoruz bir bakayım size dedim gelişmeler varmı diye
kız benim bebe 9 gün büyük seninkinden:)))))ablası mı abisi mi artık ne desek..:)gelin kızlar gelin bizde saldık valla birazdanlaelaelaelaelae huni ile dolanacaz..hamile bilem oldum ben 1 cerot 10 günlük :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?