aynen canım umut fakirin ekmeği. böyle bizim gibileri zaten doktorlar piskoloğa gönderiyorlar. ulen sorunlar bitse pisikolojik olarak atamadığımızdan kafamızdan olmuyor .
o yuzden hep umutlu olmak lazımmış. hep heh bu ay tuttu demek lazımmış regl olana kadar
canım erkek milleti bizim kadar duygusal değil..hani bizde aman aman her istediğimzde çıldırmıyoruz afedersin o iş için..ama bu işe baş koyduysan bol çalışacaksın yani..2*2=4 gibi bişey bu..
ulen 6 aydır kafamın suyu kurumadı beee..töbee..bebiş bi gelsin 9 ay dinleniceeem:))
biz böyle dalga geçiyoruz ama pozitif sonucu alınca da aha böyle bakmazsak ben ne olayım :1shok::1shok::1shok:
yani canım mutluluk oyunu oynamanın rol olduğunu beyin de biliyor göz de:))))
ama pozitifi görünce:sm_cool: oluyoruz böölee..
anam ben internetten ovulasyon kitlerinden satın aldım da o zamanlar eşimi ikna edemiyordum. adam malum günlerde kitlenip kalıyor illa kendi istediği zamanlarda çalışmak istiyor ama anlata anlata dilimde tüğ bitti ama işte en son dün akşam doktor diyince e çatlamış artık diye kafasına dank etti benimkinin
:roflol::roflol: artık yat soyun dediğimde emret konutanım diyecek :roflol::roflol:
hadi bakalım hayırlı olsun 10 günlük hemilee.kız ne zman test yapacaktın sen unutum yine..ağzın bal yesin patriciacığımm.yani bu durumda benim bu ay hamile olmam gerekiyor...:)))) gendüme pay çıkardım bilem kızın tezinden:))))))
yaşasınnn ben de 1 günlük olmasa da 10 günlük hamiş olabilirim o zaman mavidenizcim:))))
umut fakirin ekmeğiymiş..sevinelim bari:))
yok kız büyür onlar büyür ...valla bana kalsa bende ikizdende korkuyoruz zati bakamayız diye ama allah gücünü veriyor sanırım bilirsin ikiz yigenler var bizde zor zor..rabbim hayırlısını versin de ikiz üçüz farketmez tabii..kızım tövbe dee:))) 7 taneyi doğurmasına doğurdum diyelim ama büyümezlerrrrrrrrrrdelikafadulden
yer adamı 7 tanesi, ama ikiz isterim hani..hepimizin ikiz olsun İnşallahhhh
bide ben bırakabilsem
bide ben bırakabilsem
aynen öyle canım. heuehuhee ben geçen ay ovulasyon testi almıştım, onda çift çizgiyi görünce ağlıcaktım nerdeyse sanki gebelik testi yapmısım gibi. demek gebelik testinde çift çizgi görsem bırak gözlerimin pörtlemesini donumu çekmeden evin içinde koştururum heralde eheuheueheueuhuh:sm_cool::sm_cool:
klava: klava: klava:
valla çok kızarım haaa..bebiş gelince sigaralar çöpe lütfeeeeeeeeen
oluruz valla ayy ben öyle olmaya 2 gün şoktan çıkmamayada varım yeterki olsun...biz böyle dalga geçiyoruz ama pozitif sonucu alınca da aha böyle bakmazsak ben ne olayım :1shok::1shok::1shok:
yani canım mutluluk oyunu oynamanın rol olduğunu beyin de biliyor göz de:))))
ama pozitifi görünce:sm_cool: oluyoruz böölee..
:roflol::roflol::roflol: ya ilk evlendiğimizde eşimden kaçacak yer arardım artık. e şimdi ben kovalıyorum resmen aynı senin gibiyim canım çokta istediğimden değil yani . ama diyorum var ya bi tutarsaaaaa seni inim inim inleticem. peşimden koşturucam :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ilahi delüüüü çok güldümm valla..
yevrüm bu aralar donumuz pek de olması gerektiği yerde durmuyor zaten fazla..:))))ne dersin...bence emrat komutanım pozisyonunda olan biziz sanki:roflol::roflol:
kızım bebişin haberini alsam içermiyim hiç. o zaman bal börekten başka bişey sürmem ağzıma klava: klava: klava:
1 tepsi börek de benden sana Patriciacığım...yeter ki içme şu mereti..
ben kafayı yemeden doğuranlar topiği açarım gelirsiniz arkamdan patır patır:)))))
tabii yemediyseniz hala kafaları...:))
AY SANKİ BEN YEMEDEN DOĞURDUM DAA:)))))))))))))))))))))
YOK YOK NORMAL DEĞİLİZ BİİİİİİİİİİİİİZ
taam bak poğca yıyorum şimdi. ulen eve ultrasonmu alsak:roflol::roflol: her haltı biliyos zaten onuda evde bakardık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?