Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

biz böyle dalga geçiyoruz ama pozitif sonucu alınca da aha böyle bakmazsak ben ne olayım :1shok::1shok::1shok:
yani canım mutluluk oyunu oynamanın rol olduğunu beyin de biliyor göz de:))))
ama pozitifi görünce:sm_cool: oluyoruz böölee..

:roflol::roflol::roflol: ya ilk evlendiğimizde eşimden kaçacak yer arardım artık. e şimdi ben kovalıyorum resmen aynı senin gibiyim canım çokta istediğimden değil yani . ama diyorum var ya bi tutarsaaaaa seni inim inim inleticem. peşimden koşturucam :roflol:

aynen öyle canım. heuehuhee ben geçen ay ovulasyon testi almıştım, onda çift çizgiyi görünce ağlıcaktım nerdeyse sanki gebelik testi yapmısım gibi. demek gebelik testinde çift çizgi görsem bırak gözlerimin pörtlemesini donumu çekmeden evin içinde koştururum heralde eheuheueheueuhuh:sm_cool::sm_cool:

emret komutanım :mymeka:ayy çok güzel :roflol:dedin tabii tek başına mı olacak bu çocuk ..kiti duymuştum ben normal hesaplayıcıyı demiştim ..neysem bakalım..
hadi bakalım hayırlı olsun 10 günlük hemilee.kız ne zman test yapacaktın sen unutum yine..
kızım tövbe dee:))) 7 taneyi doğurmasına doğurdum diyelim ama büyümezlerrrrrrrrrrdelikafadulden
yer adamı 7 tanesi, ama ikiz isterim hani..hepimizin ikiz olsun İnşallahhhh
yok kız büyür onlar büyür ...valla bana kalsa bende ikizdende korkuyoruz zati bakamayız diye ama allah gücünü veriyor sanırım bilirsin ikiz yigenler var bizde zor zor..rabbim hayırlısını versin de ikiz üçüz farketmez tabii..
bide ben bırakabilsem

bırak anacım bırak..gerçi ben 3 sene önce bırakmıştım çok ama çok nadir olarak arada içiyorum içmek denilirse onada..

:roflol::roflol::roflol:
ilahi delüüüü çok güldümm valla..

yevrüm bu aralar donumuz pek de olması gerektiği yerde durmuyor zaten fazla..:))))ne dersin...bence emrat komutanım pozisyonunda olan biziz sanki:roflol::roflol:

test mest yok..bekleyeceğim valla 7 şubatı paşalar gibi:)))
ya gelir ya da gelmediyse bile regl ağrısı yavaş yavaş gelir de kendimi alıştırırım hiç değilse..ööle lönk diye tek çizgi görmek istemiyorum yaaaa

oluruz valla ayy ben öyle olmaya 2 gün şoktan çıkmamayada varım yeterki olsun...

koştur anam koştur ne sanıyorsa bu herüfler kendilerini..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bence arada bir psikolojik desteğe ihtiyacı olanlar topiğine de uğramalıyız:)))))
bu gidiş hayra alamet değil..hamiş de kalsak, kafasında huniyle gezen hamişler olacağız yoksa:)))))))

ben kafayı yemeden doğuranlar topiği açarım gelirsiniz arkamdan patır patır:)))))
tabii yemediyseniz hala kafaları...:))
AY SANKİ BEN YEMEDEN DOĞURDUM DAA:)))))))))))))))))))))
YOK YOK NORMAL DEĞİLİZ BİİİİİİİİİİİİİZ

merak ettim cicim kızma benimde ortalama 11 şubattan sonra beklemem gerekiyor zaten bu gün itibariylede progestana başlıyorum 11 ne kadar bıraktıktan sonra bebek varsa gelmez regl yoksada 3 gün sonra falan gelir diye tahmin ediyorum..valla ben de bia n kendimi öyle altımda donum yokken koşar halde hayal ettim ayy olurdum sonra..bende saçıma şekil vermekten bıktım bu ara habire banyo habire banyo ahanda bugünde böyle deli gibi geziyorum ..-tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu- sanırım benim için geç kaldın arkadasım :)

taam bak poğca yıyorum şimdi. ulen eve ultrasonmu alsak:roflol::roflol: her haltı biliyos zaten onuda evde bakardık :roflol:

OH OHH yanında da çay vardır şimdi..hooop canımız çekerse bu kadarımızla başa çıkamazsın sen, ayartma istersen:))))

:roflol::roflol::roflol: eşimi kondüsyon bisikleti almaya razı edene kadar ölmüştüm 1 yıl..bunu da razı edene kadar bebe doğar da okula başlar canımm:))))

kızlar bu progestan bebek olursa tutunsun diyemi veriliyo. ulen bu dr bana bundanda bahsetmedi hiç. aklım karıştı ıyıcene

eheheheheheeh düşünsenize doğuruyoruz ama hala test falan yapıyormusuz bağımlılık oluyormuş bizde heuehee kafada huni heeuheuehuheuheuheueheuheu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…